Han skulle aldrig någonsin förstå

Bara ordet måndag får en att bli en aning trött, hade dock en lättsam dag då jag bara hade två lektioner på morgonen eftersom att jag skulle till Lycksele och få mina nya inlägg till skorna. Hade visst gått ner mina gamla mer än jag trodde då det kändes som att gå på en golfboll i dom nya, men det blir nog bra efter ett tag. Sen när jag var tillbaka så drog jag till hästapållen, blev lastning idag. Det gick bara bra det, har dessutom löst anläggningskort nu så ska väl ta och dra iväg och hoppträna lite i ridhuset snart. Har väl annars inget vettigt att berätta annat än att jag är väldigt trött och ska försöka mig på att göra en tidig kväll.

 

Dag 7 - Mina förebilder.

Har väl egentligen ingen förebild tro jag. Jag går liksom min egen väg och inspireras sällan av vad andra gör. Men skulle väl ibland ha kunnat vara lite bra att ha varit lite mer som min syster kanske.

Så mycket mer

Som förväntat blev gårkvällen väldigt bra, har faktiskt ingenting att klaga på. Träffade både E-type, ammarnäsgänget och en massa andra roliga människor. I övrigt hängde jag omkring med Kamelen och hade det bara allmänt trevligt, så ett tack till henne för ännu en lyckad kväll. Sen skulle Grubbe också ha haft ett tack som stod ut med vårat prat både till och från Lycksele, och som faktiskt såg till att vi kom dit och hem också för den delen. Annars så har denna dag spenderats med filosofi-uppgiften och sen en långtur med hästapållen också. En helt godkänd söndag ändå. Och imorgon väntar skolan, dock skippar jag eftermiddagen och drar till Lycksele för att fara till fysio-nånting och får ett par inlägg till. Känns helt ok. Hade också tänkt bjuda på några av alla bilder som faktiskt togs igår. Några är väl lite sådär halvhjärtade.

 
 
 


 
 

Like I'm the only one that u ever loved

Min promenad slutade som en springtur ändå, och inga skavsår blev det så det var ju lugnt. Nu väntar jag på skjuts ner till storuman, sen blir det att fixa till sig lite då jag och Sofia drar till Lycksele ikväll. Kan bli väldigt bra det, har hittills bara blivit positivt överraskad av lyckseles hotell.

 

Lördag

blev rätt mycket inplanerat igår så ett inlägg blev det aldrig. Först var det skola sen skulle jag klippa och slinga håret, blev väl inte så jätte mycket skillnad då jag skulle ha tagit två förpackningar till mitt hår egentligen men det skulle vi fixa sen nångång. Lite ljusare blev det iaf. Sen åt jag innan jag drog iväg till hästapållen och red innan jag började köra vilket jag gjorde resterande tid av kvällen. Och nu efter jag har sovit ut ordentligt så ska jag bege mig ut och gå, fick mina nya skor igår så ska gå in dom lite innan jag börjar springa igen. 
 

Torsdag

Efter att ha fått sovit ut ordentligt imorse så körde jag iväg till skolan med ett gott humör. Dock varade inte de goda humöret så länge då första lektionen spårade ur, totalt. Kaos. Sen blev humöret bättre igen då årets skolkort kändes som en liten revansch efter förra årets flopp. Sen efter skolan så for jag, Klara och Kim till skarvn och åt lite grillat. I övrigt kan jag bara säga att det känns otroligt skönt med fredag imorgon och dessutom så kanske jag får någonting gjort åt mitt såkallade hår då. Det skulle ju vart underbart.

 
 
 

En dag kanske du förstår

Onsdag vilket innebär att över halva veckan är gjord, vilket känns gudomligt skönt då denna vecka hittills bara har varit allmänt dryg. Kan ha att göra med alla dagar jag spenderade hemma förra veckan vilket jag har behövt ta igen den här veckan. Men nu återstår bara svenskan sen är jag i fas igen. Tur att jag har sovmorgon imorgon, annars hade morgondagen blivit en plåga. Annars så flöt väl ändå den här dagen på hyfsat bra även om medialektionen hade kunnat bli min död. Drog till hästapållen dirrr efter skolan. Sen inväntade jag Klara som fick agera plugghjälp ikväll. Blev även en liten promenad med henne och Norma. Men nu borde jag ta tag i svenskan med la Camelo och sedan fixa allt inför morgondagens skolkort. Förhoppningsvis blir detta mitt sista.

 

Dag 6 - Mina bra vs. dåliga egenskaper.

Har medvetet skjutit upp denna punkt litegrann då jag vet med mig själv att jag är jättedålig på att kommentera mig själv. Så det har liksom blivit "bättre fly än illa fäkta". Men sen så kom jag på att det kan ju vara på tiden att jag tränar på det nu. Så, bra egenskaper är väl att jag är envis (kan väl va både bra och dåligt, men bra enligt mig iaf), jag låter folk göra på sitt sätt utan att lägga mig i och sen så är jag väl rätt snäll. Några sämre egenskaper jag besitter är att jag är blyg, dålig på att stå för min åsikt om någon säger emot då det är lättare att bara hålla med än att folk ska bli sura och sen är jag dålig på att prata ut, stänger liksom hellre in orden i huvet än att dela med mig av dom.


Trött, tröttare, tröttast

Usch för den här dagen, har bara varit allmänt trött, och less. Och det hela blir mycket värre med 3 timmars media på eftermiddagen. Varför valde jag media för? Dumt, mycket dumt. Men överlevde förvånande nog även denna dag och somnade direkt jag satt mig på busse vilket resulterade att jag vaknade i panik för att jag trodde att jag glömt kliva av, vilket jag inte hade, utan hade hela 200 meter kvar innan jag skulle av. Ibland har man tur. Sen lyckades jag smita ifrån mitt recensionsskrivande genom lite kortspel med Klara och Tomas. Får väl se om jag ångrar det smitandet när jag får ta tag i det nu istället.

 

En måndag i September

Måndag, underbara måndag. Ja, måndagar är nog bäst rent schemamässigt ändå, även om median på morgonen kan ta död på en. Och sedan att svenskan var inställd idag gjorde inte dagen sämre, så slutade alltså elva idag, bra deal. Så efter lunch begav jag mig ut till hästapållen för ett dressyrpass som stod på schemat. Tystnaden och lugnet där ute är otroligt, att byta stall är nog det bästa valet jag någonsin gjort hittills. Vi trivs som handen i handsken. Annars så hade jag tänkt spendera den här kvällen på skolarbete, vilket går framåt faktiskt. Så för tillfället är det gamla godingar på spotify och planetforskning som gäller. För övrigt kom mitt skal idag, rattmuffen och dekalerna kom redan förra veckan men idag bestämde sig skalet också för att dimpa ner i brevlådan. Viktig och intressant information, jag vet. 
 

Söndag

Känns faktiskt skönt att det är söndag idag, har genomlidit den tråkigaste helgen på väldigt länge. Tur att jag tar igen det nästa helg då det blir lite galenskaper och äventyr med la camelo. Aja, sovde iaf bort nästan hela den här dagen, sen begav jag mig till hästapållen och gjorde bort allt där, sen ikväll så kunde jag faktiskt ta ett dressyrpass, långt blev det också. Back in buissness efter sisådär en vecka. Underbart var det! Men nu ska jag börja förbereda inför morgondagen, måndag och det känns helt okej!

 

Dag 5 - 5 ställen du skulle vilja besöka?

Oj, jag som trivs rätt bra där jag är. Men jaa, Ishotellet är ett måste, hurtigruten likaså(okej det är väl inte ett ställe men det få räknas hit ändå). Sen skulle Legoland, eiffeltornet och rymden va ganska roliga att uppleva också.


Sometimes it's hard, to follow your heart

Okej den här helgen är ju inte direkt något att hurra för, tråkig. Skulle till och med göra skolarbete, men inte ens det kunde jag göra då jag glömt papperna på skolan, och arbetet ska va inne, imorrn? Lyckat, så jävla lyckat. Men får skylla på att jag var sjuk, tror det kommer funka. Så då skulle jag börja skriva om nån planet, men till det fann jag ingen inspiration, så vad gör Lovisa då? Jo hon målar naglarna istället. Hur onödigt liksom? Alldeles för många frågetecken i detta inlägg, men vem orkar bry sig. Negativt blev det också, men ska snart dra på mig alla kläder jag har och dra till hästapållen, pussa på han lite, jaa, en aning hästapstinens.

 

Dag 4 - Dåliga vanor

En sak som jag absolut borde bättra mig på, speciellt nu sista året, är skolarbetet. Visst jag gör allt och lämnar in det i tid. Dock går alltid resultatet att diskutera, skulle alltid kunna kolla igenom det en gång till och ändra några saker, men det tar jag mig aldrig för. Annars vet jag väl inte riktigt, jag röker inte, snusar inte och äter inte alltför mycket sötsaker.

När rastlösheten tar överhand

Idag har jag slagit ett personligt rekord, är nämligen inne på min 3:e sjukdag från skolan, vilket aldrig nånsin har hänt, 2, men aldrig 3. (Och jaa, jag försöker se lite positivt i det hela.) Sedan kan jag nämna att jag förundras över de människor som inte kan gå på sina egna ben men som ändå varje morgon vaknar upp och tar sig igenom dagen. Idag har min kropp ändå vart hyfsat sammarbetsvillig och jag har inte behövt ladda upp riktigt hela dagen för att ta mig dom 12 stegen det är till toan. Nej, muskel och ledvärk är inget för mig och inget jag hade planerat genomlida igen dom kommande 40 åren iaf. Aja, nog klagat, är back in buissness på måndag igen. Annars så är jag rastlös, och skulle helst av allt bara vilja fara ut med hästapållen.

 

#FML

Statistiken ökar medan inläggen minskar, men orkade inte med något inlägg igår då jag däckade direkt efter skolan då jag bara sov 3 timmar, vilket visade sig bero på att jag har dragit på mig en ordentlig influensa. Så förutom att febern och halsontet tar överhand så känns kroppen som den har blivit påkörd av en ångvält. Så den här dagen har spenderats på soffläge eftersom benen inte bär, lite smått läskigt så jag hoppas att detta går över snart. Det är väl ungefär vad som händer i mitt liv just nu, inget intressant med andra ord. Film, sova, film, sova osv.

 

Dag 3 - Någonting jag saknar

Lite svår fråga detta då det helt beror på hur man definierar frågan. Men någon förfluten tid saknar jag inte, då min tid är nu. Jag har hittat mig själv, människorna omkring mig accepterar mig för den jag är och för hur jag beter mig. Jag har hittat människor jag trivs med. Så nej, jag har det bra, nu. Men visst finns det saker i livet man saknar, två saknade vänner som flyttat, himlens finaste vita springare, sen skulle de väl ibland sitta fint med den här någon och det är lka bra att börja sakna min broder redan nu som snart flyttar 100-tals mil ifrån mig. Men kul för han de.
Men annars, helheten, den är bra nu liksom.
Well you'll always be my hero

Överlevt måndagen, och efter allt så var fyra timmars hål sådär mitt i dagen inte så fel. Hann både ett dressyrpass samt en välbehövlig powernap. Var som en ny människa när jag for iväg till skolan igen för att ha svenska i 40 minuter. Dock kommer jag måsta spendera ca. 2 timmar på nån teater ikväll via skolan, vilket gör att jag missar både idol och fritid. Aja, inte mycket att göra åt den saken. Annars då? Jo, klickade just hem en beställning. Kommer bli ett mobilskal, en rosa rattmuff och två dekaler rikare och det bästa av allt; bara 200 kronor fattigare. Dock får ögonfransarna vänta till ett senare tillfälle.


Dag 2 - Min familj.

Jaa vad ska man säga, min familj är väl som det allra flesta familjer. Dock en aning större och lite mer uppdelad då mina föräldrar är skilda. Så då består min familj helt enkelt av; Mamma, Pappa, Syster, pappas fru och mina tre styvbröder. 
 
 

Eh

 

2013-09-15

Uppdateringen har legat på off i helgen, men tiden har inte alls funnits till det. Men har haft en bra helg iaf. Fredagen började med skola, sen ett sjukgymnastbesök och believe it or not, men mitt bäcken var rakt. Dock är det ländryggen som spökar, så köper jag ett gymkort skulle han lägga upp ett träningsschema.. Men hur ska tiden finnas till för det? Aja, sen på kvällen blev det movietime i Kaskeluokt. Och gårdagen hände det väl inte så jätte mycket förutom att det blev middag med släkten och några som är uppe nu under jakten. Blev en relativt tidig kväll då det blev jakt idag, ingen älg men vädret var bra iaf. Vad resten av dagen bjuder på vet jag icket, ingenting känns rätt lockande för tillfället.

 
 
 
 

2013-09-12

Det här med sovmorgon är ett bra påfund tycker jag, hela dagen blir som så mycket bättre om man får sova ordentligt. I övrigt så är väl torsdagar bra, lagomt många och långa lektioner. Och efter skolan så hjälpte jag Mathilda att få lite luft i hennes cykel, haha tekniska tjejer. Och borde egentligen spendera kvällen till att läsa lite till median, och filosofin också. Får väl se hur det går med den saken.. En promenad skulle också ha varit gjord. Sen är det bara att invänta morgondagen, veckans bästa dag; fredag. Och då är även ett besök hos sjukgymnasten bokat, känns att det kan behövas.

 

I'm dancing on my own

Denna dag spenderades mestadels på badsjön då årets skoljogg gick av stapeln idag. 13:e året man traskar runt den där lilla plaskedammen. Och jag tror man blir mindre och mindre ambitiös för varje år, men detta var ju sista. Om jag nu inte går folkhögskolan eller blir lärare, vilket inget av alternativen ingick i min livsplan. Sen var det bara att fara till skolan och gå på psykologin, sen drog jag hem. Satte mig då och började pillra ihop en header till Ida, enkel och stilren blev den. Kvällen spenderar jag nog i soffan framför tvn, och njuter av vetskapen av att en sovmorgon väntar imorgon.

2013-09-10

Känner att detta inlägg lika gärna skulle kunna lämnas blankt då dagen bara har gått i rutinernas banor. Skola hela dagen, och ja, inte mycket att kommentera på det; tisdag och veckans drygaste dag. Dock lyckades vi nästan prata bort hela eftermiddagen på att börja spekulera kring balen. Sen blev det ut och rasta hästapållen, drog in till storuman och sen var vi och hittade några nya stigar också. Blev även ett stopp hos Maria, där hästapållen fick smaka på hennes morotsland. Uppskattat vill jag lova.

 

Dag 1 - Saker du skulle vilja göra innan du dör.

Before I die.. Hmm, helt ärligt så bruka jag väl inte tänka så mycket på vad jag vill göra/uppleva, tar dagen som den kommer liksom. Men det finns väl några saker som man tänker att skulle vara roligt att ha gjort. Hoppa fallskärm skulle jag vilja göra, mest bara för att ha gjort det. LA-nivå hade vart grymt också. Sen börjar dreamhack kännas mer och mer som en livspunkt, inte för spelandets skull, bara för sakens skull att faktiskt ha varit där och upplevt det. En resa till Island vill jag också hinna med, och väl där skulle ett bad i en varm källa vara ett måste. Och just det, Tomas Ledin live hade vart pricken över i:et. Sen dyker det alltid upp småsaker som man gärna skulle testa på, men som sagt, ta dagen som den kommer.


 

2013-09-09

Kursen igår blev verkligen lyckad, helnöjd över hästapållens prestation. Sen var det då dags för måndag och skola idag, kändes inte sådär jätte kul men dagen är ju iaf avklarad nu. Och egentligen borde jag ta tag i alla sidor i median som ska vara lästa tills imorgon och onsdag, men fann ingen direkt inspiration till det nu, vilket jag iofs aldrig lär få. Men mitt i all denna tråkiga måndag så är det ju faktiskt så att Mikaela fyller 18 år idag! Hon blev gammal hon med tillslut ;) Menmen, ska försöka ta tag i dom där sidorna nu, wish me luck.

 

Utfyllnad

Nu när skolan har dragit igång så är det lätt att inläggen blir enformiga och korta så jag tänkte fylla ut det några dagar.

Dag 1 - Saker du skulle vilja göra innan du dör.
Dag 2 - Min familj.
Dag 3 - Någonting du saknar?
Dag 4 - Dåliga vanor
Dag 5 - 5 ställen du skulle vilja besöka?
Dag 6 - Mina bra vs. dåliga egenskaper.
Dag 7 - Mina förebilder.
Dag 8 - Favorit serie/ film.
Dag 9 - Mina must haves just nu.
Dag 10 - Mina drömmar/framtid.
Dag 11 - 10 saker du kanske inte vet om mig.
Dag 12 - Det här får mig att skratta.
Dag 13 - Det här får mig att gråta.
Dag 14 - Min favoritmat.
Dag 15 - Det första jag tänker på när jag träffar en ny människa.
Dag 16 - Min favoritårstid och varför.
Dag 17 - Jag byter liv med någon en dag, vem?
Dag 18 - Mina rädslor.
Dag 19 - Favoritlåten.
Dag 20 - Om jag var tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med.
Dag 21 - Din åsikt om alkohol, droger. 
Dag 22 - Relation eller singel?

I have been try to do it right

Gårdagen startade med en på tok för tidig morgon, men det var det värt när man väl var ute i skogen. Gick med Klara och Norma igår, men vi hann inte gå särskilt många meter eller många timmar innan Uffe hade skjutit. Vi fortsatte gå ett litet tag efter det, men utan resultat. Sen på eftermiddagen kom hovslagarn och skodde hästapållen. Och då jag blev erbjuden en plats på dagens Helen-kurs så avstod jag jakten idag, vilket i sin tur ledde till att jag for ut och umgicks med folk igår. Det var trevligt, sen blev det en lång och skön sovmorgon idag vilket var välbehövligt. Och nu blir det bara att vänta till kursen, får se om jag rider dit han eller om jag får tag på en transport och drar han.

 

 

Forget the haters, cause somebody loves you

Att skriva ett inlägg när ilskan tagit överhand är ingen vidare smart idé, känns liksom som att hela skiten får ett litet sting av negativitet.. Men det finns inte mycket att göra åt, vissa människor kommer aldrig ändra attityd eller beteende. Överkörd och orättvist behandlad in till det sista. That's it. Men, nog om det, fredag idag vilket innebär att helgen är här. Skolan gick smärtfritt fram och slutade tidigt gjorde vi också, som det ska vara på en fredag helt enkelt. Men för min del blev det hem och byta om till jobbkläder för att ta ett jobbpass, trevligt att jobba lite igen var det. Sen fick hästapållen gå ett dressyrpass, svettig häst, svettig Lovisa. Och nu tänker jag inviga helgen med att tillbringa lite tid med tv:n.

 

2013-09-05

Torsdag och helgen är i sikte, men jag ska väl egentligen inte klaga på den här dagen; började ett och hade 1,5 lektion. Bra deal de där tycker jag. Kommer nog spendera min helg på jakt, som ungefär halva sverige tillbringat veckan på medan jag har gått skola. Aja det blir nog bra det. Och i övrigt så har jag inte gjort många knop idag, och lär så förbli, men ska iaf snart bege mig iväg till hästapållen.

 

2013-09-04

Det här med att börja skolan efter ett långt sommarlov brukar alltid kännas hyfsat okej ändå, ända tills det att man inser att man faktiskt måste spendera tid på en massa uppgifter. Och eftersom att vi såg film på alla lektioner idag så fick jag inget gjort, men tog tag i filosofin när jag kom hem. Har inget emot det ämnet, tvärtom, och jag skulle lätt ha kunnat skriva en hel novell om det inte var för den lilla detaljen att jag skulle koppla det till både matrix och platon, där sprack Lovisas motivation liksom. Men fick tillslut ihop några rader iaf. Då var det slutpluggat så då fick det bli ett hopp&dressyr-pass med hästapållen istället. Och nu blir det lite idol sen får jag se vad som händer, sovmorgon till ett imorgon är inte det sämsta!

 

En aning mer rosa

Efter ett antal snoozningar imorse så tog jag mig otroligt nog upp, även om töttheten regerade, vilket höll i sig sidådär halva dagen. Och sista medialektionen trodde jag skulle bli min död, men det gick. Och jag kan faktiskt säga att jag hittills är nöjd över vår nya medialärare, kan säga att jag var lite smått orolig vad som komma skulle efter det att Anna lämnat oss. Sen när jag slutat så for jag ut till hästapållen och vi tog oss en tur in till Storuman. Och nu tog jag tag och gjorde det sista på designen, så nu får det vara så här ett tag, kanske blev en aning väl mycket rosa, men jag ser väl hur länge det tar innan jag tröttnar. Men nu ska jag koncentrera mig på sista karten av idol.

 

Måndag

Det här med att kliva upp en måndagmorgon är alltid lite extra jobbigt. Men dagen gick ändå fort, vilket kan bero på att schemaläggarna har varit smarta nog att göra så att jag slutar tidigt på måndagar, skönaste på länge. Och när jag kom hem satt jag mig med designen ett tag, stilmallen går bra men när man kommer till kodmallarna blir det ett helvete, menmen allt blev som det var tänkt tillslut. Sen trotsade jag vädret och for ut med hästapållen, for en bit efter kungavägen och körde lite travintervaller. Och min kväll har bestått av att se ikapp idol och lär stranda framför dataskärmen resterande tid av kvällen också.

 

Cause I know how it hurts

Gårdagen bjöd på både det ena och det andra, först ut i skogen ett tag, sen ett dressyrpass med hästapållen innan jag begav mig ut och spenderade kvällen med vänner. Vi hann både med lite ghost hunting och även snurra några varv runt Storumans alla gator, en vanlig kväll i Storuman helt enkelt. Och idag har jag gjort det man ska göra på söndagar, ingenting typ. Eller har hunnit förbi hästapållen som nu har fått sin riktiga hagkompis Rexina. Annars har jag mest bara suttit och försökt få ihop en början och en ide till en ny design då jag är äckligt less på det vita, enkla och tråkiga. Kommer gå i rosa färger, lite mer jag liksom.

 

Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0