Ett huvud som valt att inte samarbeta

Så var den här veckan också slut, dock ingen söndagsångest för min del. Det där med söndagsångest har som försvunnit ur mitt liv, just nu vill jag helst bara jobba, eller sova. Har varit lite mycket för mitt lilla huvud på slutet, och jobbar jag eller sover så tänker jag inte. Skulle behöva semester från mitt eget huvud ett tag. Men allt brukar ju bli bra, kanske inte idag, kanske inte imorgon, men någongång. Men förutom att sova och jobba så har det inte hänt så mycket. Dragit på mig ännu en förkylning så gymmandet har uteblivit i helgen. Jag börjar bli så less, hinner just få in rutin och sen kolapsar kroppen. Snart skiter jag i allt och tränar oavsett vad, hade ju satt upp mina mål som omöjligt kommer hinnas nås i den här takten. Nåt positivt är i alla fall att jag igår körde till Rebecka, vi umgås alldeles för sällan numera så det var extremt kul att träffas och ta igen lite missad tid. Guld värt! Men nu ska jag försöka göra något av den här kvällen innan jag intar sängläge.

 

I heard sirens in my head from the first time that we met

Kan inte påstå att varit någon speciellt händelserik vecka hittills, går eftermiddag i veckan så försöker att inte sova bort hela dagen så att jag lyckas få något gjort. Dock brukar det inte hinna bli mycket mer än ett gympass och och någon slags lunch. Men idag är det onsdag vilket jag brukar ta som vilodag, så jag tyckte en promenad bort till hästapållarna passade bra i det fina vädret. Men nu är det snart dags att börja byta om och rulla iväg, är ju iprincip en timmes restid då vägen inte är direkt i toppskick just nu. Väl där flyger kvällen förbi, speciellt när vi byter maskin efter halva skiftet. Aja, dags att att röra på sig nu.

 

Nån som inte behövs för någon

Och så var vi här igen, då det inte blivit några rader på ett bra tag. Förutom min resa till Bygdsiljum förra helgen så har livet knatat på som vanligt. Och vad gjorde jag i Bygdsiljum? Jag vidgade mina vyer och kom bort lite. Såg även min första endurotävling och förutom Jörgen och Helen så kände jag inte en kotte utav alla som jag träffade, men de trivs jag med, jag gillar att vara helt okänd. Den helgen gick for förbi i en ruskig fart och sedan drog en ny vecka igång. Haft förmidda i veckan och försökt hinna med både gym och ridning när jag slutat, kanske lite dumdristigt vissa dagar men jag vill inte ta de lugnt. Blev i alla fall kräftskiva hos Viktoria och Oskar i fredags och igår var det talludden, årets sista. Var hos Lina innan och träffade som vanligt em massa trevligt folk på udden också. Bra avslutning på denna sommar! Love fyllde även ett år igår så var självklart där och grattade lillkillen.


Det var ett tag sen

Det var ett tag sen sist, vilket inte är så ovanligt i och för sig. Men går eftemiddag i veckan och då blir datatiden ungefär 0 timmar per vecka. Skönt förvisso. Men som sagt, eftermiddag i veckan och ett skift kvar till helg. Jag gillar ju eftermiddagsskiften, speciellt nu när det börjar vara mörkt och lite kallare på kvällarna. Annars händer inte mycket spännande i livet, kroppen har varit i dålig fysisk form så det har inte blivit någon träning på en vecka. Vilket i sig inte är vidare bra för den psykiska formen heller.. Men har tid hos sjukgymnasten om en timme och hoppas på att nacken ska släppa. Då ska jag bara kurera halsen och hoppas vara tillbaka på gymmet efter helgen. Helgen spenderar jag på bortaplan i Bygdsiljum, Jörgen och Helen tyckte att jag skulle komma ner någon helg och det passade bra nu när det var norrcupen på motorbanan. Så det ser jag framemot!

 Jupp

Jag är 21 år ung.

2. Hur gammal känner du dig?
Det beror på vart jag är, så fort jag lämnar kommunen känner jag mig så fruktansvärt ung och omogen. Men när jag ser mig omkring på hemmaplan inser jag att jag känner mig äldre än jag är. Finns så många häromkring som borde växa upp och inse att livet är för kort för att stanna i 15-årsåldern.

3. Vad har du gjort i dag?
Har spenderat dagen på garaget och servat skotaren, när den var färdig så bar det iväg ut i skogen igen. Sedan har jag ätit middag, kollat runt lite på datorn, diska och ska strax hoppa in i duschen och diska mig själv. Mer spännande än så var det inte.

4. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Just nu är allt jag önskar att det ska bli höst, mörkt och kyligt! Men i övrigt är jag en vintermänniska. Hatar sommaren.

5. Är du besatt av någonting?
Haah, skor typ!

6. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?
– Jag har en väldigt klar och tydlig bild av hur jag vill att min framtid ska se ut
- Jag har väldigt svårt att släppa saker
- Tänker alltid negativt

7. Hur vill du tillbringa din pension?
Jag vill leva utan smärtor och rörelsehinder, få ut nog med pengar för att gå runt varje månad och kunna umgås med barn och barnbarn. Ha ett hus ute på en liten gård som jag delar med min karl. En katt skulle väl också vara mysigt.

8. Har du någon gång brutit ett ben?
Nope!

9. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Just nu är jag inne i en sådan tid då alla platser förutom Storuman känns lockande.

10. Vad är du på för humör just nu?
Trött och förvirrad.

11. Vilket är ditt favoritgodis?
Äter inte godis längre men jag ljuga om jag inte sa att det skulle suttit fint med polly..

12. Vilken är din favoritaffär?
Affär och affär, men wish är fantastiskt!

13. Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Jag är nog varken eller, går gärna isäng tidigt och sover gärna länge. Jag är väl kanske en dagmänniska.

14. Har du blivit sydd någon gång?
Nepp!

15. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan?
Hade sommarlov, ett sånt där riktigt sommarlov utan jobb och enbart en massa bad och bus typ. En känslokall jäkle där andras ord aldrig kunde bryta ner mig. Good times.

16. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Jag vet faktiskt inte.

17. Är du blyg?
Ja

18. Vad heter du i andra namn?
Eva, och varför vet jag inte rikigt.

19. Vill du gifta dig?
Känns inte alls nödvändigt, men en förlovning hade vart sött.

20. Har du, eller har haft, något smeknamn?
Lovan, Lovvelisa, Love, Lojjsan och Lopparvisa. Föredrar det sistnämnda.Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0