Ett inlägg som försvann

Halloj! Skrev ett inlägg tidigare i veckan som på något sätt tydligen försvunnit. men sommarvärmen fortsätter och förra helgen blev det premiär ut med båten för i år. Riktigt mysigt!  Blev sen en intensiv jobbvecka med fyra av fem dagar uppe i kran. Det går framåt på den fronten och båtarna är hela. Och denna helg hade vi planerat en trip till Fredrika för grillning hos Mackan och Maja. Vi hade först inte tänkt att åka förrän på lördag men ändrade oss och mötte upp dom i Lycksele för mat på Golden redan på fredagen innan vi rullade dom sista milen till Fredrika. Blev en trevlig helg med fint väder, men som vanligt försvann helgen alldeles för fort och imorgon är det åter tillbaka till verkligheten. Skulle nog ljuga lite om jag sa att det inte känns gode gött med bara fjorton arbetsdagar kvar innan semester. Men nu ska man först ta sig igenom den här veckan till att börja med och ladda upp för årets cykelfest som äger rum på lördag. 

 
 

Sommar och sol

Så var det måndag och ny vecka igen, var inte alls redo för det kände jag. Helgen gick återigen för fort och kroppen tyckte som vanligt att 5 var en hemsk tid att vakna imorse. Men sånt är väl livet. Blev i alla fall som sagt var shopping i torsdags med Lina, blev faktiskt förvånad själv då jag hittade 6 plagg och en bikini. Lite kanske tack vare Lina då hon peppade till att gå ut helt ur min comfort-zone och köpte sånt som jag aldrig någonsin tidigare använt. Inte för att jag inte tycker de är snygga, mer för att jag själv inte känner mig snygg i det. Men den här sommaren får väl bli den sommaren då jag helt enkelt ger fan i om det skulle vara någon som bryr sig. I sommar är det min sommar. Och efter att har lipat mig igenom 3 timmar av Linda-Maries bok "så lärde jag mig att älska min kropp", så finns det ju ändå hopp. Aldrig relaterat så mycket till en bok.

Helgen som följde blev sedan lugn för min del, sommarvärmen har hittat hit. Blev solning och eurovision i lördags och igår blev det inte många knop, förutom fram mot kvällen då det blev grillning hos Josse och Rickard innan jag och Josse gav oss ut på en springtur. Äntligen!

 

En dag ledigt

Känns inte så dumt alls med en liten ledig dag sådär mitt i veckan imorgon. Och så som planen ser ut nu så drar jag och Lina in till stan imorgon i hopp om att hitta lite somriga kläder. Har inga större förväntnigar på att hitta något då jag tycker affärerna inte riktigt har så mycket, brukar oftast hitta allt på internet. Dock är det ju alltid bra att kunna prova innan. Veckan i övrigt har flytit på rätt bra, ganska seg måndag men. Har hunnit med promenader både måndag och igår dessutom, orkar inte vänta ut förkylningen mer så jag tjuvstartar med lite promenader. Svårt att sitta inne den här tiden på året..
Victor fick då helg idag och har ganska nyss kommit hem, blev en liten surprise då det var tänkt att han skulle köra en stund imorgon. Mycket uppskattat här hemma!
 

 

En månad i elva meningar

Och så var det återigen sådär lagomt längesedan det blev skrivet något här, närmare bestämt en månad. Kan väl kanske delvis skylla på tidsbrist, och en stor del på inspirationsbrist också, dock börjar inspirationen och motivationen komma krypandes så smått. Så ska nu försöka ta tag i det här på riktigt, för tid finns nog egentligen. Har dessutom fått ta över Victors dator då han köpte en ny, vilket också bidrar till lite mer datatid. Mac i all ära men det var inte så dumt med en stationär. Har väl ändå hänt en hel del smått och gott sedan sist, min provanställning gick i April över till en tillsvidareanställning, känns obeskrivligt skönt. Det känns liksom som att sista pusselbiten i livspusslet fallit på plats och jag kan slappna av på ett helt annat sätt. Sen sitter det ju inte helt fel med semester i sommar heller. köpt mig en cykel har jag också gjort, hann en tur och sedan bröt en helvetes-förkylning ut som nu har hållit sig kvar i två veckor. Börjar vara less och vill ut och springa, jag och Josse hade kommit igång riktigt bra och jag började tagga för intervallträning också. Annars så har dagar och helger rullat på som vanligt, i goda vänners lag och ett besök på pinchos har också hunnits med.

 

Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0