Hej igen!

Här har det varit tomt, men jag antar väl att kanske livet kom emellan. Tid är något det är lite knapert om ibland, men enlig rmig så är det positivt då jag inte tycker om att ha dötid. Har inte hänt så mycket sedan sist kan jag väl säga, knegat på, tränat, hästapållat och umgåtts med folk. Något mindre vanligt som hänt var att jag hastigt och lustigt hamnade i Malå i lördags, trevligt var det och kul att träffa lite nytt folk ibland. Nu håller jag på ladda för ett eftermiddagsskift, är ju en kort vecka i veckan då fredagen är röd. Åker upp till kaskeluokt då på fredag och blir där över påsk. Hoppas på bra väder och inte alltför mycket vatten på isarna. Hare bäst så ska jag försöka uppdatera er lite oftare om mitt extremt intressanta liv.

En dag precis som alla andra

Bara jag som börjar vara extremt less på allt som har med feminism och göra? Lyssnade på p3 idag i ungefär 8 timmar, inte en enda låt framfördes av en man vad jag kunde höra. Hur jämställt är det om jag får fråga? Kvinnodagen i all ära men alltså när ska vi lyfta fram männen. Läste nånstans om ett badhus som bara skulle ha öppet för kvinnor idag, ingen big deal, en axelryckning och ett ironiskt fniss kanske från männens håll. Men hade det varit tvärtom, ja då hade det minsann tagit hus i helvete! Blivit ett jävla tjat om hur vi trycks ner av männen och hur mycket mer rättigheter dom har osvosv. Allt har gått en aning överstyr, det handlar inte längre om jämställdhet, det handlar om att vi numera ska synas och höras mest. Skulle egentligen kunna skriva en hel roman om detta då jag börjar bli redigt less, kan inte använda ett socialt medie längre utan att ständigt matas med hur mycket vi kvinnorna stå på oss. Aja, har förutom det haft en bra dag. Såg nästan solen där ett tag faktiskt. Blev även ett gympass efter jobb, träffade även på Huldamathilda vilket var trevligt. Men nu börjar dagen lida mot sitt slut och så gör även min energi. 


Lugn helg på hemmaplan

Helgen är över , alarmet ställt och jag är redo för sängen. Har haft en lugn och skön helg på hemmaplan. Var inte hemma från skogen förrän sju I fredags och efter det blev det enbart tvsovande resten av kvällen för min del. Igår så for jag iväg och åt palt innan jag tog ett dressyrpass med hästapållen. På kvällen så umgicks jag med mina fina vänner vilket var mycket trevligt. Efter en sovmorgon imorse så begav jag mig till gymmet för att ta mig an milen , har blivit lite konditionsträning på senaste tiden men det gick förvånansvärt lätt. Inte bästa tiden direkt men inte sämsta heller. Hästapållen fick löshoppas idag vilket verkade vara uppskattat. Men nu är det bara sängen som väntar. Natti! 

Lite uppdatering

Dagarna går alldeles för fort tycker jag, an hinner just börja så är det dags att sluta. Och direkt jag slutar drar jag mig till gymmet så jag hinner det innan middagen. Och sen efter maten vidare till hästapållen, på så vis tjänar jag säkert en timmes sömn. och det är inte alls dumt nu när jag har förmiddagsskift. Men förutom det så har jag hunnit med en sväng förbi hs Kim och Love, att en sån liten människa kan innehålla så mycket glädjespridning. Något mer spännande har inte hänt så med det sagt så säger jag godnatt.

 

Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0