Day 11 - Put your ipod on shuffle and write 10 songs that pop up.

Tog telefon och spotify och ingen jäkla Ipod. Och nu kommer ni få århundradets musiktips.

1. Rose tattoo - Dropkick Murphys
2. Flickan och kråkan - Timbuktu
3. Am I wrong - Nico och Vinz
4. Slå mig hårt i ansiktet - Thomas Stenström
5. Din soldat - Albin och Kristin Amparo
6. Rather be - Clean Bandit och Jess Glynne
7. Over my head - A day to remember
8. Snart - Norlie och KKV
9. Då du ser på mig - GMX
10. Hero of war - Rise Against

Har nog missat att det är 2014 märker jag.

En sammanfattning under de dagar med åskans framgång

Så har jag äntligen lite kontakt med omvärlden igen, så nu ska det väl lyckas bli ett inlägg. Men under de dagar som gått har det väl egentligen inte hänt så väldigt mycket, jobbat både dag och kväll, övningsskjutit på banan lite och sedan har jag även lämnat tillbaka nyckeln till lägenheten. Jaa, vi går skilda vägar nu, även om det känns otroligt tomt så vet jag någonstans innerst inne att det nog är bäst så trots allt. Jag får en chans att få den framtid jag ville ha och han får ro att komma på vad han vill. Men avslut är ju aldrig roliga, och ibland är det bara inte tänkt. Annars så är livet som normalt och dagarna flyter på. Ska iväg på lite mer skjutning ikväll, skulle gärna vilja få bortgjort det där och sedan får det gärna bli höst. Eller det får ju gärna bli höst hursom eftersom att jag är dödligt less på sommaren. Men får ju i alla fall glädjas åt att det åtminstone är fredag imorgon, känns rätt skönt med helg efter det.

 

Åska

Åskan vi haft har lyckas krqscha internet därav har de blivit tomt här eftersom att mobilinternetet bara står på E. Men imorgon har jag förhoppningsvis någon typ av wifi.


En lite halvjävlig måndag

Dagarna går utav bara farten och jag hinner knappt med, och det här med att starta datorn är något som inte händer alltför ofta. Och egentligen borde jag inte gjort det nu heller eftersom att jag borde sova, helst för en halvtimme sen typ. Men det får väl gå, har för övrigt varit en typiskt måndag. Iprincip allt som har kunnat gå åt skogen har gjort det. Eller okej nu tog jag i, det var egentligen bara det att då jag skulle ut i byarna på eftermiddagen så hade jag för lite bränsle för att kunna ta mig hela rutten men det gick inte att tanka pågrund av strömavbrottet. Så jag fick helt enkelt vända efter halva biten och tanka då, inte alls tidskrävande.. men det gick ju an det med. Annars har det flytit på idag, hästapållen fick nya skor och ikväll så har jag åkt kneeboard och nu tänker jag krypa isäng och sova några timmar.

 

Tog del av motorveckans sista dagar

Har inte blivit många rader skrivna här den senaste tiden men har spenderat helgen i Lycksele på motorveckan. Eller ja, jag for ju hem varje kväll men iprincip varje vaken timme har varit i Lyckseles kommun. Med mig från Storuman hade jag Mathilda och i Lycksele spenderade vi mest tid med Kristoffer, Hanna och Christian. På lördagen placerade vi oss i Hedlunda för bad, sol och båtåkning innan kvällen började. Blev rätt sena kvällar innan vi var hemma igen då det ändå är en timmes biltur ungefär, så är rätt trött och ska mest bara duscha innan sängen kallar. Var en bra helg dock med vissa dåliga inslag men det är väl sådant man får räkna med ibland. Fick ju en hel massa kvalitetstid med brodern vilket alltid är postivt. Men nog om helgen, måndag imorgon och back to work.

 

Vad är väl watercrossen i Lycksele..

Så var onsdagen också gjord vilket innebär att det är mindre än halva veckan kvar till helg, enbart två dagar. Idag är en sån här dag jag också hade viljat vara ledig, som alla andra i min närhet typ. Hade mer än gärna också befunnit mig i Lycksele idag och sett watercrossen liksom förra året. Men så är inte fallet och jag ska egentligen inte klaga, speciellt inte med tanke på att lönerna kommer in på fredag, kommer kännas oerhört skönt. Istället för att styra kosan mot Lycksele idag så for jag i alla fall till Blaiken, träffade syster och badade vilket verkligen var behövligt i denna hetta. Det var väl ungefär vad min dag har bjudit på, bara att ladda om inför en ny imorgon.

 

Day 10 - Discuss your first love and first kiss.

Finns inte så mycket att diskutera om den saken, alla har vi varit unga, dumma och gjort saker som vi sedan fått ångra. Jag var alldeles för naiv för mitt eget bästa och trodde verkligen inte att folk kunde ljuga om något så pass stort som kärlek, vilket jag nu på senare tid har insett är nästintill mer vanligt än ovanligt. Men gjorda saker går tyvärr inte att få ogjorda, detta kanske egentligen inte var min riktiga kärlek då jag numer vet att kärlek inte kan räknas som kärlek förrän kärleken är ömsesidig. Vilken den i det fallet inte var, har jag kommit fram till. Men inget ont som inte har något gott med sig, för avslutet för den kärleken gjorde på sätt och vis så att jag träffade Grubbe.

 
 

Värmen fortsätter

Nu tycker jag faktiskt på riktigt att vi har haft det på tok för varmt alldeles för länge. Man blir ju helt slut på i både huvud och kropp av egentligen ingenting. Men förhoppningsvis så dröjer det inte alltför länge innan det kommer lite kyla i alla fall, jag vill helst att det ska bli höst men det lär jag nog tyvärr få vänta på ett tag. Har i övrigt haft en ganska lat dag, sedan det att jag kom hem från jobbet har det inte blivit mycket gjort, men så får det faktiskt vara ibland, speciellt i sådan här värme. Och nu tänker jag snart börja krypa isäng, men först ska jag klura lite på en ny design, får se ifall jag får till det som jag vill ha det men jag tror att det kan bli en aning klurit, speciellt nu då jag inte har något photoshop längre.

 

Day 08 - A moment you felt the most satisfied with your life.

Man ska ju aldrig egentligen säga att någonting går bra, för det är då allting brukar skita sig. Men jag måste nog ändå få säga att just precis nu är jag ungefär så nöjd över mitt liv som jag tror att man kan vara. Det känns liksom som att jag har allt, känner mig inte på ständig jakt efter något utan jag känner mig tillfreds precis som livet är. Jag kan inte komma på något som saknas. Jag har nyss tagit studenten och har hela livet framför mig, just nu har jag bra med jobb, och den tid jag inte jobbar så lever jag livets glada dagar tillsammans med människor som livar upp livet till det yttersta, tillexempel mina underbara vänner och min alltför braiga pojkvän. Köpte mig ganska nyss en bil som jag så länge viljat ha. Jag har dessutom en familj som ställer upp och bryr sig, en häst som jag kan göra till precis vad jag vill och som alltid ger ljusglimtar. Alla dessa faktorer har i sin tur börjat bygga upp något som varit bortblåst försvunnet i alldeles för många år, om det överhuvudtaget någonsin funnits, ett självförtroende. Så det får väl bära eller brista, men nu är jag nöjd!

 

Dessa måndagar

Det har märkts att det är måndag idag, allting har gått på låg fart och humöret har varit allt annat än på topp. Trött har jag också varit till råga på allt, detta på grund av antingen värmeslag eller mygg i sinne under nattens sömn, ensam också för den delen. Men dagen har nu kommit till sitt slut i alla fall så det gick ju vägen ändå och inatt lär sömnen komma som ett brev på posten, så då är det som det ska vara. Men förutom lite måndagströtthet så flyter allt på, en aning för varmt bara men annars så. Efter jobbet så har jag hunnit med lite allt möjligt, bland annat varit lite social med Maria. Men nu så är det tid att avsluta så man orkar med morgondagen också.

 

Återigen söndag

Helgen är över, men det känns ändå helt okej. Har haft en bra helg med trevligt folk, lite sömn och en flera mils körning. Precis som det ska vara. Kom hem lite tidigare igår än kvällen före till och med, men sov fortfarande bort hela den här dagen och det var det värt. Det är alltid lika skönt att lämna Åsele där på natten och inse att man inte behöver vakna upp i ett halvfuktigt tält, kokhet husvagn eller i en bil med begränsad plats. Men nu är åsele 2014 förbi och jag måste säga att det har varit en trevlig helg. Men nu är det bara att ladda för en arbetsvecka och sedan nästa helg är det Lycksele och motorveckan som gäller, verkade nästan som att det börjat smidas några planer inför helgen så det kommer säkerligen bli bra. Men nu tänker jag kila iväg med hästapållen till vattnet för ett välbehövligt dopp för både jag och han.

 
 

Åsele

Ungefär direkt efter jag slutade igår så började jag köra till Åsele, planen var först full bil men de blev manfall så när vi var framme i Åsele så var det helt plötsligt bara jag och Sofia. Men vi hade det trevligt, raggade runt, skjutsade folk och hittade sedan åt grabbarna som vi hängde med resten av kvällen. Klockan hann bli väldigt mycket innan vi var tillbaka i storuman igen så jag tog en redig sovmorgon idag. Tillskillnad från pojken som klev upp ungefär i samma veva som han gick isäng för att köra tillbaka till åsele och självfallet se watercrossen. Själv så kör jag tillbaka nu snart med ett gäng tjejer.
Konstiga drömmar och snart är det helg

Hade en dålig natt med en massa konstiga drömmar, sådana som man verkligen tror är sanna när man sedan vaknar. Men som tur är så var det bara drömmar! Men kände mig inte det minsta utvilad när jag vaknade, trots det så gick dagen otroligt snabbt och smidigt. Körde efter jobbet upp till Kaskeluokt hann med en båttur och lite bad sedan så blev det lite motorcykel med broder. Så det blev ju en helt okej torsdagkväll och nu är det bara att ladda inför sista jobbdagen för den här veckan då det äntligen är fredag imorgon. Har dock en känsla av att sömn inte är något som kommer finnas i överflöd denna helg, men det är helt enkelt sådant som hör till.

 

Ännu en planerad helg

Har insett att dagarna går rätt fort, redan onsdag idag och dessutom alldeles snart torsdag. Idag har det dessutom varit en sån där bra dag då allt har flytit på och gått utav bara farten. Efter jobbet så blev et som planerat ett pass med hästapållen, fick även låna dandy av Maria så fick med mig modern till och med. Sedan blev det finputsning av fälgarna, planerna för helgen är gjorda och det blir Åsele med en fullsatt Judit. Det blir nog bra det, men två arbetsdagar kvar innan dess så lite nytta ska hinnas med. Det var väl ungefär vad min onsdag har bjudit på och mer lär inte hända förutom att det ska intas lite sömn, inom en snar framtid.


 

Day 07 - Your zodiac sign and if you think it fits your personality.

Vilket stjärntecken jag hör till är ingenting jag direkt brukar fundera över. Det enda jag kan tycka är att tecknet för mitt stjärntecken kan vara ganska snyggt i vissa designer. Men det här med vad horoskopen och sådant säger är jag oerhört obrydd om. Ibland stämmer dom och ibland inte. kanske är jag inte tillräckligt vidskeplig för att sätta mig in i det och intressera mig.

 

En tisdag

Började denna dag med att vakna upp och vara alldeles för trött, tror tröttheten sedan satt i hela dagen för allt har verkligen gått så långsamt det kan gå. Hade verkligen inget flyt och allt ville småjävlas. Blev lite bättre på eftermiddagen så jag antar att jag hade vaknat till liv då. Efter jobbet så körde jag till Kaskeluokt, åt och var social ett tag innan jag körde ner igen. Tvärspolade av bilen litegrann men skulle gissa på att det inte dröjer länge innan den är lika brun igen. Men nu är planen en tvätt av mig också och sedan serier tills det att jag somnar, får se ifall jag hinner somna innan gubben kommer hem eller om jag lyckas vänta ut honom. Är hur trött som helst så nu får gärna helgen ta och komma igen, men det är ju ett tag kvar dit tyvärr.

 

Day 06 - Write 30 interesting facts about yourself.

Jag hatar när folk som valt att lämna mig efter ett tag kryper tillbaka och tror att saker och ting är precis som förutJag har absolut ingen som helst aning om vad jag vill jobba med i framtiden


Ask-konton och dess användares unga ålder är för mig något som är skrämmandeVärme är något jag inte riktigt vet hur man ska hanteraMotordrivet fascinerar mig... men är värdelös på när de gäller skruvning och sånt därKänner smått panik ifall jag äter onyttigt oftaJag prioriterar lycka framför karriärHästar fascinerar mig.. men jag rekommenderar ingen tjej att börja hålla på med hästar


Detta är första sommaren jag vågat gå i shorts som är kortare än klassiska puma-shortsJag tar hellre lastbilskortet än pluggar vidare på universitetJag har ett enda biologiskt syskon...och tre styvbröderJag är rädd för förändring


 
Har nära till tårar... men gråter inte offentligtVet inget politiskt parti som matchar mina åsikterBehöver minst 9-10 timmars sömn för att klara av dagen på ett bra sättHar lätt för att bli orolig ifall livet flyter på för braJag tänker alldeles för mycketMin spegelbild och jag kommer aldrig överens”:p” är en smiley jag stör mig påJag blir lätt väldigt uttråkad när jag ser film, så ser oftast bara halvaHar svårt att uttrycka mina känslor för någon då jag är rädd för reaktionenMitt nuvarande förhållande är det enda seriösa förhållande jag haft

... och han har verkligen vunnit sig en stor plats i mitt hjärtaMin bil är ett bevis på materiell lyckaVill pausa mitt liv nu så att inget förändras30 sanningar har tagit mig en vecka att komma på

Trötthet hör till måndagar

Igår så hann jag med lite bad med hästapållen där på kvällskvisten och sedan så fick bilen sin beskärda del också, lite bilvård utav Grubbe och nu går the black pearl som aldrig förr. Så det tackar vi för! Synd bara grusvägarna är så blöta så hon är mer brun än svart för tillfället. Och idag har dagen bestått utav jobb innan jag brummade upp till Kaskeluokt, kvällens plan var kneeboarding men spöregnet och åskan gjorde att det inte kändes alltför lockande. Men det kommer fler dagar och det var nog ändå lika bra för jag känner att sömnen är nära och det skulle vara skönt med ett antal timmars sömn inatt. Var ju lite drygt tre vekor sedan jag var här nu så det känns rätt bra att krypa ner i min säng, i mitt rum med min fina sjöutsikt. Och med det sagt så säger jag nu gonatt på förhand, ska försöka skriva klart mina 30 sanningar innan jag somnar.

 

En snabbvisit i guldstaden

Igår befann jag mig som sagt var i skellefteå, jag och Sofia drog en liten roadtrip dit då Linnea bestämt att bosätta sig där ett tag. Vi åkte gummibåt i älven i tre timmar, kom tio minuter försent till wok'n roll, låtsades tycka trainspotters var bra, såg en vild igelkott och åt fish'n chips, vilket typ är det godaste jag någonsin förtärt. Det var ju trästocksfestivalen där borta i helgen, något jag trodde skulle vara så mycket större än vad det egentligen var. Kanske berodde detta på att musiken som spelades inte var min smak samt att det var alldeles för många konstiga och fulla människor för en nykter Lovisa. Men hursom, det var inte trästocks jag åkte dit för utan det var för att umgås med mina vänner och det gjorde jag ju så det blev ju ändå en lyckad resa. Men det känns skönt att vara på hemmaplan igen och medan alla kommer sitta bänkade framför fotbollsfinalen (?) ikväll så ska jag sova i alla fall. Det är ju redan måndag imorgon och jobbet väntar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Live

Jag lever men befinner mig för tillfället i skellefteå, därav tomheten på denna blogg.Day 05 - A time you thought about ending your own life.

Jag har nog aldrig haft en seriös tanke på att avsluta mitt liv, men visst har det funnits tider då man helst bara hade velat upphöra att existera för ett tag tills allt kändes bra. Men jag är för spänd för att se vad livet har att erbjuda för att inte vilja leva det fullt ut. Men om vi säger så här, den tyngsta tiden var nog vintern 2012, alltså början av vårterminen i ettan. Tror jag lyckades nå alla motgångar en tonårsbrud kan uppleva under en och samma gång, en tid jag hoppas jag aldrig igen behöver uppleva. Men att ta sitt liv, nej så långt har det aldrig gått och kommer heller aldrig göra. Jag har ju liksom bara ett liv och det tänker jag spara på, livet kommer ändå springa förbi en så man knappt hinner med. Sedan kan man ju lätt få små motgångar, men som löser sig rätt snabbt. Det var inte alls så längesedan jag hade en sådan, jag började känna uppförsbacken men sedan löste sig allt och jag fick sluttning igen.

 
 
 
 
 

En dag ifrån helg

Torsdag idag och det innebär inget mindre än att imorgon blir de helg, och den är efterlängtad, för oj så trött jag har varit varje morgon hela veckan. Men det är bara att vinga sig upp och ge sig iväg, även ifall det känns trögt. Jobbade även dubbelt idag med, även om jag inte direkt anser kvällens jobb som vidare jobbigt, vi drog till boxan och solade och badade sedan raggade vi runt med fyrhjuling, så jaa, det var inte så jobbigt som ni kanske förstår. Så det är väl ungefär vad denna dag har bestått utav, och nu är den snart över. Men det är ju en dag imorgon också så jag ska nog ta och avsluta detta och snart krypa isäng så jag lyckas få de timmar med sömn som min kropp behöver.

 

Day 04 - Your views on religion.

Själv så tror jag inte på någon religion, men jag accepterar självklart att andra människor gör det. Det är ju upp till var och en vad man tror på och inte. Men det ska vara lika självklart för troende att acceptera att jag inte tror. Jag ska kunna pratra lika öppet om varför jag inte tror som de andra predikar om allt som alla gudar gjort och sagt. Varför jag inte fallit för någon religion vet jg inte riktigt, kanske kan det bero på att jag tycker att big bang verkar en aning mer realistisk än andra teorier och kanske därför att jag inte funnit något som verkar trovärdigt nog för min del. Men som sagt, alla är vi olika och tror på olika saker, vilket i sin tur tyvärr ofta leder till onödiga konflikter.


Och sen jobbar vi lite till

Ännu en dag som gått i hettans tecken, huvudet blir alldeles segt och dricker tyvärr alldeles för lite vatten. Men har hursom jobbat hela dagen och kom hem för en stund sen, hunnit äta och nu laddar jag om för kvällsjobb, jag var tydligen saknad vilket känns bra. Sedan så ville Maria fara med hästarna till vattnet, så det får helt enkelt ske efter det att jag slutat. Känns som det är länge innan jag får skalla kudden ikväll, men sova får jag helt enkelt göra någon annan gång för man måste ju hinna med att leva också. "The time of my life" tro jag är just nu, fy juttsingen sicket flyt jag har nu. Nej nu har jag inte tid längre, måste kila!

 
 

Värmeslag

Klarar verkligen inte av denna värme längre, nu är det nog och sommaren får mer än gärna vara över. Förstår inte varför folk säger att den svenska sommaren är kylig, för helt ärligt, är det någon som frysit idag? Nog för att jag bara suttit i en bil hela dagen och jobbat på men jag kan inte påstå att det var vidare kallt ikväll heller, utanför bilen. Men jag unnar väl er sommarfantaster denna värme och försöker stå ut någon dag till innan jag på allvar börjar planera en framtid i alaska. Förutom en ändlös klagan över värmen tror jag inte att jag för tillfället har så mycket att berätta, rätt lång dag på jobbet så jag tog och varvade ner med en fridfull tur ut i skogen med hästapållen ikväll. Sedan såg jag faktiskt tv, jag lovar, i säkert tre minuter. Ijustwanttobecool-grabbarna gästade skansen och framförde sin självis så jag kände att det var något jag inte kunde missa. Även om sång kanske inte är deras starkaste sida.

 

Day 03 - Your current relationship

Mitt förhållande är ju då med Grubbe, eller Erik ifall man ska vara noga. Tillsammans har vi varit sen december så med lite lätt matematik blir det alltså lite drygt 7 månader, 7 månader som jag aldrig någonsin kunnat tro skulle hända, för tro mig, våran tid började bra mycket tidigare. Men båda var väl kanske i lite fel stadie i livet för något förhållande då, så det fick helt enkelt ta den tid det tog. Och idag är jag glad för att jag behöll tålamodet och väntade, för jäklar vad jag tycker om den pojken. Han har fått mig att förstå att det finns människor man kan lita på och jag har också insett att det inte är förrän känslorna är ömsesidiga som pusselbitarna faller på plats. Vi lever mycket i nuet, tar en dag i taget och framtiden är inget vi direkt brukar planera. Självklart har vi väl haft någon svacka, men det har ju löst sig. Av de pojkar som lyckats vandra in i mitt liv så är han den som satt störst spår redan från början, och den jag trivts absolut bäst med. Finns hur mycket som helst att säga, men jag avlsutar här och säger att jag funnit lycka i en människa.♥♥♥♥♥
Veckans segaste dag är bortgjord

Allt känns aningen mycket bättre på måndagkväll än vad det gör på måndagmorron, kanske är det för att helgen är en smula närmare eller så är det för att man har insett det faktum att veckan och tidiga mornar inte går undvika och att det bara är att göra det bästa av situationen. Men nu ska jag inte vara så negativ, jag trivs ju faktiskt bra på jobbet och eftermiddagarna kan faktiskt vara riktigt roande. Värmen som har kommit hit är något jag däremot inte anser vara lika roande, jag håller stundvis på att smälta bort. Men tog i alla fall med mig hästapållen ut på en simtur ikväll, det var skönt och svalkande. Annars har jag hunnit med lite filmtittande ikväll men nu är planen att sova, för tröttheten som infann sig i samband med att alarmet ringde imorse var inte ens nådig. Så det hade jag tänkt råda bot på med en massa sömn inatt.

 

Day 02 - Where you’d like to be in 10 years.

Bilden av vart jag vill vara om 10 år är ganska klar, huruvida det kommer bli så är ännu osett. I någon stad befinner jag mig i alla fall inte, nej i ett hus i en liten mindre ort, mycket möjligt en by. Mycket troligt utanför storuman. Men inte långt ifrån civilisation och konsum. Där bor jag tillsammans med kärleken i mitt liv. På vardagarna jobbar jag, med något jag trivs med, vad vet jag dock inte och lediga dagar spenderar jag med nära och kära och gör det som faller mig in. Leo börjar trppas ner på och går som en mysig liten skogsmulle. Jaa, kort och gott skulle jag väl beskriva det som det vanliga "svenne-livet", med trygghet, kärlek och nöjen.

 

Vilka helger det blir

Egentligen borde jag krypa isäng då det är måndag och vardag igen imorgon, men tänker ändå uppdatera om helgen som varit. Fredagkväll så hoppade jag huxflux in i ett sik lag på swampsoccern sedan så gjordes det inte sådär jättemycket den kvällen, en tidig kväll blev det för min del och många timmars sömn fick jag ihop. Vilket behövdes då dagens efter bestod av fullt schema. Tur med hästapållen, upp till Kaskeluokt för att fira pappa som fyllde 50 tidigare i veckan, fick även med mig Sofia då det är lite av en tradition att vi umgås under swampsoccern. Vi for sedan ner till hotellet och kollade läget där innan Sofia brummade vidare till Ensamheten och jag som så många andra kvällar avslutade det hela med att sällskapa Grubbe medan han körde och innan vi va färdig så var klockan väldigt sen, eller tidig om man ser det på så vis. Och efter det att jag vaknat idag så blev det en tur ut till hästapållen innan ja åkte tillbaka till Kaskeluokt för kneeboardåkning och bastu. Så det blev ett väldigt bra avslut på min förövrigt väldigt bra helg. Känns väl inte riktigt fullt lika kul att ställa klockan imorgon när det känns som att hela världen har gått på semester nu, både gubben, broder och en hel massa andra. Menmen, dagarna går fort och pengar är gott att finna.


 
 
 

Day 01 - Your views on drugs and alcohol.

Ja vad ska man säga, jag dricker ju själv alkohol ibland, men det är inte så att jag inte skulle klara mig utan det och det är inget jag är beroende utav. Och jag vet själv när det är dags att sluta. Och så länge det hålls på den nivån, att man kan hantera det och att man inte är beroende av det så tycker jag att det är okej. Men börjar det bli för ofta och för stora mängder så tycker jag att folk bör tänka till litegrann. Droger däremot har jag nolltolerans, det har tyvärr blivit alltmer vanligt här i lilla Storuman och det är alldeles för få som åker fast för det. Visst, vissa droger är inte farligare än alkohol, men det är väl onödigt att börja överhuvudtaget. Skulle gissa på att de allra flesta börjar med något lindrigt men tappar snabbt effekten och går över till starkare och i samband med alkohol. Om det bara hade drabbat dem själva hade väl inte skadan varit så stor, jamena det är ju deras val, men alltför ofta är det så att droger är inblandade i olika sorters brottsligheter. Fler anmälningar bör göras, för det FINNS och vi ser det, men gör inget åt det.

 

Ombyte förnöjer

Då mina dagar är rätt enformiga så tänkte jag att en sån här 30-dagars grej skulle sitta på sin plats, har försökt flera förr men aldrig lyckats och alla ser ju nästan likadana ut. Men så dök denna upp som var lite annorlunda i alla fall så jag tänkte testa nu och se hur länge jag orkar med.

30 Day Challenge

Day 01 - Your views on drugs and alcohol.

Day 02 - Where you’d like to be in 10 years.

Day 03 - Your current relationship, if single discuss how single life is.

Day 04 - Your views on religion.

Day 05 - A time you thought about ending your own life.

Day 06 - Write 30 interesting facts about yourself.

Day 07 - Your zodiac sign and if you think it fits your personality.

Day 08 - A moment you felt the most satisfied with your life.

Day 09 - How you hope your future will be like.

Day 10 - Discuss your first love and first kiss.

Day 11 - Put your ipod on shuffle and write 10 songs that pop up.

Day 12 - Bullet your whole day.

Day 13 - Somewhere you’d like to move or visit.

Day 14 - Your earliest memory.

Day 15 - Your favourite tumblrs.

Day 16 - Your views on mainstream music.

Day 17 - Your highs and lows of this past year.

Day 18 - Your beliefs.

Day 19 - Disrespecting your parents.

Day 20 - How important you think education is.

Day 21 - One of your favorite shows.

Day 22 - How have you changed in the past 2 years?

Day 23 - Give pictures of 5 guys who are famous who you find attractive.

Day 24 - Your favorite movie and what it’s about.

Day 25 - Someone who fascinates you and why.

Day 26 - What kind of person attracts you.

Day 27 - A problem that you have had.

Day 28 - Something that you miss.

Day 29 - Goals for the next 30 days.

Day 30 - Your highs and lows of this month.


Snart var det helg igen

Har varit så otroligt trött idag, så att det blir helg imorgon har jag ingenting emot. Får se ifall jag kilar iväg till swampsoccern direkt efter jag slutat, har ju tyvärr inget lag att spela i detta år vilket känns tråkigt eftersom att det är så otroligt roligt. Men har i alla fall spenderat dagen på jobbet och det har väl gått helt okej. Sedan hann jag med en skogstur med hästapållen som förövrigt såg ut att trivas rätt bra på det nya betet. Annars har det inte hänt mycket alls idag vilket är lika bra då jag känner att energin inte är på topp, kliva upp tidigt och göra nytta om dagarna tar på. Jag får helt enkelt leva på helgerna, men inte mig emot, har ändå en förmåga att bli uttråkade ifall jag går hemma hela dagarna.

 

2014-07-01

Hade en rätt skön jobbdag idag och tiden flög som vanligt iväg i en välda fart. Känns rätt bra att tiden går så pass fort om dagarna, man hinner liksom inte bli uttåkad. Efter jobbet körde jag iväg upp till Kaskeluokt men vände nästan lika fort då jag skulle få hjälp av Grubbe att se varför mitt batteri laddar ur så fort hela tiden. Vi, eller han rättare sagt kom fram till generatorn, så nu ska det testas att sätta in en ny och se hur batteritiden ser ut sedan. Det här med bilar är en hel vetenskap har jag upptäckt, jag förstår ungefär precis ingenting men det är ju tur att någon gör det i alla fall. Och för tillfället försöker jag halvt hänga med i någon film men är småtrött så jag tror jag istället joinar pojken och kryper isäng, en dag imorgon också.

 

Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0