Har du inte levt mitt liv så vet du ingenting

Vart en rätt seg skoldag då vi skulle ha "återträff" med colbengtsson och visa upp affischförsöagen. Nog för att det var väl mest antes förslag som var aktuella.. Haha. Sen så var ju pär tvungen att lägga in spanskan ändå så det böev ett drygt avslut också. Sen for jag hem och åt och skickade in sommarjobbsansökan med mitt fina cv bifogat. Så nu hoppas jag på det bästa. For sedan till stallet och fick lite kvalitetstid med bästa hästen, fick bli ett dressyrpass. Och hans prestation var to die for. Det går bra nu känner jag!


Nobody sees, nobody knows. We are a secret, can't be exposed. That's how it is.


..

Det är med glädje jag kan meddela att mer än halva veckan är gjord! Och skickade just in cv:et, så nu är det bara matteprovet kvar sen säger jag hejdå till skolan för två veckor. Känns gode gött. Dock råkar det ju faktiskt vara två lååånga dagar kvar till helg, vilket svider lite i hjärtat. Haha nemen, det ska väl gå vägen. Hopaps då på det iaf. Men nu tänker jag återuppta lite plugg och sedan tänker jag föröska göra en tidig kväll och försöka sova bort förkylningen som tyvärr lyckats smyga sig in i min kropp. Vill inte!


So let set the world on fire

Detta har varit den drygaste dagen på allt bra länge. Trodde ett tag att jag antingen skulle avlida eller somna. Tisdagar brukar ändå gå bra, men denna dag var mer än vad mitt huvud klara av. Men, jag överlevde och höll mig vaken, och tog mig till och med hem. Nu håller jag bara på att svälta ihjäl, så det blir väl snart att äta innan jag sätter näsan i körkortsboken. Sen ska jag försöka hinna med att springa också, lär ju halka ihjäl mig. Påskväder i februari, det är inte ens okej!


Now you are just somebody that I uesd to know

Just kommit in efter en behövlig spingtur. Annars har jag bara pluggat körkort sen jag kom hem och nu tänker jag ta mig en välförtjänt dusch innan jag börjar med fas c, sen blir det nog sängen och farmen för min del. Pömsig tjej, måndagar finns inte riktigt i mitt hjärta.. Annars så gick dagen hyffsat bra, fick veta att jag har B efter halva naturkursen, vilket känns rätt bra. Fick även tillbaka provet som inte riktigt blev B:at men godkänt vart det då iaf.


Ett år

Idag är det precis ett år sedan Leo kom till stensele. Helt sinnes så sjukt fort tiden går! Tycker det var nyss.. I övrigt så är det söndag, vilket betyder en ny vecka imorgon. Kände verkligen inte för det, och sen är det både ett matteprov och sen ett cv som ska in. Tur jag fått lite energi av helgen, en massa positiva ord och gärningar som kan behövas när det bli så där lite små tungt i vardagen. Ska också tillbaka till springrutinerna i veckan igen då jag inte haft så mycket tid den här veckan, födelsedagfirande hit och dit. Men nu är det tillbaka till vardagen igen.


Det kanske inte finns ett vi, men det finns ett du, och ett jag. Det är alltid en början till ett vi.

Only know you love him when you let him go

Gårkvällen blev lyckad med fina människor som sällskap. Började med en middag på 3an med Rebecka och Maria. Sedan drog vi vidare till Emilia. Sen så slutade vi tillsist på 3an. Då hade även kristoffer och christian lyckats ta sig ner och sällskapade med oss. Tyckte vi hade trevligt från början till slut. Sen imorse så drog jag och christian på isbanan en sväng, riktigt roligt. Kan ju passa på att bjuda på några så här halvhjärtade bilder.


Flottig frippa

Tycker rubriken beskriver mig rätt bra just nu.. haha. Aja, det är lördag, vädret är bra och jag kan rida Leo igen efter vaccinationen han fick i torsdags. Bara ett lugnt pass idag. Så ska väl snart bege mig ner mot stallet. Skönt att komma ut lite i detta väder. Sen så blir det väl bara att börja fixa sig inför kvällen, har en liten känsla av att den kommer bli sjukt kul! Men ni få ha en fin lördag allihop!


Its friday

Det är fredag, det är helg och det är underbart! Skoldagen va lite halvseg, dryg och jobbig. Saknade dessutom min musketör Sofia. Tragedy. Efter skolan så kom Klara och Jon och åt både mat och tårta (känns som de är de enda jag gjort denna vecka, men nu är de slut) sen fick jag mina presenter från Klara. Ett iphoneskal med Leo på, och sen två smycken. Väldigt braiga saker. Sen ser vi vart kvällen tar vägen, blir nog att umgås med Rebecka tro jag.


Tid och rum spelar ingen roll, ditt namn gör mig lycklig


Lever

Känns skönt att ha torsdagen bortgjord, en skoldag kvar då innan helg. Inte helt fel. Var en rätt slapp skoldag trots att det är torsdag, kanske det var siestan på spanskan som gjorde livet en aning lättare. Men ska iaf snart dra ner till stallet, dock ingen ridning förrän tidigast lördag då Leo blev vaccinerad idag.


A day to remember

Inte alla dagar man fyller 18, men idag var en sån dag. Och dagen blev så bra den kunde bli på en onsdag. Skoldagen gick fort sen bar det iväg hem där sofia och jag skulle baka tårta och kpka palt. Fina resultat blev det. Och när maten var klar dök även mathilda och linnea upp. Vi åt och sen kom lina, då åt vi lite till men denna gången vår vackra tårta. Fick även otroligt fina presenter av mina otroligt fina vänner. Så, det blev en lyckad dag. Sen kan jag ju passa på att tacka alla för alla samtal, sms, logginlägg och irl gratulationer!

 


För jag var sjutton år

Är dödligt trött, så med denna bild säger jag nu godnatt och ser framemot att se vad morgondagen har att erbjuda!


Who is gonna bring me back to life

Skolan gick fort idag vilket var bra. Kanske berodde det på att vi fick sluta dirr efter vi gjort naturprovet som gick, ja jag vet faktiskt inte. Sen så for jag hem och gjorde ingenting ett tag innan jag sprang ner till stallet. Där ett dubbelpass, hälften dressyr och hälften hoppning, stod på schemat. Gosch vilken häst jag hittat! Han är så mycket häst, med så mycket kapacitet. Sen gick jag hem, blev väl lite av en powerwalk då jag höll på, bokstavligt talat, frysa arslet av mig. Nu har jag iaf landat i soffan, trött i både kropp och huvud. Blir nog skönt att sova inatt.


Låt det vara, låt det falla. En gång för alla.

En sån kväll. Men det var väntat, bara en tidsfråga liksom. Men så går det med diktatur.
Ska nog ta och skalla kudden snart, naturprovet imorgon får gå som det går nu, orkar inte bry mig. och engelskan, ja där fatta jag ju lika mycket som jag brukar. Men Leo gick iaf bra idag, vilket var positivt. Och nej, där tog orden slut, och det är nog lika bra jag slutar här. 


Tattarhåla

Skoan avklarad med nöd och näppe. Spanska i slutet är inte att leka med, trodde jag skulle däcka. Vilket kan ha lite att göra med att jag sov som en kratta inatt, vaknade fyra, och det är aldrig bra att vakna då. För det är bannemig omöjligt att somna sen! Men jag lyckades, efter si så där 2,5 timme.. Så jag lär slockna både ovaggad och tidigt ikväll. Lika bra det. Men ska snart bege mig ner till stallet, blir ett bra avslut på denna, förövrigt sega måndag.


Jajjemäään

Sitter halvt död i soffan och är så där äckligt mätt, -igen. Aja gott var det då iaf. Menmen, for som sagt ut och sprang, benen var inte riktigt med men huvet är tjurigt så det gick ju ändå. Tro det var fuskningen i stretchningen igår som spelade lite roll samt tro jag att det kan finnas en liten förkylning som lurar. Sen städade jag litegrann faktiskt innan maten. Nu gäller det bara att tagga inför en ny skolvecka, tycker tiden kan rinna iväg nu så det blir onsdag, och sen helg igen!


Underbart

Söndagar är ju inte direkt det roligaste här i livet. Men denna dag känns bra ändå. Haft en slapp morgon med plugg, som faktiskt gått framåt. Tänker fortsätta med det innan jag tar tag i livet och far ut och springer, tänkte föra det i dagsljus för en gångs skull. Sen ikväll så kommer Klara och Jon hit, då väntas god mat och tårta, eftersom att jag far till storuman imorgon och blir där hela veckan. Vilket innebär att jag är där när jag fyller år också, så då blir det tårta här idag istället ;)


You were everything

Kan inte klaga på gårkvällen. Dock känns tanken på choklad verkligen inte lockande. Men det är väl lika bra det. Vi gjorde väl egentligen inget speciellt, såg film och pratade på. Sen idag har jag bara pluggat. Har inte hunnit med något annat hittills. Men ska äta nu sen blir det ut och springa. Blir nog bara lite slappt tvtittande resten av kvällen skulle jag tro.


Weekend

En lektion kvar innan jag tar helg. Känns bra det. Åker med Mathilda upp till Norrdal efter skolan, där vi kommer att tjuvstarta lite födelsedagsfirande. Enligt tradition, med mycket choklad och annat onyttigt. Har en känsla av att den här helgen plus halva nästa vecka kommer att bestå av ganska mycket onytigheter.. Men ska väl snart börja bege mig mot bildsalen för att genomföra sista lektionen nu då.


En dag precis som alla andra

De är ju alla hjärtans dag idag. Tycker egentligen inte om den dagen har jag insett, jag anser att man ska uppskatta och ge varandra kärlek alla dagar. Nee, detta är ett dåligt påfund tycker jag.


Dagen före dagen

Workshopen på skolan innebar att måla och få gratis fika två gånger. Dessutom sluta typ en timme tidigare. Att vi slapp spanskan var ju också ett plus. Sen så hade det väl räckt om det bara hållt på i si sådär två timmar men jag antar att jag inte ska klaga. Speciellt inte med tanke på att det är fredag imorgon. Bästa dagen. Men än är det torsdag.. Och det jag hunnit göra sen jag kom hem är att plugga lite, sprungit samt kört liite styrka. Och nu får jag väl se vart resten av kvällen tar vägen.


We found love

Fick ett litet dilemma före min springtur, min buff var borta. Och då menar jag borta. Så vad Lovisa göra då? Jo, hon soringer omkring sim en galning och letar. Vad Lovisa hittar då? Ingen buff. Meeen, ett pannband, det var så litet så det just så pass täckte mina öron (och jag har ändå inte så jätte stora öron). Men det fick duga, än om det bar den rosa texten KLARA. Gulligt värre. Men ut tog jag mig och hem också för den delen. Och i övrigt har jag inte gjort så mycket. Hoppas på tiden går långsamt så den plågsamma torsdagen aldrig kommer.. Fast vill ju ha fredag. Fick btw snapchat av Mathilda vilket visade att vi blivit lurade.


Lillördag

Skoldagen kändes som den varade i en evighet. Men den tog tillsist slut. Och därmed är mer än halva veckan gjord. Dock kommer morgondagen nog bli ett kapitel i sig att ta sig igenom. Nån workshop med nån med ett konstigt efternamn. Varför media Lovisa, varför? Efter skolan for jag och Mikkatilda och handla lite bödvändiga saker inför fredagens trerättersmiddag (det blir det, än om två av rätterna är efterrätter..) Sen for jag hem, och nu tänker jag ladda telefonen medan jag vilar maten sen far jag ut och springer.


Hur långt kan man gå, hur lågt kan man sjunka?!

Blev en helt okej dag i backen, även om brädan fick vila idag med. Pga att den kände för att vara trasig. Sånt som händer. Åkte skiboard, tefat, spela brännboll och volleyboll. Fick en delad första plats på tipsrunda. Ja, som sagt en helt okej dag. Dock blev jag jättetrött så det var skönt att komma hem sen. Lär sova gott inatt, frisk luft tar visst på krafterna. Sen så har jag tillbringat kvällen i stallet med min kära häst (leoo.blogg.se) Var btw ett år sedan jag var och provred honom, det är ju nästan så man inte känner igen honom. Min gossepålle.




Varning för ovärt

Hade tänkt skriva ett inlägg, men kom inte på något vettigt att skriva, så det får helt enkelt bara bli ett vanligt enkelt godnatt. Nemen ska väl ta och fixa lite grejjs, backen imorrn. Jag kommer dö, har inte åkt nånting i år och brädan vilar alltför ofta nuförtiden..


Död åt måndagar

Just kommit hem och hunnit stranda i soffan efter ännu en måndag. Det gick lite småtrögt, men det är ju så måndagar brukar vara. Inget att göra åt saken. Kvällen kommer nog inte bli så innehållsrik skulle jag gissa på, en springtur, lite plugg och en tidig kväll är väl det jag ska sikta på att hinna med.


Jag saknar den du var förut

Passade på att springa till stallet ikväll eftersom att kylan försvunnit. Så nu hoppas vi på detta väder i fortsättningen. Sen så var hoppträning inplanerad, ingen bra kombination med hoppning direkt efter springning. En plåga för låren, men det är ju iofs bra. Är dessutom precis ett år sen jag såg Leos annons, oj det känns som det var nyss! Menmen, ska ta och göra någon nytta nu, skola imorgon.. Kändes inte så vidare jätte kul.


En rubrik

Tog mig hem relativt tidigt inatt ändå. Och Maria är så omtänksam så hon låter sina chaffisar skjutsa hem mig med. Vilket var hyffsat bra då det var lite sådär halvt kyligt. Och den här dagen har jag knappt börjat än, har bara tagit det lugnt med lite plugg. Det nehövs det med. Men blir iaf hoppning idag med Leo, det är ju bara 11 grader kallt nu. I övrigt är det väl bara att försöka tagga till och överleva ännu en skolvecka. Och hoppas på fredag snart igen, då det blir massa mat och trevligt sällskap! Ska också passa på att tillägna några rader till min kusin, Fanny, som fyller 14 år idag. Shiet asså vad tiden går fort! Men, GRATTIS PÅ DIG! ❤


Everything has a beginning, everything comes to an end

Då vädret var typ kallt idag så har jag ungefär suttit inne hela dagen. Med undantaget att jag gick från huset in i bilen och från bilen hem till Maria. Hard work Lovisa. Har ju dessutom blivit tvungen ta uppehåll i springningen i och med kylan, vilket suck, det som gick så bra faktiskt.. Aja, sitter hos Maria för tillfället. Ungen sover, hundarna och kissekatten likaså. Och Lovisa då? Njae, lite halvt kanske.. Ja är ju typ en supernanny. Haha. Typ. det är tur jonatan är en mycket snäll unge, då jag inte riktigt tål gnälliga, skrikiga och jobbiga ungar. Nemen, sitter för tillfället och kollar på kläder som förhoppningsvis ska hem till mig. Men, Marias internet suger så jag orka bara ladda upp två av sakerna. Sen kan jag tillägga att Maria hade den största bubblizzen någonsin!


Lev idag, imorgon kan det vara försent


Helg

Nu är det faktiskt så att det är helg. Vilket kan beskrivas som väldigt skönt. Planerna för helgen är inte speciellt stora, det enda inplanerade är att ta hand om Jonatan imorgonkväll medan Maria är borta. Lär förlora i xbox X antal gånger känner jag på mig..Haha. Men det är imorgon det, dagen har spenderats i skolan (vilken suck..) efter grafen flöt väl allt på hyffsat bra ändå. Så bra saker kan flyta på på en fredagseftermiddag. Och nu är planen att åka ner till stallet. Men ni få ha en fin helg alla!

Omfg!

Mmmmmmm! To die for!


Go your own way

Veckans hemskaste skoldag avklarad och fredag imorgon. Pretty good. Spanskan gick som förväntat, åt hell. Men det är så det blir ibland. Vi missa ju ändå nästan hela spanskan då vi skulle få en inledning till projektet som sammed tvåorna ska medverka i. Vet inte riktigt om jag tycker det verka roligt det vi ska göra men, bit ihop och gör det bästa av det. Ska snart dra ner till stallet där både häst och jag ska röra på oss. Det bidda nog bra!


Almost heaven

Onsdagen bortgjort och över halva veckan kvar. Stnd bara det är torsdag imorgon, hate it. Aja, gjorde då iaf bort engelskan idag faktiskt, överraskade mig själv där. Bara spanskan till imorgon då, wish me luck. Hehe. Efter skolan så drog jag med Klara och Kim till skarven. Drog förbi stallet på vägen hem. I övrigt har jag inte gjort nåt annat idag så jag har för tillfället inget mer intressant att berätta för er.


Det gäller ta fram styrkan när allt är som tyngst

Tror jag kvällar snart, trots sovmorgon imorron. Känns gode skönt med sovmorron 5 dagar i rad nu. Aja, ikväll har jag inte hunnit med så mycket annat än att springa och rida. Eller, jo jag prata nyss med Ida och som vanligt hade hon massa roliga (?) saker att berätta från hennes händelserika liv. Haha, ooh oldie times. Men nee, nu tänker jag avsluta detta och göra nåt vettigt istället, eller kanske inte.


The botten is nådd

Tycker tisdagar är rätt bra dagar, även om det blir rätt intensivt med lektioner och även om engelska tyvärr är en av lektionerna. Men tisdagar flyter på bra. Slutade ändå rätt tidigt idag då jag blev klar med allt på naturen så det va ju skönt. Hade egentligen tänkta att skriva klart engelskan då jag kom hem, gick väl inte sådär vidare jättebra, men skrev nån mening iaf. Får ta tag i det där imorrn på lärverkstan så den blir klar, då jag har lite viktigare saker att göra just nu. Aja, springer snart ner till stallet iaf, kopplar bort litegranna. Sen ser jag väl vart resten av kvällen tar vägen.
 

Only hate the road when you missing home

Sprang som sagt till stallet, föredrar ju egentligen uppförsbackarna i slutet då man verkligen kan ta ut allt i dom då. Menmen de funka ju med början också. For upp till ridhuset sen med hästapållen, tror att alla knappar börja komma nu. Känns liksom sjukt jävla bra nu. Ser också framemot en lektion för Magdalena nu, kommer bli skitbra! Tror de kan stärka oss en hel del. I lvrigt har jag gjort väldigt lite ikväll, sett tv typ. Och nu tänker jag nöta sönder lite passenger, sjukt bra låtar, kanske inte riktigt min egentliga smak men det är liksom nåt speciellt med dom.


Monday

Frågan är om det vore så att måndagen inte existerade, hade tisdagen varit lika plågsam som måndagen är nu? Och med det säger jag att denna måndag kan dra långt åt satan, tro det va sjukt längesen en skoldag har vart så jobbig. Och trött ha jag varit. Och less. Men lyckades klara alla lektioner, lite sådär halvhjärtat. Talet på svenskan, ja, man kan ju hoppas alla var intresserade av keramer. Haha, tur latheten tar över ibland. Ska iaf snart ta och springa ner till stallet, blir bra det.


No feelings at all

Hade tänkt försöka mig på att göra en tidig kväll, och vad kommer Lovisa på då? Jo tal helvetet från satan! Så då är det ju bara att öva igenom det då, och duscha, och packa.. Hejdå viktiga sömntimmar och hej påser under ögonen! Aja, ska väl lösa sig på nåt vis. Drog ju då iaf som sagt till stallet, blev ett dressyrpass med hästapållen. Den hästen, den känslan! Mmm, to die for. Sen var det mötet, och ja, det var väl som möten bruka vara, vissa saker helt vettiga och logiska andra saker mindre vettiga. Nee,. ska ta tummen ur så jag då får sova nångång, hejdå helg, hej måndag!


I don't miss you anymore

Har väl inte hunnit göra så mycket idag, låg och drog mig länge imorse. Men det få man göra då det är helg, speciellt dessa förhatliga söndagar. Ska iaf snart ner till stallet, får se vad jag gör med hästapållen idag, någonting blir det alltid. Sen väntas möte ikväll, kul, lr nae inte så värst. Aja, blir väl bra de.


Can somebody tell

Fick faktiskt lite gjort på arbetena, fast gav mig ganska snabbt. Kände liksom att läxa och lördag inte hör ihop. Jag hinner ändå. Blev lite körkortsplugg också innan jag sket i allt och tog det bara lugnt framför datorn. Vilket jag gjorde tills efter maten då jag for ut och sprang. Sen blev det kladdkaksbak, bara lördag en gång i veckan. Nu blir det sappning mellan hockey och melodifestivalen, är väl inte så jätte impad på bidragen den här veckan men taggar till seanis ska va med. En helt olej lördag med både nytta och slappning, precis som de ska va!


The sun is shining now but, still I'm feeling cold

Underbara lördag! Nemen alla dagar då man får vakna upp utan alarmljudet är underbara dagar. For ut en sväng till Klara imorse för att hämta körkortsboken, sen for vi ut och körde skoter en sväng och nu tänker jag ta tag i lite skolarbete, få se hur länge jag kommer orka vara koncentrerad. Känns skönt med en lugn helg iaf.


Smile

Ligger död på soffan, en hård vecka och en hård springtur. Lite längre, lite fortare och lite mer uppför än vanligt. Men känslan är skön. Känner verkligen att livet flyter på bra nu, med det mesta! Underbart! Ha en bra kväll nu alla, de ska jag ha.


Februari

Kanske ett inlägg skulle passa bra nu. Nemen fredagen är här, och inte nog med det, det är faktiskt februari idag också dagen till ära. Nu är det inte alls länge kvar! Menmen, hade bara två lektioner idag vilket är ungefär hur bra som helst. Sen jag har kommit hem har jag inte gjort ett skit, så ska ta och ändra den saken när jag har smällt maten, med en springtur. Sen slänger jag mig på soffan där jag nog lär förbli resten av denna dag.


Lovisa Olofsson

En inlandsbo här på villovägar och äventyr vid kusten. Ursprungligen från skogen utanför Storuman men numera bosatt i Skelleftehamn. Här lever jag och jobbar, med betoning på sistnämnda. Men förutom jobb så lever jag faktiskt livets glada dagar! En tant i sina bästa år helt enkelt.


RSS 2.0