Regn, blåst och en fjälltur senare

Som sagt så begav sig ungefär hela 3:an på fjälltur i onsdags. Vädret var inte på vår sida utan bjöd på både regn och blåst, förutom igår då vi såklart skulle hem så då blev det soligt och varmt. Menmen, nu är det bortgjort och behöver aldrig mer sätta min fot på ett fjäll om jag inte vill. Kan väl inte säga att jag var direkt taggad till turen och jag ljuger inte heller om jag säger att jag verkligen såg framemot fredagen då vi fick fara hem. Men ändå så känns det bra att ha gjort det, en erfarenhet rikare liksom. Men skönt var det iaf att komma hem, äta, duscha och sova på riktigt.

 
 

Am I wrong

Hemma efter fjällturen nu, dock tar jag upp mer om det imorrn då jag har ork och bilder då det inlägget kan bli rätt meningslöst utan bilder.
I will survive

 

Fjället

När just du läser detta inlägg så har jag (förhoppningsvis) tagit mig en bit på väg efter kungsleden. Skolans lilla påfund med fjällturer.. Och förhoppningsvis har jag fått med mig allt och kommer hem välbehållen. Tre dagar och två nätter spenderar jag denna tur på. Hoppas på att den blir bättre än förra och att den blir över mina förväntningar.

 

No one

Kändes inte så där jätte inspirerande imorse att kliva upp för att gå på en lektion, som dessutom bara varade en timme. Men duktig som jag är så gjorde jag ju det ändå. Och när jag ändå hade både tagit mig upp och gjort bort lektionen så tyckte jag att jag lika gärna kunde ta vara på det fina vädret, så det blev en lite längre tur med hästapållen. Det var som trevligt det. Sen begav jag mig hem och började packa lite smått inför morgondagens fjälltur, kan säga att jag i nuläget inte är ett dugg taggad, och dom små regndropparna som smhi visade gör inte saken bättre.. Men som man brukar säga, det blir det man gör det till. Så ska försöka få till en positiv inställning innan jag beger mig imorgonbitti. Sen upptäckte jag idag att mitt hår börjar bli lite längre igen (wunderbart), dock lär det nog inte vara länge då det ser ut som riskvast för tillfället..

 

Untold secrets

Sometimes is the only thing you need two eyes that see, without judging
One mouth that makes sounds, without share your words to someone.
Two ears that listen, without know what you say

 

Ibland vill man bara vara liten igen

Kändes skönt att börja dagen med en sovmorgon än fast skolan är igång igen. Passa på att njuta lite medan schemat inte är helt som det ska än. Sen har jag hunnit börja förbereda lite inför veckans kommande fjälltur, eller okej jag kollade så att tältet var helt och gick att sätta upp och for till Klara och hämtade ryggsäcken och där blev jag fast. Så har fortfarande en opackad ryggsäck. Men det löser jag imorgon.


What should i do?

Kan börja detta inlägg med att säga att gårkvällen blev lyckad och att det var sjukt mycket folk inlösta på talludden. Och förvånande nog så togs det faktiskt bilder den här gången, vilket inte hör till vanligheterna, så dom får helt enkelt beskriva min kväll. Och idag är det söndag vilket innebär den sedvanliga söndagsångesten med vetskapen om att det är långt kvar till nästa helg. Ska dessutom överleva en fjälltur i veckan vilket inte kändes vidare lockande, men bit ihop och överlev. Men något som är positivt är att jag har kommit på vad jag ska skriva för gymnasiearbete. Aja, har iaf hunnit med ett dressyrpass med hästapållen idag, duktig pålle var det!


 
 

Ready to go

Slänger in ett inlägg som bevisar att jag lever och inte rintigt glömt att jag har en blogg innan jag börjar fixa mig för kvällens trevligheter. Middag och dryck med brudsen sen ser vi vart vi tar vägen innan vi beger oss mot sommarens sista talludde.
Get back on my feet again

Skola idag och det var faktiskt skönt med riktiga lektioner och inte bara sånt där tråkigt och informerande skit. Nee komma igång så man får det bortgjort nångång! Sen har jag hunnit med en sväng ut till hästapållen också, han såg ut att trivas ute på luspnäset med sina nyfunna vänner. I övrigt känns det skönt med fredag och denna kväll spenderas i fina vänners sällskap, vilket jag iofs kommer göra imorgon också, dock kanse en aning mer galet då.
En sista chans, innan allt är förstört

Hade oturen att få feber igår, men kämpade ändå igenom skolan även om det va en plåga. Dock lyckades jag nog sova bort den inatt, men stannade hemma från skolan idag då huvet inte riktigt gett sig och för att jag ville vila upp mig och bli frisk så fort som möjligt. Vilket verkar lyckas bra. Fick även sällskap av Norma idag, ska väl snart ut och gå med hon en sväng då rastlösheten börjar komma smygandes. Sen blir det nog flytt av hästapållen ikväll, ska bli så skönt att få börja aklimatisera sig till nya stället. Och verkligen få känna att det är på riktigt att vi har tagit oss dit, där framtiden känns säker och all energi kan läggas på hästapållen.

 
 

Tired

Hade skrivit ett inlägg, men eftersom internet laggar så försvann det och jag orkar inte skriva om det. Men kan väl sammafatta med att skolan var dryg med massa information och att jag är trött eftersom min dygnsrytm inte stämmer med skolans tider.

Ibland får man klaga

Att jag överhuvudtaget ens tänker tanken att skriva ett inlägg förstår jag inte, denna dag har inte varit min dag kan man säga. Kanske kan det bero på sömnbristen då jag dum som jag är ställer klockan på 7 en sista ledig dag i hopp om att somna tidigt ikväll. Ser vi ju hur det går.. Menmen, såg iaf idol ikväll med Radarparet, sen har jag räknat höbalar och imorgon börjar skolan. Och det får bli ett bildlös inlägg då internet laggar otroligt mycket så jag kommer bara bli arg om jag ens försöker. Nee, gonatt på er.


Pluttinuttit

 

Your smile brings me happiness

Bristande uppdatering igår men på dagen hände det inte mycket alls förutom att jag blev bjuden på grillat hos Klara med hon, Emelie och Tomas. Sen på kvällen for jag till Sofia så då hanns det aldrig med. Men vi hann med att filma Fridolfs utveckling, och även vara sociala med både Patrik och Mathilda. Ja och några andra också, sen fick vi bevittna lite dramatik på Storumans gator by night. En trevlig kväll med kamelen helt enkelt.
A nightmare

Vaknade med en liten olustig känsla imorse, jag hade drömt en mardröm. Dom kommer som inte så ofta nu förtiden, blev fler sådana när man var liten. Dock är dom väl lite annorlunda nu, inte längre monster och spöken som skräms. Kanske det att dom är mer verkliga nu som gör dom till mardrömmar. Aja, har inte gjort mycket idag, for och cyklade på förmiddagen och sen blev det inte många knop gjorda förrän nu ikväll då jag kände att jag gjort så lite att jag for ut och gick. Dock hann jag inte gå långt innan skavsåren kom smygandes men jag tänkte inte låta dom hindra mig utan gick dit jag tänkt, dock blev det så olidligt på hemvägen att jag helt enkelt fick ta av mig skorna. Det funkade det med. Sen fick jag nyss ett samtal och blev erbjuden en bil, och jaa, gratis är ju gott.. Men vi få se.

 

I have to make a choice that was not mine

Hade tänkt hinna med detta inlägg medan jag har ström kvar i datorn, vilket  verkar gå sådär, finner inget intressant att skriva. Aja, drog iaf ner hästapållen till stallet idag och körde ett dressyrpass i paddocken. Sen drog jag tillbaka han till betet igen. Börjar inte vara så mycket bete kvar nu så han blir nog bara kvar där en vecka till ungefär innan vi flyttar. Längtar! Sen har jag hunnit med en liten roadtrip till Gunnarn och tillbaka och nu hade jag väl tänkt försöka ta mig isäng snart.

 

Visst finns mirakel

Då denna dag bjöd på regn, blåst och sånt där allmänt mysigt höstväder så tog jag faktiskt tag och städade. Vilket jag hade skjutit upp på tok för länge. Men det blev ju rent nu iaf. Sen så begav jag mig till hästapållen ikväll för en skogstur, det var ett fint avslut på denna dag. Sen kom min hoodietröja idag, kommer bli en stor favorit i höst/vinter. Okej, nu också.. Började också rensa Iphoto nu ikväll, men kom till november 2011, och längre tänker jag inte fortsätta ikväll iaf, för jag hade tänkt vara duktig och smått påbörja detta med att sno tillbaka dygnet.

Haha, ett av alla bildfynd.
 
 

Ett snabbt

Slänger in ett snabbt inlägg nu innan jag beger mig ut i skogen där jag spenderar natten. Haha yolo som man brukar säga. Aja har iaf inte gjort så mycket idag, dragit mopperagg och badat med Fanny.
And I'd give up forever to touch you

Drog ner hästapållen till ridhuset idag för lite seriös träning Gick hur bra som helst! Och Leo tyckte det var kul att få jobba på igen. Sen fick han åka tillbaka till kompisarna igen. Och det är väl ungefär vad jag har gjort idag hittills. Men ska snart bege mig ut på cykeln en sväng, helgen över och in i vardagsrutiner igen. Och annars då? Jo det mesta flyter på som det ska just nu. Såg också att statistiken stigit en del, vilket ju är kul. Kanske kan bero på att alla verkar vara inne i nån bloggtorka och uppdaterar så där halvt dåligt. Nej Mathilda och Mikaela, känn er inte träffade.. Eller så beror det helt enkelt på att folk är lite nyfikna. Aja, kul hursom.

 

Att släppa dig en gång var svårt, andra blir omöjlig

Talludden igår blev lyckad, sjukt mycket mer folk än förväntat. Började kvällen med att äta och så med Klaras sällskap. Sen körde jag till udden där jag umgicks med mina fina vänner. Nu är det bara att tagga till inför sista! Och även om denna dag har gått i trötthetens tecken så har den vart bra, hösten kommer iaf bli bättre än förväntat. Sen det enda jag har gjort idag är att pysslat på borta hos hästapållen, lillkillen min. Men nu placerar jag mig framför tvn och anser denna dag som avslutad. Bjuder också på en av två bilder som togs igår, vem vet, kanske blir det tre nästa gång?!

 

I don't know why I'm still surprised

Hittills har det inte hänt nämnvärt mycket under denna dag. En skogstur med hästapållen annars har det som vart lugnt. Men ikväll blir det som jag nämnt tidigare talludden. Och tänkte göra detta inlägg kort då jag inte har mycket mer att säga och jag hade ingen större lust att svamla just nu.

 

Point of no return

Fredag idag, vilket inte känns så där jättespeciellt när man ändå är ledig alla dagar. Men om två veckor, ja då känns det nog mer än skönt att det är fredag. Skulle gissa på att det kommer att ta si så där 3 dagar innan jag är less på skolan och vill ha lov igen även om jag i nuläget måste erkänna att jag ser lite framemot skolan. Sad but true. Aja, denna fredag startade jag med lastning av hästapålle. Sedan i eftermiddag tog jag ett pass med Diva. Måste ju passa på nu, då jag kanske snart aldrig mer har chansen att flyga fram i hennes luftiga galopp. Världens snällaste och mest väluppfostrade häst måste hon vara. Sen är även våran stallplats uppsagd från och med idag. Likest, som en sorselebo skulle ha sagt. Sen hann jag med ett cykelpass nu ikväll, backe upp och backe ner. Hej benmuskler som inte fanns. Men nu har basetröjan och mjukisbyxorna åkt på och jag tänker inte göra något mer av denna dag förutom att slå igång en film. Cred till dig som läste allt i detta inlägg.

 

En dag som idag som idag

For ut och red imorse, eller idag, när jag hade klivit upp. For sen och hämtade Molly och gick med hon en sväng. Sen så tog jag och cyklade, vanliga rundan; storuman-noansvägen-forsvik-storuman. Annars har det vart en lugn dag. Ovanligt, fast nej. Aja, fredag imorgon (wiho, eller nåt) vilket betyder helg och talludden. Och denna talludden agerar jag driver, lika bra det.

 

One last chance

Började dagen med att sova alldeles för länge med tanke på hur snart skolan börjar. Men skönt var det. Sen tog jag och cyklade nån mil och efter maten så lastade jag hästapållen och drog en liten ragg, destination okänd! Sedan hann jag också med en liten kvällstur i skogen också. Wunderbart. Men nu ska jag lägga mig och se ett avsnitt full frys (hehe) innan jag ska försöka tillkalla sömnen.
Du är den enda för mig

Idag slog jag på stort och beställde hem ett par nya CRW ridbyxor. Kunde inte låta bli liksom, måste ju förnya upp mig nu till hösten. På tal om höst så är det två veckor kvar till skolstart, sista året nu. Ge järnet? Njae, kanske inte. Men ser iaf framemot höst med kyla och mörker. Hur mysigt liksom?! Sen för att inte tala om när vintern och snön kommer. Men tyvärr, bara augusti än..

 

Ett steg som måste tas

Hade en bra måndag igår. Började med att jag traskade och hämtade Molly så hade sällskap av lurvtussen i några timmar. Sen blev det dressyr med hästapållen. Och kvällen spenderade jag med Sofia, vilket var behövligt då hon har varit borta lääänge och jag har hållt ställningarna helt alena. Det var trevligt, vi badade, eller jaa, vi gick i vattnet iaf. Och sen avslutade vi med mean girls. De va la fint.

 

Det kommer aldrig va över

Här har det varit lite dött, men det får det va ibland. Har tagit del av sommarvädret som varit i helgen faktiskt och spenderade gårdagen i lycksele med sol och bad. Men nu vill jag ha höst, kyla och mörker. Ge mig någon?
.

It is okay to be lost in the dark for a while until you find the real way out of it.
En torsdag

Då jag inte har något vettigt att komma med så är det lika bara att avsluta detta inlägg innan jag har startat det. Typ.
Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0