Smärtsamt men det vore fel att glömma

 

Glädjas åt nuet istället för att känna oro över det som inte skett

Ibland kan jag fundera över varför jag ens ägnar mig till att skriva ett inlägg på denna blogg varje dag (iprincip), eller en större fundering är kanske hur den överhuvudtaget kan ha läsare. Detta eftersom att vissa inlägg mest liknar ordbajs och vardagsstrunt, har en känsla av att det här kan bli ett sådant inlägg. Men jag uppskattar er alla som troget klickar er in här, all cred till er. Men i alla fall så bestod dagen av skola, rätt lugn dag med lite att göra, på det lilla hålet vi hade så hade jag planerat in en tid för att prata med en som pluggar till Syv, jag har ju redan min framtidsplan klar för mig men det kan ju vara bra att bolla den med någon annan. Sedan ritade hon upp min framtid på papper och det såg väl mest ut som ett virrvarr men det var intressant att se en helhetsbild av den. För tillfället ser jag positivt på framtiden, vilket lär hinna ändras, men ska ju lära mig leva mer i nuet och glädjas åt det som sker nu. Inte stressa upp och oroa mig över något som inte ens skett. Aja, avslutade denna dag med motionering av hästapållen men nu intar jag soffläge och inväntar morgondagen.

 

Tiden rinner iväg

Så var också den här helgen över, tycker den har gått otroligt fort. Gårdagen rann bara förbi och något inlägg hanns det inte med i farten. Men blev i alla fall en tur uppe vid blaikfjället med Klara, Tomas och Kim. Och på kvällen så körde jag dom till Umnäs och tillbaka. Men det var gårdagen det, nu är det söndag och verkligheten närmar sig med stormsteg. Efter gårdagens äventyr så tog jag mig en välförtjänt sovmorgon, som blev ännu längre i och med att klockan ställdes fram. Annars så har jag försökt mig på att plugga lite samtidigt som jag har jour på flasklammet då pappa är borta idag. Hade även tänkt bege mig ut på en pw men såg nu att klockan rusat ivag så jag tror att jag skippar det helt enkelt. Så resten av kvällen ska väl gå åt till att njuta av de sista lediga timmarna, duscha och hoppa i säng i tid. Men nu är det enbart två veckor kvar till påsklov, och efter påsklovet brukar allt gå i en väldig fart så det känns som att sommaren närmar sig, vilket jag också tänkte på idag när jag kollade efter lite kläder som jag tänkt klicka hem inom en snar framtid. Nej, sidospår där.

 
 
 

Se på framtiden med förväntan

Äntligen helg, även om veckorna går rätt fort och det inte är så mycket att göra för tillfället så är det ändå skönt med ledighet. Dagarna rusar förbi och nu är det enbart 75 (?) dagar kvar till studenten vilket för min del känns helt okej. Kanske är det spänningen med att inte riktigt veta vad framtiden har att erbjuda som gör det hela lite förväntansfullt. Men det är ju ändå ett tag kvar så. Dagen i sig har varit helt okej, väldigt kort skoldag och sedan hanns det med ett dressyrpass med hästapållen i solen. Lite jobbprat blev det också och det ser rätt positivt ut, men innan påsk får jag svar. Annars har det varit en lugn dag, vilket det lär fortsätta bli, jag har en oerhörd förmåga att vara väldigt trött på fredagar. Men det är väl tillåtet efter ännu en vecka med tidiga mornar och fullt schema antar jag. Lite jägarexamen och en powerwalk har jag dock hunnit med nu ikväll. Men nu tänker jag varva ner, ta det lugnt och sedan försöka att inte vara uppe allt för sent då morgondagen också har lite saker som ska göras.

 

En bra torsdag

Har haft en bra torsdag hittills, men man kan ju inte bli annat än glad i detta vårväder som vi har nu soligt och lagomt varmt för min del. Började dagen hos sjukgymnasten, inget snett bäcken men en hellåst bröstrygg och nacke så nu är man som en ny människa. Så det blev en bra start på dagen i alla fall. Sedan så fick vi sluta tidigt idag då vi inte gjorde något på svenskan så vi gjorde bort de sista redovisningarna på naturen då istället. Passade då på att ta ett dressyrpass med hästapållen i solen, i nya dressyrsadeln. När Klara hade slutat så bar det av till skarven med hon och Kim, där vankades det grillat vilket var gott. Kom nyss därifrån så nu ska jag skynda vidare till Grubbe. Imorgon är den efterlängtade fredagen här och planerna är inte jättestora men några saker ska i alla fall hinnas med.

 

Beslutsångest, kroppskomplex och varning för ett långt inlägg

Det har varit en rätt så dålig dag idag, varför vet jag inte riktigt men skulle helst av allt bara vilja gå och sova. Nej men blev först lite smått upprörd över våran diskussion vi hade på skolan där en hade skrivit om kroppskomplex och sedan blivit beskylld för att ha gjort det för att göra reklam för portalen där hennes blogg låg. Kom då också på att jag har ett inlägg om kroppskomplex i utkastet, där det nog lär förbli har jag en känsla av, men vem vet, kanske kommer det ut någon dag. Sedan skulle vi ha syv-info en timme efter jag slutat och sedan när jag väntat den timmen så visar det sig att jag inte ens behövde vara där. Det förstörde min dag litegrann. Sedan så har jag lite beslutsångest då jag fått besked om att jag har ett jobb i sommar men jag vet inte om jag ska ta det eller våga chansa och inte ta det och hoppas på att jag får det jobbet som jag helst ville ha. Det gäller att prioritera rätt nu och jag är inte så bra på sådant. Den sista lilla faktoren som gjort denna dag lite bitter är att frågorna på internet till jägarexamen gick rent ut sagt åt helvete. En liten gnista hopp om att klara det hade ändå tänts då frågorna  boken gick bra, men den släcktes lika fort. Så jaa, det var väl min dag och nu tänker jag ta en lång dusch, slå igång något roande och sedan sova och hoppas på en bättre morgondag.

 

Vårväder när det är som bäst

Tiden bara rinner iväg och dagarna bara rusar förbi just nu, men det är inte till någon nackdel för tillfället. Jag ser nu mest bara fram emot att tiden ska gå så att studentdagen kommer, sedan vill jag även att tiden ska gå så jag får besked om jobbet så att sommarens planer kan färdigställas. Har några små saker jag skulle vilja hinna med i sommar, några små äventyr. Men tiden lär gå, så över till denna dag då. Tisdagar innebär som vanligt bara två lektioner och jättehål däremellan. Då det var våffeldagen idag så utnyttjade hålet till att göra några våfflor även om jag personligen tycker att våfflor är lite smått överskattade. Men dom är ju fina och är det våffeldagen så är det. När jag kom hem så ändrade jag snabbt om ordningen på kvällens planer eftersom vädret var så bra. Så tog jägarexamens-plugget efter dagens powerwalk som blev efter skoterleden nere på sjön. Det var var härligt och skönt att börja kunna komma igång lite smått igen efter förkylningen som hägrade.

 

Det går bra nu

Är nog inne i något slags flyt nu då till och med en måndag känns helt godkänd. Det brukar annars kunna vara sådana dagar man helst bara vill gå i säng, nu skulle jag väl kanske ljuga om jag sa att jag inte ville vända mig om och somna om igen imorse när klockan ringde, men i övrigt har dagen inte riktigt gått i trötthetens tecken. Fick ju dock lite sovmorgon då Grubbe bosatt sig såpass nära skolan. Det var skönt, även om det var lite tomt att vakna där och han redan farit. Väl på skolan fick jag väl egentligen inte mycket gjort om man bortser från redovisningen på journalistiken men just nu är det väldsigt lugnt på skolfronten. Just nu. Efter skolan så åkte jag upp till Kaskeluokt, slängde ihop något som liknade en middag och begav mig sedan ut för att ta del av dagsljuset som har börjat hålla sig kvar även efter skolan. For och körde lite, först mot stugan sedan leden åt andra hållet. Planen för kvällen i övrigt var att försöka sig på lite jägarexamen men det har gått dåligt och boken ligger fortfarande orörd och lär så förbli ikväll. Kommer antagligen slå igång lite new girl istället.

 

Glömmer bort vilken dag det är och känner inspirationen och glädjen flöda

Om alla söndagar kändes lika inspirerande som denna söndag gör så skulle jag absolut inte klaga. Även om jag sov lite halvkasst inatt så har i alla fall dagen hittills varit bra. Och än är den inte slut så det kan ju bara bli bättre. Imorse när jag hade vaknat till och så drog jag ner hästapållen till ridhuset för lite hoppning, och det var en sådan här dag då all tid man lagt ner märktes. Exemplariskt är väl ett ord som beskriver hans prestation och beteende idag. När jag kom hem så halvsov jag litegrann till skidskyttet, känns lite smått konstigt att Björn Ferry ska sluta åka nu men det kanske är på tiden. Jag tycker han har åkt så länge jag kan minnas, vilket i sin tur kanske egentligen inte är så länge men. Nu borde jag egentligen plugga lite till jägarexamen medan jag inväntar Sofia och farmenfinal. Det blir trevligt det, ja inte pluggningen men Sofia-besöket. Efter det spenderar jag resterande av kvällen med Grubbe. Så hur jag än försöker så finns det inget att klaga på när det gäller denna dag.

 

Man rullarrr dom

Vaknade inatt och hade både telefon och datorn i sängen, tror jag var lite trött igår.. Om jag hade sett någon film och somnat hade väl inte varit så konstigt men nu var inte fallet så utan i själva verket satt jag på facebook och läste lite bloggar, och somnar uppenbarligen. Men det var skönt och något mer som var skönt var att inte behöva vakna alarmet imorse. Vaknade istället och såg att det var soligt ute, det är inte alla dagar. Tyckte då att det var lämpligt med en uteritt med hästapållen, ut i djupsnön for vi och om han inte hade mjölksyra när vi var framme så måste något stå fel till. Passade även på att lastträna idag, lastade han och körde sedan till något random ställe, lastade ur och sedan in igen. Detta eftersom att konstigheterna har kommit när vi varit borta, men inte idag. Rakt in hela tiden. Sedan for jag hem och försökte mig på att göra kycklingrullader, och inspirationen fann jag genom reklamen "man rullarrr dom". Blev faktiskt positivt överaskad över resultatet, helt klart godkända. Annars så blir det nog en rätt lugn kväll, kanske slötittar på gladiatorerna, egentligen kanske inte ett så jättebra program men på något sätt finner jag det nostalgiskt och rogivande.

 

Fullt upp, jobbansökan och snö i mängder

Var uppenbarligen väldigt upptagen igår för något inlägg hanns det då inte med. Och det stämmer väl delvis, att jag var rätt upptagen. Dagen gick åt till att delta i skolans må-bra-dagar genom att på förmiddagen spela badminton och måla naglar och på eftermiddagen se film. Min underarm är för övrigt död efter badmintonen. Kvällen gick åt till att motionera ett stycke hästapålle och sedan drog jag direkt iväg till Grubbe. Idag när vi klev ut fick i alla fall jag nästintill en chock över hur mycket snö som hade kommit, hans reaktion var väl inte direkt chock mer ett lyckorus kanske. Linnea fick också bevittna snömängden idag när hon insåg att nisse blivit inskottad. Annars har jag förutom att deltagit på dagens enda lektion varit hos hästapållen där det blev både ett dressyrpass och sedan plumsa i djupsnön som kommit. Har även sökt ett till jobb idag vilket kändes bra och jag hoppas verkligen att jag får det för det skulle ha varit det ultimata. Bara att hålla tummarna med andra ord. Men hur som helst, fredag idag, solen skiner för tillfället och jag har ingenting att klaga på.

 

17 sidor och 7 månader senare

Dagarna och veckorna bara rusar förbi en väldig fart, redan onsdagkväll och jag tycker veckan just har börjat. Skolan hade någon utedag i backen idag och min förkylning ställde till det lite där då jag kände mig för frisk för att ligga hemma och vara sjuk men för sjuk för att vara i backen och åka. Så jag gjorde helt enkelt så att jag var hemma, men pluggade. Inte det roligaste kanske men helt klart värt i slutändan för jag kan då lugnt påstå att jag har fått saker gjorda. Började med att skriva novellen som skulle vara färdig så fort som möjligt, blev ändå skapligt nöjd. Sedan så fick jag klart ett abstract till gymnasiearbetet så att jag kunde lämna in det. Sedan i augusti har jag hållit på med det där och 17 sidor och 7 månader senare så är jag klar. Går bara att få godkänt eller icke godkänt på det och blir jag inte godkänd så är det bara att bränna studentmössan som är på väg för då blir det ingen student för min del. Ingen press, ingen press alls. Men skulle det inte bli godkänt så har jag ju i alla fall lite tid att fixa till så på så vis känns det extra bra att va klar tidigt. Sedan hann jag med lite jägarexamen också, med väldigt stor betoning på lite. Men imorgon blir det skoldag för min del även om det är aktivitetsdag då också men badminton kan jag i alla fall spela. Snart är jag då kvitt denna förkylning så med mycket sömn inatt så tror jag att morgondagen kommer att vara bra.

 

Ett år går rätt fort

Hostar mig igenom dagarna som om mina lungor inte vill vara kvar i min kropp, men vad gör väl det, livet flyter på som det ska ändå. Gjorde bort naturredovisningen imorse vilket var väldigt skönt, ena sak mindre på todo-listan. Dock känns det som att det för tillfället faktiskt inte är så fasligt mycket där, inte mig emot. Blev en liten trip till hästapållen på hålet innan jag begrav mig under filten och såg serier tills det var dags att bege sig iväg på skolan igen. Var inte direkt någon jobbig sista lektion då nästintill all tid gick åt till att planera balen, sakta men säkert börjar det närma sig nu. Sedan hade jag tänkt fara iväg på jägarexamen ikväll och ta del av repetitionen men kände att jag nog skulle få ut mer av att plugga hemma. Så sagt och gjort, fram med boken som förövrigt väger ton känns det som och så var det bara att tag i alla frågor. Tråkigt var det men vill helst bara få det bortgjort och det gör det inte av sig själv så att jag har inte så mycket till val. Har förövrigt haft körkortet i ett år idag, vilket firades med lite beblandelse trafikkaos då en liten förvirrad tant inte riktigt förstod vad en huvudled var, men det gick ju fint i alla fall.

 

En liten händelselös men bra måndag

Kändes helt okej att vakna upp och det var måndag, ja inte själva uppvaknandet kanske då det var lite tidigt för min smak. Men att bege sig in i vardagsrutiner igen kändes ändå förvånansvärt bra, brukar ju kunna gå lite trögt efter helg. Kan väl inte direkt påstå att det hänt så mycket idag, förutom skolan så har jag ungefär bara hunnit med en tur ner till isen med hästapållen. I övrigt en mycket händelselös dag. Men som man brukar säga, det är ju en dag imorgon också. Då ska naturredovisningen sitta, som jag förövrigt i skrivande stund kom på att jag kanske bör träna lite mer på.. Så där rök alla mina timmar som jag hade tänkt sova inatt. nej skämt och sido, ska väl inte ta alltför lång tid att gå igenom andning.

 

Söndagar kan också vara bra dagar

Och så var det den här söndagen igen, veckans sista dag och hade det inte varit för att det även är helgens sista dag så hade söndag aldrig fått en sådan negativ klang. Men jag är inte bitter, och har spenderat denna söndag med att göra allt förutom det jag egentligen borde göra. Men det brukar ju lätt kunna bli så när man är ledig och jag anser att det faktiskt är tillåtet också. Tog i alla fall vara på den sol som dagen har bjudit på och drog en tur med nyförvärvet, skaren gjorde det framkomligt överallt. Sedan dog jag ett tag på soffan då det kändes som bihålorna skulle spränga hela huvudet, men efter en liten powernap till skicrossen så kändes det en aning bättre. Så pass bra att jag till och med har tagit mig i kragen och gjort lite nytta nu på kvällskvisten. Men jag vill ju inte verka för överambitiös så nu tänkte jag ge mig och hoppa in i duschen och sedan spendera resten av kvällen på ingenting eller alternativt tvtittande.

 

Människor man blir glad av fyller livet med bra dagar

Hade en bra kväll igår trevligt folk och så vidare. Började med att sitta hos Rebecka och prata och så, sedan skjutsade jag Fanny ett tvärt innan jag for tillbaka till Rebecka. Sedan blev det ett litet besök på trean, dock blev jag inte långvarig där utan for och åkte bil med Grubbe istället ett tag innan vi for hem. Blev ändå en rätt tidig kväll men tog en skön sovmorgon idag i alla fall. Annars har det varit en rätt ohändelserik dag, men ska nog strax bege mig ut och springa. Orkar inte sitta stilla längre så jag skyller den nykomna halssmärtan på inflamerad visdomstand och ignorerar helt enkelt bihålorna. Kanske inte riktigt optimalt men är det en förkylning på g så kommer den bryta ut ändå så. I övrigt finns inte mycket att tillägga, livet flyter på som det ska.

 

Fredag och brott i vardagsmönstret

Så var äntligen fredagen här, veckans bästa dag enligt mig. Skolan är väl inte så mycket att prata om, en lektion vilken jag inte brukar vara alltför ambitiös på. Annars har väl dagen hittills varit lugn (om man bortser från orkanvindarna som härjar utomhus..) Kvällen kommer i alla fall att spenderas med Rebecka och co. Skönt att slippa vardagsmönstret som man lätt fastnar i, vilket jag har gjort lite smått, alla dagar är den andra lik. Lite att se framemot och så där. Ett litet körupdrag är också planerat. Men i övrigt har jag inte mycket att säga för tillfället då dagen hittills har varit händelselös så istället för att sitta här och komma på något att fylla ut dessa rader med så ska jag väl ta och börja styra upp något slags utseende. Kan ju bli intressant.

 Håll ut, snart helg

Har haft en tråkig men fruktansvärt effektiv dag idag. Som igår ungefär, har suttit med skolarbete iprincip hela dagen och jag har fått en inblick i mental utmattning nu. Skulle helt ärligt kunna somna nu direkt och vad som hindrar mig från att göra det vet jag inte. Även om jag är fruktansvärt less och helst bara skulle vilja slänga ut datorn som innehåller allt skolarbete så känns det ändå på något sätt som att motivationen sakta kommer smygande. Det är verkligen långt ifrån kul, men det går bra och då blir det på något sätt lite lättare. Skippade springningen idag, mest för att efter gårdagens runda så kände jag smått av en förkylning, så jag tar det säkra före det osäkra. Annars så finns det väl inte mycket att säga, fredag imorgon och det känns helt okej med helg. har väl egentligen inga stora planer men några små i alla fall.

 Det tar på att ligga på topp

Som jag nämnt så har det under de två senaste dagarna inte blivit många knop gjorda, i alla fall inte om man ser det från skolans perspektiv. Men då kan jag glatt (?) överraska och säga att idag har det varit helt tvärtom. Satt till och med kvar på lärverkstan och det har gett lite resultat faktiskt, två uppgifter inskickade och novellen påbörjad. Jag tror att det är den enda mediauppgift som faktiskt passar mig riktigt bra. Fortsatte litegrann med pluggandet efter skolan också men kände att frisk luft var vad min överansträngda hjärna behövde så jag for ut och sprang. Ishalkan som var imorse hade övergått till slask vilket inte var till någon fördel, i alla fall inte med icebugsen. Kändes som att för varje steg fram så for man tillbaka två, men det gick ju det med tydligen. Men nu börjar jag vara rätt trött och sliten så nu lägger jag allt vettigt och nyttigt åt sidan och slår igång farmen istället. Hehe

 

Tillbaka till det där allvaret igen

Igår så var det bara att återgå till verkligheten och bege sig till skolan igen efter en veckas ledighet. Det var väl ändå helt okej, bara en aning jobbigt att kliva upp på morgon. Blev väl kanske inte så mycket gjort igår men det är sånt som händer efter lov, sedan på kvällen hann jag med ett pass med hästapållen innan jag begav mig vidare till Grubbe för lite kvalitetstid med honom. Och idag kan jag väl ärligt säga att det blev om möjligt ännu mindre gjort, har varit på skolan från halv nio till fyra, haft två lektioner och har gjort extremt lite. Dock kan det bero på att vi för tillfället inte har mycket att jobba med om det inte är så att jag ha missat någon uppgift vill säga. Kvällen har spenderats på jägarexamen, snart slut på det om jag nu skulle klra det där provet vill säga. Men det ska väl gå vägen det med. Men nu tänker jag slå igång någon serie, lär garanterat slockna men det är väl lika bra det. Ser redan framemot att få helg.

 Har inte glömt bort er..

..har bara inte dator eller tid för ett ordentligt inlägg.
Kan vi inte bara hoppa över alla söndagar?

Gårkvällen blev väl ungefär så som man kan förvänta sig utav en kväll som chaufför, i Blattnicksele, lite för nykter helt enkelt. Men i brist på annat att göra så funkade ju det med. Och idag är det söndag, en sån där söndag som innebär att det är skola imorgon. När jag vaknade imorse infann sig inte ett spår utav någon söndagsångest, för helt ärligt så är varje avklarad skoldag i nuläget väldigt bra, så att det är skola imorgon gör inte så mycket. Däremot har den där lilla känslan av söndagsångesten börjat infinna sig nu, lite märkligt det där, det behöver bara liksom vara söndag för att det ska kännas lite dystert.. Aja, det är ju trots allt bara söndag 24 timmar varje vecka så, och snart är denna söndagen slut ändå. har förövrigt inte hunnit göra så mycket av den här dagen, ett pass med hästapållen är väl ungefär vad som är värt att notera då jag sov bort halva dagen eftersom att det blev sent igår. Men ska i alla fall ut och springa nu och sedan får vi se vad som händer resten av denna kväll.

 

Redo för kvällens äventyr

Har haft egentligen hela dagen på mig att skriva ett inlägg, men inte har jag gjort det. Så då blir det som vanligt att jag sitter här i sista minuten och försöker skriva ihop något som ska likna ett inlägg innan jag ska bege mig. En standard helt enkelt. Har väl inte mycket att informera om denna dag, vädret har uppenbarligen haft kraftiga humörsvängningar hela dagen, stundvis har det varit underbart ute och stundvis har man flytt inomhus. Hann i alla fall ut i solen i förmiddags och tricktränade hästapållen litegrann. Annars har det snöat eller blåst rätt kraftigt så har spenderat lite tid inomhus och gjort iprincip ingenting. Nu har jag just duschat och ska snart bege mig hemifrån då jag ska köra åt Rebecka ikväll, Blattnicksele var tydligen kvällens destination. Kan väl bli trevligt det.

 

Septemberslask i mars

Funderar på vad jag ska fylla ut dessa rader med då dagen inte har bestått av att göra något vettigt alls egntligen. Sov först tills det att både kropp och huvud kände att de hade fått nog mycket sömn, så det var skönt. Sedan gick jag iväg på konsum och handlade sallad och en vanilj-kvarg fick visst också följa med. Annars har dagen bara flugit förbi, fixade till en god middag i alla fall bestående av en älgstek. Mina talanger i köket bör iaktas för att få dem trovärdiga. Sedan blev det en snabb visit hos hästapållen. Och i övrigt finns det inte mycket att nämna om denna fredag förutom att jag inte riktigt tycker att vädret vi för tillfället har är acceptabelt. Jag menar, sen när ska det spöregna i början på mars? Slask är något jag inte tycker är vidare mysigt.

 

När det inte finns så mycket att skriva om

1. Vad är ditt mellan-namn? Eva

2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Emmeline

3. Är du i ett förhållande nu? Jodå

4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? Lite drygt 3 månader

5. Vem var är du tillsammans med sist? Grubbsen

6. Får man fråga varför det tog slut? Jo, men det har inte tagit slut

7. Har du haft ett seriöst förhållande? Ja, nu

8. Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Beror väl lite på hur mycket jag vann..

9. Vad gör du på fredagskvällar? Väldigt olika

10. Bästa filmen du någonsin har sett? Pass

11. Har du haft sex med fler än 5 personer? Och det vill du veta därför att..?

12. Har du någonsin varit full? Jo det har jag nog

13. Har du testat droger? Nej

14. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Vart ska jag börja?

15. Vad är du allergisk mot? Kiwisar

16. Saknar du någon just nu? Jao de gör ja väl

17. Hur mår du idag? Bara bra

18. Hur många tabletter tar du dagligen? 1

19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Pluggade körkort skulle jag gissa på

20. Bästa minnet från sommaren? Första talludden kanske

21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Norge

22. När var du där? De minns jag inte

23. Är du rasist? nej, Tycker däremot att invandringsfrågan är viktig

24. Har du helt svenskt ursprung? Det tror jag

25. Om nej, vart kommer du ifrån?

26. Föredrar du svenska eller utländska killar? Eftersom att jag bara varit med svenskar så antar jag att jag föredrar dom

27. Ser du fram emot någonting just nu? Studenten, ehehe

28. Sköter du skolan? Jao men det kan ju alltid vara bättre..

29. Vad hade du för betyg förra terminen? Allt från E-B

30. Vad är det bästa du fått på ett prov? Mvg

31. Vilket ämne var det? Biologi, matte och historia tro jag

32. Har du fått ig på ett prov?  Japp! #gangsta

33. Har du spelat/spelar du i ett band? Tror inget band skulle vilja ha mig..

34. Anser du dig vara intelligent?  Nej, en aning allmänbildad men inte intelligent

35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Förutom när jag var liten och inte visste nåt så antar jag att den tiden är nu

36. Vilken va den värsta tiden då? 2011/2012

37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Inte jättedåligt, men alla har vi dåliga perioder

38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Nej

39. Har du haft sömnproblem? Needu, sova det kan jag

40. Tror du att Gud är man eller kvinna? Den dagen jag blir troende så återkommer jag

41. Vad gör du när du mår dåligt? Förösker se allt från ett positivt perspektiv

42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Ingen, tyvärr..

43. Tittade du på tecknat när du var liten? Jodå!

44. Vilken klass går du i nu? SA11, sista året på samhällsprogrammet. Wihoo!

45. Vilken skola? Luspengymnasiet

46. Har någon någonsin kallat dig lat? Jadå

47.Gillar du att flyga? Jag har då inte ens lärt mig det än..

48. Har du en blogg? Nej jag tror inte det, kanske på tiden att skaffa.

49. Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej. #baconisgoodforme

50. Vad får du ofta komplimanger för? Oj, de vet jag inte

51. Har du lätt att få folk att skratta? Kanske lite, ibland.

52. Vad ska du syssla med när du blir pensionär? Äta precis det jag vill och hur mycket jag vill

53. Har du några talanger? Nej det tror jag inte

54. Vet du om någon är kär i dig? Förhoppningvis min pojkvän, annars ingen.

55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Jodå!

56. Vad står det i ditt senaste sms? Jaa :) va gör du?

57. Hur lång är du? Typ 166

58. Hur mycket väger du? Tvåsiffrigt

59. Vilken storlek har du på kläderna? Vilka kläder menar du? Sockar?

60. Har du svarat ärligt? Yes sir!


Ett inlägg medan jag samlar energi

Känns inte som jag gjort någonting idag, men känner mig ändå sjukt trött. Så trött att jag skulle kunna somna nu ungefär, men så roligt ska vi inte ha. Så vad har dagen bestått av då? Som jag nämnde inte så mycket, for från Norrdal imorse efter vårat försenade födelsedagsfirande igårkväll, vilket var trevligt som vanligt. Annars har jag hunnit med trickträning/lastning med hästapållen, ner till lurf för att prova sadlar på Romeo och sedan har jag hunnit laga mat också. Och även om jag skulle vilja stanna här i soffan där jag för tillfället har strandat så tänker jag nog fara iväg till hästapållen igen för ett ridpass också. Sedan så hade jag planerat att fara ut och springa ikväll också så det är bara till att försöka finna lite energi och ta tag i dessa saker. Hade väl inte så mycket mer att dela med mig av just nu, så istället kan jag bjuda på några bilder från igår, vilket aldrig lär hända om jag inte gör det nu.

 
 
 
 
 
 
 Tradition är tradition

Blev en bra kväll igår med mat, prat och spelande. Det var mycket trevligt och något som vi bör göra om. Blev inte så sent vilket ändå var bra då jag var ganska så trött, det ledde till att jag lyckades sova 11 timmar inatt och det var väldigt skönt. Idag kan jag väl inte direkt påstå att effektiviteten har flödat, det enda jag egentligen har hunnit med hittills är trickträning med hästapållen. Men det är ju alltid någonting, och bugningarna samt snurrningarna börjar sitta ändå hyfsat bra. Annars så väntar jag för tillfället på att Mikaela ska bli klar så ska vi fara iväg och handla, vi ska nämligen fira traditionsenligt att jag fyllde år för ett tag sedan. Handlingen får vi sköta själva men Mathilda kommer när hon har slutat. Mat, choklad och lite choklad till är alltså vad kvällen kommer bestå utav. Kommer nog att bli trevligt det.

 

Att kunna våga möta motgång

Då det trots allt är sportlov så bestämde jag mig för att dra iväg hästapållen till ridhuset för lite hoppning idag. Hoppningen gick bra men lastningen hem gick däremot lite sämre, längesen det gick så dåligt. Ingen big deal egentligen. Motgång är mänskligt men för mig känns det som hela världen vänder piggarna ut mot mig så fort det går lite dåligt för mig. Kanske kan bero på att allt går så bra nu så att varje litet snedsteg noteras noggrant. Prestationsångest kanske. Men med orden "man måste möta motgång för att nå framgång" så släpper vi dagen och siktar framåt, mot våra mål. Hade i alla fall positiv energi då jag fick börja dagen med min fina pojkvän, allt blir som mycket lättare bara genom att han finns. Tur det. Och till något annat positivt så är det idag 100 dagar kvar till studenten så jag är just på väg in i duschen för att sedan dra vidare för middag och umgås med trevliga människor. Så det blir nog en bra dag av det här med.

 

En liten gilla-knapp

Första riktiga dagen på sportlovet och det känns väldigt bra. Förra året "missade" jag ju sportlovet i och med all pendling till Lycksele för körkortet. Men i år så är jag ledig, ett sista sportlov. Så vad har jag då gjort idag, inte så mycket ändå. Pillrade ihop lite små detaljer i designen så nu har jag bland annat en gilla-knapp. Jag är en gillare och kände därför att min blogg behövde en alldeles egen sådan. Sedan så har jag skottat av och fram transporten som hade blivit översnöad. Passade då också på att lasta in hästapållen eftersom det var ett tag sedan men det gick bara bra ändå. När jag kom hem så for jag ut och sprang när jag ändå var igång och även idag gick det så ädr enkelt, så det var härligt. Sedan avslutar jag denna måndag med att fara iväg till Grubbe, så jag har absolut ingenting att klaga på.

 

Fullt upp

Blev så att jag och Sofia drog iväg till Lycksele en sväng igårkväll, körde omkring lite och träffade folk innan vi for hem igen. Det var trevligt, kul att göra något spontant och ha något att göra. En välbehövlig trip helt enkelt då Sofia är en sån där vän som man verkligen kan prata om allt med och då menar jag verkligen allt. Nej, jag gillar våra små äventyr. Och idag har jag ändå hunnit med en del, än fast det blev en välbehövlig sovmorgon. Började med att dra iväg till hästapållen, fixa allt och sedan ett pass på banan. Finns inget bättre ställe att tänka på som på hästapållens rygg. Sedan hann jag förbi en sväng hos Klara, som är i full gång med att flytta, så jag lyckades få med mig lite saker också. Annars så har det varit rätt lugnt tills nu ikväll då jag bestämde mig för att fara ut och springa, och idag gick det sådär bra som man önskar att det skulle gå varje dag. men det är liksom huvudet det sitter i. Men nu blir det nog inte så mycket mer gjort av den här dagen, känns i alla fall skönt med lov då det inte ens existerar en tanke på söndagsångest.

 

Dagar blir till månader

Slänger in ett litet snabbt inlägg nu bara. Finns väl egentligen inte så mycket att säga om dagen än så länge, har verkligen inte gjort mycket alls. Hann med en liten springtur nu på eftermiddagen i alla fall, hjärnan var inte motiverande nog för att köra långdistans så intervaller fick bli dagens träning. Och nu ska jag bara slänga i mig någon mat och sedan ner till storuman. Kvällens plan är att umgås med Sofia, kan tänkas att vi drar iväg till Lycksele och bara kollar läget, i brist på annat liksom. Förutom det så har jag inte mycket på hjärtat, något jag kan nämna i alla fall är ju att det idag är 3 månader sedan jag och pojken min blev officiellt tillsammans. Inte länge men alltid en början.

 

Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0