Sometimes is give up the only way out

Att livet är orättvist, ja det lär man sig redan i tidig ålder. Och att man lär sig leva med det ja det gör man. Orättvisor som handlar om att andra har bättre saker och andra sämre är ju ingen big deal.
Men när det handlar om orättvisor inom handlingar, då kan man börja bry sig. Viss orättvisa inom det går ju att ignorera eller så bry man sig helt enkelt inte, de som måste "fuska" sig till framgång måste ju ha ett väldigt ovärt liv eller helt enkelt bara vara lat.
Men. Det finns en gräns, när det inte längre går att ignorera, när man inte står ut längre. När andra människor får göra och bete sig precis hursomhelst medan vissa inte får. Då tar det emot, man känner sig kränkt och obetydlig. Man har inget att säga till om, inget man kan göra. Bara låta det gå, inte bry sig. Men varför blir det så? Ska inte alla normer gälla alla? Eller har andras handlingar mer värde än andras? Ska man tolerera det, ignorera det?

Ibland är ge upp en lockande fras. Men man gör det inte, för varför låta någon som fuskat sig genom livet få fortsätta med att fuska? Nejdå, fusk vinner inte i slutändan, det vinner man aldrig på det ger en bara fler och starkare motståndare.
Nee, stå på sina egna ben, det va dom jag lärde mig gå på, byggde upp dom och tro mig, dom är stadig så jag faller inte!

.


Grattis!

Ska snart börja med att göra en tårta, fråga mig inte hur detkommer gå för det vet jag inte.
Tårtan kommer jag att tillägna min syster, som just idag råkar fylla 20 år. Gammkärring, tant, gumma, medelålders, barnrumpa, sina bästa år, ja jag vet inte riktigt vad som stämmer?! En blandning av alltihop tro jag.
Aja, nu ska jag väl försöka va såhär lite känslosam och säga alla positiva saker, fast det behövs väl egentligen inte, du är min syster, det förklarar det mesta.
Grattis! :)


15de dagens bild: En person som du vill vara med.


15de dagens bild: En person som du vill vara med.


Bilden säger allt, med dom är jag lyckligast i världen.

I'm feeling great, I'm feeling awesome And I can't wait

Vilken dag, en helt uuuunderbar dag!
Började med great besked hos tandläkarn, behöver inte dit förrän september!
Sen så rullade skoldagen på bra, gick upp två ranker i tetris (hehe), prata en heel massa med Rebecka, Leo gick fiiint!
Det här blir bra, skitbra jueh! Flummigt och osammanhängande, jag vet, men ni få leva med det ;)14de dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider.

14de dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider.


Två veckor

Skolan gick hyffsat fort, snart är det bara två veckor kvar. Så sjukt vad tiden går men oj så skönt det ska bli!
Sen så har min kväll tillbringats i stallet, blev en tur i ridhuset med Leo sen så prata jag med Rebecka ett tag innan jag hjälpte Ida med hennes hage litegrann, det är faktiskt riktigt kul när man ha kuliga människor omkring :)
Sen så fick jag även träffa lilla Mio ikväll, sötare hund få man leta länge efter!
Nej, nu tetris innan sängen kallar. Sovmorgon imorgon sen tandläkarn innan skolan. Wish me luck, och hoppas tänderna sitter bättre nu! Ser framemot en grillad köttbit snart...Bara 7 dagar kvar!


Sol vind och vatten

Tycker rubriken förklara min dag väldigt bra, för sol, ja det ha det varit har bränt mig lite utan att sola, genom att klippa gräs. Och blåst, oja det ha det gjort.
Sen ikväll så for jag och Klara upp till gippmokkhobben(stavning?) och där var det vatten, på stigen som vi förövrigt inte riktigt följde hela tiden då Klara skulle vara guide...Fast det kan ha berott på att den gick under snön. Skidor skulle ha varit ett alternativ.
Nej nu blir det en dusch, tetris och sängen. Skola imorrn, men snart bara 2 veckor kvar!


Kalla mig vad du vill, jag bryr mig inte för jag vet vem jag är.

Yes, sommarjobb check, dessutom obestämd tid så sovmorgon heeeela sommarn!
Har världens bästaste och finaste vänner och familj, bästa hästen ever (och ja Ida, du ha bästa ponnyn, det är stor skillnad!) Livet leker helt enkelt! :) Love life.


I'm looking back

Min dag har helt seriöst bara tillbringats i stallet. Vaknade och for dit och har vart där sen dess.
Men nu är jag iaf hemma och ikväll blire ESC, hmm, Norge lr Sverige det är frågan...
Aja, har iaf haft det underbart, skrattat både åt och med Ida, hon är helt klart bäst! <3


Pusspuss.

Vilken dag..

Usch vilken dag.. Aja, har iaf landat hos maria nu och ungen sover.
Började dagen med skola, stallet. Sen helt plötsligt Lycksele för akuttid hos tandläkarn där, två tänder lös och en har jag tappat en bit av och tungan halvt slaktad. Tur i oturen, men jag lever!
Blir återbesök till veckan, sen om en månad, sen om tre månader o sen ett halvår... Tur  man inte har tandläkarskräck iaf! Sen så fick jag reda på att den 14 juni ska jag till lasarettet o träffa den där kirurgen lr vad det nu är, som ska kolla på röntgen på foten. Ibland hoppas jag på en operation eftersom att det skulle bli så mkt härligare men jaa, tiden efter operationen missar jag gärna..
Aja, ikväll ha jag då hunnit med att spela lite brännboll a la Jonatan me bl.a rebecka, Jonatan, Maria, Hellan och MiaM. Kewl.
Men, just nu skulle sängen ha vart min bästa vän, men plikten kallar!


13de dagens bild: Du och någon klasskompis.

13de dagens bild: Du och någon klasskompis.


Jag har det bra mitt liv rullar på

Denna dag har varit bra. Startade med att göra bort nationella, och ja, vi är ju bäst osv.
Sen var det lunch, skulle sola med Mathilda, ser verkligen inget nöje med att bara sitta och sola. Tråkit. Tror Mathilda också tröttnade lr så blev det väl för varmt..
Efter skolan cykla jag till stallet, på väg ner stötte jag på Maria och rebecka och när man pratar med dom så tar det tid. Alltid nåt nytt;)
Ser fruktansvärt ljust på framtiden nu, allt kan bara bli helt bra nu! Det blir super det här:)
När jag var klar i stallet så hämta Klara mig och när jag kom hem drog jag o fanny o bada. Varmt o gott;)


12te dagens bild: En bild på din vardag.

12te dagens bild: En bild på din vardag.


Råka visst bli fler än en, aja. En, fyra, same shit diffrent name.

Onsdag, det är visst idag det.

Har tillbringat denna soliga, varma, myggiga och halvt outhärdliga i stallet. Okej, det var väl lite överdrivet, det va ju inte sååå farligt varmt så jag ska väl inte klaga, men myggen däremot, EUW!
Imorgon väntas det sista(?) nationella för i år, engelska, muntliga. Behöver inte säga så mycket mer än att vi få se hur det går. Ska prata med Mathilda, och när vi väl kommer på något att prata om så går det ju bra men ingen garanti att det inte råkar bli lite svengelska...
Nej, nu ska jag spela lite tetris och låta Tooji gå på repeat. Love it.


Det var så lätt att bli kär i dig, mycket svårare att glömma det du gjorde mot mig.

Sukk

Trött. Har egentligen inget att göra så jag fattar inte riktigt vad jag gör på skolan än... Om man bortser från vår film så är jag iaf klar. Och den filmen kommer nog aldrig bli mer klar än den är nu så ja, jag är klar, lr om man så vill, färdig.
Nej nu ska jag fortsätta komma på något att göra så att jag får en anledning att skriva "Nee, nu måste jag...". så att jag kan avsluta detta.


O en himmel så blå som viol.


FMLRH!

Gaah, inte riktigt min kväll, ha bara lsut att snöra ut både telefon och datorn! Telefo fungera fint men ja, lite för bra. Datorn funka väl också bra, men internet...Åh. nej, jag är inte teknikens under, man ska he på det o sen ska det funka. That's it. Inget att diskutera.
Ajaaaa, spenderade min kväll i stallet iaf.
Ska snart avsluta den här dagen, ska bara dricka upp min ramlösa och sen ta en dusch. Jag.Är. Trött.


11te dagens bild: En person du kan berätta allt för.

11te dagens bild: En person du kan berätta allt för.
Vet inte riktigt, berättar väl inte riktigt allt för någon, men den som vet mest är Rebecka.

One big sunny sol.

Idag har jag haft en lektion, men jag har hunnit med mycket annat. Eller okej, inte mycket, men på lunchen så följde jag Mathilda och fiskade, hennes fiskelycka var inte så god. Så hon får gå hungrig idag, nee, just ja, hon slakta ju en fisk i duschen igår så det gå nog bra det.
Jag själv räddade då ett antal fiskar från en plågsam död genom att ta bort fiskelinor. Jag är snäll..ibland.

Vädret var ju ändå helt ok, inte för varmt inte för kallt. lr som Mathilda utryckte det; One big sunny sol.


Adventures!

Eftersom att jag inte ville sitta inne hela kvällen bestämde jag mig för att gå skoterleden ner till sjön. Halva vägen va som en swampsoccerplan, enda skillnaden var att vattnet som rann in i skorna var RENT och ett antal grader kallare än det på swampsoccern..
att det va renare vet jag eftersom att mina vita skor va just det, vita, när jag kom hem igen.
Bevis!


I'm not you, I'm not she, I'm not perfect I'm just me.
Ni vet vilka ni är!

Tänkte ta en torrare väg hem, miss i planeringen...
Tillslut blev det fast mark!

I'm not a perfect person, there is many things I wish I didn't do.

Lyckades ta mig upp, check! Överleva skoldagen, check! Det här går bra känner jag.
Men, förutom det har jag inte gjort någonting alls, ska strax pallra mig ut. Känner på mig att det snart är sommar, och det gillar vi inte.
Nej om jag skulle ha avslutat det här inlägget som nu har varit uppe i en halv timme utan att få någon vidare utveckling.
Chao.


10de dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll.

10de dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll.

Hmm, det här blev svårare än jag trodde, eftersom att det alltid finns en djävul bakom varje människa. Men rebecka, ja hon är snäll hon!


Euw

Har varit och kört en hel del bil idag, det gillas. Jag trivs bakom ratten och det går bara bättre och bättre.
Sen så var det ju möte ikväll, gick smidigt och snabbt. Sen fofr jag och körde lite till sen till stallet och tog in Leo.
Imorgon väntas skola, ska jag vara ärlig känns det hur jobbigt som helst! Vill inte, kommer va död. Skulle sitta fint med sommarlov snart, ännu finare om jag hade ett sommarjobb...
Aja.


9de dagens bild: Någon i din släkt.

9de dagens bild: Någon i din släkt.


Dom två på sidan hör till min släkt, hon i mitten hör dock inte dit..

Äre lugnt om jag kallar dig Baby?

Klockan är halv fyra, och det känns som jag inte har hunnit gör nåt. Fast egentligen har jag gjort lite iaf, sov ett bra tag klev upp och for till stallet. Haha, där stod Ida för underhållningen!Hon va ju överallt och ingenstans, stackars lilla Sasha som fick föreställa hennes häst idag...;)
Aja, hemma nu då iaf och ikväll är det årsmöte (tredje gången gillt?)8de dagens bild: En bild på dig själv.

8de dagens bild: En bild på dig själv.


And so I have to say before I go, that I just want you to know

När jag kom hem blev jag så där jätte trött, så där så att man bara vill sova, sova och sova. Men jag tyckte det va lite tidigt att gå isäng 15.00 så istället fortsatte jag spela Rollercoaster Creator 2. Och jag varva de, med guldstjärnor på alla banor! Starkt jobbat Lovisa, du ha talang! Och det gav mig en adrenalin kick så nu är jag back on track igen.
Ska väl snart iväg till stallet igen och rida, och prova sadel:)


Det här kallar jag TALANG!


I made it!
7de dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp.

7de dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp.


Haha ja, kan kanske finnas en anledning till varför den aldrig kommit upp..

Mhmm

Sämst upd igår igen..hmm?
Aja, hade egentligen planerat på att va hemma igår kväll, men Rebecka ville ha sällskap som chaffis och som den braiga vän jag är så sällskapa jag. haha. Så heeeeela min kväll tillbringades i en bil, en mercedes, så jag klagar inte! Kvällen bjöd även på soppaT. Men det gick det med!;)
Och idag så ska jag inte göra så mkt, åker väl snart till stallet:)
Nanananaaa

Efter det att jag tagit en välbehövlig sovmorgon så bestämde jag mig att jag skulle gå till stallet, När jag kom till vägen till slalombacken så tänkte jag att jag kunde ju se om elljusspåret var bra så jag gick upp där och sen tog jag spåret till Stensele, lite blött men helt ok! Och mkt roligare än asfalt...
Fxade allt till Leo, prata med Ida och sen en uteritt innan jag for hem, fick skjuts av Maria då. Det är vad jag hunnit hittills.6e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge.

6e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge.


I'm not perfect. I make mistakes and I hurt people, but when I say sorry, I mean it.

Som jag skrev så var det fullt upp igår, kvällen avslutades med film hos Rebecka men båda va trött så efter ett tag så gav vi upp.
Nu ska jag ta det lugnt ett tag innan det bär av till stallet, sen ikväll väntas grillning!:)
Får väl se vad mer jag hinner med idag.Jag kommer ju smälta bort nästa vecka.

Fullt upp!

Har inte haft en enda ledig stund idag så har inte haft tid att blogga, har inte de nu heller egentligen men hade tänkt slänga in dagens bild så hörs vi imorrn!

5e dagens bild: En gammal bild på dig själv.


HAHA! Osv..

4de dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv.

4de dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv.

April-Oktober/November 2011
Finns inte så mycket att säga, allt var konstigt, JAG var konstig. Fanns väl vissa anledningar, men det spelar ingen roll, den tiden är över! :)


Tooji

En lektion idag, svenska. Inte det roligaste kanske men ja jag måste ju säga att våra intervjuer gjorde det hela mycket bättre, haha pottsork!;)
Sen så for jag till stallet, ska snart tillbaka för att Leo ska skos.
Sen så idag när jag satt och lyssnade på youtube så dök det upp en låt, som sjöngs av någon tooji. Tyckte han liknade Saade så jag var tvungen titta, och jaa, måste säga att det är något med den som påminner om Saade, fast norsk då.


Jääjemeeehn

Jag tycker inte riktigt om det väder som är ute ena stunden spöregna o om fem minuter är de strolande sol. Kan de inte ta och bestämma sig liksom?:o Aja, bra på sätt och vis då jag fick träna på kontrollera vindrutetorkarna också, haha ;)
For till stallet ikväll och sen ha jag inte gjort något mer. ;p


Jag hade många drömmar men när det blev du och jag slog alla in.

3dje dagens bild: En bild på någon i din familj.

3dje dagens bild: En bild på någon i din familj.

Detta är då min storasyster, hennes namn är Klara och hon föddes den 31 maj 1992. Jag tycker att den här bilden passade mycket bra eftersom att det är lätt att man tror att hon är född 31 maj 2010. Då skulle hon vart min lillasyster, men så är nu inte fallet.


Moonday.

Lyckades ta mig igenom ännu en måndag med massor av timmar svenska. Trodde jag skulle avlida där ett tag men, ja, det som inte dödar det härdar!
Ska snart bege till stallet, tror det blir longering idag. Eller ut i skogen. Sen när jag kommer hem så ska jag sova, lr det kommer jag nog inte göra men just nu känns det så. Menmen, sovmorgon imorgon och om schemat stämmer (vilket är för bra för att vara sant) så slutar vi elva imorrn?!?! Det gillas! Sen ser jag även framemot långhelg nu..igen!;)2a dagens bild: En person som du saknar just nu.

2a dagens bild: En person som du saknar just nu.

Vägen mellan oss är lång
timmarna tillsammans blir inte många på ett år
men jag vet
Ja jag vet
att trots allt detta
Så finns du där för mig
likväl som jag alltid kommer finnas för dig.


I've found a reason for me

Kom just hem, efter att ha spenderat hela dagen i stallet, först lektion sen så hjälpte jag Rebecka lite med hennes hage, prata med hon, Ida och Maria. Sen lufta man fyrhjulingen lite också;) Sen hjälptejag Ida med löshoppningen.
I övrigt så har jag inget mer att säga eftersom att det är det enda jag hunnit göra idag.


Ja, vad säger man?

Number uno

1a dagens bild: En person som du umgås mycket med.
Tycker det här blir ganska svårt eftersom att min umgängeskrets är ganska stor, så det får bli DE jag umgås mycket med istället.


Mathilda

Ida och Rebecka. (självklart Leo oxå!)

Lina,Mathilda, Mikaela,Linnea och Sofia.

De är väl de jag umgås mest med.

:)

Har inte haft så mycket att skriva om den sista tiden så en sån här passar bra tycker jag:) :

1a dagens bild: En person som du umgås mycket med.
2a dagens bild: En person som du saknar just nu.
3dje dagens bild: En bild på någon i din familj.
4de dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e dagens bild: En gammal bild på dig själv.
6e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge.
7de dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp.
8de dagens bild: En bild på dig själv.
9de dagens bild: Någon i din släkt.
10de dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll.
11te dagens bild: En person du kan berätta allt för.
12te dagens bild: En bild på din vardag.
13de dagens bild: Du och någon klasskompis.
14de dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider.
15de dagens bild: En person som du vill vara med.
16de dagens bild: En bild på dig själv.
17de dagens bild: En ovanlig bild.
18de dagens bild: En bild på din fritid.
19de dagens bild: En person som är snygg.
20de dagens bild: En bild på dina närmaste.
21a dagens bild: En persons om alltid ställer upp för dig.
22a dagens bild: En bild på en tid du saknar.
23dje dagens bild: En bild från i sommras.
24de dagens bild: En bild som gör dig glad.
25te dagens bild: En person som alltid gör dig glad.
26te dagens bild: Någon/några du alltid har roligt med.
27de dagens bild: En bild som du alltid skrattar åt.
28de dagens bild: En tokig bild.
29de dagens bild: Den nyaste bilden på dig själv.
30de dagens bild: Någon du aldrig kommer släppa taget om!

Lördag!

Vaknade imorse, med LOCKIGT hår! Okej, jag hade haft det i flätor men det bruka ändå vara spikrakt. Plötsligt händer det! :)


Vad gör du nu för tiden?

Blev en mycket kort skoldag idag, jag klagar inte! Drog till stallet för att ta vara på solen. Synd att den nästan är borta nu...
Sen så har det väl inte hänt nå mycket mer än så, men dagen är ju inte slut. För tillfället väntar jag på att telefon ska få lite ström så jag kan fara ut och gå. För att gå eller springa utan musik är ju ungefär som att cykla utan cykel. Not good, not good. Efter det blir det en dusch innan jag bänkar mig framför TV:n, hoppas dom spelar bra ikväll och att det blir ännu en seger för våra grappar.


Vi har problem.

Ni som känner jag och Mathilda vet att vi inte alltid är så jätte smarta, okej där underdrev jag, vi är kort sagt ganska korkade. Iaf när det gäller språk och andra skolämnen. Men, vi försöker iaf.
Och nu har vi kommit till något som våra två hjärnor inte ens kan lösa tillsammans... (Inte google för den delen heller, så de här är allvarligt!)
Lyckan som uppstår...

..när man sitter på lektion och och Linnea kommer: Vill du ha en sak?
Sen tar hon upp en bildekal ur sitt lilla att-göra-kuvert. Texten på dekalen är rosa och det står: "En tjej kör före dig. NA NANA NA NAAA NAAA" Så bra, rosa och fin också, kommer passa utmärkt tillsammans med de rosa ludren som Mathilda tycker jag ska ha i min bil också. Undrar om hon är bokstavlig eller menar rosa ludd? Ingen som vet det riktigt, tror inte ens hon själv vet...


.

Vad man än gör, gör man för lite.
Hur mycket man än försöker, duger man aldrig.
Gör man rätt för någon så blir det fel för 100 andra
Och det saker man gör rätt glöms bort av felen man gör.


Life is like a book, but you decide the content

Kort skoldag idag, vilket var bra. Hade seriöst somnat annars. Regnade btw idag, fast inte nu. Bra att veta, för du som bryr dig.
Sen blev det stallet, gick ju super!
Sen for jag hem, åt och så där. Och nu är jag hemma än en gång, lär inte göra så mycket ikväll skriva klart psykologin läsa en engelsk bok (Ja, du läste rätt ENGELSK!) Måste verkligen bli bättre på just det ämnet...
Fast, mina planer bruka ju fort ändras så vi ser väl vart kvällen slutar.


To the end of time

Började fixa en header till min andra blogg, gick inge bra så jag gav upp. MÅSTE fixa bättre bilder innan jag börjar med ett seriöst projekt. Så när jag inte kunde göra det hade jag ingen bortförklaring längre- Psykologi. Ja, gick väl hyffsat, bara lite kvar nu, hade ju tänkt ha en HELT ledig helg och det lyckas nog tro jag :)
Psykolog, det ville jag bli, lr okej jag vill men jag vill inte plugga till det så det skiter sig. Aja, drömmar är ju just det, drömmar;) Haha!


Kan inte hjälpa att jag känner mig så hääär.

Då hade man tagit sig ännu en dag närmare sommarlovet, fast ute är det..kallt. Regnigt. Kul, nej.
Hade iaf simning på idrotten, som uppvärmning skulle vi springa i vattnet. Måste ha sett ganska kult ut.
Ska snart ta fram min psykologibok, nej där ljög jag, jag kommer ta hjälp av google.. Aja, nån mening ska jag då iaf försöka skriva innan hockeyn ikväll.
I övrigt så sitter jag och lyssnar på låtar som skulle ha passerat bäst före datum för fleeera år sen om nu låtar had sånt, men nu ha dom ju inte det så det e lugnt;)


Jag saknar inte dig, jag saknar inte oss, jag saknar det jag trodde vi kunde få.

Zumban gick bra, fast en dag som denna skulle man gärna köra utomhus, butbut.
Har iaf sökt ett till sommarjobb nu förutom kyrkogården, tänker inte avslöja vart riktigt än eftersom att de e större chans för mig att få de om ingen fler söker ;) Haha egooo, jaa, liite;p fast chansen e ändå inte så stor men jag ha då iaf försökt :)
nee, nu ska jag duscha sen packa inför imorrn, bad, blir nog bra det. Jag kan ju simma, sist jag testa.When people tell you you've changed, it's only because you stopped acting the way they want you to

Sitter nu och väntar på att zumban ska börja. Det är fint väder ute. Noterat?
Skolan idag va väl sisådär lite halvdryg men det är ju inget ovanligt så jag antar att det inte hänt något speciellt.
Drog till stallet dirr efter skolan, dirr är ett ganska roligt ord. Fruktansvärt fult men så roligt att säga, lr i detta fallet, skriva.
Ska snart bege mig härifrån för att kanske göra någon nytta, lr iaf något annat.


Ok kompis?

Don't try to make me forget, who I really am.

Gaah! Sjukt trött och less och det är bara måndag. Hur ska denna vecka sluta? Nobody knows.
Och ikväll blire inte bättre, bara att fortsätta med skolarbete.
Aja, bäst att bli klar med allt så slipper man ju det sen, right?! Men kvart över åtta börjar hockeyn, och då skiter jag i om jag inte blivit klar med nåt, får den ska jag se. Sådeså.


Sova, ja tack!

Just nu är jag nå grymt trött så att jag skulle kunna somna ståendes, fast jag igger ju ner så det behöver jag inte. Blev inte så många timmar inatt, iaf inte så många som jag behöver, sovmorgon imorgon, jaa!
Måste göra svenskan ikväll också, inte bra. Men har inte mycket till val, I guess.


Ge.mig.lov.nu.

Ja ser de snöar, jag ser det snöar!

Hejhejhallå! Igår när jag va barnvakt så började vi med att se Kungfu panda, och ni som har sett film med lilla söta skrutten Jonatan vet att han har en förmåga att spola tillbaka till början när filmen börjar nå sitt slut. Och det gjorde han också, sukk tänkte jag men såg lika glad ut för det, sen hände det omöjliga, han blev trött och spolade fram igen! Sen somna han, ungen sov halv 10, hellyeah jag kan det här! ;)
Och vad skulle jag då göra? JO, jag kunde ju också passa på att sova litegrann.
Sen då när Maria komde hem, så for jag och oj vad det snöade, såg ju ut som vinter :o Härligthärligt men farligt farligt!
Och idag, idag har jag inte hunnit mkt alls.


Uppochner nerochupp!

Fullt ös!

Puuuh, första gången på hela dagen som jag har tid, klev upp åtta for till lycksele, fick faktiskt med mig ovanligt mycket hem :o Kom hem runt kvart i sex, andades 5 minuter for till stallet sen iväg till akkan för att skriva på några papper som Magdalena hade. Och sen var det bara att fara till Maria där min plikt som barnvakt väntade, till sötaste lilla Jonatan :)
Hann med en massa prat med maria innan hon for, det fick mig att inse hur stor betydelse hon egentligen haft för mig, hon har tagit fram det positiva och hon kommer alltid med lösningar. Under en tid så var väl våran kontakt inge vidare, helt och hållet mitt fel, hjärnmask!


I'm not a perfect person, there is many things I wish I didn't do.

Segern är vår

Jag har inte dött, har bara inte haft tid att blogga, dagen har bestått av skola, springning, longering och hockey. Där vi vann, bra chääämpat!
Och med det säger jag hejdå!


Jag är bra på psykologi, jaoppjaopp!


My heart was freaking out when I held you

Idg så kom Klara och hälsade på, okej jag erkänner, det va trevligt.
Sen for vi på Ica en sväng sen hem, och vidare to the stable.
Och när jag kom där ifrån så möts jag av en hyper aktiv/ adrenalin full/ damp drabbad Klara. Ja, den beskrivningen var ändå något underdriven. Jag börjar bli van.. Aja, hon hade tydligen hittat en hund, jisses, det är väl inte så mkt att jaga upp sig över, lr..?;) Men hon ha aldrig varit normal så :)Jag har aldrig varit och kommer heller aldrig bli teknikens under..

Se på livet genom framrutan, inte genom backspegeln.

Ja, då hade man genomlidit nationella engelska, skrivningen. Haha, fattade först inte vad man skulle skriva om, jag chansade och enligt vad alla andra säger så kan min chansning ha varit rätt. Haha, tur det iaf! ;)
Sen så förstördes min lycka, just när jag blivit klar med ena hemprovet, får man ett nytt med ännu fler frågor. Aja, det kunde ju vara värre så man ska inte klaga.


Hellyeah, jag ha talang för det här!

Vad jag är lyyyycklig

Nu känner jag mig så här oerhört nöjd, för det första fick jag med mig kameran när jag skulle löshoppa.
och för det andra så är jag klar med homeprovet i psykologi, som jag har kämpat och vilken tid det har tagit! Och resultatet vet jag inte riktigt om jag vill veta, menmen skickade in det nu, för en minut sen så nu kan jag inte ändra nåt! Lika bra det ;)
Nu är jag trött, var tugnt med skola sen plugg, stackars lilla hjärna. Och inte nog med det, nationella imorgon..i ENGELSKA! Hjälp. Jag HATAR engelska, jag KAN INTE engelska och jag kommer få F i engelska. Just sayi'n.

Fortfarande nå sepe...

Never say never

Idag så har det varit en relativt bra dag, skolan gick ändå hyffsat.
Lekte mig igenom idrotten med Sofia, vi konstaterade att allt kan misstolkas beroende på hur dirty minds man ha.
Sen överträffade jag mig själv än en gång på lärverkstan, plus i kanten till mig.
Men, sedan har jag även fått bevisat för mig att SVeriges medel IQ måste vara väldigt låg, eftersom att vissa kan ju inte tänka med hjärnan, lr så är problemet det att dom helt enkelt inte har någon. Aja, det är sånt man får leva med :)
Drar med mig kameran till stallet nu där det väntas löshoppning :)

Fööck, det gå inte ladda upp bilder..

Euw.

Insåg att det här var en sån där dag som man aldrig skulle ha klivit upp..Allt har bara jävlats!
Nog för att jag inte gjort mycket alls, men det lilla jag ha gjort har gått åt skogen!
Menmen, for iaf till stallet blev väl lite besvikelser o så men blir alltid glad när jag få träffa Leo.
Nej, nu blire LITE (läs inget) plugg sen (läs nu) sova! Men vill inte ha imorgon, kändes obeskrivligt drygt med skola vill jag lova..


You don't know how you met me you don't know why

Imorse tog jag mig en välförtjänt sovmorgon, mhm like it!
Sen ha jag inte hunnit med så mycket annat faktiskt.
Skola imorgon kändes inte lockande överhuvudtaget, eftersom att jag ha ett prov, ett hemprov ska in samt spanska också, hon kommer döda oss, jao. Tur det är en kort vecka och snart helg igen.
Kommer åka ner till Storuman med Kristoffer och Emelie ikväll, då blir det nog stallet och motionera Leo lite :)


Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0