Nuet är ganska fint

Gråt inte längre, jag är här nu! Har haft ett par bra veckor, åkt hem till kaskeluokt på helgerna, umgåtts med massa underbara människor, jagat, till och med fått skjuta. Sömn har det inte varit så gott om i och med att helgerna bestått av jakt från tidig morgon och på kvällarna har man socialiserat sig med allt folk som kommer hem under jakttiderna. Tröttheten börjar nu ta ut sin rätt, så ser framemot en helg med inga större planer. Vardagarna har också flytit på bra och träningen har börjat gå framåt då jag äntligen har börjat kunna köra kondition igen utan att halsen går i strejk. Heja mig! Hoppas de håller i sig så jag kan bygga upp det jag en gång haft, hatar att vara ur form. Nej nu börjar sängen kalla då de är förmiddag som gäller i veckan. Hade!


I'm so done with feeling low

Känns som att jag har hur mycket som helst att berätta om, men när jag väl sätter mig ner för att skriva är det inget som kommer fram. Allt känns för cheezy eller negativt, men det är väl bara för en att inse att det är så det är just nu. Inte så mycket som är positivt för tillfället. Skulle gärna spola fram tiden ett år eller två, bara skita i den närmsta framtiden och hoppas att allt löser sig till något fint. Men det funkar inte så. Hursom så laddar jag för ett eftermiddagsskift för tillfället, skönt att få sova ut på mornarna. Lite smått avuundsjuk på dom som springer i skogen i veckan, men jag  trivs med att jobba och till helgen blir det ändå min tur så. har även tagit tag i träningen igen efter förra förkylningen, försöker inte köra så mycket pulshöjande och startar lugnt så jag förhoppningsvis får hålla mig frisk mer än en vecka. Men nu ska jag börja bege mig, hade!

 

Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0