Turn back time

Överlevde springturen än fast det bara var jag, skog och mörker. Nej, jag är inte mörkrädd, men lite paranoid kan man bli ibland. Men det gick bra ä, tog mig både fram och tillbaka, och det kändes riktigt bra. Körde lite styrka sen, hoppas på lite träningsvärk imorgon. Annars har jag bara sett hockey ikväll. Jag har inte pluggat ett skit, men just nu har jag inget som jag måste göra. Skänt nanting. Ska se klart den här matchen sen börja den här kvällen gå mot sitt slut, så då är det bara att välkomna fredag. Klagar inte.


Resten av ditt liv

Helt slut på efter att ha genomlidit ännu en torsdag. Det enda positiva med dessa dagar är att det är fredag imorgon, ser framemot en helg med inga planer alls, bara sova. Underbart. Kan ju också passa på att nämna att kvällen med ladiesarna igår verkligen var behövlig, inte tänka på något skolarbete eller något tråkigt. Bara släppa loss och ha kul. Sånt behövs ibland. Nu hade jag iaf tänkt uppdatera spotifylistan och ge mig ut och springa. Perfekt!


Live laugh love

Kikar in nu och säger att jag lever. Skolan flöt på förutom på matten, menmen. Sen så åkte jag med Linnea och Sofia hem till Sofia, och vi har ätit mat, dansat, sjungit, inpackat både hår och ansikte och nu kom vi just ut ur bastun. Varmt var det. Sen så har jag också fått reda på en sak som kommer förgylla mitt liv nere på stallet. Nu kom jag ha chans till utveckling om allt gå min väg. Ja, en bra dag helt enkelt!


Det är inte lätt när det är svårt

Är gode trött nu faktiskt då min kropp tyckte att det var tid att vakna klockan halv fem imorse.. Och inte gick det att somna om heller. Men klarade mig igenom hela dagen och fick till och med uppleva en rolig fotolektion, vilket aldrig har hänt tidigare. Efter skolan så for jag till stallet där jag också har tillbringat kvällen. Och nu tänker jag lägga mig och se farmen och hoppas på fler sovtimmar inatt också, sen imorgon så drar jag till Sofia efter skolan, då få ni veta va vi hittar på för busigt.


Only miss the sun when it starts to snow

Kom nyss in efter en skön och välbehövlig springtur. Två veckor sen sist men det gick rätt bra. Back in buissness. Dock är engelskan fortfarande ogjord, aja så går det när jag strandade vid tvn istället. Men ska alldeles strax ta tag i det, ska bara ta en dusch först. Sen kommer jag säkert komma på något annat som jag kommer att göra, men nej Lovisa. Engelskan!


Just need you to follow

Kan lika gärna slänga in ett litet inlägg nu, innan jag tar tag och börjar med engelskan som tydligen ska redovisas imorgon. Ångest.. Hatar verkligen engelska mer än allt. Men det är inte så mycket jag kan göra åt saken annat än att bita ihop och klara den här kursen. Det är ju typ bara 20 veckor kvar.. Dagen har väl annars varit som måndagar brukar vara, lite såhär småsega och lite svårt med det här som kallas koncentration.


Let her go

Så där, då va den här helgen slut och imorgon börjar allvaret igen vilket inte kändes så frestande, men det funkar. Och imorgon väntas också första springturen efter denna evinnerliga förkylningen. Känner på mig att benen inte kommer hänga med men det är sånt man får leva med. Med detta inlägg säger jag gonatt och välkomnar en ny måndag och en ny vecka.


Jag är min största fiende

Som jag sa åkte jag till lycksele igår, där det blev god mat, skratt och allmänt bra. Kvällen tillbringade vi hos Christian där vi satt och prata om allt och inget. Mycket trevligt må jag säga! Sen idag så lämnade jag lycksele bakom mig och har hunnit med att rida en sväng. Sen snart bär det iväg till forsvik sen är denna helg över. Synd tycker jag. Tog några bilder men iphone kamera suger, speciellt med blixt.


I can't do this anymore

Liten snabb uppdatering, drar snart till lycksele där handling står på schemat. Sen åker jag och imgås med Kristoffer och Christian. Kommer hem imorgon så ser hur uppdateringen blir. Kom iaf nyss från stallet där jag ha tagit hand om dessa stackars små ridskolehästar. Mitt djurhjärta hör verkligen ont när jag ser dom.. Aja, dom levde och åt sin mat så det va ju bra.


I don't wanna leave your lips

Då var fredagen avklara och helgen här. Gode skönt säger jag bara. Att dagen dessutom bara har bestått av två lektioner gjorde ju ingenting heller. Tyvärr en och en halv timme graf vilket var ungefär precis lika tråkigt som igår. Känner att det kommer bli en jobbig kurs. Aja, jag kommer iaf att inviga helgen med att träna klart Tore, så att alla inlämningsuppgifter är inlämnade. Skönt när det är gjort iaf.


Forever

Känner att torsdagar inte riktigt kommer att vara speciellt bra dagar hädanefter, även om jag har sovmorgon. Men lektionerna är långa och tråkiga. Både engelska och språk på samma dag, vem är så dum och ens tänka på den iden? Och sen grafisk kommunikation? Det är nog bland det tråkigaste jag någonsin har varit med om. Aja, tog mig iaf igenom dagen, och drog till stallet och motionerade ett stycke häst. Sen så umgicks jag med Rebecka ett tag, vi gjorde inget speciellt, snurrade runt i storuman och pratade om livet i allmänhet.


Du har väckt upp det jag trott var dött

Drog iväg till stallet ikväll, blev ett litet dressyrpass. Sedan så såg jag ikapp lite avsnitt av farmen, 08:or på en gård kan vara oerhört roande! Sen så känns det galet skönt med sovmorgon imorgon, ska sanningen fram så har jag sovmorgon 4 mornar i rad nu. Jag gillar att sova, när som helst, var som helst hur som helst. Typ. Aja, funderar på ett avsnitt av oc innan jag tar pch studerar mina ögonlock.


Fu

Blev en bra skoldag idag eftersom att det enda vi gjorde va att lyssna på vad olika universitet hade att säga. Fick också sluta tidigt vilket alltid är plus i kanten. Jag vet ju typ vad jag ska försöka satsa på så det var mest bara att gå runt och se vart jag isf söker. Och sen börja dom prata om bostäder, och då kom jag på att det var hög tid att logga in på bostaden för att få behålla min köplats då det var sjukt längesen jag va inne där sist, men jag var fortfarande registrerad. Bra. När jag kom hem så tänkte jag vara duktig att ta tag i skolarbetet, svenskan inskickad, median ser ut som ett helvete men är klar, Tore tränar på, dock bara på 1,5 sida för tillfället och spanskan blev glömd i skåpet. Ja, så bra gick det. Blev trött på att sitta och plugga så hag la mig på golvet vilket resulterade att jag somna vilket i sin tur gav ryggont och kallt vare.


Something that I want, something that I need

Drog till stallet med Rebecka som jag nämnde, där det blev prat, oldie times och hard work. Som det ska vara helt enkelt. Sen har jag bara nött sönder quizkampen och snapchat, kan ju också stolt meddela att jag faktiskt vann en match mot den fruktade discomats. Haha jag kan ju skippa att nämna hur många rundor vi faktiskt ha kört innan jag fick min välförtjänta seger. Annars är jag bara galet trött, men det får man vara ibland. Ge mig helg, ge mig lov, ge mig frihet.


Find a way

Tisdag avklarad och snart helg. Okej, ganska snart iaf. Hade då första mattelektionen i tvåan idag, vilket var intressant.. Mycket roligare än religionen iaf. Sen så stod också en lång natur lektion på schemat, då skulle vi gå på ica och konsum, välja ut sammanlagt 200 varor och kolla vilka som var miljömärkta. Kul. Kan ju nämna att det finns typ 1000 kaffesorter, varav typ 4 är ekologiskt märkta. Vi Hittade även blöjor för "barn" upp till 15 år. Hahaha, man lär sig något nytt nästan varje dag. Och nu då? Jo, svalde just sista tuggan och åker snart iväg till stallet med Rebecka. Sen så ringde dom nyss från körskolan, blir lycksele vecka 10-11. Det går bra nu!


Och vid alla vägskäl som jag nånsin stått

Förstår inte varför inspirationen till att blogga inte blir lika stor när man bloggar från datorn, orden flyter som på mycket bättre från telefonen..Som jag förövrigt är rätt nöjd över då det är sjukt jävla kul att kunna prata som en normal människa och inte med telefon bak och fram. Som jag nämnde tidigare så följde jag med Rebecka och hämtade hennes häst, så nu står "lilla" bullerstina i stallet, hann även med att motionera Leo, effektiv kväll helt enkelt! Hann med en massa prat med henne också, vilket var nödvändigt, kändes bra och kanske finns det en lösning i allt detta ändå. Nee, nu få ni ha det så bra så ska jag tagga för ännu en skoldag, tacka gudarna för att det är bild första lektionen, love it!


Monday

Överlevt ännu en måndag, tycker faktiskt dagen ha vart helt okej med det nya schemat. Än om jag mer än allt hade skippat spanskan i slutet. Tur iaf att vi ha en fruktansvärt "engagerad" grupp, haha lr hur det nu var. det gör det hela så mycket roligare. Hade dessutom en låång lunch, vilket resulterade o.c och kladdkaka. Japp, man får synda lite på måndagar.. Och våran kladdkaka blev så mycket mer än bara en kaka, den blev ett konstverk. Ska snart bli upplockad av Rebecka, åka till Norrdal och hämta häst som sen ska lämnas i stallet. Då blir det ett ridpass med Leo för min del.


Ingenting är omöjligt

Kan ju börja med att nämna att jag har fastnat för quizkampen, jag må vara värdelös på det men det är rätt roligt. Förutom det så har min kväll bestått av en pw, och ja där tog det stopp. Har med andra ord haft en väldigt lugn kväll. Vilket kan behövas då det är måndag imorgon, med nytt schema och nya möjligheter. Jag gillar faktiskt det nya schemat, kan ha att gör med att religionen är borta och matten har tillkommit. Härliga tider! Men ny ska jag nog börja göra mig i ordning efrersom klockan är ställd tidigt. Tillbaka till verkligheten.


Keep going

Lyckan som uppstod igår kväll när timbuktu sjöng fallskärm live på tv igår. Ja, då blir man lycklig. Sen inatt fick jag hjälpa Rosenknoppen med ett dilemma, vad gjorde man innan telefonen fanns? Men hennes problem löste sig, om än det va på ett märkligt vis. Och denna dag har hittills bara gått åt till att vara i stallet, fixa allt och samt ett ridpass hann jag med. Och en hel massa mys, om Leo ens kunde förstå hälften av allt jag säger till han så skulle han helt klart vara den som visste mest om mig.. Önskar bara han kunde svara och ge mig lite råd inland. Men det kan han ju inte då det är svårt för en häst att prata svenska.


Never take friendship personal

Då alla i huset befinner sig på annat ställe så fick jag agera kock idag, jag är rätt nöjd över min insats ändå, även om det bara blev så simpelt som pasta carbonara. Men det är tanken som räknas. När middagen var intagen så var det tid för saiks match, vilken gick precis som den skulle! Underbart. Dock så såg jag bara första perioden och sista sekunderna av sista eftersom att jag blev lite smått upprörd på en sak så jag bestämde mig för att gå ut och gå ett tag. Sen just när jag var hemma så såg jag ett stjärnfall, kan det ha vart ödet tro? Kan ju då iaf hoppas önskan går in, ja jag är sån som fortfarande önskar av en fallande stjärna.


You

Kände att sova ut imorse var något som jag verkligen behövde. Sen så satt jag och slötittade på störtlopp, skidor och skidskytte. Sverige är verkligen dålig i det mesta nu, förutom slalom där vi faktiskt kan nå upp på pallen ibland. Sen for jag ut och gick drygt en timme, måste börja komma igång igen efter förkylningen som inte riktigt vill ge med sig. Precis en vecka sen idag sen jag sprang sist. Men till veckan ha jag beräknat att vara back in buisness igen. Kvällen ska jag spendera i soffan tror jag, blir alena ikväll då det tydligen vankades hockeykväll hos Robin ikväll, jag kör på egen hockeykväll istället ;)


Svenska

Sitta med svenska på en fredagkväll kan va det tråkigaste, men nu är det gjort. Nu är jag helt klar. Med all text på datorn.


Jungfruresa

Att kliva upp tidigt när man egentligen har sovmorgon känns alltid lite motigt, men ibland kan det vara bra också, fick religionen bortgjord vilket innebär att jag är helt klar med religion kursen. Känns gode bra. Sen så styrde jag och Linnea ut på lite äventyr, vi lånade nämligen Oskars epa. Vilket vi så här i efterhand ångrar en aning. Fast man kan inte kalla det epa, skrothög förklarar saken bättre. Vilka incidenter som vi hann med på den långa vägen till lunchen kan vi låta vara osagt. Kan säga att vi gick tillbaka. Men Linnea, jag litar på att du är en bra bilförare! Men epa är ingen bil så jag klandrar dig icket. Vad resten av denna dag har att bjuda på vet jag inte ännu, det återstår att se.


Nöjd tjej

Ja, ja e nöjd över min prestation, lyckades skriva klart svenskan på 50 minuter så nu sitter jag här med 9 handskrivna sidor som ska in i datorn.. Men de få faktiskt bli ett senare bekymmer det. Sen vann skellefte hockeyn så då blev kvällen ännu bättre. Så nu är det bara att invänta fredag imorgon, älska fredag.


Jag kan inte förlora dig

Idag drog jag till skolan, med ett huvud som var tre gånger lättare än igår. Victory! Blev till och med klar med median så det var ju bra det. Kvällen kommer jag dock behöva spendera på svenskan, vilket inte lät så fruktansvärt inspirerande. Men klockan sju tänker jag då skita i det för då spelar skellefteå. Haha det va visst bara en timme kvar så ska jag hinna nåt överhuvudtaget så är det bäst att jag avslutar nu.


Million miles away

Som jag sa så hade jag laddat upp med o.c, och jag kan säga att där blev jag fast. Har sett det ungefär hela dagen, men det är bland det bästa mina ögon någonsin sett i serieväg. Nu är jag ju inte direkt någon som tittar på jätte mycket serier, men det var iaf grymt bra. Så nu har jag laddat så att jag ska orka med dom två sista skoldagarna för den här veckan. Måste då på median imorgon då det är sista median vi har och jag och Sofia måste göra det sista på våran uppgift. Som avslut på det här tänkte jag dela Jockibois seriösa videoinlägg, även om det är svårt att ta Jockiboi seriöst så var det där starkt gjort och man ser verkligen på han att han mår dåligt, här är det inte längre Jockiboi, utan Joakim Berg.
 

Seth

Hittade mig en ny idol, han är ju typ det roligaste jag sett.



 



Hemma

Är hemma idag, vet inte hur längesen det var som jag var sjukanmäld från skolan, sjukt jävla längesen iaf. Men jag missar bara en lektion så det va ju nästan lika bra det. Kommer nog spendera dagen framför tvn, alternativt datorn. Har hunnit se ett avsnitt av gladiatorerna, måste säga att Prime skulle vara god att finna ibland. Galet jävla fin. Aja, har dessutom laddat upp med första säsongen av o.c som Sofia sa att jag skulle se. Så den här dagen kommer nog flyta fram den med.
Och för er som undrar, Prime är den suddiga till vänster.


Jag ska få dig att hoppas, jag ska få dig att tro

Som ni ser blev det en liten ändring i designen ikväll, är dock inte riktigt klar då de ska upp en annan header och lite sådär. I övrigt har kvällen mest bara bestått av att se farmen, hockey och slalom. Började öva glosorna men huvet dog typ så jag lät dom förbli olästa. Och just nu så funderar jag mest bara på livet i allmänhet, vilka val man har gjort, hur man vill att allt ska vara, hur allting är och hur framtiden kommer att se ut. Haha oj va vad jag låter filosofisk eller vad det nu är man säger. Aja, med det säger iaf jag gonatt.


The same heaven

Blev en kort dag idag då man slapp både religionen och foto om man var klar. Är väl inte riktigt klar med religionen, men nästintill ska bara fixa till lite små detaljer. Sen foto gkorde jag klart på lunchen och en bit av religiontimmen. Kändes gode skönt att få fara hem tidigt då jag går till 4 alla dagar i veckan i vanliga fall. Kände också att en kort dag var det enda mitt huvud egentligen orkade med, så det var ju bra. Och ikväll blir det att göra så lite som möjligt och försöka få förkylningen att krypa tillbaka och inte bryta ut helt. Låter som en bra plan.


Hatar att jag älskar dig, då jag inte kan älska någon jag hatar

Känner mig rätt sliten, tror tyvärr jag har en förkylning på gång då min hals känns som sandpapper och min kropp känns som bly. Var bara tvungen att få klaga lite så som alla andra gör. Tillbringade iaf kvällen i stallet pysslade med och motionerade mannen i mitt liv. Finaste lilla hästen. Sen så har jag duschat och nu så är det dags för dagens avsnitt av farmen, det är nostalgi på hög nivå!


Ansvar

Ja vad ska man säga, det är aldrig roligt att kliva upp en måndagmorgon. Men ja, man har ju nästan inget val, inte om man vill komma sig nånstans här i världen iaf. Har faktiskt börjat inse vart jag vill efter gymnasiet, är ju ett litet tag kvar så de lär ju hinna ändras 100 gånger innan menmen. Fick ändå lite smått panik när vi skulle gå igenom hur man skriver ett cv på svenskan..Suck för framtiden, suck för nuet och en suck för det förflutna. Ja, man är aldrig nöjd. Men det löser sig tids nog. Ska ta och avsluta detta och lägga mig på soffan och dö ett tag innan jag drar iväg till stallet och fryser ihjäl  och motionerar min lillplutthäst. Tur jag har den pojken vid min sida, oavsett vad.


Ehehe

En måndag, en ny vecka och förhoppningsvis nya möjligheter. Nemen, dagen flöt väl ändå på hyffsat, trött som ett as men det är sånt man får räkna med på en måndag. Ska iaf strax iväg till stallet, känns som ett ordentligt pass för både häst och mig är behövligt.

Våra blickar möttes vi fick kontakt

Tänkte att ja lika gärna kunde göra ett inlägg här, än om ingen kommer läsa. Haha. Hade tänkt försöka sova snart faktiskt då de ha vart full fart hela helgen, dock kommer ja nig misslyckas, liksom ja kommer misslyckas ta mig upp imorrn, man ha ju liksom blivit bortskämd i helgen.. Och jag känner verkligen inte för skola imorrn men man är ju så illa tvingad, typ. Nemen ni få ha de bra!


Alla har vi fallit nångång trans, fått känna denna värme av sann romans

Dessa söndagar, tycker verkligen inte om dom. Och denna söndag har gått åt till att sova alldeles för länge, hann ut på isbanan en jätte kort sväng sen skulle grabbarna begge sig och sen dess har jag suttit med skolarbeten, och jag kan faktiskt säga, utan att ljuga, att båda fotouppgifterna och religionen är klara. Great. Skulle egentligen ha fortsatt med svenskan oxå, men motivationen finns inte.
LotsOfLove heart

Om sanningen ska fram

Haha, inne och tjuvbloggar här lite, bara för att känna hur det kändes liksom. Nee, okej ja erkänner ja saknar den här bloggen.. Men samtidigt, ja kan väl inte byta igen? Eller? Kollade igenom den här bloggen, typ mycket bättre inlägg och mer känsla, inte så påtvingat. Miss it. Ska fundera på saken, i nuläget kännsdet som att byta är rätt val. Men först ska en design upp och så vidare. Om en månad kanske, om två tre..Eller aldrig?! Nee jag vet inte..

Haha Mathilda!

Så jävla klockren!

Det finns alltid ett skäl till handlingar

Gårkvällen blev lyckad, med trevliga människor. Började med Rebecka, Mia, Elin och Maria. Vi åt mat, pratade o jag o Elin körde lite just dance till kinect. Sen efter ett tag kom Kristoffer o Christian på besök. Tog oss även tillbaka till Kaskeluokt senare. Kortfattat så blev kvällen o natten lyckad. O denna dag ha till störst del spenderats med grabbarna ute på isbanan. Sjukt kul!!
LotsOfLove heart

En sån dag

Torsdagar e nog trots allt dom värsta dagarna. Iaf den här torsdagen. Foto e ju inte min grej, sen skidor på idrotten (dock blev det ju en nostalgi trip med off road, men ändå, skidor!), sen en uppgift till i media (kan helt ärligt säga att jag HATAR medieproduktion), sen ett avslut med spanska. Hejja. Sen så tog jag bussen hem till Kaskeluokt och jag hade planerat min kväll med svenskaplugg och löpning. Först inser jag att det jag hade hunnit skriva på svenskan var borta, så åter på ruta ett. Sen så kom jag på att jag har ingen musik på telefon, springa utan musik är som att duscha utan vatten. (Bra fantasi där..) Men det gick över förväntan faktiskt, med djupa samtal med mig själv så gick det både fort o bra. Hoppas bara ingen var i närheten o hörde.. Men nu tänker jag ge mig för ikväll o invänta fredag, då kvällen kommer tillbringas med pinglorna m.fl, med mat o sen en massa skoj.
LotsOfLove heart
Fuck torsdag liksom.

En miljon nollor

Anledningen till att ja nu skriver detta inlägg e för att komma ifrån svenskan..Ehehe. Borde verkligen ta tag i den, då den ska va inne..?? Ja snart iaf. Men det löser sig. Förutom det så har dagen flytit på rätt så bra, fick faktiskt nåt gjort på religionen vilket inte händer varje dag, sen så skrev jag på nån lapp om vilka veckor jag helst ville fara iväg o ta körkortet. Himmelska helvete, det börja närma sig! O idag e det precis 6 veckor kvar till ja fyller 18, inte nådigt skojjsigt. Nee, nu ska jag sluta svamla här, ta mig i kragen o skriva svenskan.
LotsOfLove heart

Huvva

Kan säga att börja skolan va bland det jobbigaste hittills, o sängen riktigt drog mig tillbaka. Men, jag lyckades o gick till skolan, vilket jag ångrade lite, 3 nya uppgifter på en dag. Jippie. Ingen mjukstart här inte. Aja, tur att det finns roliga människor att umgås med där, annars vet ja då inte om det ens skulle va värt o gå dit. Sen när jag kom hem hade mitt swimcard kommit, så nu har ja äntligen en telefon man kan prata i, det om något förtjänar ett jippie. Sen så for jag till stallet ikväll o nu tänker ja se tv resten av kvällen o glädjas åt att ja faktiskt har sovmorgon imorgon.
LotsOfLove heart

Vart jag mig i världen vänder

Startade dagen tidigt, vilket var det värsta på länge. Men förhoppningsvis lyckas ja på så sätt däcka nångång ikväll. Sen så for ja o hämta ut linsvätska o köpte skärmskydd, vilket e de mest idiotiska som nånsin uppfunnits. Okej, de e bra skit när de väl sitter på telefon, men de e en lång väg dit som består av både damm o bubblor. Fuck it, det blev inte vackert nånstans. O annars ha min dag tillbringats framför tvn typ, än fast den inte hade något kuligt alls att visa.
LotsOfLove heart

..

Hejsan bloggen, ja du har faktiskt en ägare, även om hon e mkt frånvarande o kanske inte skriver så intressanta inlägg. Men hon existerar o lever faktiskt. O hennes söndag ha bestått av: tv-tittande (Andre Myhrer e söt o inte alltför dålig på att åka slalom om sanningen ska fram e han grym.), uteritt med hästapållen, springtur, medlemsmöte o balinputtning. Okej ja erkänner att mina muskler inte behövde jobba så hårt för att få in den där balen. Bra med medmänniskor.
LotsOfLove heart

Varför packa du din väska iställe för att slåss?

Lördag idag vilket innebär att inom en sanr framtid så börjar skolan igen, vilket inte riktigt e så bra eftersom att min dygnsrytm just nu ser ut som så att ja sover på dagarna o e vaken på nätterna. Den rytm bruka inte gå ihop med skolan, sad but true. Jag kommer vara död när klockan ringer på tisdag. Usch. Nemen, dagen ha bestått av väldigt lite som ungefär resten av mitt lov. Men vet ni vad? Det ha varit SköNt.
LotsOfLove heart
 

Tralalala

Dagen började med att åka dirr till stallet eftersom hovslagaren va på väg, så nu ha hästapållen skor o sulor på alla små fötter. Sen bar det iväg till Åskilje för att hämta balar så hästapållen har mat. Sen hade nästan dagen gått, nee okej där ljög jag men jag har väl inte gjort så mycket annat. Lr jo, jag hämtade ut min nya phone som äntligen ha behagat komma! Okej, ja beställde den väl nyss men de känns längesen, bara att vänta på simkortet nu då. Nee, nu ska jag inviga kvällen med: hur många lingon finns det i världen? Haha, dör litegrann varje gång.
LotsOfLove heart

Det jag saknat och det jag fått

Kan ju börja med att säga att min telefon hittade hem igen, dock med lite hjälp på traven. Så vad passar bättre än att fira med ett mobilinlägg? Nee skämt o sido, ha faktiskt vart riktigt skönt utan den, men vi kan ju låtsas att den e borta fortfarande...Fast lite tomt ha de varit utan instagram, haha. Aja nog om de, blev hoppning me hästapållen ikväll, en övning som Malin Baryard tipsade om i ett vidoeklipp, så förhoppningsvis va de bra skit. Tyckte då övningen funka bra. Sen så såg ja så som i himlen ikväll, de e väl egentligen inte min smak på film men.den e fin på nåt vis, man bli som fast ändå. Nee nu ska ha sluta svamla, hejdååå!

Nyårslöften

Läser att det e rätt många som har nyårslöften i år, själv tycker ja inte riktigt om nyårslöften, då det blir ännu en anledning att bli besviken på sig själv om man inte klarar det. Men det e min åsikt det. Sen så många jag har pratat med ska ha som nyårslöfte "att bli en bättre människa". Sånt ändras liksom inte över en natt. O dessutom så tycker jag att man alltid ska tänka på hur man beter sig, oavsett vilket årtal det står i kalendern! O sen om jag nu ska bestämma mig, aa nästa år då ska jag bli en bättre människa, jaha? i år då få jag bete mig som ett svin då lr?! Nee, over and out.

Suck

Kom just på att det e mindre än en vecka kvar av lovet. Kände verkligen ingen tagg för skola..Tur att det inte e allt för länge kvar till sportlovet iaf. Förövrigt så har jag inte gjort ett jävla skit idag, menmen så får det va ibland.
LotsOfLove heart

Gosh

Till er som försöker nå mig på min telefon säger jag, ge upp. Det e nämligen så att min phååwnie e borta just nu. Lr ja kan ha en aning om vart den e..hehe. Aja, det e ju inte livshotande, dock kan jag säga att jag känner mig både efterbliven o en smula handikappad utan den. Nemen nog om det, phååwnien e borta, live with it o gå vidare. Så, ja min kväll har jag spenderat tidvis vid tvn o tidvis i stallet. Drog igenom några dressyrprogram med hästapållen.
LotsOfLove heart

Somebody

Har hunnit med lastträning och en uteritt idag. Men annars ha jag väl typ bara sovit. Ska iaf sätta mig ner (snart) o skriva klart 2012, vet inte hur många gånger ja ha börjat om..Hehe. Aja, gårkvällen va väl helt okej, dock kan jag ju nämna att Storuman på nyår inte direkt e något för en partyprisse. Men trots det så va de ändå några stackare som inte hade lust att gå.
LotsOfLove heart

Året var 2012

2012 har varit som att flyga i motvind. Inte för att jag provat, men aa. Blev en rätt tung start med många motgångar. Sen tog jag även det tunga beslutet att sälja iväg Ofeigur för att köpa något annat, något större som jag kunde utvecklas med. Det kan ha varit det tyngsta beslutet i mitt liv. Men jag fick ju hem världens finaste Leo, men beslutet blev ännu tyngre när Ofeigur var tvungen sluta sina dagar o vandra vidare till de evigt gröna ängarna p.g.a. akut fång. Men idag står jag här med världens finaste häst.
Sen började livet flyta på riktigt bra, allt gick bra, jag hade roligt och umgicks med folk jag tycker om. Hittade några nya personer, vissa som har en stor betydelse för mig idag. Vilket känns riktigt bra. Sommaren gick rätt fort, blev dock arbetslös i somras menmen. Några starka minnen från sommaren e swampsocceern, talludde2 och holmen gungar.  Och allt tack vare underbart fina människor som gjorde alla dessa dagar underbara. Sen när sommaren va slut tycker jag tiden rusade iväg, har dock varit fullt upptagen med skolarbeten ungefär hela terminen men der e sånt som händer. Höstterminen gick fort och nu sitter jag här, snart en ny vårtermin, med ett nytt år.
Som jag sa var det som att flyga i motvind, men som ni märkte så verkade mitt år bra, men det e medvetet, jag har valt att inte gå in på detaljerna på de saker som varit negativa då jag inte kan göra det utan att hänga ut någon vilket jag inte vill göra då jag vet hur det känns. Men om vi säger så här, det va skiten jag fick ta efter misstagen som jag gjorde 2011. Läser ni min förra utvärdering kanske de flesta (iaf ni som känner mig) förstår. Sakerna som gjorde mig lycklig då e sakerna som har gett mig skit i år.
Men, mot ett fantastiskt 2013!

Lovisa Olofsson

En inlandsbo här på villovägar och äventyr vid kusten. Ursprungligen från skogen utanför Storuman men numera bosatt i Skelleftehamn. Här lever jag och jobbar, med betoning på sistnämnda. Men förutom jobb så lever jag faktiskt livets glada dagar! En tant i sina bästa år helt enkelt.


RSS 2.0