Fredag, efterlängtade fredag

Så var det äntligen fredag igen, tycker dock att den veckan faktiskt har gått riktigt fort. Har inga planer för denna helg så då passar det bra att försöka sova ikapp veckans förlorade timmar, har varit konstant trött hela veckan tror jag. Så det ska jag ändra på. Aja, denna dag har varit rätt lugn för min del, startade den tidigt men det är det ju värt. Sedan så har vi bara en lektion på fredagar och nästan det enda resultatet den lektionen gav var fika, men det är ju inte det sämsta. Sedan så for jag iväg till hästapållen och lät han röra på benen lite. Annars har jag faktiskt gjort väldigt lite, varvat ner med lite serier och sådär. En lugn fredag helt enkelt.

 

Torsdag

Torsdag betyder sovmorgon för min del, dock har dom gjort den väldigt mycket kortare på det nya schemat. Så pass mycket kortare att det inte ens är någon idé nästan, så for på skolan vanlig tid och tog mig tid och lämnade igen böcker till avslutade kurser, så här med lämnar jag både filosofi och psykologi bakom mig. Lyckades dessutom skriva till mig ett B i psykologin, vilket känns helt okej! Annars så består torsdagar av bara långa och hyfsat dryga lektioner, men dagen flyter ändå på rätt bra vilket kanske beror på att vetskapen om att det är fredag imorgon existerar. När jag kom hem så hann jag baka till morgondagens lektion, hur resultatet blev är ju en annan historia det. Och nu funderar jag på att ta en dusch och sedan så ska jag bege mig till Grubbe, tur jag har han att terrorisera nu när Sofia är borta. Nee, skämt och sido, det är väl alltid tur att jag har han. Aja, ska inte uttråka er mer nu.

 

Motivationsbrist börjar bli en vana

Tror att onsdagar är den värsta dagen på veckan, tre lektioner varav tre medialektioner. Inte direkt något jag föredrar men har inte så mycket jag kan göra åt den saken. Skulle sedan försöka sitta kvar på lärverkstan och göra bort svenskan och kanske börja med median. Blev det så? Nej. Satt i och för sig kvar men skrev inte ett enda ord på någon av uppgifterna. Så tänkte göra ett försök efter middagen istället, vilket gick lika bra då, resultatet blev att jag hittade väldigt många fina studentklänningar.. och eftersom att jag kände att det inte existerade någon motivation överhuvudtaget så gav jag upp ens tanken på att försöka och for ut och gick istället. Och efter det lyckades jag i alla fall finna nog med tjurskallighet för att inte lämna datorn innan svenskan var klar. Så efter många om och men så har jag då en svenskauppgift färdig och det firar jag med ett avsnitt farmen, en lång dusch och en kopp te. Nu råkade det visst bli ett inlägg ägnat åt skolan, men antar att det är ungefär det som det finns att berätta om i en students liv.
 
 
 

Hur jag når mina mål

Tisdag och enbart två schemlagda lektioner och idag kan jag säga att det var behövligt med ett stort hål. Var väldigt trött imorse på första lektionen så på hålet for jag hem, gjorde lunch och sedan halvsov jag till serier, otroligt skönt. Så eftermiddagens lektion gick rätt bra, även om vi fick en uppgift där vi ska redovisa om hur man når de betyg man vill ha eller sina livsmål. Hur ska jag kunna beskriva hur jag når mina betyg när jag inte ens vet det själv, jag menar jag är ju inte direkt överambitiös och har ingen speciell pluggteknik. Men ändå kan jag nå helt okej betyg. Blir en intressant redovisning det där. Annars då? Jägarexamen ikväll som så många andra gånger. Och sedan tar jag och brummar vidare upp till Kaskeluokt.

 

Living the dream

borde väl egentligen inte skriva något inlägg eftersom att jag inte har något nämnvärt vettigt att skriva då dagen har varit rätt händelselös. Men det känns ändå som att det ska vara ett inlägg per dag. Så jag försöker mig väl ändå på att göra dagen intressant. Och hur osannolikt det än låter så kan jag faktiskt säga att jag jobbade mest flitigast på medialektionerna idag. Sedan på hålet hämtade jag ut skorna och sedan hanns det med en fkadate med Sofia och Linnea som förövrigt drar till Stockholm typ resten av veckan. Lite taskigt tycker jag. Aja, avslutar i alla fall denna kväll med lite serier.

 

Söndag

Så var det återigen söndag och helgen är alldeles strax över, men konstigt nog så känns det faktiskt helt okej. Känns bra att veckorna går då det för tillfället är en rätt händelselös period. Har sovit en hel del i helgen vilket nog var behövligt och idag så blev det ett dressyrpass med hästapållen. Har även fixat till några små detaljer på designen som säkerligen inte märks men som ändå kändes smått viktiga. Och nu ska jag invänta farmen som får avsluta denna helg, men innan jag avslutar detta inlägg så ska jag ägna en liten rad till Viktoria som fyller 19 år idag. Grattis vännen!

 

Lördagkväll och framtidstankar

Lördagkväll och har egentligen ingenting vettigt för mig och då börjar självklart tankarna att sväva iväg på det mest aktuella för tillfället, framtiden. Det är inte det att jag inte vet vad jag VILL göra efter gymnasiet, för planen har jag uppbyggd i huvet. Det oroande är att det är den enda planen, det finns liksom ingen reservplan. Och det behövs bara ett litet snedsteg och hela min plan raseras. Samtidigt som jag håller på att längta ihjäl mig till studenten så är jag också oroad över hur allt ska gå, ska jag lyckas eller är det dags att tänka ut en plan B. Fast samtidigt om jag tänker ut en till plan så vet jag att jag tvivlar, har jag bara en plan så vet jag att det är det enda jag har att satsa på.
 
 

Lördag

Gårkvällen var helt oplanerad men det slutade med att jag följde med Klara och Tomas till Kim. Där vi spelade spel och lite så vilket var trevligt. Och denna dag har varit rätt händelselös, men har i alla fall sovit ut vilket var väldigt skönt. Sedan har jag också hunnit motionera hästapållen litegrann och vad resten av dagen bjuder på vet jag inte. Har dessutom början på en förkylning vilket inte riktigt var vad jag hade önskat mig men.

 

Torsdag

Var en relativt bra skoldag idag, började med sovmorgon och sedan så var lektionerna inte sådär jätteseriösa. Eller egentligen kanske, men det var mest eget arbete. Sedan så har jag hunnit laga mat samtidigt som jag kollade på serier, effektivt! Hann även iväg till hästapållen där det blev ett dressyrpass i kylan som bestämt sig för att återkomma. Aja, det är ju inte plusgrader i alla fall. Och nu ska jag snart börja bege mig till Grubbe. Annars kan jag ju bara tillägga att det är fredag imorgon om et nu är någon som har missat det. Och att jag slutar elva gör mig ingenting heller.

 

Jag påminns ofta om varför jag föll för dig ifrån första början

Hade en liten annorlunda skoldag idag då det var folk från olika universitet och infrmerade och så där. Lyckades i alla fall få mig en fin mössa, annars blev jag väl inte så nämnvärt mycket klokare, men jag har en halv plan. Slutade tidigt idag också vilket var rätt skönt, hann med någon timmes jobb på gymnasiearbetet och sedan åt jag innan Klara slutade. Då följde jag med för att ge blod, eller hon gav blod och jag skrev in mig att jag ville börja ge blod. Sedan så for jag iväg till hästapållen och nu blir det farmen och kanske lite plugg, men det är osett än.

 

Tisdag

Har inte riktigt bestämt mig om jag ska gilla tisdagar på det nya schemat eller inte. Har en kort lektion på morgon och sedan hål till två. Känns så onödigt med den där första lektionen, haha. Men satt faktiskt med gymnasiearbetet nästan hela hålet och det börjar snart likna någonting i alla fall även om slutet är långt borta. Sedan efter skolan så drog jag direkt till hästapållen. Sedan har jag sett farmen och hoppat hopprep, haha jaa ni får skratta, men det där är lite underskattat då jag kan lova att mina ben inte skrattar så mycket för tillfället. Aja, ska väl försöka ta mig isäng snart, en dag imorgon också.

 
 

Hur bra du lyckas spelar ingen roll, huvudsaken du försöker

Idag är en bra dag, trots att det är måndag och att det blev alldeles för få timmar sovda inatt. Varför den är bra vet jag inte riktigt men det har infunnit sig en postiv känsla, kanske beror på att dagen flöt på i bra fart och att jag faktiskt fick någonting gjort i alla fall och för att de flesta saker i livet faktiskt går bra nu. Sedan hann jag med ett besök hos optikern vilket är positivt nuförtiden eftersom att min syn förbättras. Tog mig även i kragen och beställde ett par nya skor idag, som inte var gratis, men mina fötter kommer trivas vilket dom inte direkt gör i alla skor så det kommer förhoppningsvis bli värt det. Och nu ska jag avsluta denna dag med att dra iväg till hästapållen, slut på hans lilla vintervila nu och han ska börja sättas igång. Underbart.

 
 

Söndag

Eftersom att denna dag till största dela har bestått av att göra ungefär ingenting så kan jag lika gärna bara lägga upp några bilder som roade mig och min dåliga kvällshumor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When everythings wrong you make it right

Gårkvällen spenderades som sagt med Sofia, ja och några andra också. Blev så att vi beställde dom där mössorna en gång för alla nu. Sedan blev det lite bilkörning och vi hann även med ett litet besök på trean, men var rätt trött så det var hyfsat skönt att sova sen. Och efter jag hade vaknat till liv imorse så körde jag upp till Kaskeluokt och har väl inte gjort så mycket idag egentligen. Kylan gör att det blir lite svårare att hålla de goda vanorna som jag faktiskt hade kommit in i. Promenera eller springa i skoterställ känns inte riktigt optimalt. Men tog mig ut en liten sväng nu ikväll i alla fall.

 

Nära nu
Helg

Så var fredagen och helgen här. Gjorde dessutom bort filosofikursen idag, vilket innebär en kurs mindre samt att vi fick en väldigt god tårta. Så denna dag har varit rätt bra. Och snart beger jag mig till hotellet där det vankas middag med Jossvald. Sedan kommer resten av kvällen att spenderas med Sofia. Tycker att det låter som att denna helg kommer få en bra början.
 
 

Torsdag

Blev en väldigt kort skoldag idag då jag inte började förrän tolv och slutade strax före två eftersom att vi fick jobba själva på naturen. Sovmorgonen var i alla fall någonting jag behövde då jag fick ihop cirka 11 timmars sömn, vilket var skönt och gjorde denna dag bra. Annars så har dagen varit lugn och händelselös. Trotsade  kylan nu ikväll och begav mig ut och gick, på hemvägen så svängde jag förbi hos Klara ett tvärt. Och nu avslutar jag denna dag med en film och inväntar morgondagen som turligt nog är en fredag.

 

Ni får ursäkta min okreativa rubrik, men jag hade tänkt ut en annan men så just innan jag skulle skriva detta inlägg så tittar jag på Radarparets blogg och än hur liten chansen är så hade dom lyckats skriva exakt samma rubrik. Nog om det, kanske ska tänka på innehållet i inlägget också, nog om dagens händelser inte direkt varit något får intresseklubben men hur som. Onsdagar är rätt tråkiga dagar, men ändå helt okej då dom går rätt fort. Sedan hade jag min sista psykologilektion, skönt att bli av med kurser men tråkigt nog ska den kurs som fakiskt är intressant försvinna. Efter skolan så drog jag iväg till Blaiken för att hämta mat åt hästapållen, han blev glad han. Annars har kvällen bestått av farmen, vilket lär bli en standard nu i 47 dagar till typ.

 
 

Tisdag

Tisdag, halvseg dag och hyfsat kallt ute. Nej Lovisa, nu blev det en negativ ton. Livet leker ju och det finns ingenting att klaga på, eller jo möjligtvis skolan och alla uppgifter som hör till. men som sagt så var dagen lite halvseg men den tog ju slut den med. Sedan hann jag dra en snabb powernap innan det var dags att bege sig till jägarexamen. Kände också att behovet till mina täckbyxor fanns vilka jag hade glömt hos Rebecka, så det blev en snabbvisit där också. Och nu avslutar jag kvällen med farmen, te och en dusch. Sedan sova, för jag är trött.

 

150 dagar kvar

Efter gårdagens halvt deprimerande inställning så har denna dag känts lite bättre. Trots att det faktiskt varit måndag, kanske kan bero på att jag inte var ensam med mitt bad mode igår utan delade det med Sofia, känns alltid bra när man är två om den saken. Skoldagen flöt också på rätt bra, vilket inte alltid hör till vanligheterna. Sedan blev det middag med klassen då det "bara" är 150 dagar kvar tills jag får ta på mig vit klänning och springa nerför trppan och känna frihet. Och till alla er glädjeförstörare kom inte och säg att jag kommer sakna skolan, för sure, det kanske jag kommer att göra någon gång. Men snälla, låt mig bara få längta efter att slippa den nu. Avslutade dagen med lite simning med Mathilda, var sjukt längesen jag gjorde det. Får börja göra det till en god vana tror jag.


 Clara Henry räddar även dåliga dagar

 

December2013

Vilken månad december ändå blev, östersund med Klara, Kim och Tomas, var hög på livet och typ lyckligast i världen, fick tillbaka mitt första underkända prov, såg grinchen, blev en umeåresa med samma gäng som drog till östersund + Jessica och Petretrus, agerade stjärtgosse med Mathilda, promenadade mycket med min nya homie Jossvald, fick jullov, for på hotellet på juldagen och drog en sväng till både hemavan och Umnäs på nyår.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Motivation och inspiration, vad är det?

Känner mig fruktansvärt omotiverad för tillfället, inte bara till skolan utan till allt. Dessutom händer det så fruktansvärt lite just nu så blogginläggen blir inte direkt intressanta, bara en massa spridda ord som fyller ut. Men någon bloggpaus är inte något som kommer ske då det aldrig funkar mer än en dag ungefär. Har egentligen en massa saker jag skulle vilja skriva ner, men då skulle bloggen behöva lösenordsskyddas och då känns det som lönlöst att ens ha en blogg. Kanske är det Sofias negativa inställning till mörker, kyla och vinter som smittat av sig? Kanske lika bra att det blir sommar. Men nej, jag gillar ju vintern. Gäller bara att finna styrkan så jag kan motivera mig själv. Aja. Dagen har varit väldigt händelselös, så finns inte mycket att ta upp om den, men blev en pw i kylan nu ikväll i alla fall. Och annars så är söndag och dags att börja försöka ladda för att ta sig igenom ännu en skolvecka. Ursäktar för ett lite smått deprimerande inlägg, men ibland så får det vara så.

 

Jag har nåt jag burit i min ensamhet

Gårkvällen blev väl helt okej, kom hem rätt tidigt ändå men tog en behövlig sovmorgon ändå. Har varit en rätt slö dag idag, har desasutom satt hästapållen på en liten vintervila så det lär väl inte dröja länge innan jag börjar klättra på väggarna. Tycker också att det är någon grad för kallt för att bege mig ut och springa, men blir nog en promenad senare ikväll i alla fall. Lyckades starta upp Ajfånen idag, som gav upp tio minuter senare, eller grafiken svek. Hittade en del intressant på den, men märker hur dålig dom egentligen är när det kommer till användbarhet. Får se om grafiken fixar till sig efter den varit igång ett tag. Aja, nog om det, får se vad kvällen erbjuder.

 

November2013

November kickstartade med halloween som spenderades med en hel hög 95:or innan hotellet öppnade, blev en trip med Linnea till Luleå, livet gick lite tungt, fick med mig mathilda till Vilhelmina för att se medina, skolless men tur jag hade Radarparet som gjorde dagarna lite roligare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You can break everything I am

Fredag vilket är skönt, även om det bara har varit tre skoldagar den här veckan, men ändå. Dagen har ändå varit halvseg, median sög kraften ur mig men fick hjälp med gymnasiearbetet så nu sitter jag inte fast med det längre. Dagen blev också lite bättre när jag just läste Sofias blogginlägg, det var lite smått roligt ändå. Annars så håller jag för tillfället på att visa mina kunskaper i köket och palt är vad jag försöker åstadkomma vilket ser ut att kunna bli ett hyfsat resultat ändå. Annars så ska jag väl iväg till hästapållen ikväll innan jag beger mig till Rebecka som fyllde år igår, de lär väl festas där men jag förblir hursom nykter i alla fall. I övrigt har jag inte mycket annat att säga för tillfället men ni får ha en bra kväll allihopa!

 

Oktober2013

I oktober hanns det med ett bsök på LTU, åt en fin tårta, jagade litegrann, firade Mathilda och Mikaela med mat och choklad, fick äran att krossa en spegel, firade att vi "enbart" hade 250 dagar kvar till studenten vilket resulterade att vi blev fulla och glada och sedan fick jag också tag på vårt otroligt eleganta skolkort.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'm on the right track

Att starta dagen med en lång sovmorgon är inte helt fel på en torsdag, dock lyckas jag alltid ta det för lugnt när jag har tid på mig och så slutar det med att jag får stressa ändå i slutändan. Men väl på skolan så gick dagen rätt bra, till och med median flöt på och sedan känns det rätt bra att det snart är två kurser som försvinner snart. Och vart fick jag all denna positivitet ifrån? Ingen som vet, kanske är inne i ett flow nu. Hämtade sedan tillbaka saaben som fick åka tillbaka till bildoktorn lika snabbt, ibland är man rätt glad över en volvo, hur svensk den än är. Sedan har även hästapållen fått motionera och nu så intas soffläge och en tekopp som uppladdning inför morgondagen. Ingen sovmorgon då inte, men det är ju i alla fall fredag.

 

September2013

Spetember var rätt tråkig och ganska händelselös ändå. Men jag fick några jaktdagar, gick en kurs med hästapållen, drog en filmkväll i Kaskeluokt, jag och Kamelen tog svarttaxi till lycksele på marknan och for på hotellet sedan så drog skolan igång på riktigt också.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothing else matter

Att behöva gå upp tidigare på morgonen kan ha sina fördelar, jag hann tillexempel både lämna in saaben på verkstad och till och med ta mig tiden att smeta på ett mascara-drag eller två på fransarna, vilket inte händer varje dag. Sedan så hann jag knappt in i skolan innan jag var less, kan inte påstå att det känns som det nyss varit lov, snarare en vanlig helg kanske. Känns oerhört motigt att ta tag i allt igen vilket känns lite tråkigt då jag hade hoppats på att lovet skulle ge mig mer energi och mer motivation. Men bara bita ihop och skaffa hållpunkter, 6 veckor kvar till jag fyller år, 8 veckor kvar till lov sedan är det snart påsklov och efter det går förhoppningsvis resterande av tiden rätt fort. Hade tänkt att ta tag i gymnasiearbetet när jag kom hem idag, vilket gick sisådär, har i alla fall lagt upp en plan för den där skiten nu. Annars ska jag strax dra vidare till hästapållen och sedan ladda upp inför morgondagen, som trots allt bjuder på en sovmorgon till tolv i alla fall.

 

Augusti2013

I Augusti så lyckades jag fånga en stor fisk, gjorde mitt minsta kortköp någonsin, njöt av de sista dagarna på sommarbetet med hästapållen, flyttade han även till Luspnäset, det blev två talluddar: en som chaufför till Klara m.fl. och en med kamelen och Mathilda sedan avslutades månaden med en fjälltur med skolan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sista dagen i frihet

Kan börja detta inlägg med att erkänna hur fruktansvärt värdelös jag är, klockan var ställd på 07.30 imorse så att jag skulle kunna somna någon gång ikväll, och i och för sig så vaknade jag men somnade om minst lika fort igen och sov till efter elva. Skola imorgon och jag vaknar den tiden vi brukar gå på lunch. Stabilt. Aja, det är morgondagens bekymmer. Annars har jag gjort väldigt lite idag, lagat mat och haft hovslagaren hos hästapållen samt insett att min motorvärmare inte riktigt vill sammarbeta, men det löser sig nog. Far nog iväg till Grubbe ikväll, bra avslut på detta lov som tyvärr tog slut på tok för fort.


 

Juli2013

Juli, swampsoccerhelgen som spenderades med kamelen vi spelade och hamnade på festligheter, jag åkte kneeboard, hade härliga turer med hästapållen, badade en hel del, körde på Åselelmarknan vilket bjöd på både de vet du och stånkTommy, fiskade lite, körde ett gäng till Lycksele på motorveckan och sedan så drog jag till tärna med Maria och Rebecka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Du får säga vad du vill, du kan gnälla lite till

Tröttheten som infann sig imorse när klockan ringde var inte ens nådig, men dygnet ska vändas tillbaka så det var bara att vakna. Okej, nu lät det som att jag var uppe jättetidigt vilket inte riktigt är sant, men tidigare än resten av hela lovet. Aja, packade i alla fall både häst och grejjer idag och for och hoppade litegrann. Detta resulterade i en svettig, glad och nöjd hästapålle, och Lovisa också för den delen. Allt gick bara bra, jag blir så lycklig på min lilla hästapålle. I övrigt så har dagen varit rätt händelselös, ska snart bege mig ut och gå en sväng tro jag och sedan får resten av kvällen vara oplanerad.

 

Juni2013

Förutom jobb så bestod juni av många roligheter. Månaden drog igång med talludden, sedan blev det rätt mycket fiske, jag körde mycket bil,sista veckan i skolan med massa aktiviteter, firade in sommarlovet med pinglorna, midsommaren som spenderades med släkten, kollade i spökhus med Mathilda och sedan avslutades det med storuman och dansgalan. Helt galet rolig månad när jag tänker efter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Det här med att försöka sno tillbaka dygnet det har jag gett upp nu, det går väldigt dåligt. Imorse sov jag på tok för länge och det är bara några dagar kvar till skoaln. Får helt enkelt gå halvdöd de första dagarna och ta vara på de sovmornar som faktiskt är kvar. Men drog till hästapållen ungefär direkt efter det att jag hade vaknat. Sedan så blev det en promenad med Norma innan det var dags för Sveriges match mot Finland i jvm, en riktig nagelbitare som tyvärr slutade till fördel för Finland. Men det var ju roligt så länge det varade i alla fall.

 
 

Maj2013

Maj var ändå en rätt händelserik månad, dock saknas det bilder därifrån, har bara ett par få. Körde iaf några folk upp till nalovardo när det var säsongsavslutning där, började inskolningen, gick en kurs med hästapållen som hjälpte oss väldigt mycket, det började bli varmt ute, tog de sista promenaderna på isen, fick framtiden raserad av mathilda och i övrigt tror jag att jag körde varje helg hela maj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

Började dagen med att dra med mig Norma ut och gå i två timmar. Sedan när jag kom hem så tog jag mig i kragen och loggade in så jag kan se mitt konto, har inte riktigt vilja göra det nu efter jul men blev positivt överraskad så då började jag designa studentmössan så snart klickas den hem också. Sedan så blev jag fastklistrad inför hela Sveriges match i hockeyn, så nu är det bara att hoppas på att dom vinner imorgon. Annars så har jag börjat flytta över inläggen från nattstadsbloggen till den här bloggen då jag tyckte det såg skumt ut i arkivet när fyra månader var borta.

 

April2013

April bestod av lite allt möjligt, Linnea och Sofia fyllde 18 så det blev en umeå-resa och ett five-besök, jag fick ett blåöga av en tennisboll, fiskade litegrann, en impulsutgång blev det, fotade Sofia som kines och sedan hanns en till Umeå-resa med men då blev det bowling.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag

Fredagen får inte riktigt samma känsla när man är ledig hela veckan, den är liksom lite mer uppskattad och efterlängtad när skolan är igång. Men jag ska vara glad så länge jag är ledig i alla fall, dock är jag rätt dålig på att göra något vettigt av dagarna, sover och går mest bort dagarna. Men det är hyfsat skönt och helt okej ändå, så det få la gå. Idag stal jag i alla fall med mig Norma ut på en pw, annars har det varit som lugnt, hann förbi hos Klara en sväng nu ikväll. Men nu hoppar jag in i duschen och spenderar resterande av kvällen framför film.

 

Året var 2013

2013 kan jag beskriva som roligt och som en känslomässig bergochdalbana. Har spenderat mycket tid med mina vänner och vi har haft sjukt kul under årets gång. I februari fyllde jag 18 och i mars så togs körkortet. Båda gav väl i sin tur lite större friheter och körkortet gav nya möjligheter. Blev otroligt många sena kvällar som chaufför och dessa kvällar har varit minst lika roliga som dom där jag själv behövde chaufför. Något annat som jag kommer minnas från detta år är five-besöket med Linnea och Sofia, ammarnäskörningarna i påskas och som vanligt så var talluddarna också lyckade. Självklart är det många fler minnen men det skulle ta för lång tid att skriva allt. Sedan så har året också bestått av oerhörda framgånga med min hästapålle, ett år helt utan motgångar för vår del kan jag nästan säga. Men även fast året har varit fyllt med mycket glädje så har det känts som att det har varit något som saknats, något som dragit ner all glädje. Men det hör väl livet till har jag antagit. Och sedan efter en sommar fylld med både jobb och roligheter så började skolan igen, sista året av gymnasiet och jag tror aldrig att jag har varit så skolless som jag varit denna termin. Riktigt segt har det gått. Men det gick och terminen tog slut och så gjorde också 2013, och inte hade jag väl kunnat tro att det skulle få det slut det fick. För i dagsläget står jag med både fina vänner, en drömhäst och en fin familj men också en fin pojkvän. Men det är en liten annan historia det, för den är lite längre den. Och nu har jag insett att det nog var det som saknades i mitt liv. Hursom så har i alla fall 2013 varit väldigt bra, och förhoppningsvis blir 2014 minst lika bra.

 

Torsdag tror jag..

Vaknade runt tio imorse och kände absolut ingen brådska till någonting så jag tog mig tid att göra en ordentlig frukost som sedan intogs framför sällskapsresan, så en morgon ska starta. Sedan begav jag mig ut på en pw, fick då ett samtal av Anki som undrade om jag hade möjlighet att följa Elin till stallet och motionera Terry, och den ponnyplutten är ju speciell för mig så sagt och gjort, jag tog tofyn och brummade ner. Sedan så har jag spenderat kvällen med att prata med Klara och Kim och tänker avluta denna dag med en film och ett försök med en hyfsat tidig kväll då skolan tyvärr börjar närma sig.

 

Mars2013

Mars var nog en av de bättre månaderna, även om en stor del gick åt till att vara nervös över körkortet samt stt sömnbristen var total med pendlingen till och från Lycksele. men körkortet klarades och jag la det bakom mig vilket var det skönaste någonsin, sen en dag senare bar det av på fjälltur med skolan, bland det värsta jag har gjort i mitt liv dock. har aldrig varit så nära på att dö, helt seriöst. blev också en helg i Tärna med massa snowboardåkning. Sedan hanns det även med en sväng till Lycksele med Rebecka och en massa körningar bland andra svängarna till Ammarnäs på påsk. Och sen så fick vi en god tårta på median. Nu råka det bli mycket text och inte bara bilder, men Mars var händelsernas månad och det kom även lite personliga medgångar här.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2014

Första inlägget för i år då, såg även att detta blir mitt 1507:e inlägg på den här bloggen. Att jag ens har orkat. Men i alla fall, gårkvällen blev inte riktigt som planerat men den blev helt okej ändå. Planen var att jag och Mathilda skulle dra till Hemavan för att joina Sofia, Linnea och Anna som redan var där. Och till Hemavan for vi men blev inte kvar så länge, dels för att förköp var ett måste och dels för att Hemavan, nyår och nykter är inget jag skulle rekommendera för er. Så vi blev inte kvar där länge utan drog istället till Umnäs, lite mer känt folk var det där i alla fall. Är väl egentligen inget jätte fan av nyår, finner den dagen lika speciell som alla andra dagar ungefär, men hade i alla fall en trevlig kväll så 2013 som har varit lite upp och ner fick ett bra avslut. Fick även börja 2014 med både Mathilda och Jossan och senare Grubbe också. Så jag klagar inte alls och hoppas att året fylls med ännu fler dagar med dessa. Och den här dagen har inte blivit någonting av hittills, men kvällen är ung.

 

Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0