Så hittade jag hit igen

Tiden flyger iväg, sista veckan i april vilket innebär att sommaren är här iprincip när som helst känns det som. Dock är det väl kanske inte sommarväder ute för tillfället då snön vräker ner. Gör inte mig så mycket, tycker ju inte om sommaren. Men kan ändå längta till vissa små ljuspunkter som kommer i och med sommaren. Men det är då, nu är nu. Och i nuet så händer det inte så mycket. Umgåtts med fina människor och igår blev det en tur till Skellefteå för att försöka heja fram grabbarna, vilket tyvärr inte slutade bra. Nya tag till nästa säsong. Tränar annars på och motionerar hästapållen som (ÄNTLIGEN!!) har en sadel som passar. I skogen flyter det också på bra. Har även en plan på att börja variera träningen lite nu när de går mot asfaltstider ,så jag ska kort och gott börja åka inlines, önska mig lycka till.. Annars var det väl inte så mycket nytt, ser framemot norgeresan med företaget som blir av till helgen. Blir trevligt att komma iväg litegrann. 


Halloj!

Tänka sig att det finns några trogna läsare kvar här på den minst sagt oaktiva bloggen. Men jag lovar er, jag tänker inte överge er. Dock går all vakna tid åt till att sova typ. Nej skämt och sido, jag har väl för första gången på 1,5 år skaffat mig ett liv där jag faktiskt har ork, motivation och lust till att göra annat än ingenting och måsten. Ni anar inte hur skönt det är, att leva alla sju dagar i veckan. Livet i skogen flyter på, har börjat hugga lite smått nu också och jag trivs som fisken i vattnet. Hästapållen lever då han med och mår bara fint. Min träning blev lite lidande under påsken och tre veckor med eftermiddag, men har tagit tag i det nu också så. Annars har det inte hänt mycket, i lördags så blev det en en tevlig kväll med fint sällskap och god mat då världens bästa Nellsan fyllde år. Och detta efter en dag med hundspann som jag och Mathilda for iväg på i Umnäs. En upplevelse jag länge viljat prova och det var något jag gärna gör om. Ni få ha det bäst så hörs vi förhoppningsvis snart!

 

Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0