Du vet att du får mig att gå ensam

Så var denna helgen över och ett år till nästa storumandagar och dansgala. Hade iaf en bra kväll med början på campingen där jag även träffade på den där random tjejen som jag skjutsade till hotellet dagen före, världen är liten. Och sedan så började vi dra oss vidare på dansgalan. Sedan hann jag också med att joina grubbe och andre ett tag som körde. Micket trevligt. Och idag har jag hunnit med att flytta hästapållen då hans sällskap är borta ett tag, gå på marknan och även ett pass med hästapållen blev det. En trevlig helg, med både bra och dåliga stunder, men det braiga överväger ändå! Dock har det gått alldeles för mycket pengar men det har det varit värt.Storumandagarna

Storumandagarna drog igång igår därav den bristande tiden till att få till något inlägg igår.. Hann iaf med att jobba, gå på marknan och köra. Sjukt mycket folk ute, vilket inte händer alla kvällar i storuman. Och idag har jag ipårincip bara hunnit med marknan hittills. Men ska väl fixa mig det sista inför kvällen nu och sedan bege mig till campingen där jag tillbringar tiden innan dansgalan. Tror detta blir en bra kväll.

 

Whenever

Slutade hyfsat tidigt idag, vilket var rätt skönt då jag for hem och tog en powernap. Men dagen flöt på förvånansvärt bra. Och efter min powernap och lite mat så böev det skogstur med hästapållen, bästa sättet att varva ner efter att ha hållt igång en hel dag. Annars har väl kvällen flytit på som vanligt ungefär, har även hunnit med att träffa norma ett tag och hon hade energi som vanligt.


Glöm aldrig nånsin att de va du som lät mig gå

Dagen gick, dock var det en rätt seg jobbdag idag. Okej hela dagen har varot seg. Varit på dåligt humör och haft alldeles för mycket tankar i huvudet. En tur i skogen med hästapållen gjorde saken lite bättre. Så försöka släppa allt nu och sova så man är laddad inför morgondagen. Sen är det ju snart helg, vilket känns rätt skönt.Hoping one day you'll understand why


Hey ho

Tisdag idag vilket betyder rätt lngt till helg och ännu en jobbdag. Men jag klagar inte, får ju dessutom jobba med Rebelibeckus så allt flyter på. Fick dessutom in lönen från maj idag vilket kändes fint. Aja, efter det att jag slutat och hunnit med en powernap så drog jag ut i skogen med hästapållen. Och nu hade jag väl inte tänkt göra så mycket mer av denna dag.


Rubrik

Hade tänkt göra ett inlägg, men känner att jag inte har nåt vettigt att säga då dagen har bestått av jobb pch inget annat nämnvärt intressant. Eller jag köpte iaf biljett till dansgalan idag, det är inte länge kvar nu. Tyckte det var nyss vi stod där i regnet och dansade loss till Nanne Grönwall. Men tiden går fort när man har roligt? Eller hur det nu var.


You say it's too late to make it, but is it too late to try?

Tillbringade som jag sa gårkvällen med Mathilda, vi jagade spöken, tittade på pensionärsdisco, träffade lite folk och avreagerade oss. Så ja, det blev ju en godkänd lördagkväll det. Och denna söndag har inte bestått av någon söndagsångest alls. Började dagen med ett dressyrpass med världens finaste häst. Sen körde jag vidare upp til Kaskeluokt igen, och har väl inte gjort så nämnvärt mycket. Men kvällen ska spenderas med antingen en fisketur eller ett cykelpass. Sen en lång dusch och en tidig kväll då jobb väntar imorgon. Känns faktiskt väldigt bra, göra nån nytta och dra in pengar. I övrigt är detta en bra dag, en mycket bra dag. Big stuffs på g!

  
 
 

Till botten, jag hoppas ni är nöjda nu

Blev en bra kväll igår med mycket skratt, god mat och trevligt folk. Kom isäng sent vilket resulterade en lång sovmorgon. Och resten av dagen har bestått av att göra ingenting vilket jag börjar bli trött på så jag kör strax ner till Storuman och spenderar kvällen med Mathilda. Vad som då händer får vi helt enkelt se. Och för en gångs skull orkade jag inte blogga från mobilen så bilderna från gårdagen kommer förhoppningsvis upp imorgon.

 

Middle summer

Sov bort halva dagen, sen for jag ut och gick en stund. Och resten av dagen har gått åt till att göra ingenting. Men nu ska jag ta och fixa till litegrann och sen kan kvällen och midsommarfirandet börja. Passar bra det för jag är hungrig. Men ni få ha en bra kväll allihop.


I will survive

Denna sovmorgon var verkligen något jag behövde. Och efter 10 timmars sömn så känns det som jag är redo för att ta tag i den här dagen. Kan bli en hyfsat jobbig eftermiddag men jag får tänka på att det är det enda jag gör innan långhelg. Så det löser sig nog.

 

En dag, två dagar

Ett inlägg prioriterades aldrig igår. Lika bra var det för det hade nog ändå inte blivit många rader. Och idag då? Jobbat hela dagen sen bara tagit det lugnt som den slitna krigaren jag känner mig. Men imorgon börjar jag inte förrän efter lunch och sen tar jag helg. Midsommar på fredag, tror det kommer bli trevligt.


Jag tänker tänk om

Det enda som har hunnits med denna dag är jobb och ett dressyrpass med hästapållen. Blev lite övertid idag vilket innebär mooooney. Klagar? Nope! Sen kom jag hem, slängde i mig mat och sen blev det lite mjukgörande för pållen på ängen. Och nu är det enda som lockar sängen, så det får nog bli en date med den snart. Oj vilka roliga inlägg det kommer bli i sommar..

 

You were perfect last night

Gjorde ingenting igårkväll ungefär efter det att ja varit ute med hästapållen. Sen sovde jag rätt länge imorse, hihi skönt. Sen idag så ha jag hunnit med en promenad, lastning och lite vattenvänjning med hästapållen. Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen/kvällen. Kanske förbereda för den första av många riktiga jobbveckan. Inskolningen är slut och nu ska jag visst klara detta själv, men det går nog bra skulle jag tro.

 
 Jag måste vara otroligt lyckligt lottad som har så pass snygga vänner!


Where you can stay forever

Tycker inte om det här när det blir ett glapp i uppdateringen, blir så jobbigt att berätta allt. Så jag sammanfattar gårdagen så här; avslutning, sommarlov, jobb och en fin kväll med fina vänner och annat folk. Sen idag har jag hunnit med en sväng till vilhelmina, och inget mer. Men planen nu är iaf att åka bort till hästapållen, får se om det blir dressyr eller skogstur.

 

Done

Har gjort min sista skoldag i andra året på gymnasiet idag, då jag inte räknar avslutningen som skoldag. Var rätt trevlig dag idag, kubb och minigolf med handledarna och bofarna. Sen blev det en fikadate med Sofia. Såg även när niorna gick ut, vilken frihet för dom. Sen ikväll var jag och kollade till och bytte täcke på hästapållen så nu aka jag bara ladda upp inför morgondagen, har till o med planer på klänning imorgon, men det återstår ju att se, mjukisbyxor e ju också skönt.


Days like this

En sån dag detta har varit. Hade nån heldag spanska först på skolan, och ja, nog har jag väl gjort roligare saker här i livet. Men fick iaf glädjande nog veta att jag har C i graf, hell yeah. Efter skolan drog jag ner till stallet, hade planerat lite banhoppning med hästapållen, och så blev det. Han var sjukt duktig. Sen var det lastträning som gällde, gick bra så då sa jag YOLO och drog iväg med han på sommarbete. Känslan går icket beskriva, så jävulst skönt! Sen såg han så lycklig ut också.


Suck

Tidig morgon, jobb, powernap, stallet. Det är typ min dag i väldigt kort sammanfattning, ungefär lika kort som jag känner är vad jag orkar just nu. Eller det är väl ungefär vad som finns att berätta också. Ska väl fortsätta lyssna på mohombi, vilket alltid får mig på bra humör och sen tagga inför en skoldag imorgon då. Haha fint inlägg Lovisa.

 

Everything I do

Började dagen med nån timmes jobb, för att sedan bege mig vidare mot skolan. Död åt svenska är det enda jag har att säga om denna skoldag. Drog till stallet efter skolan, ordentligt dressyrpass och lastträning blev det där. Sen hem och sen en ragg med Sofia. Nice! Aja, ska avrunda här tro jag då det blir jobb och tidig morgon imorgon med.


Varför alltid dessa tvivel

Har tydligen inte haft tiden att slänga in ett inlägg idag. Eller egentligen har tiden funnits, dock inte orken. Har uaf varit ute iprincip hela dagen, har både hunnit bada och fiskat. Fick till och med en fisk. Aja, söndag idag och verkligheten kallar imorgon. En vecka kvar nu, jag överlever.You know I'd do anything for you

Cause what you don't understand is I'd catch a grenade for you. See I would go through all this pain.


Smärtan av att inte veta

For som sagt och grillade igår, slutade med att kag fick köra åt dom som var där, ny toyota med automat, inte riktigt nåt för Lovisa men skönt att köra nytt ibland. Sen så har jag sovit bort halva den här dagen och annars har jag spenderat lite tid ute. Just nu sitter jag och gräddar våfflor, jag vet inte om jag vill se resultatet. Sen så tillbringar jag nog kvällen med Mathilda, känns som det behövs nu när hon ha vart borta så länge.


All my scars are open

Som vanligt är jag på språng. Men dagen har hittills bara bestått av jobb och nu drar jag iväg och grillar så hörs vi när vi hörs.


Only teardrops

Körde som sagt igår vilket resulterade en sen kväll så jag sov bort mycket av den här dagen. Men det var skönt och nästan lika bra då jag inte har gjort nåt vettigt av den här dagen förrän nu ikväll. Blev kurs med hästapållen för Marita, gosh vilken häst. Lyckat och så otroligt nöjd. Menmen, ska väl sova nu då morgondagen bjuder på jobb och sen är det helg.


Jag kan inte förlora dig då du aldrig varit min

Onsdagar är bra dagar, två lektioner och idag hade jag heller inget att göra på lärverkstan då allt förutom en liten grafuppgift är gjort. Sen att vi är lediga imorgon gör den här dagen ännu bättre, nästan lika bra som en fredag. Detta betyder också att folk vill förtära alkohol så jag pker snart ner till storuman och agerar chaffis och sällskap. Kan nog bli en fin kväll detta.


But you just smile and take my hand

Dagen har känts som en evighet, gick otroligt segt faktiskt trots att jag egentligen inte ha behövt göra nåt då det bara är svenska och graf kvar typ och det hade vi inte ens idag. Nåt positivt med dagen är iaf att jag har klarat engelskan och behöver aldrig mer läsa en mening engelska om jag så vill. Fick dessutom D i kursen, thumbs up. Aja, ska väl försöka mig på svenskan nu, sen drar jag mig nog utåt för en cykeltur. Sen gissar jag på en tidig kväll ikväll då denna dag verkligen inte har varit min dag, och trött är jag också.


Hoppas och tror

Nej nu har jag tänkt att skriva det här inlägget alldeles för länge utan att det har blivit någonting av det. Så det är väl bäst att jag påbörjar det så jag kan avsluta det nångång.Så, måndag idag vilket betyder att helgen är över och åter till vardagen. Blev jobb för min del vilket kändes betydligt mer lockande än att vandra iväg till skolan och svenska dessutom. Sen blev det hoppning ikväll med hästapållen innan jag åkte iväg upp till Kaskeluokt.


En fin rubrik

Hade en mycket trevlig kväll igår, förutom alla tusentals myggbett jag lyckades få då. Och som vanligt så är jag värdelös på ta bilder, så det blev bara en bild på hela kvällen. Bra Lovisa, bra. Och den här dagen har ungefär bestått av ponny, ponny o häst. Började med att rida Terry fram och tillbaka till sandhögarna. Sen körde jag hem han och Romeo till stallet igen. Vilket blev min premiär tur med lastad transport, och det gick precis som det skulle. Sen hann jag med ett dressyrpass med hästapållen också. Helt okej dag. Sen känns det bra att slippa skolan imorrn och tjäna pengar istället, dock en tidig morgon då men det är det värt.


Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0