Måndag

Näst sista dagen på detta år vilket innebär nyår imorgon. är lite less på ovanliga och röda dagar hit och dit nu, man blir så förvirrad. Fast visst är det ju skönt att vara ledig, för jag känner mig fortfarande extremt skolless, haha. Dagen har i alla fall gått åt till två svängar till hästapållen och sedan tog jag mig ut och sprang också, otroligt skönt även om benen inte vill hänga med alla gånger. och resten av kvällen spenderas nog i soffläge skulle jag tro, det funkar ju det med.

 

Februari2013

Körde ännu mera isbil, red mycket dressyr med hästapållen, var i backen med Sofia och resten av skolan, fyllde 18 och firade det med både choklad och debut på trean.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Har ungefär sovit hela denna dag då det slutade med att jag och rebecka drog en roadtrip igår och innan vi var hemma så kan jag säga att jag var trött, less och ångrade djupt valet att fara. Men man lär av sina misstag. Och förutom att sova så har jag slötittat på både skidorna och hockeyn där Sverige visade vad vi går för. Sedan har det hunnits med en sväng till hästapållen. Och kvällen gick åt till 2,5 timmes promenadande med Jossan. Det var otroligt skönt och välbehövligt efter dennas jul.

 

Januari2013

Brukar ju alltid köra en liten utvärdering i slutet av året, och detta år så blir det bilder också, månadsvis. Men texten kommer upp efter nyår också.

Har inte alls mycket bilder från Januari men jag åkte epa med Linnea, var i Lycksele med Rebecka, körde en massa isbil, hade ladiesnight med brudarna, lekte jesus på fotolektion och åt kladdkaka med Sofia.

 
 
 
 
 
 

 

Lördag

Har märkt att dagarna går av bara farten, tycker jag bara hinner vakna och sedan vips, så har dagen gått ungefär. Men har i alla fall hunnit med lastning av hästapålle och ett besök i skarven. Har även gjort några småändringar på bloggen samt kolatigenom arkivet och jag säger då bara det, jisses. Pinsamt, skrattretande och lite tankeställande. Mycket har  hänt på 2,5 år är då ett som är säkert. Men nu ska jag iväg och köra ett dressyrpass och sedan spenderar jag kvällen med Rebecka, vad vi gör är ännu oklart men nånting blir det alltid.

 

Fredag

Jag kan väl inte direkt påstå att effektiviteten har flödat idag, men det är lov och mitt mål med det var att vila upp mig så att energi finns till att ta sig igenom sista terminen. Men jag har ändå hunnit med litegrann så som en pw och sedan så följde jag med Rebecka till Barsele för att se hennes nya häst vilken var stor och snäll. Sen ikväll så blev det ett pass med den egna hästapållen. Och nu har jag hamnat här, och något som är mer spännande än så lär nog inte hända idag då kvällen har gått i trötthetens tecken.

 

Indestructible

Jaha då har både julafton, juldagen och nu snart annandagen passerat. Har haft en bra jul med trevligt folk, mycket mat och sedan klagar jag inte ett dugg på vad jag fick. Allt jag önskade mig och allt jag behövde. Och icebugsen har testats flitigt. Sedan så blev det hotellet igår vilket var väldigt lyckat och fick avsluta kvällen brevid bästa sällskapet. Och förutom att sova idag så har jag hunnit med en dryg timmes pw, en uteritt med hästapållen och även varit social med Jossan, så det har varit en helt okej dag. Och sedan som ni kanske märker, så har jag fixat klart med designen nu. Och slutligen, som vanligt, några extremt fagra bilder.
 

 
 

God Jul!

 God Jul på er allihop, gammal och ung, vän och ovän!

 

Måndag

Internet har valt att inte samarbeta i helgen så det är därför uppdateringen varit lite off. (Kan ju alltid skylla på det även om det kanske inte hade blivit något inlägg ändå). Men nu har det i alla fall kommit tillbaka och förhoppningsvis för att stanna. Så, vad har hänt då? Inte alls nämnvärt mycket egentligen. Blev ett besök i Blaiken igår, hämtade en bal också. Sen så blev det motionering av hästapållen. Annars så var det en lugn dag. liksom denna dag har varit, städade bilen imorse men annars kan jag säga att effektiviteten inte flödat direkt.

 

Lördag, lov och mycket sömn

Att numer ha jullov och va ledig nästan tre veckor framöver känns väldigt bra. Nästan tre veckor utan att några måsten eller tidspress. Man märker inte riktigt hur stressad man är förrän det att man går på off, stänga av allt, sova ut ordentligt och inte behöva tänka på någonting som ska göras när man är vaken. Här ska vilas ut och ha kul och sedan starta vårterminen 2014 med full energi. Eller jaa, man kan ju alltid hoppas. Kom just på det faktum att det faktiskt var vår sista julavslutning på luspen, sista gången vi såg det "mystiska" lärarbändet. Men tiden går och vi går med den. Annars så har det väl inte hänt så mycket i mitt väldigt intressanta liv.

 

Snart är 2013 över

Tänkte att jag kunde lägga in en liten lista från 2013 nu när det är jullov och allt. 2013 börjar ju ändå hålla på att lida mot sitt slut.

De bästa nya människorna du träffade/började umgås med?
Tror inte jag har börjat umgås med några ”nya” har däremot fått upp kontakt med ”gamla”.

Har du gjort någonting i år som du inte gjort förut?
Jomen det har jag nog

Hade du några nyårslöften? Höll du dem?
Nej jag hade inga, så det gick rätt bra att hålla dom ;)

Har du något nyårslöfte inför 2013?
Hade tänkt mig något classic så som ät nyttigare och träna mer, men sedan kom jag på att jag ska lova mig själv att göra saker som jag personligen mår bra av.

Någonting/någon du saknar 2013 och vill ha 2014?
Njae, inte vad jag kan komma på.

Det bästa du har gjort i år?
Oj det var svårt, men det som jag har mest nytta av är nog körkortet skulle jag tro.

Ditt största misstag?
Fläckfri. Haha nemen jag vet inte. 

Hur har du firat/firar jul i år?
Det blir med släkten från mammas sida.

Vilka datum från 2013 kommer du alltid att minnas?
20 februari. 18 mars. 1 december.

Låtar som alltid kommer påminna dig om 2013?
Wake me up - Aviicii
En annan värld – stiftelsen
Save me – Linus Svenning

Blev du kär under 2013?

Jaa, på nytt kan man väl säga.

Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
Skola och sen middag och tårta med brudarna

Vem fick dig att må bra?
Det är nog rätt många ändå, ingen nämnd ingen glömd.

Har du gjort någonting du ångrar?
Jo det har jag väl.

Gråtit över någon som inte är värd dina tårar?
Obviously så var han värd dom där tårarna :)

Har du förlorat någon vän i år?
Nej det tror jag icket.

Har du gjort någonting som kändes riktigt jobbigt och tungt?
Njae, inte direkt. Hade väl hellre sagt att jag inte gjorde saker som kändes tunga vilket i sin tur gjorde så att det blev tungt ändå.

Vem saknade du?
Jag vet inte riktigt.

Har du flyttat under 2013?
Nej.

Vad ska du göra nu på jullovet?
Vila ut ordentligt så jag orkar ta mig igenom sista terminen med lite mer energi. Och sen ska jag väl bara leva livet, ta dagen som den kommer.

Har du varit gladare eller ledsnare i år jämfört med förra året?
Kanske lite ledsnare dock har glädjen som har varit större och mer äkta.

Vad ser du fram emot 2014?
Måste väl erkänna att studenten känns rätt lockande för tillfället.

Tror du att år 2014 kommer blir bättre?
Får jag behålla alla de människor jag har omkring mig nu så kommer 2014, utan tvekan, att bli bättre.

Vad spenderade du mest pengar på?
Telefon tror jag

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jodå!

Vem har du umgåtts med mest?
Skulle gissa på Sofia, Mathilda, eller Rebecka

Bästa minnet från 2013?
Svårt, hänt så otroligt mycket! Men säger väl 18-årsdagen eftersom att det var väl anledningen till att jag har kunnat uppleva så pass mycket.

Har du haft ett förhållande under 2013?
Jaa  

Vad önskar du att du gjort mer?
Skulle väl inte ha skadat om jag hade pluggat en aning mer och kanske tränat lite mer än vad jag gjorde. Men snart ett nytt år och nya möjligheter!


Torsdag

Att starta en vardag med sovmorgon gör dagarna lite bättre, jag vet inte riktigt vad jag ska räkan som bäst, att vakna upp utvilad eller att jag kan ta den tid jag behöver för att bli klar. Skoldagen idag var väl inte heller riktigt så viktigt, eller vi gjorde rättare sagt inte någonting alls. Men fixade i alla fall klart den sista julklappen idag så nu lägger jag det bakom mig. I övrigt så har min kväll bestått utav att rasta hästapålle och försökt få ihop en design. Det går framåt men efter någon timme framför dessa oändliga koder så snurrar det bara runt i huvet, så jag kvällar nu.

 

Onsdag

När alarmet ringde imorse var jag mer död än levande, så fruktansvärt trött. Och hade jag varit en sådan människa som kan försova sig så hade jag garanterat gjort det, men det händer ju aldrig och inte idag heller. Och väl på skolan så började faktiskt energin komma, satt dessutom med gymnasiearbetet en stor del av lärverkstan vilket inte hör till vanligheterna. Men bestämde mig då för att skippa pluggandet när jag kom hem och istället dammsög jag och lyckades laga min lampa också innan jag tillslut tog mig ut och sprang. Finns en risk att det åg ut som Bambi på hal is då jag trodde att snön skulle ha döljt blåisen bättre så jag tog inga broddar, vilket var ett dumt val. Aja, sovmorgon imorgon i alla fall synd bara att det är sådana här kvällar som man är så dödligt trött, så det lär nog bli en tidig kväll ändå.

 

Det går bra nu

Försöker finna motivation till att göra något vettigt av timmarna på skolan, det går väl sisådär med tanke på att min hjärna är inställd på lov sedan förra veckan ungefär. Men än om inspirationen inte finns så är det ändå uppgifter som ska in så idag har jag gjort bort litegrann. Och tack vare Andtes argumentation på median så har det till och med blivit några rader på gymnasiearbetet. Känns rätt bra ändå, när man väl gör det. Annars så spenderade jag kvällen på jägarexamen och i övrigt flyter livet på bra nu, riktigt bra.

 

Måndag

Den här dagen har faktiskt varit rätt bra trots att det har varit måndag. Kan kanske bero på att jag fick sluta elva, ibland lönar det sig att vara effektiv. Försökte sen småfixa lite med designen vilket inte gav något vidare resultat, få klura vidare helt enkelt. Så det har som varit en lugn dag och fick ett halvt träningspass också då jag kuta som ett tok upp och ner för trappen för att försöka få till varmvatten. Och varmt blev det vill jag lova, behöver då inte frysa inatt.

 

Söndag

Känns att lovet börjar närma sig då det faktiskt känns rätt skönt att det är söndag så att man får påbörja veckan nångång. Ingen söndagsångest här i alla fall. Började dagen med en otroligt skön och välbehövlig sovmorgonsedan passade jag på att rasta hästapållen i dagsljus. Och nu håller jag på med att påbörja utvärderingen av 2013, blickar tillbaka och inser hur sjukt mycket som egntligen har hunnit hända. Måste nog också lägga in bilder i år eftersom att det finns några gamla godingar som inte får glömmas. Ska också försöka börja med nya designen. Sedan drar jag nog till Grubbe sen ikväll. En helt klart godkänd söndag.

 

Umhehå

Har spenderat hela denna dag i umeå, vilket var trevligt men med mina dryga 140 mil denna vecka så håller jag mig gärna på hemmaplan ett tag framöver nu. Men förutom halv snöstorm och för mycket kanel och för lite vätska i Kims kylare så klarade vi ändå av resan problemfritt.

 

Fredag

Idag har det alltså varit både fredag den 13:e och lucia, ongen bra kombo kan man tycka men jag har då överlevt dagen utan någon större otur. Började i alla fall dagen med att delta i skolans luciatåg, som svart stjärngosse. Sen så tillbringade jag resten av skoldagen med att titta på trippelbollen. Sen råkade det visst bli en lång powernap efter skolan vilket var skönt men kanske inte så bra för denna natts sömn. Annars har dagen bara varit lugn och jag har haft en allmänt skön fredag.

 

Torsdag

Efter att ha sovit drygt elva timmar så kändes det ändå helt okej att kliva upp och bege mig till skolan för en halv dag. Torsdagar är rätt bra dagar. Sedan hann jag också med ett besök hos tandläkaren, vilket gick snabbt och bra. Sen så gjorde jag även ett tappert försök att få klart filosfiuppgiften, gick väl ändå hyfsat bra. Bara lite kvar och får jag bort den så tar min hjärna lov sen. I övrigt känns det bra med fredag imorgon, vilket betyder att det snart bara är en vecka kvar och sen så har jag bara en termin kvar av gymnasiet. Sinnessjukt.

 

I still hear your voice when you sleep next to me

Har visst fullt upp även på vardagarna tydligen, haha. Nemen igår så for jag till Lycksele för ett besök på lasarettet för näsan, vilket resulterade en remiss till Umeå och en operation. Finally! Sen på kvällen så for jag till Grubbe, alltid trevligt även om det i sin tur resulterar tidiga mornar, men det är det värt. Och den här dagen har väl flytit på likt alla andra dagar ungefär, det vill säga till största del på skolan, vilken jag börjar bli ordentligt less på nu. Och är rädd för att tre veckors jullov inte kommer att göra saken så nämnvärt mycket bättre, men tur det snart är dags för studenten. Håll ut.

 

Måndag

Var lite motigt att kliva upp imorse då det är måndag och en hel skolvecka till helg, men det var ju faktiskt näst sista måndagen innan det efterlängtade jullovet. Låt tiden gå fort nu, snälla. Sen blev dagen inte bättre när vi hade en föreläsning klockan ett då jag egentligen hade kunnat sluta elva. Aja, sånt som händer.. Slutade ändå lite tidigt så jag drog iväg till hästapållen lite tidigare idag. Och annars har jag hunnit slå in lite julklappar efter helgens shopping. Så nu är det väl bara att ladda inför morgondagen, tur jag iaf slipper all media på eftermiddagen då jag drar iväg till lycksele istället.

 

2013-12-08

Någon tid till att skriva har inte funnits förrän nu eftersom att jag for till Östersund igår med Klara, Kim och Tomas. Vi for tidigt igår morse och kom hem inatt. Och det finns väl inte så mycket att säga annat än att det spenderades mängder av pengar.

 
 

2013-12-05

Eftersom att torsdagar betyder lång sovmorgon så drog jag iväg till hästapållen innan jag började. Och sen var det bara att dra sig vidare till skolan, vilket var lite av ett misstag då det var öppet hus och antingen hade vi ingen lärare eller inget klassrum, så jag hade ingen riktig lektion. Så jag hade alltså kunnat stanna hemma hela dagen egentligen. Aja, sånt som händer, men jag har iaf fått svenskan bortgjord så nu är det bara filosofin kvar vilken jag inte riktigt kan börja än. Så ikväll kan jag koppla i headsetet och bege mig ut på en pw.

 

You had me at hello

Redan onsdag och över halva veckan gjord, och något inlägg blev det då inte igår. Men hade väl fullt upp, först heldag i skolan, sen jägarexamen och sen vidare till Grubbe. Okej, har redan skrivit för många och i detta inlägg. Aja, denna dag har hittintills bara spenderats på skolan, och kan glädjande meddela att psykologiuppgiften är så gott som klar. Vilket i sin tur betyder att det (förhoppningsvis!) bara är två uppgifter kvar innan jullov. Det går bra nu! Så bara för det så skippar jag plugget ikväll (igen), för att jag kan.

 

Pluggpaus

Måndag och fruktansvärt skolless är ingen bra kombination. Men var iaf lite kreativ på medieproduktionen och kom iaf på en idé till affischen vi skulle göra. Annars har ja inte direkt fått något vettigt gjort idag. Sedan hade jag också tänkt att spendera kvällen med lite plugg, vilket slutade med att jag hade uppe dokumentet i 1,5 timme utan att skriva ett enda ord. Vissa dagar saknas motivationen helt, så är det bara. For istället till Klara och terroriserade henne ett tag. Och i brist på både vettig text och bettiga bilder så kan jag ju, liksom radarparet, lägga upp våran extremt fina musikvideo som skulle göras på mediaproduktionen.


1:a december 2013

Började att se avatar igår, har sett den en gång förr men den var värdelös då, och jaa den var väl inte mycket bättre igår så efter halva filmen så gav jag upp och for ut och åkte bil med Grubbe istället. Gårkvällens underlag gjorde det hela snäppet roligare och pojken kan då köra bil är ett som är säkert. Och idag har det inte hänt fasligt mycket, borde väl egentligen ha pluggat men det är söndag så vem orkar göra det då? Ska iaf dra iväg till hästapållen och köra lite mjukgörande efter gårdagens hoppning.

 
 Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0