I slutet kommer alla lyckas

Fukk så trött jag blev. Skulle lätt kunna somna dirr. Men ska väl se klart reprisen från terrängen igår, fatt akul de  skull ha vart o satsa på de. Vilken känsla de måste vara. Synd bara att de knappt finns några sånna banor i Norrland. Men, en annan tid, en annan plats.
Nee, bäst ja fortsätter så att jag inte somna, men blir en tidig kväll hursom då ja drar till lycksele en sväng tomorrow.


OS SILVER FÖR SVERIGE 2012!

Japp, Sara Algotsson tog individuellt silver i fälttävlan efter banhoppningen idag! Den känslan skulle va otrolig...


Man måste kyssa förfärligt många grodor innan prinsen dyker upp

Idag när jag klippte gräsmattan så hoppade de fram en löitenliten groda. jag var väldigt nära på köra på den men lyckades väja undan. Tur de, för tänk om de va självaste Carl-Philip som hoppade där..Kanske skulle ha pussat lite på den så hade jag kanske fått prinsen i mitt liv, men jag fotade den istället.
Oups!

Ojdå, råka visst fastna framför os..inte bra, inte bra. Men de e ju bara en gång vart fjärde år så de e förlåtligt. aja, nu hoppas vi  att sverige inte gör mig besviken, menmen. Nee, nu ska ja stänga av tvn så ja ta mig ut, helst idag. 
 

Everything has an and, but also a beginning

Nee nu måste man nog lägga på ett kol om man ska hinna göra lite jobb innan de börjar regna..som de lär börja göra. Så går de när man sover långe, då blir de stress. Haha men de e lätt värt de!

Complete lyrics: http://www.directlyrics.com/bruno-mars-grenade-lyrics.html

Minihulk

Haha, kom ju på att jag glömt att visa Rebeckas mästerverk som hon ha gjort till mig. Hon tänkte till o med på mitt rosa också. Hulken ha ju talang se ju jag!


Förändring på G!

Yesyes, de stämmer bara att vänta och se. Ska försöka få det bra denna gång, tro faktiskt jag kan lyckas! Resultat kommer imorrn lr på onsdag :)


Success for me, is problem for you. Sorry biatch, I don't care.

 Avundsjuka haters, som Ida skulle ha uttryckt det, det är nog bland det mest irriterande som vandrar omkring på denna jord. Japp, varför ska det va svårt för folk att säga som det är, som dom tycker. Istället för att förstöra för folk som lyckas. Aja, de är sååå mellanstadiet! Men vissa tyckte väl de va en bra tid i livet så dom valde att stanna där.
Ditt problem, inte mitt :)


Jag är inte heller perfekt, men jag klagar på mig själv och inte dig.

Statistiken går uppåt, cred till er ♥

Blev lite NH med ponnyhästen idag. Sen när jag kom hem såg jag att mina jeans hade kommit, like it :) (bild kommer senare!)
Ska snart börja packa ihop lite stuffs för att åka upp till Kaskeluokt om one liten stund.
Få se vad som händer ikväll, regnar det inte så blir de nog ut o springa annars blir de att börja kolla runt o fixa inför morgondagens projekt, som kommer upp senare :)


Jag är inte störst än, men jag kommer vara störst sen

Vilket underbart väder! Nee, nu vill vi ha höst och vinte. Mm, ge mig.
Nae, men nu tycker jag att det ha vart sommar alldeles för länge. Än om jag inte riktigt hunnit allt jag skulle än..Menmen, de hinns med nån annan sommar så ge mig kyla. Nu.
Godmorgon föresten!


Så otroligt glad över att jag har så underbara mäniskor omkring mig, som alltid får en att skratta. ♥

SHAKE DAT ASS!

Oho, kollade runt lite och hitta vårt maraca klipp. Haha, brudar, vi måste shakea lite ass snart så vi kommer i form!
Kanske nåt sådant?

Om du bara kunde känna hur jag mår

Snälla låt mig få andas, ge mig den tid jag behöver, låt mig hitta mig själv istället för att du ska pressa mig till den du vill att jag ska vara, någon som inte jag vill vara, jag vill inte vara som du. Jag kan inte rätta mig och bli till den du vill, jag har ett eget liv, en egen vilja och jag tänker inte ändra de bara för att du vill. Ju mer du kommer pressa, ju mer kommer jag dra mig undan. Om du bara kunde förstå, förstå att jag är den jag är. Men den detaljen har du missat, lr så försöker du bara dölja den. Ge mig luft, ge mig utrymme, ge mig tid. Kan du inte bara förstå mig?


Mmm, ge mig!


Sluta tvivla, förstå att vi är gjorda för varann

Jag tror att sommrvärmen som alla har tjatat om har kommit nu. Euw. Äckligt ute äre. Huvva, förstår inte vad folk anser är trevligt med värme?
Aja, tog mig iaf ut i värmen med hästen en sväng. Och nu sitter jag bara och lyssnar lite på musik och tittar omkring på några saker som jag ska beställa...så småningom.


Snart, snart kommer den droppen som får allt att rinna över, det är nära nu.

Söndag. Jag hatar ju egentligen söndagar fast nu när de är lov så spelar de ju inte någon roll vilken dag de är.
Fast snart är de tillbaka till verkligheten. Lika bra de känner jag, då kanske man skaffa sig ett liv igen. Haha.
Men, man få ta o göra de bästa av de få veckor som är kvar nu!


Självbiograf?

Har sett att det är ganska många som väljer att skriva en självbiografi, lr iaf nåt liknande.
De kanske hade varit nåt...Ja, kanske de, tro jag ska börja. Hmm, ja, värt ett försök iaf när man inte har något bättre för sig.

Lyckligt ovetande om vad som väntar, lyckligt ovetande om alla känslor som kommer växa fram, fram ur ingenting.
Det är så det är, så det alltid kommer att vara. Inget kommer att förändras, hon kommer alltid vara den där personen som inte.....

Ta mig seriöst, eller ta mig inte alls.Inte en gång till, snälla, jag ber dig.

Imovie in action!

Har just varit ute och kört lite, sen har jag också köpt nytt årskort till telefon eftersom smsen tar slut idag. Dyrt, men lätt värt det i längden, nu behöver jag ju inte tänka på det förrän om..ett år.
Ska börja klippa ihop filmerna från dagens träning nu. Så då passar jag på att bjuda på sämstkvalla bilder :)
Fler på------>Leo


För världen var vår förut som i en film med ett lyckligt slut


Men ser det ut som om jag sörjer dig?

Nyss kommit hem efter en hoppträning. Måste göras oftare känner jag, man glömmer ju allt mellan gångerna. Haha. Men det löser sig. Annars har jag inte hunnit göra nåt annat idag, så de går när man sover bort dagarna..Skärpning Lovisa!


Godmorgon!

 

All day, all night

Har sett en mycket konstig och frustrerande film. Men den var bra ändå, på något konstigt vis, den var...rörande. Man förstod precis. Nu håller jag på skypea(?) med Mathilda. Och jaa, de är ju som vanligt mkt roande. Dock så går våra planer med att ta oss till Sundsvall inte så bra som vi vill. De är nog bara att börja gå.


Can change the past no matter how I try

Oh, jag har lite otur. Först slaktar jag hela lillfingret i handtaget sen så blir ja biten av en mygga UNDER nageln. Klia först som satan sen så sprängde de i hela fingret. Lyckad som vanligt..
But, I will survive.


You say whaaaat?!

En seriös låt från Mohombi! Thumbs up?! Donno.


Mitt hjärta det skriker med ökande ton


I'm on top of the world, what a feeling

For ut en sväng och körde lite terräng med ponnyhesten.
Och nu då? Jao, gick in på dexter såg alla betyg från dom avslutade kurserna c-ad i ALLT. Och snart är de dags igen, usch, orkar inte. Inte nu. Min hjärna är inte på topp just nu. Aja, en månad kvar så jag hinner väl bli redo. Nångång.


See u later!

Hinner inte riktigt skriva nu, ska iväg till hästen. 
 
 

Always on my mind, in my heart, in my soul.


Stunder av lycka

Ganska nyss kommit hem efter att ha vart i stallet och låtit Leo röra på sig lite. Sen så började jag med en ny design till den bloggen oxå. Och som vanligt nuförtiden så vill blogg.se aldrig sammarbeta så jag fick kasta ihop nåt snabbt. Innan jag gav upp. Euw för tekniken.
Menmen, man får väl bara ta o vänja sig vid att det inte ska gå som man tänkt sig. Som allt annat oxå ungefär.


Som ett långsamt farväl.

Jag älskar verkligen att inte få sova ut på morgon, lr så inte. Men snäll som jag är så offrade jag min sovmorgon för att hjälpa till att bygga Lurf's hage. Hade ju vart liiite lättare om alla saker va där dom skulle...Men vi börja ju va an vid att de inte är så när de gäller denna lilla förening. Hah. Vi blev inte riktigt klara, för vi hade inte nog med tråd, men nya tag nån annan dag.
Jag har det bra, mitt liv rullar på :)


Jorå

Blev design och ingen film. Har börjat få ihop det till nåt liknande som ja tro hon ville ha. Men tycker fortfarande att hon ska ha nåt lite mer avancerat än vad hon vill...aja.


Where do we go from here?

Så otroligt skönt att äntligen kunna blogga från datorn igen! Allt bli så mycket lättare, bättre, snabbare och fler inlägg and so on. Mm, like. Funderar på vad jag skulle gjort nu, antingen blir det film lr börja på Idas design. Fast hon ville ha de så tråkigt, så opersonligt. Men, snäll som jag är gör jag efter hennes önskning :)


Oh, jag som lovat mig själv att inte ta kort på blommor, och INTE lägga upp dom på bloggen. Fukk.

Home sweet home!

Hemma nu efter att ha tillbringat en heeel dag på helt okända marker. Livet har lekt och dagen har gått fort.
Har badat, ridit, fotat och sett..skog. Och mygg. Men, helt klart godkänt! :)


Upp, upp och iväg!

Lovisa vaken, grymt jobb tjejen! Japp, känner mig rätt duktig. Men ska väl ta och pallra mig upp oxå. För att fara, lr, inte riktigt än, om en timme kanske. Så ja kan ju gott ligga kvar ett tag till. Men måste hinna förbi hästis o smörja in han o så. Ska se va klockan bli när ja kommer hem ikväll om ja gör nåt me han då lr inte. 
Nee, ska avsluta de här nu. 
 
 
Paniken som uppstod när jag fann denna i min väska, men klarade av att förgöra den på egen hand. 

När du kommer till slutet, får du börja om från början


Cause you are the one

Då har snart denna dag gått, fortsatte med lite kusintid så drog med mig Kim till stallet oxå. Hon hade ju talang för de här med hästar. Blev faktiskt förvånad. Körde lite mjukgörande samt lassträning med Leo, duktig hest. 
Funderar på att göra en tidig kväll ikväll då jag kliver upp relativt tidigt imorgon för att åka härifrån över dagen. Målet är...Nyluspen! Inte långt, inte stort, men ut o tänkapå annat. Precis va som behövs.:)

Kom ihåg mig för den jag är, glöm den du ville att jag skulle vara

For och tittade på lägenheten, tro Kim blev lite små kär så de kommer bli så att hon flyttar, mkt smart val enligt mig då de är mkt finare där än där hon bor nu. Sen så for vi och tittade på tapeter, hon hittade några. Det kommer säkert bli fint, och nu kommer jag få de lite närmare när jag ska va hundvakt åt hennes Molly. 
That's it, snart ner till stallet :)
 

Everything comes to an end

Oh, hatar att blogga från mobilen, men så de går när man är glömsk, och de går ju faktiskt bättre och bättre :) Övning ger färdighet! 
Menmen, ska strax iväg med Kim och titta på en lägenhet som hon vill ha, ja tro då ja ska me iaf. Vi ser väl. Annars lär de inte hända så mkt spännande.
 
tänkte att en vinterbild passar lika bra i våran sommarvärme :)

If you had a choice, then what would you chose, to do?

Hade tänkt fixa lite på designen, färgerna på länkarna o de, meen som vanligt är internet segt och den där jävla kossan är på rymmen igen..Oh, ilska. Så ändra bara kategorierna lite innan jag gav upp. Sen insåg jag att min laddare är kvar in Kaskeluokt. Ojj så lyckat! Aja, 5% kvar :)


Ni har försökt att ge mig hela skulden, fast ni innerst inne vet att den är er.


PVKK

 Fick med mig Klara på en tur ut i skogen idag, så härligt :)
Annars ha jag inte gjort så mkt, inser att det inte är alltför lång tid kvar av detta sommarlov. Snart höst, ny termin, nya tag. Vart tar tiden vägen? Hur kommer framtiden bli? Nobody knows. En dag i taget.
Kvällen kommer nog spenderas framför tv:n. Kan va skönt de med ibland.


Mitt hjärta det bultar förevigt jag svär

Sitter och funderar över vad man skulle ha gjort med den här dagen. Ska iaf till ponnyhesten, och fick lust att springa igen, så funderar på att springa dit. Vi ser väl :)
Kom iaf på idag att jag aldrig mer ska gör en systemuppdatering på telefon, hmm, inget bli bra. Och sen så ska jag aldrig köpa en HTC heller. Incredible? Nej, inte en chans!


Du har inte ändrat dig för någon, och skulle aldrig göra det nu heller.


Ett avslut, ett farväl, ett stopp.

 Oh hata när uppdateringen ha varit värdelös, bli som jobbigt o skriva ikapp.
Aja, igår kväll blev det först grillning sen så bar de av till Sorsele ett tag. Stället gud glömde? jao!
Och idag har jag inte gjort mycket alls. Ska väl fortsätta med de ett tag nu tro jag ;p


I love you too much, maybe more than I should

 Det är kul att det blåser så mycket att man inte hör musiken. Eller så inte.
Aja, inte mycket att göra åt den saken. Blev gode trött, skulle kunna somna dirr, men tro jag gå o ta en dusch istället. Vart tog energin vägen?


Om mitt hjärta slår ett sista slag.

Haft en oerhört mentalt jobbig dag.
Lust att slänga huvudet på kudden o dö i några dygn. Skulle va gode gött. Men, några timmar får duga.
För tillfället har jag skypetalk med Mathilda som äter crips.
Oh.

Blev tärna idag, hitta faktiskt en jacka. Mm, välbehövd, jao! Sen ha  ja tillbringat en massa timmar bakom ratten, I like. Och nu ikväll blev det fiske, dock ingen lycka där.
Kom på att Tärna e ett så styggt ställe så ja skulle aldrig klara av att bosätta mig där. Usch.
Kallt vare oxå, så mössan fick åka på!

Ett tag trodde jag på dig.

Mmm, nomnomnom för att gå isäng igen. men icket det, ska försöka hålla mig vaken. Hmm, hur ska det gå i höst? Hoppas vi få många sovmornar..
Aja, idag bli det nog Tärna över dagen. Hade helst stannat o vart i Rönäs hela helgen men det få bli nån annan gång det.


.


Jag trodde dig, såg upp till dig, men sen svek du mig.

Dagen har spenderats med att frakta Athena tur o retur till Vilhelmina.


Dag 10, min framtidsplan...

Jag har väl inte direkt några jätte avancerade planer för framtiden. Om man kollar på framtiden inom kort så vill jag fylla 18 ta körkortet och reda ut lite saker i livet. Sen vill ja ju ta studenten med någorlunda bra betyg iaf.
Sen så vill jag hitta den där någon, som älskar mig för den jag är och som tycker jag duger som jag är.
Sen så efter skolan vill jag jobba, flytta till ett hus, leva livet och dela mina dagar med just den där någon.
Och självklart, vill jag få mååånga fler minnen med mina underbara vänner!


Boy, you came into my life and now I miss you so bad.

Vaknade faktiskt tiiidigt imorse, hmm, pga av en dröm. O den va så verklig, o så hemsk. Jag trodde fortfarande de va sant när jag vakna. Var så fruktansvärt arg, lessen o besviken. Usch. Men insåg sen att de inte va sant, inte än iaf..
Får se vart den här dagen far, drar nog till v-mina me Rebecka senare idag. Sen få ja väl se.


Om jag ger dig mitt hjärta, skulle du ta väl hand om det lr krossa det?

Just kommit hem efter att ha vart o fiskat.
Fick faktiskt en hel massa, men storleken va ju inte så mycket att diskutera..Och innan vi hittade rätt ställe, ojoj säger jag bara. Tur telefoner har gps nu för tiden.
och om jag inte har blivit immun mot mygg ikväll så är det fan en omöjlighet att bli det.


Dag 9, mina bloggbevakningar..

Jag läser de bloggar som jag anser vara intressanta lr helt enkelt ovanliga och fångar läsaren. Samt bloggar av släkt o vänner.
 Dessa bloggar är de jag följer:

mikkatilda.blogg.se
nicholaihollesen.se
radarparet.devote.se
honbahh.blogg.se
ponniiie.blogg.se
nellieberntsson.se
hannaolofssonn.blogg.se
heltenkeltklara.blogg.se
jockibois.se
nikolinaperssons.blogg.se
jaheterlinnea.blogg.se

För så som jag kände har jag aldrig känt.

Jahapp, då ha man hunnit pallra sig upp o ätit nå mat. Starkt jobbat Lovisa!
Får väl se vart den här dagen rinner iväg, ska då iaf snart börja fara till skarven så att morfar får sin efterlängtade fisk. Sen få vi hoppas på bra väder ikväll.


.


Hur kan något så fel kännas så rätt?

Kulkulkul när folk klagar på en själv när dom gör precis samma jävla saker själv! :) jao, så moget så, vi gillar när folk inte tar sig ifrån lågstadiet. Eller så inte... Men vissa växer ju aldrig upp.
Aja, det blir ju inte mitt problem i längden.


You bring feeling to my life

Just kommit hem efter att ha varit ute med ponnyhästen ett tag.
Och vad jag göra nu? Ingen aning, nånting lär det ju bli iaf. Vädret kunde ju vara bättre..Och myggit e de oxå, har myggbett preciiiis överallt. nee, nu ska jag sluta klaga, man lever ju! :)
När alla ljusen brunnit ut, och drömmarna har tagit slut var finns du då?

Ännu en "morgon" som innebar att man sov bort halva dagen. Aja, har ändå inget vettigare för mig idag så det e väl lika bra de. Får väl se vart resten av dagen tar vägen, alltid blir de väl något.


Sukk

Så fruktansvärt förvirrande. How to do??

Börja kännas att man va uppe 06.00 imorse. Inte okej efter en hel sommar med sovmorgon..
Aja, lite musik på det här sen lär jag slockna. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andas, andas allting snurrar runt.


Dag 8, min idol..

Jag har väl inte direkt någon idol, då de bruka bli som ett "ideal" och jag tycker att man ska gå sin egen väg och leva sitt liv som sig själv.
Men det finns ju vissa personer som jag, med handen på hjärtat, är riktigt jävla imponerade över.
En av dessa är en tjej, som fyller tolv år detta år, Nellie Berntsson.
Hon har kvalat till SM i år och kommer hoppa en av sina b-ponnysar där. Visst, det finns många som hoppar SM osv. Men hon började rida när hon var 8 år, 8 år! Och såhär 4 år efter så kommer hon va uppe smnivå. De e sjukt bra jobbat! Jag har ridit i, ja jag vet inte hur många år och har knappt tagit mig upp till LD nivå. Tjejen ha talang, och nej, hon får inte alls allt serverat, hennes ponnysar är inte alls någon dans på rosor för flera hundratusen. Hon har tagit sig dit på egen hand, visst har hon fått hjälp av tränare, och kvaliten på tränarna där nere kanske är något bättre än här i stensele...hehe.
Men det är inte bara det, hon är 12 år och driver en av sveriges största bloggar. Får en massa jävla skit, som hon hanterar på ett snyggt och proffisionellt sätt.
Jag erkänner att jag störde mig enormt på henne till en början, av ingen anledning alls. Kanske var det för att hon lyckats med sitt liv och inte jag? Men jag har lagt av, hon är grym!


.


Nej då finns inget runtomkring oss, det är bara du och jag.

Hemma nu efter en helt underbar helg! Längesen man hade så kul.
Lördag kväll klådde ju allt, även om det innebar en fruktansvärt kall båtresa, men det vare värt. Så otroligt kul man kan ha med rätt sällskap :)
Menmen, allt har sitt slut, tillbaka till verkligheten nu..


Här vare tomt!

Uppdateringen har ju typ varit sämst på länge idag! Fu Lovisa.
Aja, jag lever och det med råge. Ikväll väntas nog ännu en fisketur och det ser vi framemot.
Det va ju några rader iaf.


hello

haft en fantastiskt fin kväll med fiske och bad! trevligt sällskap med rebecka och tomas. underbarta! 

Kvar på samma plats men jag har kämpat och slitit

En framgång upp
En motgång ner
Kvar på samma plats
När ska man ta sig fram?
Eller kanske blir det bakåt.
Det är sådant man aldrig vet
Sådant man aldrig får svaret på
Förrän det redan är försent.

Godmorgon!

Ska väl snart börja bege oss ut för att påbörja dagens planer. 
Vi hoppas på en minst lika bra tur idag, dock så klarar jag mig ganska bra utan bockningarna...;) 


Livet leker, right?

Jajjemen då va man på plats, och nej inte i Åsele utan på Tistelön! Haha, mitt ute i ingenstans med äventyr just utanför dörren. Låter inte helt fel de va? och nej, det är det verkligen inte! Riktigt najs!
Har hunnit med äventyr ut i skogen med, Rebecka, Athena, Angela och Arne. Oj, alla hästar på A, ha jag inte tänkt på förut. Aja, de va väl de.


Sam Tsui

Jag har insett att jag hellre lyssnar på covers än originalen på låtar, även om jag tycker originalen är bra så blir det en helt annan känsla i alla covers.
Och nu har jag hittat ännu en covrare..Sam Tsui.


Dag 7, min kärlek...

Min kärlek, jadu, haha. Nemen det bero väl på va man menar, jag kärlekar ju mina vänner, min familj och allt annat som har stor betydelse i mitt liv. Sen så finns det ju alltid den där ”någon” som tankarna oftast är hos, den där ”någon” som alltid får hjärtat att slå ett extra slag, den där ”någon” som får de mörkaste dagarna att ljusna. Någon är en riktigt fin person, men tiden är inte rätt för oss, inte ännu.∞Våra blickar möttes, som om de bara va vi två∞


När du tog min hand, jag visste redan då, det är du jag vill leva med.

Ja, då var det äntligen den efterlängtade fredagen, som just idag skulle visa sig vara fredag den 13:e. Haha, men det blir nog bra det! Ska börja packa nu så att det är gjort. Sen när Rebecka slutar drar vi dirr till stallet och packar allt därifrån sist men inte minst packar vi Leo och sen far vi iväg mot nya äventyr, på Tistelön! :) Synd bara att vädret inte blev riktigt som vi tänkt oss, aja!.


Och jag önskar jag kunde ge dig, den jord du står på

Skulle egentligen ha börjat packa inför morgondagens äventyr, fast de hinner jag ju i och för sig imorgon. Så jag tror jag slår igång Älska mig, kmr grina sönder menmen. Fast först lite kvällsskratt med Idaaa! :)


De va du och jag mot världen

blev en snabb tur och retur till skarven idag, sen så kom Klara ht och åt middag. Och med sig hade hon eNorma, lyckan i Klaras ögon när hon ha den valpen!
Sen så for jag ner till stallet för hoppträning. Omg, så kul!
Nae, ska kolla om jag hitta nå kläder som jag kan köpa nu..Hmm.


Mmm, gode sugen!!? ;)
Dag 6, Min fritid...

Nu på lovet har jag ju massvis med fritid, och det är heeelt underbart! jag sover mkt av tiden, annars så umgås jag med underbara vänner sen så tillbringar jag även mkt tid med Leo. Jag lever livet och mår alldeles utmärkt.
Men sen när skolan börjar, så kommer ju fritiden att minimeras enormt mkt. Menmen, den lilla fritid jag får då kommer jag spendera på samma sätt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Men sorgen i mitt hjärta kan ingen se.


Du log mot mig
En sista gång
Du var så lugn
Som om du redan gett dig av
Du såg på mig
Att jag var rädd

Hur kan man nånsin va beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Ingen sörjer när du dör ingen kommer sakna det du gör.

Mmmm, hitta just mitt nästa köp! Like it! ;)


Jag brottas med känslor som jag inte visste fanns

Vakna för inte alltför längesen, så har ju inte hunnit göra så mkt. Förutom att jag har hunnit kötta lite gräs!

beebis!


Dag 5, Min sommar...

Ja sommaren är ju inte slut än. Och tur är väl det för jag har inte hunnit allt ännu.
Men hittills har allt bara varit bra, har haft det så otroligt bra! Satsar på en bästa sommar?! Oja!
Men, innan den är slut så måste jag hinna några fler saker:
* TRÄFFA IDA!
* Rönäs
* Umeå
* Bodarna(?)
* Talluddar
* Mer baaaad!


 Här är några bilder från sommaren 2012, ja vet jag e dålig på ta många kort..

Less.

Nu är jag less, så jävla less. Helt fucking jävla less. Okej, för er som missa de, jag är less.


Let me know.

Har inte haft tid att skriva idag, for hemmifrån halv tio imorse och kom hem nu...
Startade dagen med en 2 timmars tur med Magdalena, bra start på dagen! Sen blev del LOL spelande hos Sofia innan hovslagarn kom. Sen iväg vidare mot skarven, blev en simtur med Sindri där.

 
 
 
 
 

Problemet växer för varje dag som går, det blir jobbigare och jobbigare. Men vem ska man prata med? Vem kommer förstå? vem kommer kunna hjälpa?

 

Men du hade ju en annan vän brevid..

Sjukt dålig upd idag, men följde Klara och Kim till morfar och blev kvar där typ hela dagen. Men de va roande, dom där två blondinerna kan man ju inte annat än skratta åt.
Sen så har jag tillbringat kvällen i stallet.


..

 

Du kommer inte förändras, du kommer aldrig förstå.

Min gårkväll spenderades först på en tur i skogen, med hundratals mygg och Leo som sällskap.
Sen så var jag med Fialotta resterande tiden av kvällen, vi började med mopperagg (ja, vi är sååå töntiga...) sen så ja satt vi och pratade om sånt vi brukar prata om..;) Och sedan moppade vi och såg film, ett tag iaf.


I'll give my life up for you, cause you are my dream

Känner verkligen att jag har varit effektiv idag, inte. men får vänta tills ikväll innan jag gör nåt eftersom att man smälter ju bort nu. De enda jag har gjort är väl att jag kollade till Norma medan Klara var och handlade, men hon var tråkig och ville bara sova. Typ som jag då jueh?!


Dag 4, mina vänner...

Mina vänner betyder så otroligt mycket, jag delar allt med dom, glädje, tårar, skratt, ilska, besvikelse. Ja allt! Och det spelar ingen roll vad det handlar om, dom finns alltid där, och jag gör desamma för dom.
Jag kan verkligen berätta allt för dom!
Dom har fått mig att klara av att gå igenom vissa situationer som jag aldrig hade klarat utan dom. Finnas så otroligt mycket att säga om dessa personer, men det skulle bli alldeles för långt.
Så jag säger väl så här:
Jag älskar er och utan er hade jag aldrig stått där jag står idag!


Men du försvann

blir nog en rätt lugn dag idag, lika bra de för de e ju så j*vla varmt ute så de gå ju imte göra nånting...oh va less ja bli! blir iaf en uteritt ikväll när de blivit svalare. 
 

I will be there for you

Haft en lugn kväll. Men har stört mig nå så grymt jävla mycket på alla dessa myggor! Det måste va djävulens gåva till mänskligheten..Hate it! Hata sommarn, euw.
Aja, kan ju tyvärr inte göra något åt den saken. Har pratat med Rebecka ikväll, och jag vet att hon vill mitt bästa, att hon inte vill att jag ska bli sårad. Och hon har helt rätt i det hon säger och med dom orden i huvet så är risken mindre att det blir fel.


.

 

Det var lätt att bli kär i dig

Ja, ska väl ta och sammanfatta dagarna nu; Fredag kväll, stugan med Pappa, irene, Kristoffer, Peter och Anton.
Lördag, match gick väl som det gick men kul va det! Sen på kvällen umgicks jag med brudarna, spela spel, zumbadansade, buggade osv.
Och idag har jag inte gjort så mkt, och vädret tar kol på mig... euw.


It's a sad, so sad situation

Uppdateringen kommer att vara sämst i helgen och jag kommer återuppta listan på måndag igen.
Kommer komma några små inlägg men är tillbaka på riktigt imorgon kväll.


I wish nothing but the best for you.

Dag 3, mitt syskon...

I detta fall väljer jag att skriva om mitt biologiska syskon.
Klara, 20 år och blond. Vad mer finns att säga? Jo, det finns ganska mycket men jag orkar inte dra upp allt.
Jag har ganska bra kontakt med min syster, vi träffas i stort sett varje dag. För det mesta är vi sams (iaf nu för tiden) men vi är olika som dag och natt, har nästan alltid olika åsikter osv.
Vi kan prata om det mesta, men bara ytligt om vissa saker. Det är väl det jag kan sakna ibland, den där djupa kontakten. Att man kan prata om allt, jag tror att jag skulle kunna prata med Klara om det mesta utan att hon skulle bry sig, och jag tror absolut att jag skulle kunna lita på henne, att hon inte säger nåt utan att det stannar mellan oss.
Så, vad är det då som hindrar mig? Det vet jag faktiskt inte...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jajjemehn

Förhoppningsvis är jag väl snart på väg till kramfors för att hämta Klaras valp. Haha, moster Lovisa blire ju nästan. Usch va gammal jag kände mig...Tur de bara är en hund ;p
Var ju egentligen tänkt att jag skulle tävla i Lycksele idag men eftersom att det nu blev kramfors så försvann min skjuts... menmen nya tag o så satsa vi på skellefte! ;)


Dag 2, Mina intressen..

Jag har många intressen, många saker som jag gillar att göra; umgås med vänner, fiska, snowboard och så datorn.
Men sen har jag en livsstil också, hästarna, stallet, Leo.
Det hela började som ett intresse, men nu skulle jag aldrig kunna leva utan det, det har blivit en del av mig. Utan det är jag inte jag.
Till en början gjorde jag det för skojjs skull, alla mina vänner gjorde det så. Jag tog lektioner, utvecklades, blev bättre. Men i sjuan, så stoppades allt av att bästa tränaren jag nånsin ridit för gick bort. Har ridit för många sedan dess, men ingen som jag direkt kan säga har gjort så jag utvecklats. Snarare tvärtom..förutom dom få dressyr/hoppkurser jag gått ibland. Tyvärr är jag bosatt på fel plats för att verkligen kunna få hjälp att nå upp till de nivåer jag vill. Men nu när Leo är köpt känns allt som en ny start, i höst kommer vi gå längre, jag kommer satsa på mitt "intresse" till 100% och kommer lägga 110% på Leo.
 Visst, vi kommer aldrig ta oss till de största tävlingarna, men det är inte de som spelar roll, de viktiga är att vi trivs tillsammans, och litar på varann och har roligt i det vi gör.
Jag vill även utvecklas mer, även om det kommer måsta bli på min egen hand. Eller, inte helt själv, på sidan av finns det otroliga människor som stöttar mig till 1000.


Ojoj

Kom just hem efter att ha fiskat/badat med Klara och Anton. Fick en abborre på cirkus 520. Så det fick duga för idag iaf.
Nu har jag mycket som måste fixas innan resan till Kramfors imorgon: Fixa tidsinställda inlägg, in med musik, fixa kläder till swampsoccern på Lördag eftersom att jag inte kommer hem förrän imorgon natt. Och sen skulle jag ju ha tagit mig isäng i tid också... Kämpigt dehär!
Aja. Hann med en tur i skogen med Leo idag också.


Kanske är halvvägs till ja

slänger in ett litet mobilinlägg nu eftersom att jag inte kommer hinna skriva förrän ikväll tro jag. ska iaf åka till stallet nu sen åker jag upp till kaskeluokt när Klara slutar och sen blir de förhoppningsvis fiske ikväll. 
 

Dag 1, Mitt liv.
Tycker bilden säger ungefär allt. Upp och ner och upp och ner. När allt är som bäst så är det något dåligt som händer. Men jag antar att det är så det ska va, och att det är så det är för alla. Att man ska veta att livet inte alltid är enkelt och att allt kan hända, man ska vara beredd på allt. 
Menmen, mitt liv är väl rätt ”normalt”. Och jag har allt jag behöver och lite därtill! Fast vissa dagar känns det att man saknar något…

I just wanna stay with you, in this moment forever

Eftersom att det inte händer mkt spännande just nu så kör jag en sån här istället.Kanske lyckas med denna eftersom det bara är 10 dagar;)

Äh vi kör igen!

Satt och fixa några låtar inför resan till Kramfors på fredag. Sen så dök segertåget upp, underbaaar, så många bra minnen den ger mig!


It´s hard to look right, at you baby

Kom nyss in efter att ha varit ute och gjort nån nytta. Och jag sov faktiskt inte bort hela dagen, ovanligt, jao!
Ska snart börja städa, det lär ju..inte så kul. Men det behövs så det är bara att börja.
Hoppas verkligen på en fisketur ikväll iaf.


Kanske att vi lyckas med detta

Orkar inte skriva, haha. Men ja e trött! Myggor och värme förstörde min natt..


Vad är en sketen liten bloggdesign jämfört med ett stort täcke?

Undrar hur denna dag kommer bli, donno, men åker iaf ner till storuman snart. Blir att åka ner till stallet sen också. Känner mig glad för tillfället! :) Och efter gårdagens hoppning blev det bara bättre, tror absolut att Leo kommer klara minst LC i år. Haha, frågan e bara om jag är redo? Jorå ;)

Såg också att Leos äppelgröna regntäcke som han fick i våras var på rea nu. Ibland ska man inte ha så bråttom tydligen...  Men vi fortsätter satsa på fler äppelgröna saker!


Men jag kommer aldrig låta dig få se mig svag

De flesta som bloggar på blogg.se har säkert fått det nya. jag fick det för ett bra tag sen och till en början tyckte jag det var suuuuper bra. Mkt snyggare, lätt att förstå osv. MEN, jag tycker det har börjat krångla mycket mer sedan dess, och vafan ha en ko med det hela att göra??


Before it's all over

Haft en väldigt lugn dag, inte gjort mkt alls förutom lite hoppning med Leo. Gick sjukt bra och det var sjukt kul, men det känns att det var ett tag sen sist.
Kvällen kommer nog bestå av nån serie. SköNt.


En cirkel, inget slut.

Vissa människor har på tok för lite att göra märker jag. Haha, aja inte mitt problem iaf.
Ska snart börja bege mig mot stallet, känns behövligt med ett ordentligt pass idag.
Och så får det lov att bli också.


Ett steg fram, två steg bak

Jag har gått vidare, jag har glömt
Sakna behövde jag aldrig, det fanns inget att sakna
Att gå tillbaka skulle vara att ge upp
Tillbaka vill jag inte, men ge upp är lockande
Men inte ens det skulle funka
inget skulle ändras, allt skulle fortsätta
Jag har tagit mig förbi den jobbigaste vägen
närmare att få ett slut på detta.
Då slog det mig, det finns inget slut
det fortsätter, tills någon faller.

Haha jadu.

Eftersom att allt man gör på internet ska visst påpekas. I detta fall, bloggdesigner tydligen? Aa, jag vet inte men har hört talas om det iaf vet ju inte om det e sant men.
Den bloggdesign jag gjorde till Ida, gjorde jag efter hennes önskemål. Som HON ville ha den. Mikkatildas gjorde jag efter DERAS (Mathildas) ideér. Och min, jaa, rosa de e väl typ jag. O headern, de e visst jag och mina två intressen. Men jag kan lägga till en till bild om de känns bättre, men justja, då blire ju som tildas...fukk två då? just fan, amandas. En? ja typ alla på blogg.se.
Aja, har du klagomål lr ideér på designer tas det emot på: tewpen@hotmail.se
:)

Wanna show you we can do this better

Blev så att jag for ut en sväng idag också, vädret var ju trots allt rätt bra ändå. Inte varmt, men inte mkt regn heller. Perfekt! Dagens enda köp blev en loka, så otroligt välbehövlig den var.
Menmen, helgen har iaf varit grym! Träffat sjukt trevligt folk osv.
Är trött så det blir att pna lite innan jag far iväg till stallet.

 
 
 
 
                                                  Känner verkligen att bildbristen är stor....

Jao

Har gjort en ny design nu, och man lär sig något nytt varje gång. Tur det iaf.
Nu har jag bara lite småfix kvar, och ja, jag vet den är rosa. MEN jag gillar rosa, och ja det är "the typical tjejen färg" men jag är tjej så jag orka inte bry mig.

FÖRE:EFTER:

Hoppet är det sista som överger en.

Gårkvällen blev lyckad! Hade egentligen planer på att göra kvällen osäker med Fialotta men, segare människa få man leta efter.. Så spenderade kvällen med Rebecka och en massa andra trevliga människor.
Och jag och Rebecka lyckades springa ikapp Nanne och charma till oss en gruppkram.

Blir en lugn dag idag så jag funderar på att göra en ny design.


Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0