Midsommar

Och så var midsommar över och vi går åter mot mörkare tider, och som vanligt så är jag mer än nöjd med sommar nu och tar gärna höst. Blev en trevlig midsommarafton hos Rickard och Josse, god mat och gott sällskap. Den här dagen har dock gått i okretivitetns tecken och det har inte blivit mycket gjort. Lär nog även bli en relativt tidig kväll också. Har ju haft min första semestervecka i veckan vilket har varit välbehövligt och obeskrivligt skönt. Har faktiskt inte gjort mer än nödvändigt veckan som varit, verkligen samlat energi. Blev en sväng på Leos i tisdags med Josse och barnen, annars har det blivit lite solning och sådant som hör sommaren till. Nu går ju även Victor på semester så vi får tre lediga veckor tillsammans, underbart. Till veckan styr vi mot Storuman, ta det lite lugnt och så innan storumandagarna drar igång nästa helg. Det blir nog kanon, har ju inte spenderat mer än en helg åt gången i Storuman sedan jag flyttade därifrån, vilket är drygt 1,5 år sedan. Tiden går sannerligen fort när man har roligt.

 

En sista vecka

Som jag nämnde sist så var det cykelfest förra helgen, blev en riktigt lyckad kväll. Och jag och Victor hade lika tur som förra året och fick stå för förätt så att det bara var att cykla runt till andra resten av kvällen. Vädret var också på vår sida med sol hela kvällen. den här veckan har rullat på, inte i alltför hög fart kan jag väl säga, trots att jag var ledig i onsdag. Förutom jobb så har jag hunnit med någon löprunda, nationaldagen spenderade jag hos Lina. Blev även nattkörning för Victor i veckan i och med brandrisken som varit, så han har varit hemma och sovit på dagarna för att i alla fall få lite sömn. Sådana gånger saknar man inte skogen faktiskt.

Den här helgen har varit rätt lugn, lite drönarkörning då Victor fick hem sin i fredags. Flygshow på flygplatsen hann vi också med ett tvärt igår. Och idag blev det middag hos svärisarna innan jag och Josse tog oss ut på en springtur. Skönt att ha fått någorlunda rutin på löpningen igen. Och nu är det bara att ladda om för en jobbvecka, känns som den här veckan kommer vara en evighet i och med att jag går på semester på fredag. Fyra välbehövliga veckor!

 

Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0