Ödet

Vädret gjorde så att dagens planer blev ändrade till att göra; ingenting. Okej, egentligen hade ja en reservplan att städa, men det va så tråkigt.. Så det får bli morgondagens reservplan. Men det klarnade iaf upp ikväll så det blev en kvällspromenad med Klara och Norma. Sen börjar jag kånna av en förkylning som kommer krypandes, hoppas på en snabbvisit och att den är lätt kurerad.




Men ögonen säger en del

Startade dagen med några mil på cykeln, kvavt och hyfsat varmt ute men tog mig runt. Sen har jag väl inte gjort nåt som egentligen är nämnvärt, förutom att jag var tvungen leka sheepgirl och fånga två rymliga fårskllar. Sen for jag till Klara nu ikväll.

 

Far from home

Verkligen en slö dag idag, kan ha att göra med vädret.. men hann iaf med en fika och ett optikerbesök på dagen och eftersom att vädret blev bättre s0 blev det en fisketur nu ikväll.




Att se honom nu känns precis som ett hån

Gårkvällen bjöd på en massa bilar, både fina och sånna som var mindre fina.. Nemen, öltältet var långt ifrån att rekommendera nyktert så jag drog därfrån lika fort som jag kom dit ungefär. Körde runt och pratade med folk. Rätt lyckad kväll men var skönt att komma hem. Sen kväll (igen) vilket resulterade i en lååång sovmorgon. Så har som haft en lugn dag, for ut med hästapållen  skogen nu ikväll också.

 

Right next to you

Har fullt upp i helgen känner jag, knappt ens tid att göra ett inlägg. Men for som sagt till tärna med brudsen igår, förvånansvärt kul vare, och träffade faktislt mycket trevligt folk som jag kände, och inte kände. Och idag har jag faktiskt tagit del av solen men ska nu strax iväg, ikväll styr jag bilen mot Lycksele och sista kvällen på motorveckan.






Ingen rubrikinspiration

Körde som sagt till lycksele igår. For från storuman runt två och kom hem sex imorse, vilket innebär att jag sovde bort hela dagen ungefär. Men det var det värt, hade det trevligt och träffade mycket trevligt folk både nytt och gammalt. Först såg vi skotertävlingen sen hamnade alla tillslut på hotellet vilket inte är någon hit nykter så fick med mig några på en ragg. Det va väl typ gårkvällen och det enda jag hunnit med idag förutom att sova är en tur till vattnet med hästapållen. Men ska väl försöka ta mig isäng i tid och ladda för helgen, först tärna sen lycksele.













Lycksele

Tänkte bara kika in och säga att frånvaron här idag kommer bero på att jag snart kör ner ett gäng till lycksele för att delta lite på motorveckan och lär inte vara tillbaka görrän inatt nångång.


Med risk för att låta dramatisk

 




 



 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer lovin' happened so fast

Kan väl inte direkt påstå att jag delar folkets lycka till att värmen "äntligen" kommit. Men jag får väl vara glad för deras skull och göra det bästa av situationen; trösta mig med att det snart är höst. Vilket det faktiskt är, bara en månad kvar till skolan, lika bra det nästan. Aja, har inte gjort mycket idag förutom en liten tur ute i skogen med hästapållen. Men får väl se vad kvällen har att erbjuda.
 

Kotte hoppar

Tro det är dags att sova när kvällshumorn spårar till detta..

 

Det senaste dygnet

Åkte upp till kaskeluokt igår på eftermiddagen, och kvällen spenderades i en badtunna och sedan testade jag även på att åka kneeboard vilket var hur kul som helst! Dock är träningsvärken idag inte att leka med. Och idag fick jag mig min efterlängtade tur på motorcykel då Kristoffer och Christian hade kört upp den igår. Det var också fruktansvärt kul. Annars har denna dag bestått av att cykla några mil och motionerat hästapålle.

Ibland måste man få skriva av sig

I drygt två år har jag drivit denna blogg nu, vissa perioder har det inte alls blivit mycket skrivet medan andra gånger har jag nästan inte gjort annat. Jag har skrivit om mycket, vissa saker som jag idag kanske ångrat. Men det finns mycket som inte skrivits heller, jag har försökt att under dessa två år lämna känslor utanför bloggen. Vissa gånger är det otroligt svårt, dagar då man helst av allt bara vill skriva ut vad man känner. Det är många gånger jag börjat skriva långa, känsliga och personliga inlägg, men slutat och raderat. Sånt ska inte ut här. Mest bara för att jag vet att det finns personer som läser min blogg som skulle glädjas åt om något inte gick min väg. Jag vill inte ge dem den glädjen. Men samtidigt, låt dem glädjas då jag alltid vet att jag reser mig efter varje fall.

En kväll i juli

Blev så jag körde både till och från Åsele. Och ja vad ska man säga egentligen, sluskarnas och dräggens paradis kanske förklarar åselemarknan by night rätt bra. Men jag hade kul, träffade mycket folk och sjöng rösten av mig till de vet du inne på trillen. Så det blev en lyckad kväll och jag kan ju säga att jag kände lyckad och lättnad att jag fick fara hem till min säng och inte lägga mig i en bil på någon stökig ungdomscamping som så många andra.






Stånk-Tommy

Glömde ju säga att jag träffade på denna pudding i Åsele igår.

 

Svor på evig vänskap, kanske gav dig en chans för mycket

Sov bort mycket av dagen, vilket var lika bra då det regnar ute, verkar nästan som hösten kom tidigt i år vilket inte är mig emot då jag ser frameot hösten och vill helst bara skippa alla sommarveckor som är kvar. Men den kommer väl tids nog. Sen är det väl snart bara att börja fixa sig för ikväll så drar jag till Åsele, drar med mig både Kim och Mathilda. Även om det blev lite ändrade planer så far jag dit nu ändå, planer vertkar uppenbarligen vara till för att inte hållas.. Menmen, kommer avlasta Kim med körningen och ser mest framemot att få se De Vet Du live.

 

You bring me happiness

Klev upp tidigt och drog till Åsele tillsammans med Kim och Klara, en väska och ett flip cover-skal fick följa med mig hem. Och väl i Storuman igen så hämtade jag ut min nya telefon vilken hittills är över förväntan, det gillas. Hann just komma hem sen bar det iväg till Storuman, och kvällen spenderar jag med Mathilda och som chaffis.











Pulka åker man på vintern

Har inte gjort ett enda dugg idag, dels för vädret och dels för att jag kände för att göra ingenting. Dock blev det lite ändring på det efter middagen då grabbarna kom hem från Sorsele igen. Då blev det så vi drog till stugan ett tvärt för att köra båt och allt som hör där till. Får se hur uppdateringen blir imorrn, drar till Åsele på dagen och kör lite på kvällen samt skräckfilmsdate med Mathilda.












Every move you make

Efter en lång sovmorgon och en frukost så blev det nån mils cykling. Kan ju inte förslöa än om jag är ledig. Benen sa emot litegrann men hjärnan sa trampa så det gick ändå bra och med en hyfsat bra fart. Sen blev det lite slöande innan jag begav mig till.Klara och åt och pratade lite med hon och Kim. Sen blev det också så att jag for ut och cyklade med Klara och Norma en sväng och nu är jag strandad i soffan.




Be someone

Halvkort dag idag, slutade två. Inte alls mycket jobb just nu vilket ger mig ledigt ett tag. Skönt på sätt och vis då min kropp verkligen behöver vila. Sen så har jag idag gjort mitt dyraste kortköp någonsin, det sved men förhoppningsvis blir det värt pengarna när den kommer med posten. Efter middagen for jag ut till hästapållen för att spendera lite tid i skogen. Underbart.

 

Ett smile, några ord och jag dog för dig

Måndag och tidiga mornar igen. Menmen, jag lever och sover på helgerna och får pengar på veckorna. Bra deal, right? Blev dock bara en kort dag idag då vi hade lite att göra, sen jobbade jag med Marius igen då hennes semester är slut, trevligt. Tog en powernap när jag slutat sen drog jag iväg till hästapållen. Sedan vidare mot yngvessons, 3000 för att laga telefon.. Blir en ny för min del kan jag ju säga. Dock ingen Iphone tyvärr, då jag inte vill ha en femma och 4:orna finns nästan bara 8Gb nu. Så nu går funderingarna mellan någon Xperia eller Samsung galaxy note 2, lutar mot samsungen.

 

Lev på hoppet så kommer du långt

Körde åt Marius o rebus med company igår. Blev en bra kväll med mycket trevligt folk. Bra från början till slut, även om slutet var överlägset bättre. Och idag har jag sovit och sedan trampat iväg nån mil på cykeln, död i benen så nu har jag dött ett tag innan jag beger mig iväg och motionerar hästapållen. Bytte även navelpiercing idag efter typ tre månader, så lilla Pelle har blivit utbytt mot ett körsbär.




sweathearts

har egentligen inte tid med ett inlägg nu då jag är på språng till Maria. Men kan väl i korthet säga att det enda jag gjort idag ungefär är att flytta tillbaka Leo till Magdalena, annars ha de vart en lugn dag. Nee ska kila nu.




Jag som trodde att jag klarade mig ensam

Jobbade från klockan tio idag, vilket gav mig en liten sovmorgon ändå samt pengar. Så jag ska inte klaga. Dessutom så kan jag återigen njuta av spotify igen, vilket känns hyfsat ok, dock kan jag säga att uttrycket "en gång Iphone, alltid Iphone" stämmer. Aja, sen så är det 11 månader kvar till studenten. Jag vet, sjukt länge men ändå, tiden kommer gå fort. Kanske lite väl fort. Dock känner jag mig inte orolig för tiden efter, det är tiden dit som känns mer oroväckande. Ett sista år, prestera bra varvat med att ha så kul som möjligt med vännerna, vännerna som kanske sedan försvinner. Prestera bra, blandat med tusentals funderingar. 12 års skolgång börjar kännas, och det här med att prestera bra börjar bli allt svårare. Och jag kan helt ärligt säga att jag gruvar en aning för att börja med pluggandet igen, tar för mycket tid och på tok för mycket energi. Tankarna flyger så lätt iväg på annat också. Snart har halva sommarlovet gått, halva tiden kvar och mycket som ska fixas så jag kan påbörja sista året med en positiv inställning till allt och alla.

 





Det enda som behövs är en låt, en låt som beskriver allt

Det värsta med en "knapptelefon" är inte att det tar tre år att skriva, att fotona ser förtaskiga ut, att jag inte kan kolla instagram eller facebook eller spela en massa spel. Det värsta är att klara sig utan musik i lurarna 24/7. Men imorgon har jag htc:n i mina händer.




I don't know how long before it breaks me down inside

Inte min dag

Efter 11 timmars sömn så trodde jag att denna dag skulle bli bra. Men nej. Började med att gå upp till sjukan där dom inte hittade den mystiskt bortsprungna bomullstussen i mitt öra, så ja, tussen är fortfarande borta, och uppenbarligen inte i mitt öra. Sen vidare på yngvessons, som kidnappade min telefon vilket resulterar stenålderns äldsta telefon och inte en enda kontakt! Vilken suck, så jävla typiskt liksom. Så ni som läser detta och känner att ni behöver en plats på min kontaktlista skickar iväg ett sms med namn till 0706088709.

 

Never forget

Jobb hela dagen och sen drog jag nästan direkt till hästapållen, byggde en bana uppe i ridhuset så idag körde vi ordentlig banhoppning. Love it. Sen efter hästapållen var motionerad och insmord begav jag mig ut på andra äventyr, eller framtidens äventyr. Detta kommer bli så sjukt bra. Och eftersom att jag är ledig imorgon så är jag faktiskt uppe än, för imorrn ska jag sova.


Zzz

Idag har det varit en tråkig dag, en tråkig vanlig tisdag och helgen känns som en evighet bort ungefär. Menmen halva veckan gjord imorgon och som det ser ut nu så är jag ledig på torsdag. Blir det så så är en fet sovmorgon den största planen för den dagen. Aja, har iaf haft en lugn kväll då jag har gjort så lite som möjligt.


I´m falling for you

Att sno om dygnet går inte på en natt, vilket resulterade sen kväll men tidig morgon, så ja, jag var så gott som död imorse. Men lyckades ta mig igenom dagen på nåt vis. Vaknade iaf till på eftermiddagen och innan kvällen var jag nästan pigg (andra andningen lr nåt..) så jag tog mig ett ordentligt dressyrpass med hästapållen. Och ja, ridning är träning, rätt sits i galoppen är 100 gånger bättre än plankan och minst 1000 gånger roligare också.. Aja, ska ladda inför morgondagen och hoppas på en lite tidigare kväll.

 

You would make my life complete

Så var årets swampsoccer över, själva spelandet gick väl inte speciellt bra men kul hade vi. Sen på fredagen körde jag samt träffade en massa folk vid öltältet. Och lördagen bestod av spelande och sen avslutade jag kvällen tillsammans med Sofia och en massa andra på hotellet och afterswamp. Det var trevligt och det var dessutom min debut på storumans hotell.



Maybe one mistake

Finner inte riktigt någon tid till ett ordentligt inlägg nu, men jag återkommer imorgon då tiden förhoppningsvis finns.


En engagerad sammanfattning

Trött. Sova. Jobb. Övertid. Pengar. Häst. Dressyr. Lasta. Gonatt. Ni får fylla ut meningarna själva eller nöja er med detta medan jag går isäng.


#fuck #rubriker

Regn och jobb, och sen lite mer regn och jobb är vad den här dagen har bjudit på. Dagar som denna jag verkligen ser framemot julis lön. Menmen, två dagar kvar sen tar jag helg och intar swampsoccer planen. Och något mer hade jag inte på hjärtat för tillfället.


Jag menar varje ord

Jaha och vad skulle man ha skrivit idag då? Det vet jag inte. Blev iaf en rätt jobbig dag då Rebecka har gått och blivit sjuk, hoppas verkligen att hon är tillbaka imorgon, annars blir det kämpigt. Aja, dagen har iaf bestått av regn, trötthet och mera regn. Sen så stod Klara för middagen idag, trevligt. Och nu så blir nog tvn min vän resten av kvällen.


How many times can we win and lose?

Kan säga att jag var nära på dra täcket över huvudet och ligga kvar i sängen en evighet imorse när klockan ringde. Men lyckades mirakulöst släpa mig upp. Men det gick bra när jag väl klivit upp och tagit mig iväg, dagen gick av bara farten tills det att jag kom hem och varvade ner, vilket resulterade en powernap. Typ det skönaste på hela dagen. Och det är ungefär vad som denna dag har erbjudit, borde kanske ta och skaffa mig ett liv snarast möjligt. Nemen typ, men känner iaf att pengarna börja rulla in nu. BIG like. Aja, ska försöka ta mig idäng snart, dock gruvar jag mig för denna natt då värmen snart tar död på mig. +28 inne just nu, inte riktigt Lovisa vänligt..


Lovisa Olofsson

En inlandsbo här på villovägar och äventyr vid kusten. Ursprungligen från skogen utanför Storuman men numera bosatt i Skelleftehamn. Här lever jag och jobbar, med betoning på sistnämnda. Men förutom jobb så lever jag faktiskt livets glada dagar! En tant i sina bästa år helt enkelt.


RSS 2.0