Vad du än trodde så trodde du fel.

Har inte gjort mycket ikväll. Haha, lyssnar på mellolåtarna nu. Eller inte alla men dom som var någolunda bra iaf. ;) Och nej, inte Björn Ranelid. 
Har insett att jag har vant mig vid macen alldeles för mycket, kan knappt skriva på PC längre. Trycker på fel knappar hela tiden. Jobbigt läge. 
Tror jag ska försöka gå i säng tidigt ikväll, skulle va skönt det. :)
Dag 10

10. En låt med många minnen

Kan du komma genom väggen

kan du höra mina ord
kan du lyssna riktigt noga
och sen säga att du förstod
Jag är längre bort än du trorJag gillar starkt och hårt.

Onsdag, skola och ja, mycket mer har inte hänt idag.
Röbro hade ju vinterspelen idag, och i år var det faktiskt i Storuman. Så då har man sett nån handbollsmatch och rinkbandyn. Haha fast det kanske va av en annan orsak än matcherna man for dit;) Nemen, det va ju kul det.
Ikväll tro jag att andra avenyn blir min drog. Typ, aa.
Dag 9

9. En person som alltid gör mig glad

Ida Byström.
Hon får mig alltid på bra humör, är något jobbigt får hon mig alltid att tänka på roliga saker. Man kan inte träffa henne utan att hon berättar något som får en att le. Hela hennes personlighet, energi och utstrålning får en att le.Loser.

Känns som jag bara vill lägga mig och dö, lr inte dö, och inte sova heller. Men vila, länge. Stänga bort allt annat.
Aja, ha vart i backen hela dagen, kul. Synd man inte åker så ofta längre, nej brädan vilar mesta tiden av året :/
Men Storumans backe är ju inte den bästa direkt och man blir rätt less fort på den, annat äre med nalo!
Nej, tro jag drar igång nån bra serie nu, cya.


LillaLeo :)

Dag 8

8. Saker du inte vet om mig

* Jag har väldigt lätt för att lita på folk, vilket inte alltid är en fördel.

* Jag HATAR när folk tycker att jag pratar för lite, man kan inte tvinga fram ord.

* Hade jag gått nian nu hade jag nog valt fordons.

* Jag är helt värdelös på engelska, vilket gör mig frustrerad eftersom att jag inte fattar nåt.

* Jag blir irriterad när folk drar förhastade slutsatser.

* Jag försöker att inte fastna i det förflutna.
Skiter i det här

Skola idag. Va faktiskt rätt, ja hmm, inte kul men ja helt okej iaf :)
Gick fort och allt flöt på bra. Inte många veckor kvar av den här perioden nu, och inte länge kvar till lov nu. Blir skitbra det, ser framemot det. Kewl, jao.
Snart bär det av till stallet, blir en sväng på banan med Leo. Hoppas det går lika bra som igår :)
För övrigt så känns allt som en enda stor röra, men det här är nog bara lugnet före stormen.


Stronger now!

Kvar på samma plats men jag har kämpat och slitit


Dag 7

7. Det här saknar jag

Jag saknar inte så mycket tror jag, jag siktar framåt.
Fast ibland skulle det vara skönt att gå tillbaka till tiden man hade när man var liten, så lite problem och man behövde inte bry sig om livets konsekvenser och livet var bara en lek hela tiden. Inga måsten, inga krav, inga val, och inget spelade egentligen så stor roll. Man tog dagen som den kom och behövde aldrig tänka steget före.
Men man måste ju växa upp, även om det känns motigt och problemen ökar och blir större. Men man är inte barn för evigt.
Ja, det är väl nånting jag saknar ibland men samtidigt så vill jag inte gå tillbaka till det heller.Men ena halvan av mig slutade förstå

Har hunnit vara nere till stallet en sväng nu på morgon. sen hem igen, nu väntar jag på att årsmötet ska börja. Funderar på om det kommer nämnas något viktigt lr inte, det återstår att se.
Oj, nej nu måste jag avsluta annars kommer jag sent, men just ja, fint folk kommer sent;)


Dag 6

6. Mina rädslor

Jag erkänner, jag är dödligt rädd för spindlar. Varför vet jag inte men ser jag en spindel börjar jag kallsvettas och blir helt förstenad och slutar andas i några ögonblick. Får jag lr tror jag att jag har en spindel på mig så är det när på att jag svimmar, det svrtnar och jag slutar andas. Huvva. Kanske låter lite överdrivet men jag ska säga er att det blir bara värre med åren också.. Måste ta tag i det nångång och bli kvitt rädslan, frågan är bara hur. jag hatar det verkligen eftersom att spindlar finns överallt.
Och sen ja, är jag väl inte rädd för så mkt, förut var jag fruktansvärt rädd för döden, vågade knappt göra nåt eftersom jag va rädd att dö. Men den rädslan är borta nu.
Jo, jag är rädd för framtiden, har ingen aning om vad som kommer ske lr hur jag ens vill att det ska bli..I'm sorry

Blev ingen uppdatering igår. Inte så konstigt eftersom att först var det skola sen runte ett/halv två så bar det iväg med ofeigur för att lämna han och hämta Leo. Kom hem runt ett i natt.
Idag har jag inte hunnit göra så mkt annat än att fara till stallet, han såg då ut att trivas iaf :)
Tror det blir en lugn kväll ikväll, känns som det kan behövas.


Fiin hest :]

Hellyeah

En sån dag. Trött och less. Meen, dagen ha vart bra. Nu är det då iaf bestämt, det blir vindeln imorrn. Lämna bort ofeigur och ta med Leo hem istället. Blandade känslor, men jag tror det här kommer bli bra. Och han försvinner ju inte helt, han kommer ju bara vara några mil bort :) Och han kommer få det bra.
Blev iaf en kväll på stallet sen bil med Rebecka.
Aja, ska väl ladda upp för en lektion imorrn och sen en lång resa. Good times.


<3

Dag 5

5. Mina drömmar

Jag har väl inte så stora drömmar, brukar oftast inte tänka på sånt. Men några små framtidsdrömmar har man välJ

* Ta studenten med betyg som duger iaf.
* Hoppa bana på 130. 
* Ta mig iväg på en tävling innan året är slut
* Göra något betydelsefullt, inte förändra världen kanske men något litet som iaf gör skillnad.
* Ta körkortet.
* Köra lastbil.
* Hoppa fallskärm
* Hitta mannen i mitt liv
* Lära mig sjunga ;)
* Kunna prata finska flytande
* Äga en stor gård
* Ja, och sen ska jag nångång i mitt liv köra postbil
* Och säkert mycket mer, men det orka jag inte ta upp nu.


Utan dig tätt intill

Känner att uppdateringen ha vart lite si sådär. Men det är väl ett tecken på att jag har ett liv. Jao, det äre! Eller ett tecken på att jag inte gör något..Kanske en blandning av båda. Gårkvällens uteritt var otroligt kul. Men det bruka ju det mesta vara när Rebecka och Ida är inblandade :)
Och idag så har jag bara varit på skolan, kul. Naaee. Kvällens planer är inte planerade än, får se om jag far ut en sväng, blir nog mest troligt så.
Nej, en pn på det här nu.


One moment

4. Ett ögonblick

Eftersom att jag har levt några dagar nu så har jag en del ögonblick som jag minns… Frågan är, ska man ta det bästa, det värsta, det roligaste, det mest sorgliga, det som väcker flest minnen? Ja listan kan bli lång. Men ett ögonblick som verkligen har varit mycket betydelsefullt för mig var när vi gick ut nian. Det var en sån befrielse! Glädjen riktigt spred sig i kroppen på mig. Att aldrig någonsin vara tvungen att vara instängd mellan dom där väggarna dagarna i ända igen. Det var som slutet på nåt ont och början på nåt gott. Det var...helt otroligt!Jag hade klarat det!


FREEDOM!EU

Nu väntas psygologi, sen sluuut! Överlevde iaf spanska förhöret imorse, ja jag tro jag klara det iaf. Yeah, true story.
Är trött, vill ha helg, vill sova. Japp så illa är det.
Aja, efter skolan blir det hem, äta och sen vänta på Rebecka för att fara mot stallet, good times, ja.
Nu tar jag dig till himlen

Den här dagen har flytit på som alla andra dagar, skola. Hände väl inte så mkt speciellt, hade engelska redovisning och det gick faktiskt bra! Sen matteprov och ja, det får vi väl se hur det gick med den saken :p
Efter skolan så for jag hem åt, sen var det bara att packa sakerna och rusa iväg för kvällens simning och sen rusa igen, över till zumban. Yeah. men imorgon då blir det stallet iaf, ska låna sindri och en uteritt med ida väntas :) Det gillar vi!
<förövrigt så lever jag livet och ser verkligen framemot helgen till 100%! :)


Mot bättre tider!


Lycklig Tjej!

Dag 3

3. Min bästa vän

Då kom vi till det här också. Min bästa vän. Svårt att välja EN. Men ja, det beror väl litegrann på. Har varit som lite upp och ner med det där på sista tiden och jag vet inte riktigt vart jag har alla, har insett att det är svårt att lita till 100 % på någon. Och jag anser att den bästa vännen inte är den man kanske umgås med eller gör flest saker med, eller kanske pratar mest med. Men en bästa vän är något som byggs upp, man blir inte bästa vänner över en dag. Bästa vänner finns för varann i vått och torrt även om man inte setts på evigheter.
Vissa människor är inte menade att vara bästa vänner med varandra, det bara är så. Antingen är dom för olika eller så har man olika syn och mål med livet. Men bara för det kan man ju fortfarande vara vänner, inte bästa, men vänner.
Ja, och jag har fyra personer jag skulle kunna nämna som bästa vänner, fast två av dom är mer som systrar (Rebecka Almroth och ida Byström) och dom har jag inte känt så länge än så har inte hunnit bygga upp allt än, men dom betyder enormt för mig, skulle inte klara mig utan dom, dom gör liksom livet värt att leva! <3
Sen två vänner, två bästa vänner. Två vänner som jag har känt i en evighet, har hunnit bygga upp ett sånt förtroende som tar flera år att bygga upp, ett förtroende som bara finns mellan bästa vänner. Viktoria, vi har inte setts på två år, har knappt pratat men vi vet att vi alltid finns för varandra. Och kommer föralltid göra!
Mathilda
, spelar ingen roll vad det handlar om, hon lyssnar, och eftersom att hon är en person som lever utan problem så är det alltid hon som får lyssna på mina, men hon tröttnar inte på mig. Nej, hon finns där, ger mig en massa smarta idéer och får alltid till det där komiska som man verkligen behöver.
sen har jag ju superduper många jätte braiga vänner också, älskar er alla! :)


rebecka är inte så lätt att få på bild..

<3

<3


Dag 2

2. Min första kärlek

Min första kärlek, ja som allting annat har det vackra ett inte lika vackert slut.
Nemen inget varar ju förevigt, och i det här fallet var det nog lika bra att det tog slut Även om det gjorde väldigt ont till en början men så här i efterhand så känner jag att det var bra, vi hade inte det där förhållandet jag ville ha. Och vi var inte menade för varandra. Så ja, jag kan nog säga att jag har insett att jag är glad att det tog slut.
Men det är inte så att jag ångrar det för det gör jag inte, tiden vi hade var underbar och jag var verkligen jätte lycklig. Men jag vill inte gå tillbaka, nej det vill jag inte.Your heart is my sky

Frågan är hur jag lyckades att inte försova mig imorse :o Telefonj***** hade dött, och jag vaknade, tre minuter före till å med. Lyckat tycker jag!
Men hade varit gode skönt att sova nu.. men så är inte fallet nu och man få väl ta och överleva ändå.
Sitter på skolan och försöker ladda inför första lektionen, matte. Ja det hade ju kunnat va värre, typ spanska, engelska lr svenska.1 år och 1,5 timme kvar!

Hade inget att göra ikväll så jag kände det va lika bra att ta tummen ur och göra engelskan, och kors i taket jag blev färdig också! :o Känns skönt, slipper jag göra det imorgon kväll, får jag va ledig då istället :) Duktig flicka jag har blivit.
Tro jag ska börja stänga ner snart och roa mig åt Idas roliga sms, haha. Det är så kul, hur nere man än är så blir man alltid på bra humör när man skriver med hon, haha hon lättar verkligen upp stämningen vill jag lova ;) Men vi ses när vi ses, tjaao!


Together forever, sis!

1. Om mig

Dag 1. Om mig.

Eva Lovisa Olofsson, det är jag det. 17år, eller okej om några timmar iaf. Jag är för det mesta glad, förutom när jag blivit uppretad, då kan jag bli jävligt förbannad.  
Vad mer ska man säga? Jag kommer från och bor i Storuman, och i en liten by strax utanför som heter Kaskeluokt. Jag går samhällsprogrammet på luspengymnasiet och trivs rätt bra med det förutom att jag är redigt skolless just nu, men det är sånt som händer ibland. Ända sedan jag var liten har jag fascinerats av hästar, och idag har hästarna stor betydelse i mitt liv. Jag har en häst, en liten, vit, söt och lite tjurig islandshäst. Men han är till salu nu, ska förnya litegrann och skaffa annan.
Jag lever mitt liv i stort sett som alla andra, skola, umgås med vänner och gör andra fritidsaktiviteter. För övrigt så är dom bästaste personerna som vandrar på denna jord mina vänner, ja dom är ju helt perfekta! Haha, kanske inte så normala men det spelar ingen roll för dom är fortfarande bäst!
Sen som alla andra människor har man väl gjort misstag i sitt liv också, men man lär så länge man lever. Och ja, sårad har man väl också blivit genom åren men jag lever och keep going strong! ;)
Det var väl jag det på ett ungefär.


Och som ni ser så är jag lika normal som mina vänner.

Help yourself, grow up. Bitch.

En jobbig dag. Utan sovmorgon, det va väl det som gjorde den jobbig. Aja, lektionen med hella gick bra, iaf på slutet när hon hade gjort av med lite energi :p Haha söt.
Annars ha jag inte hunnit göra så mycket annat idag. Helgen har då gått fort än fast vi hade en extra dag, skola imorrn inte bra det asså. Skolless är bara förnamnet! Snart lov iaf! :D Menmen det är ju två veckor kvar dit..Får ta att tagga helgen som kommer istället :)


Det är ju tur Sofia livar upp vardagen på skolan ;)You make a woman go mad

Melodifestivalen är skit. Ska verkligen sluta se det. Helt seriöst alltså, vafan gör en författare där egentligen? Mattias var ju ungefär 10000000x bättre...Nej, vart är Sverige egentligen på väg:o
I övrigt har det inte hänt mycket ikväll, chatta nyss med Kim, och nej hon var inte nykter nånstans. Haha.
Funderar på att ta och gå ut en sväng, har ändå inget bättre för mig så lika bra det. Ska bara ladda klart telefon så jag få musik med mig. Kanske inte skulle va sån dum ide att önska sig en mp4 liknande sak ändå.
Nej det var väl det.


Det få bli en sån.

Jag har allt jag vill ha som jag sa

Eftersom att jag känner att vissa dagar har jag väldigt lite att skriva om så kändes det som att en sån här lista skulle passa bra nu :)

1. Om mig
2. Min första kärlek
3. Min bästa vän
4. Ett ögonblick
5. Mina drömmar
6. Mina rädslor
7. Det här saknar jag
8. Saker du inte vet om mig
9. En person som alltid gör mig glad
10. En låt med många minnen
11. Det här gör jag aldrig om
12. Det här språket vill jag tala flytande
13. Det här gjorde jag för ett år sedan
14. Det här oroar jag mig för
15. Den här månaden
16. Saker jag vill förändra
17. Något som är jobbigt för mig
18. Det här gör mig glad
19. En sommar jag minns
20. Något jag är stolt över

I'm looking at an angel

Jaha då hade man iaf gjort nåt idag, for ut med hunden en sväng. Skönt ute trots att det blåste rätt mycket :)
Ikväll händer inte mycket skulle jag tro, får se om jag ids titta på MF eller om jag ser en film lr nåt sånt. Härligt det med :) Och imorgon blir det ingen sovmorgon här inte, nej då blir det upp för att sedan fara iväg till stallet.
Glömde ju nämna några små olyckor sen i torsdags, först så brände jag sönder fingret på ett tomtebloss, sen stampa jag in en gaffel i andra fingret och inte nog med det, kiwiallergi på det :o Haha men det va ju inte så allvarliga saker så jag lever ju ;)No feelings, that was my promise.

Har egentligen en del att görsa idag, men har man ens gjort något?! Svar nej.
Aja, ute är det väl inte så lockande väder iaf. Ska väl försöka få lite saker gjort idag, får väl se om jag lyckas med det. Det bruka ju inte gå så bra men kanske ett undantag idag för omväxlingens skull ;)
Fast ps3:et såg rätt lockande ut faktiskt..


You were my dream,my world
But i was blind
You cheated on me from behindNeed you by my side

Den här helgen kommer bli bra, började ju helt perfekt och så kommer den nog fortsätta också.
Dock blir det inget vindeln denna helg utan Ofeigur kommer att få fortsätta bo i Stensele en vecka till, men nästa helg så skiljs vi nog åt, åtminstone en månad. Älskade häst.
Imorgon väntas sovmorgon till 1000, eftersom Mikaela absolut tyckte att sova är onödigt.. Konstiga flicka.
Aja, det var väl vad jag hade att säga för tillfället.Ja då ska jag skjutas

Hej och hå, ingen rast och ingen ro med Mikaela i närheten. Nejdå, för hon ska ju inte sova längre än till nio... Men ja, på nåt sätt så lyckades det väl bli några fler minuter eftersom att hon kunde roa sig med fruit slice ett tag.
Menmen, kvällen blev lyckad, som alltid!:) Mycket mat och, ja VÄLDIGT mycket choklad. Fast fontänen sparade vi tills imorse eftersom att efter våran powernap inatt nångång så orkade ingen av oss börja med det. Men det var nog lika bra det eftersom att vi va ju rätt mätta, dock så när jag och Mathilda vaknade så hade Mikaela hunnit äta en massa redan, haha ja vad gjorde vi utan våran gottegris?! Ja antagligen skulle vi ha sovit.


Tradition är tradition!

Jaha då var man på plats i Norrdal för att invänta kvällens festligheter. Haha, måste bara vänta på att Mikaelas träning ska sluta så att hon också kommer sig upp. Då kan vi börja fira enligt tradition. Det gillar vi!
Dagen har varit rätt händelserik, haha fast det bör jag nog inte ta upp på bloggen eftersom det inte skulle uppskattas så mycket av Mathilda tror jag ;) Menmen, efetr skolan så for jag och Hulda på akkan och spela kort med Pontus och Sammi ett tag innan vi gick för att köpa det sista och det viktigaste.


I need miracle I wanna be your girl

Nej ska väl snart göra nåt vettigt.. Hmm det va en lögn. Men jag ska försöka hitta nåt som jag önskar mig, inte alls länge kvar nu! Men att det ska va så jävulst svårt att komma på vad man vill ha, aja nåt blir det alltid. Hittar jag inget har jag en reservplan så det löser sig nog :)
Sjukt taggad för morgondagens äventyr iaf! Ska bara överleva skoldagen först, sen så kör vi brewdar :)JaaaaaaaA

Snart helg! Eller, om ett dygn.
Just nu håller Mathilda på att börja sin väg mot hollywood, hon är nämligen snart kändis. Lr det kanske var att ta i litegrann, hon skulle svara på två frågor till ett projektarbete av några treor. Haha, hon är ju ganska dum.
Och sen en bra sak, som en del kanske märkt så har konsum bytt naturgodismärke, så wienermandlarna finns inte längre. MEN då har dom sparat dom som blev kvar och säljer dom nu på extrapris, kärlek!


Måste ju bara visa vad jag fick av Sofia igår. Det värmer verkligen! ;)

Miss Piggy

Detta inlägg tillägnar jag självaste KentaP! Ja, här får du din miss Piggy.


Om jag tar det första steget

Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv

Simning och ett zumbapass avklarat! Brabra. Imorgon väntas skola, inhandling av helgens firande samt försöka hinna med en joggingtur också.
Längtar till torsdag, skönt med ledighet på fredag också:)
Aja, måste väl ägna några fina ord till min blonda syster, hon är snäll. Hon ger mig 30 minuters sovmorgon. Det är snällt! tacktack, jag klagar verkligen inte! :)


Nu taggar vi!

:D

Blev inte helt alone på alla <3:ans dag, Mathilda joinade! :)


Follow me

Alla hjärtansdag. Min dag är iaf räddad, fick ett gelehjärta så jag är nöjd med dagen. Men, vissa hatar dagen andra älskar den. Jag är en sån där som är mittemellan
Aja, ska överleva den här skoldagen sen blir det en romantisk middag med Mathilda sen iväg på simning+zumba. Fullt ös.Han är så fiiiiiiin!

Alla hjärtansdag imorrn. Jätte gulligt, för vissa då. Men jag är inte bitter, än om mannen i mitt liv saknas så har jag ju världens finaste vänner! och det är ju verkligen inte dåligt alls.
Blev en liten sväng på banan med Ofeigur ikväll. Sen så ja, har jag inte gjort mkt alls. Taggar inför ännu en tisdag imorrn, som sagt tisdagar i mitt <3! :) Sovmorgon är ju bland det bästa som finns :)


Bilden är från en film, men den filmen bör inte visas för allmänheten.

Du är inte värd mina tårar.

En bra måndag börjar med sovmorgon. Det här är en bra måndag.
Igår så träffa jag Viktoria också, vilket är typ, ja typ två år tro jag!? :o Jävlar vad tiden går. Och på tal om det så är det idag precis en vecka kvar tills jag fyller år, men det är ju ingen big deal, men om ett år, då är det en större deal!
Aja, skulle bara säga att jag lever, fast det sa jag ju aldrig :o men då gör jag det nu: Jag lever.
Ska övergå till min svenska nu. Chaaao!


Kolla va snyggt asså! Ja lr nåt sånt.

Lyckligt lottad

Vaknade tidigt, lr lite tidigt iaf. Bar direkt iväg till stallet där hoppträning väntades med Hella. gick bra, jag är nöjd iaf! :)
Sen var det bara att slänga sig in i bilen för att fara iväg mot vindeln för att träffa Leo. Snacka om underbar häst! Vill ha! Men hon måste ju ville ha ofeigur också.. Men hon kommer troligtvis till helgen och kollar. :) Körde också en bra bit av vägen, jag älskar känslan av att sitta bakom ratten. Snart, bara ett år kvar!
Skola imorrn, den här helgen har bara rusat iväg.Tur man är ledig nu på fredag, och då blir det traditionsfirande a la Mikkatilda och Lovaisa! Likey!


kom på idag att mitt hår borde färgas, snarast möjligt. Kanske inte lika dark som sist men, ja.

Love is in the air?;))))

Nyss hemkommen efter en kväll hos Mathilda som bjöd på; choklad, banan, tomtar, jordgubbar, melodifestival, kuddkast och djurlek. Kewl :) Och Dileva kan ju ta sitt rymdskepp och åka hem för här passar han inte. Jag och Mathilda var tvungna ta våra guddomliga röster för att överrösta honom så vi slapp höra. Och ja, vi lyckades. Och ja, jag ska va med i melodifestivalen nästa år. Och nej, det kommer jag inte lyckas med.
Och just ja, jag och Mathilda har ju en deal... oh gosh kwadden....;/
Nej, ska väl göra nåt vettigt snart en lååång dag väntar imorrn men jag klagar INTE! :)


Mummmma!

Refresh

Blev ingen tur med Rebecka, men ingen skadad sked det finns fler dagar och jag tog mig ändå ut en sväng :)
Nu har jag nyss duschat och sitter och inväntar kvällens trevligheter, trevligttrevligt! Fast måste ju upp i någorlunda tid imorgon för att hinna göra allt innan träningen för efter den bär det av, i riktning mot Vindeln. Där ska jag titta på Leo, en halvblodskorsning, och vem vet, det kanske är just han som är mannen i mitt liv! :) Känner att det här är en bra helg.
Aja, vi ses när vi ses! Och ni få ha en bra kväll, för det ska jag ha! :)


1 år och 9 dagar kvar!

Haft en bra morgon hittills trots att det inte blev någon riktig sovmorgon. Men jag är lika glad ändå :)
Snart kommer väl Rebecka och då ska vi ut i det minst sagt perfekta vädret, love it! :)
Sen imorgon så väntas första träningen, grymt taggad!
Nej, ska dra nu. See yaaah!


Är det sant?!

Sitter just nu med Jay i öronen och bara njuter för fullt av livet! Snart så ska jag väl ta och logga in på skype för att påbörja den sedvanliga kvälls dejten på skype med Mathilda. Haha vi kan sitta i flera timmar och inte prata om nåt vettigt alls men tiden går ändå skitfort;o Kul äre då iaf!
Och en sak som är bra, vi ringde nyss på en annons om en häst som gick att byta mot islänning. Och det är ju just va fluffen är. Aja, ska inte ta ut nåt i förskott, men hoppas kan man alltid :)
Blir inte nån sovmorgon imorgon, för halv tio kliver Lovisa upp och drar iväg för en uteritt. Blir sketabra!


Mannen, myten och legenden

Fredag bloody fredag. Måste nog säga att fredagar är bästa dagen på hela veckan. Hela helgen framför sig!
Ikväll har jag hunnit med ett ordentligt dressyrpass, behövligt, jao. :) Och ikväll blir det att bara ta det lugnt, skönt det med. Sen imorgon är en tur ut med Rebecka inplanerad, gillart :)
Fick ett samtal av Anki idag, och på söndag, på söndag ska jag få träffa lillTerryplutten! Som jag ha saknat den grappen. Känner riktigt lyckan inom mig :)
Nej, nu ska jag avsluta, chaao.


GRATTIS!

sista lektion nu innan helg! :) Psykologi, har insett att det faktiskt kan va ett ganska intressant ämne. Jag kan kanske till och med komma på varför lr åtminstone hur jag ska få bort min spindelfobi. det hade ju varit awesome, men då måste jag möta rädslan..uew, som Ida skulle ha sagt.
Aja, 10 februari idag och min kusin Fanny fyller år! :)
Tihi, bara 10 dagar kvar tills det är min tur då;)
1 minut kvar.

Snart imorgon, imorgon är början på något stort, något nytt som ändå är gammalt. Ja det ska bli så bra som det va.

Tighta byxor

Har inte blivit mer än halvfärdig med psykologin än..men har ju lång lunch imorrn så då få jag ta ett sista ryck!
For ut med Ida och Agassi ikväll, behövdes verkligen!
För tillfället så planerar jag ragg med Mathilda, hulken får nog vänta nåt år men jaa, det finns ju nån som nästan är i samma klass ;) Nämner dock inga namn. Det är hemligstämplat här iaf.  Haha, we löv secrets! :p


It is easy to give away the heart, harder to take it back.Tredjevärldskriget has been started!

Psykuppgiften halvfärdig och Lovisa helfärdig. Haha psykolog nästa...lr?? ;) Njae, jag kan nog lyssna på folks problem utan att veta vad nån jäkla freud hade för filosofi. Sukkfukk.
Butbut, snart lov. Eller i mina drömmar iaf.

I mina drömmar, det är bara i mina drömmar som allt är som förut.
Men allt börjar förstöras, sakta men säkert.
Det som varit min trygghet, mitt hopp och mitt allt i 8 år är nu förstört.
TACK

Inte mitt ansvar att se till så att folk accepterar dig.

Jag både hatar och älskar torsdagar. Hatar dem för att vi har både engelska och spanska på samma dag. Idiotsikt, jao!
Men vi slutar tidigt och helgen är inom sikte! och i helgen ska jag sova (ovanligt?) och sen på söndag är första träningen med Hella. Tagga! Haha ja och sen...och sen vet jag inte nå mer;)
Aja, den här torsdagen började då inte som en dans på rosor (lr jo föresten, eftersom rosor är taggiga) jag försov mig, men ingen skadad sked jag hann allt jag brukar göra och kom i tid. Huvudsaken det, jao!
Och sen kom jag på idag att va stalker skulle va både intressant men fruktansvärt obra och inte så kul. Haha. Och man skulle inte va så omtyckt heller, så nej det är inget för mig.


Hej, vill du gifta dig med mig?

Hmm, gonatt tro jag.

Ja, då hade jag fixat en ny design. Inte nöjd men ja, jag va less på förra så den får helt enkelt duga tills jag har gott om tid att göra en bra.
Ska nog ta och pallra mig i säng nu, en dag imorgon också :)


Du får mig att känna mig fri.

Då hade man överlevt både samhällsredovisning och bugg. jag har tappat takten, jag leta både här och där var katten har jag lagt den? Jaa, det är jag det. jag är och kommer alltid vara värdelös på att dansa. Tur Ida har gett mig ett och annat skratt med hennes minst sagt onormala sms ;)Haha.
Nej, nu har jag inte tid att sitta här nå mer, mycket att göra ikväll; Psykologin ska påbörjas, bloggen ska ändras, naglarna ska fixas, ut och gå, spanskan borde jag läsa och sen var det säkert något mer också. Så, wish me luck.


Heaven help me

Spanska. Spanska. Spanska. Nej, jag ger upp. Det blir aldrig roligare, jag blir inte bättre och jag förstår inte ett skit. Uew!
Menmen, lunch nu iaf, jag åt ju nyss frukost. men lika bra det. Fisk. Uew igen. Hatar onsdagar ungefär lika mkt som jag gillar tisdagar.
Tur Jay förgyller mina öron med bra musik iaf.
Nej känner att jag borde avsluta detta nu för jag är trött, less, på dåligt humör och allmänt inte glad.Miss U...
Om allt bara kunde bli som förut.

Naawie! :]

Ja då ska man snart iväg mot nya möjligheter. Haha nej men nu blir det simning och zumbdance.
Jag kom på idag att jag älskar tisdagar, det är bra dagar det! :) Man vaknar alltid upp med ett leende..okej, nu överdrev jag kraftigt. Nej nu har jag inte tid att svamla längre, måste ju iväg snart :o

Men innan jag går måste jag bara få tala om hur fruktansvärt söt IDA BYSTRÖM är! Tihi :]


Hur gulligt va inte det där? :)


Don't forget me

Åhh, så typiskt, kom just på att jag har glömt citatet som jag kom på till Mathilda...Sukk säger jag. Det var ju så bra, och nu är det borta..för evigt. *tyst minut*
Idag har det varit en händelserik dag, lr den är ju inte slut än men det har hunnit hända mycket roligt. Lr mkt, men lite iaf. Först såg jag ett roligt sms när jag vaknade, hehe ;)  Sen på lunchen så skulle vi gå för att få upp Sofia och Linneas kokosnöt, och ja det enda som krävdes var en borr och en såg. Och allt förutom kokosnöten är sig likt, så det måste ju va lyckat det :)


Fruit slice...

When you call my name

For ut med Ida som planerat ikväll, höll på förfrysa kinderna :s Och tårna fanns inte, men det va kul ändå :)
Sen har jag inte gjort mycket alls, hästnet som vanligt typ.
Sovmorgon imorgon i alla fall och det är skönt! Sen är det ju tisdag imorgon och då blir det först simning en timme sen zumbdance med Mathilda och Sofia. Härliga tider!
Kom på nu ikväll när jag satt här och gjorde ingenting hur otroligt bra Jay Smith är.. Ja, han är till och med jätte bra.
Aja, nu var jag väl färdig.


Det fanns så mycket kvar att ge

Då va den här måndagen bortgjord och skönt är ju det. Hade engelska prov idag... och nej, engelska är inget för mig. Jag är sär och fruktansvärt efterbliven när det gäller engelska. Och ja, jag är seriös. Den engelska jag kan just nu är vad jag har lärt mig på mellanstadiet. Det är ju inte ens okej!
Aja, jag överlever nog. Folk har klarat sig utan engelska förut så det gör nog jag med. Bara lite tråkigt när jag får betygen men det blir väl bra det med.
Nej nu ska jag snart iväg till stallet, kändes inte så lockande för tillfället menmen, ska ut med Ida så det blir nog bra ändå. Får ju komma ut lite :)


Haha, kbry.


There is nothing I can say to change the things I've done

Nej, varför ska det vara så svårt att göra det man ska istället för att fastna vid datorn? No idea!
Menmen, eftersom att jag ändå sitter här nu så tänkte jag att jag kunde ju lika gära slänga in ett inlägg.
aja, ikväll har jag kört lite bil och sen nu sitter jag här och gör min kvällsritual, dvs pratar med Mathilda om hur fruktansvärt dåliga vi är som aldrig lyckas hålla våra tidsplaneringar... Men that's life I guess ;)
We älskar my english, I knooooow! :]


Sova sova säng säng säng

Ja, idag har jag gjort såhäääär mycket, lr så inte. Har sovit iprincip hela dagen och det har inte varit helt fel! :)
Men, snart iväg till stallet sen upp till Kaskeluokt.
och imorgon väntar den förhatliga skolan..Inte okej!
Men det finns inte mycket att göra åt den saken så det är väl bara att pallra sig dit :p
That's it!

You don't deserve My tears,
I guess that's why they ain't there

Inget kan bli som förut

Min sovmorgon var det skönaste som hänt sen typ, jaa min förra sovmrgon! Vi älskar det!
Aja, blev ändå ganska sent igår för Ida ringde och som vanligt så händer det ju mycket i hennes liv, haha.
Dagen kommer jag tillbringa inomhus. Börjar bli ganska rastlös nu, men snart tisdag och då blir det bort med lite energi. nej nu ska jag vänta på ett samtal sen är det väl bara att börja med misery... Engelska och jag går inte ihop. Jag är svensk liksom hallå?!


Här glider kingen in!

Då hade man sett melodifestivalen då, och jaa, vad ska man säga Sean banan och Dead by april va ju helt klart dom bästa! Kan väl kanske bero på att Sean banan alltid är bäst och för att dead by april hade en bra låt och alla dom övriga söög!
Skönt med en lugn kväll faktiskt :) Håller dock på frys ihjäl men det är smällar man får ta, jag klagar inte.
Imorgon ska jag ta en lååång sovmorgon och sen läsa ut misery så är de problemet borta!
see yaa, läjter!


Världen har vänds upp & ner

Hemma igen, hade gärna kunnat vara kvar lite längre. Men så är inte läget. Blev tacos idag iaf, gott! :)
Ikväll ska jag inte göra mkt, men jag måste bara få skratta lite åt sean banan som ska göra debut i melodifestivalen! Haha, det kan bli intressant ;)
Btw, så har det hört av sig några angående Ofeigur, känns väl bra..
nej, duschen nästa!


Om du hade varit liiite mindre hade jag kunnat smyg packat ner dig i väskan..men du är ju ganska stor, lilla diesel :)

Eskimåfärd

Efter skolan igår så blev det stallet för att lasta Angela för att transportera hon tillbaka till tistelön. Men vrf ska nåt va enkelt? Tog cirka 3 timmar.. Men de gick, och vi kom fram där vi såg en film sen däcka både jag och Rebecka :p
Sen imorse när vi vakna va det kallt. ;) Goda tider.


Swagger jagger

Ja bara en lektion kvar sen helg!! :) Ska bli så grymt skönt.
Men, innan det så är det lunch i en evighet sen psykologi i en ännu längre evighet. Men det funkar. Sen runt klockan fyra så börjar helgens planer :)
Nej, det va väl typ det jag hade på hjärtat. :)


What we are

Nu ska jag plugga psykologi. Lr, jag ska göra färdigt den där uppgiften sen ska jag inte göra nå mer läxa mer ikväll. Fast egentligen borde jag läsa misery, patient 67 samt göra engelska uppgiften. Men det är inte nån brådska..inte än iaf.
Sen när jag är klar ska jag packa och fixa till naglarna lite :) Och imorgon är det helg, alltså snart ;D
Och jag får fortfarande inte fram några bilder..så det här dagsgrejset får var tills ett tag framöver och ni får överleva med old pics.Someone like you

Skolan flöt på i bra takt idag. Trots spanskan i slutet, menmen, inget att göra åt. Imorgon så är det fredag, hej helg! Känner verkligen taggen inför helgen. ska bli skönt:)
Sen efter skolan blev det stallet i racerfart sen hem, lägga ut annons på vita springaren.. Och ja, det känns i hjärtat, men det bli bäst för alla så här. Så, nu är det att hitta en ny prins (lr prinsessa..)
Nej, nu går bussen snart, hejdå! :pOm du klickar här kommer du till annonsen..

Somtimes something beautiful happens

Jaha, jag känner mig flitig! Har just gjort bort engelskan. Så nu är det bara psykologin och glosorna och ännu en engelska uppgift kvar sen antar jag att det kommer nya saker.. sukk.
Men bugg snart, kul, aa fast nääe.
Menmen, ser framemot helgen! känner att det kmr bli grymt! Blir troligtvis en liten resa på fredag, bort från allt, gode skönt det! :)


Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0