I will wait

Blev en tidig morgon och sedan jobb hela dagen. Och förutom att värmen var olidlig så gick allt smidigt och snabbt. Sedan efter jobbet åkte jag med Klara hem till hon då jag skulle hjälpa hon med tårtbak eftersom hon faktiskt fyller år idag vilket kan vara värt att notera. Gammal bli hon tom. Tiden går fort när man har roligt. Blir iaf kvar hör tills imorgon, då tårtorna ska ätas och sen på kvällen är det grillning och talludden som väntar.


En dag som denna

Tog mig i kragen och loggade faktiskt in via datorn för en gångs skull. Varför vet jag inte riktigt, kanske var det i hopp om att det skulle bli ett lite längre, och kanske lite vettigare inlägg? Dpck kommer det nog att misslyckas, då jag inte har nåt vettigt alls att komma med överhuvudtaget. Så då kan jag ju lika gärna nämna att jag med nöd och näppe tog mig upp imorse, masade mig till skolan, tog mig igenom en svenskalektion och gjorde mattenationella. Inte kul nånstans faktiskt. Sen efter skolan så drog jag med Rebecka till Barsele där vi badade. Skönt vare kan jag lova. För nu får det mer än gärna komma lite kyla.


Är det inte verklighet då drömmer jag

Började dagen med att dra till stallet, lastade Leo och lite sånt där. Sen var det bara att bege sig till skolan, jobbade faktiskt jävel på grafen vilket inte händer varje dag. Däremot gick det sämre på den fronten på svenskan. Som sagt, min hjärna har haft sommarlov länge.. När jag kom hem försökte jag att stå ut med värmen ett tag, vilket gick dåligt. Har hunnit hinka i mig 2 liter vatten nu på typ 2 timmar, det är på tok för varmt just nu. Sen så blir det inget jobb ikväll, har inte hunnit göra ssgn som krävs där uppe. Så jag vet inte riktigt vad jag skulle ha gjort ikväll.


.


Vi tänker på steget vi borde ta

Blev en hel kväll i stallet, så jag kom nyss hem. Blev mycket pyssel med hästapållen, först ett dressyrpass, sen barbackaridning och sist lastträning. Lastträningen gick bara bra, vi är där vi slutade vilket är att han går in direkt. Och när lastningen sitter, det är då funderingarna på att ta steget som jag velat ta hela vintern börjar. Och jag blir mer och mer säker för varje dag. Det kommer bli bra det här! Aja, onsdag imorgon men min sovmorgon går bort då jag kommer jobba på kvällen vilket innebär att jag tar stallet på morgon. Men jag är inte bitter, börja dagen med en uteritt i skogen är inte helt fel.


Once upon a time

Haft en bra tisdag, insåg att det inte alls är många skoldagar kvar nu. Speciellt inte eftersom jag är ledig fredag och måndag. Dessutom blev det film på engelskan vilket typ gjorde min dag, fast nej, min dag gjordes då vi slapp naturen. Dock stannade jag kvar en stund efter skolan så jag och malin fick lite gjort på svenskan. Annars har jag väl inga stora planer för den här kvällen annat än att hästapållen ska få sig lite motion.


                                                            Tack Mathilda, tack!

Du och jag mot världen, vännen

En måndag som denna kan verkligen vara det värsta som existerar. För det första var det bara tråkiga och jobbiga lektioner, sen så har humöret varit allmänt i botten. Aja, det är så det är ibland. Sen har jag inte hunnit göra nåt sen jag kom hem, kände att orken till att skriva svenskan absolut inte fanns, eller finns. Så jag drar iväg till stallet och hästapållen nu. Som jag förövrigt har en känsla av att få åka ut på betet snart så vi får komma igång där borta, ska bli så skönt.


Söndag..

Så var det åter söndag, dock ingen söndagsångest här inte. Är väl typ hög på vetskapen om att jag bara behöver genomlida två söndagar till innan sommarlovet kommer. Menmen, gårkvällen spenderades iaf med huldamathilda ä, vi åt mat och körde bil. Eller okej, jag körde. Sen idag tog jag mig den fetaste sovmorgonen på det här året, det var skönt, obeskrivligt skönt. Resten av dagen har spenderats hos Klara, där det både blev engelska läxa och grillning. Så förhoppningsvis har jag nu skickat in min sista engelskauppgift någonsin. Och ikväll kände jag lite smått ångest över alla som verkar vara duktiga och träna, så jag tog tummen ur och cyklade två mil. Stummaben.se.



Kanske känslorna finns där

Ett inlägg hanns aldrig med igår. Fullspäckat schema all day long. Jobbade som ja sa förmiddag sen var det bara matte som skulle göras på eftermiddagen. Sen så bestod kvällen av körning, vilket gick bra, även om det va så att typ hela storuman verkade ha taggat till trean skulle öppna så vissa spårade väl lite mer än andra.. Sen fick jag ju med mig Mathilda som co-driver också, vilket var bra. Var tvungen ha nån som fick lyssna på mina frustrationer. Haha.


Vi skippar rubriken idag känner jag

Efter en natt med mycket sömn så gick dagen bra, min hjärna var riktigt på gång där ett tag. Okej, jag kan erkänna att spanskan gick segt, men det gör den alltid. Jag är helt lost på det där språket. Har snart läst det i två år och fortfarande så är det enda jag kan säga vad jag heter. Jag måste vara en naturbegåvning, på att inte lära mig språk. Aja, kommer ändå aldrig ha nytta av det, anser att det är lite varmt för min del i La Spania. Nog om det, drog iaf ut med hästapållen i skogen. Och nu ska jag väl börja förbereda inför morgondagen, upp tidigt och jobba förmiddan sen skola eftermiddag och sen körning på kvällen. Helt okej upplägg.


Till Sofia

1. Vad heter du? Lovisa
2. Hur gammal är du? 18
3. Vart bor du? Storuman, Kaskeluokt
4. Hårfärg? Brunett ftw!
5. Ögonfärg? Blå/grön?
6. Hur lång är du? Typ 166
7. Kär? Kär e ett starkt ord.
8. Singel eller upptagen? Singel
9. Hur många har du kysst? Vänta, ska kolla checklistan..
10. När och vem kysste du senast? Nån vecka sen med en snäll o fin pojke.
11. Har du hånglat med någon av samma kön? Nej
12. När hade du senast sex och med vem? Samma som 10:an
13. Hur långt är ditt längsta förhållande? Haha
14. Dumpat någon? Jaa, när ja va teenieweenie
15. Blivit dumpad? Jaa
16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? Snälla, ärliga o lätta att prata med.
17. Vad har du för mobil? Iphone
18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Skulle väl köpa de ja ville ha, sen spara. 
19. Favoritland? Sverige
20. Favoritfärg? Typ svart och lila
21. Favoritfilm? Ojdå, pass på den.
22. Favoritbok? Kan inte påstå att ja läser så ofta.
23. Intresserad av Killar eller tjejer? Killar
24. Vad gillar du mest med dig själv? Den var klurig..
25. Vad gillar du minst med dig själv? De finns väl en del, men typ alla negativa tankar
26. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan - Klara
27. En person du älskar –  ^ 
28. En person du hatar – Inga namn nämnda. Nemen ingen, hata e starkt.
29. Ut och festa eller myskväll? Bero på humör o med vem/vilka. Så olika.
30. Saknar du någon just nu? Johodå!
31. Vad är det bästa som hänt dig? Det är väl många saker tillsammans
32. Beroende av något? Nee, faktiskt inte
33. Ditt livs största misstag? Tänker inte nämna de här då de inte går utan o hänga ut nån, vilket jag inte gör på internet.
34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle de vara? Kan inte välja EN.
35. Har du några tatueringar? Nej.
36. Piercingar? Naveln, öronen
37. Vem är mest lik dig? Haha, det måste ju nästan va Klara
38. Har du någon förebild? Typ inte
39. Vad ska du göra idag? Sooova.
40. Vad är det värsta du vet? Falska människor, I think.
41. Vad är det bästa du vet? Det finns så mycket!
42. Vad åt du senast? Bullens!
43. Vad vill du ha just nu? Sommarlov.
44. Vad köpte du senast? En loka tro ja..
45. Vem är din favorit kändis? Svårt..men Roffe e ju grym.
46. Vilken är din favoritställning? Haha, skulle väl säga att de beror på
47. Tränar du? Instagram, kesella och frukt ftw! Nemen skämt o sido, ja de gör ja.
48. När går du och lägger dig? Beror på dag och humör.
49. Vad är klockan nu? 21.36
50. Är du nöjd med ditt liv? Just nu är det väldigt perfekt.


Hard workworkwork

Belv en hel jobbdag idag. Att få jobba med både Maria och Rebecka gör ju de hela så mycket trevligare. Så dagen har gått riktigt fort. Får väl se vart resten av kvällen tar vägen, plugga borde prioriteras, men bläää.. Och bara för att det här inlägget blev kort och tråkigt så slänger jag upp ett lite senare ikväll, som typ är för Sofias skull.


Oslagbar

Torts att det va en nästan onödig dag på skolan då allt och alla ungefär är borta i veckan så fick jag ett nationellt prov, en bokredovisning(på en bok jag icket läst helt) och ett sista matteprov bortgjort. Duktig flicka. Nu har jag förtjänat sommarlov typ. 24 dagar kvar. Och nu borde jag väl egentligen spendera den här kvällen på engelskauppgiften och foto, men känner jag mig själv rätt så lär det inte bli så.


Rädd att jag kanske hade läst dig fel

Ännu en måndag som snart har passerat, och om jag har räknat rätt så är det bara tre måndagar kvar innan sommarlov. Fick iaf sovmorgon imorse då vi typ är klar med naturkursen, den är då iaf inte schemlagd längre. Det var skönt och välbehövligt. Sen fick vi faktiskt en rolig grafuppgift idag, trodde inte det fanns, men tydligen. men nu måste jag ta tag i engelskaredovisningen, för nu kan jag inte skjuta upp det längre då det är engelska imorgon. Förhoppningsvis får jag göra nationella istället men man vet ju aldrig.


Dags att sätta igång då..


Har hunnit göra rätt mycket idag eftersom att Norma tyckte att jag inte skulle sova längre än till tio. Då tyckte hon det var dags att gå ut med hon. Varför kan inte hundar tycka om att sova ut? Aja, kom ju ändå hem hyfsat tidigt igår så jag fick ju några timmars sömn iaf. Sen idag har jag hunnit med att fixa lite i hagen nere på stallet och sen tog jag med Norma till sandhögarna så hon fick svalka sig, där blev det även första doppet för min del.


Hot

Blev så att jag körde igår, med Mathilda som co-driver hela tiden. Det var trevligt. Och idag har det varit varmt, varmare än igår. Usch säger jag bara. Så har försökt genomlida dagen, har även hunnit med en promenad med Norma och en skogstur med hästen. Nu ikväll väntas mer körning så jag ska börja bege mig hemifrån nu.


Hurry up

Blir ett litet snabbt inlägg nu då klockan håller på rinna iväg. Dagen gick som fredagar brukar, fort och smärtfritt. Dock har värmen kommit så det är olidligt att vara en Lovisa nu. Sommar och värme är inget för mig. Menmen, ska ta och springa iväg till Mathilda nu sen kolla på alla balpar. Efter det ser vi helt enkelt va som händer.


Sweet kisses in the moonlight

Dagen har bestått hittills av jobb, vilket gick bra. Dock skulle en powernap vara precis det jag skulle ha behövt nu. Men det får bli ett senare projekt då jag drar till stallet. Far nog ut i skogen med hästapållen, tror både jag och han behöver det. Sen måste man ju ta vara på stunderna när det är detta väder.


Everything

Onsdag, en helt vanlig jävla onsdag. Dock fick vi för ovanlighetens skull ha andte på grafen. Sen har det kutat zombies på skolan. I övrigt har allt varit som vilken onsdag som helst. Drog till stallet ikväll iaf och hoppade ponnyhästen. Tvåkombination med trippelbarr, hopphopp. Nee nu börjar jag vara trött. Sen är klockan ställd på tidig, en hel inskolningsdag imorgon, oj vad Maria ska va less efter en hel dag med mig i hälarna. Men det få hon ta, tur hon är van mig.


Haha, wtf..?!

 

Trying to forget

Blev som sagt en halv inskolningsdag idag, och det gick bara bra. Och med tanke på att jag jobbar med typ dom bästa man kan tänka sig att jobba med så blir det roligt också. Kändes väldigt surt att åka till skolan och göra nationella, som förövrigt gick käpprätt åt hell. Fattade iprincip ingenting. Men nu är det bara muntliga kvar och bokuppgiften sen lägger jag engelskan på hyllan och tackar för mig. Ska iaf dra iväg till stallet nu och hoppas på att inte regna bort.


A smile on your face

Hästapållen levde och gick som en klocka idag. Ovanligt? Nee verkligen inte. I övrigt så har jag inte hunnit med nåt annat ikväll, och lär heller inte hinna. Blir en tidig kväll för min del då klockan är ställd en aning tidigare än vanligt och en första inskolningsdag väntar. Dock bara en halv då engelskanationella ska göras. Inte mycket engelska kvar nu, kom igen Lovisa du klarar det här!


If you close your eyes

Att kliva upp imorse var en plåga, på riktigt. Inte gjorde det saken bättre med vetskapen att det bara var måndag och en hel skolvecka till helg. En stor suck på det. Men trots allt fick väl dagen rätt så fort, och börjar även se ljuset i tunneln. Typ. Men nu ska jag alldeles strax börja bege mig till hästapållen, pussa på han lite och fortsätta träningen. Och på tal om hästapållen, han kommer få stå i stensele i sommar. Kunde typ inte blivit bättre.


Det känns bra nu

Hann nästan med det jag hade tänkt idag, hemprovet är klart iaf. Dock blev det 2 mil cykling istället för att läsa engelska. En bra deal tycker jag, nu iaf. Sen kommer jag säkert ha ont i varenda muskel som jag inte visste fanns då jag inte har cyklat nåt på två år iprincip. Blev inte många mil förra sommaren. Fler ska det bli i sommar. Menmen, för tillfället så ser jag norges match mot schweiz, bryr mig väl inte så mycket, men för sveriges del så är det bäst om norge vinner. Men funderar på att lämna denna match och gå och packa inför morgondagen.


This is the end

Gårkvällen var rätt oplanerad men det slutade iaf med att vi körde åt några, vilket var trevligt. Och idag är det söndag vilket betyder lite smått söndagsångest och plugga det som inte blivit gjort de andra dagarna. Aja har trots allt inte så mycket kvar. Sen är det bara att ladda för en ny vecka där det är lite saker som ska göras, b.la fara och planera inskolning, hoppa romeo och sen Normavakt till helgen.


On my way

Har väl inte gjort så fasligt mycket idag, varit social med Klara ungefär hela dagen. Och nu ska jag snart köra ner till Storuman, ska tillbringa kvällen med min fina vän Mathilda, och säkert några fler! :)


Tell me it's over I still love you the same


Inte för dig, inte för mig, men för oss.

Har hunnit med betydligt mycket mer än vad jag nånsin hann igår. Började med naturhemprovet, vilket resulterade att jag bara har två frågor kvar. Sedan började jag städa rummet, vilket i sin tur gav ett städat rum som resultat. Det enda jag borde ha gjort också är att läsa boken till engelskan, men det får helt enkelt vänta, för nu tänker jag invänta middag sen drar jag iväg till stallet, träna vidare på förra helgens kurs står på schemat. Sen får vi väl se vad jag gör av resten av kvällen.


Som luft, du finns utan att du syns

Idag har jag gjort ingenting. Alltså verkligen ingenting. Om man inte räknar att missbruka te i mängder och se o.c som nånting. Men man får ha sånna dagar ibland, och jag kände att idag var en sån dag, var ändå mörbultad efter alla låsningar som släppt samt har förkylningen brytit ut, sen ha ju vädret vart det sämsta också. Aja, imorgon tar jag nya tag och då ska jag göra nånting annars kom jag bli rastlös till 1000, stallet blir de då då iaf. Och sen ikväll så spelar sverige igen, så då är det tvn som gäller.


En liten, liten ändring

Har länge tyckt att det är lite smått opersonligt med blogg.se som browserikon. Så jag bestämde mig för att ändra den saken ikväll. Ska dock byta bild, men den är helt klart mer personlig än bloggikonen.




I need your love

Började dagen med att få en utknäckt rygg. Det om något kan man kalla en bra start på dagen. Sen blev det skola, dock är onsdagar helt okej ändå då det bara är 2 lektioner. Utvecklingssamtalet gick också bra. Men bäst med den här dagen är nog ändå att nu är jag ledig i fyra dagar. Det ska inte bli helt fel att få sova ut och bara vara. Har inga större planer för dessa dagar, nåt blir det alltid. Och kvällen spenderas framför tvn och Sveriges match mot Norge. Den måste vi ju ändå vinna.


In the daylight

For ut och gick som nämnde, dock blåste de sjukt mycket så mössan fick till o med åka på, vilket nog var lika bra då jag har känningar av en förkylning. Så när jag kom hem blev det litervis med te och mina sedvanliga ägg. Och sen en natt med mycket sömn på det så kanske den inte bryter ut helt. Så ska dra mig mot sängen och förbereda inför morgondagen, både ett sjukgymnast besök och utvecklingssamtal står på schemat. Bäckenet lär vara snett, vilket innebär ingen springning. Så nu när det töat så får jag satsa på cykling i nån vecka. Det får funka det med.


Cause you loved it too much

Tisdag idag och bara en dag kvar till långhelg, så det känns hyffsat bra de. Dagen har väl vart som alla andra tisdagar, lite smått dryg men ändå överkomlig. Men nu börjar jag vara less på riktigt så nu får sommarlovet komma. Började förövrigt längta efter sommaren idag, inte värmen, inte solen. Men sommaren. Känns som att det kan bli en bra sommar det här, även om största delen kommer bestå av jobb så har jag ändå några små grejjer jag har tänkt hinna med. Menmen, nog om det, har då iaf inga planer för denna kväll. Går nog ut snart om orkanvindarna avtagit.


Blingbling

Då var det bara powernapen och hockeyn kvar för denna kväll. För svenskan blev efter många om och men klar tillsist. Inte bra, men klar. Så nu kanske jag faktiskt har tid att ta den där efterlängtade powernapen. Sen så kan jag ju också bara nämna att idag är det tre veckor sedan min navel pryddes med ett hål. Och lite blingbling.
Jaja, detta är ju iaf inte en formbild så formerna behöver icket kommenteras.


Ett yolo, bara för att livet leker

Det blev en fin måndag, okej skolan var inte fin. Inte nånstans. Drygt tråkigt osv. Men med sovmorgon och sluta en timme tidigare så ska jag inte sitta här och klaga. Dessutom är det bara 39 dagar kvar till sommarlov, vilket känns övervinnerligt iaf. Sen så är min sommar härmed räddad, jag har fått jobb. Hell yeah vad mitt cv måste ha vart bra! Detta kommer att firas med svenska, powernap och hockey. Det lät la fint förutom svenskan då förstås.. Aja, det var väl ungefär vad jag hade i mitt ordförråd just nu.


Hatar söndagar

Har haft en fin dag, sedan förstördes allt nu ikväll. Skulle vara duktig och göra bort svanskan då den för tillfället känns som en pain in the ass som man helst bara vill bli av med. Men eftersom att uppgiften är beskriven på ett sämre vis än vad en treåring skulle beskriva, och eftersom att det iprincip är omöjligt att hitta svaret på frågorna om man inte redan kan det, vilket jag inte gör eftersom att jag inte är ett dugg intresserad av vad som skrevs på 1800-talet. Detta gör mig less eftersom svenska faktiskt har vart ett ämne jag alltid haft lätt för, men nu har jag varken lust, ork eller motivation till att göra nåt bra av detta ämne. Så nu skiter jag i det här, hoppar in i duschen innan jag skallar kudden och hoppas på en fin måndag. Vilket nog är att hoppas för mycket.


                                                                   You and I aren´t lost.

Vi ska visa vad vi går för

Gårkvällen blev bra. Kristoffer och Christian lyckades till och med dra med sig Niklas. Och eftersom storuman var som döden själv så körde jag iväg med dom till Nalovardo. En stuga och folk nå mycket jävulst. Bland andra de som var med till Ammarnäs, vilket självklart inkluderade mannen, myten och legenden himself; Fjellner. Vi blev ändå inte kvar där så länge så jag var hemma runt tre, då blev det sängen direkt eftersom det blev kurs med hästapållen idag. Och det gick huuuur bra som helst, och han var så duktig. Är så sjukt stolt över denna häst! Tur det blir fler gånger för nu är vi igång! Sen hade jag bestämt mig för att fortsätte med svenskan, vilket blev en timmes pn istället. Så nu få jag jobba stenhårt nu istället..


Varje litet ord som jag hör, varje liten sak som du gör

Har vart i lycksele hela dagen, böev väl inte några större inköp men lite små nödvändiga saker. Sen så såg jag Lasse Berghagen, det måste då ha vart han iaf. Men nu har jag då landat hemma och beger mig snart till stallet, tror det blir studs med hästapållen idag. Sen kanske det blir så att jag kör åt grabbarna grus ikväll. Men dom är ju inte direkt kända för att bestämma sig snabbt..


And touching you at last

Har haft en hyffsat bra dag hittills, fick mycket gjort på både grafen, matten och bilden. Tre lektioner är lämpligt på en dag. Då ha man ork att faktiskt engagera sig. Efter skolan for jag hem fixade mat och insåg att min skinnjacka kommit, lycka säger jag. Blir iaf en lugn och skön kväll, drar snart till stallet sen bänkar jag mig framför tv:n och Sveriges första match i detta hockey vm. Sen efter det blir nog sängen min vän, för att invänta morgondagen då det bär av till Lycksele.


Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Ord kan nog inte beskriva hur seg denna dag har varit, så att det är fredag imorgon gör mig ingenting. Förstår inte egentligen varför dagen var så seg, då egentligen den enda vettiga lektion var nationella, som blev klart på typ 50 minuter. Kanske var det för att jag insåg att jag verkligen måste ta tag och skriva svenska hemprovet eftersom att jag inte får nåt gjort på det på lektionerna. Borde nog egentligen plugga sate i helgen, så att jag får chans att slappna av ett tag nästa vecka. Det skulle behövas nu känner jag. Ska iaf ta tag och skriva en inledning på svenskan nu, så jag då iaf är igång. Herre vilket roligt inlägg det blev, men så är läget just nu iaf.


Fml, yolo, and so on

Vad gör man när man är trött och less på både nationella och engelska. Och skolan också? Jo man snapar och beklagar sig lite till dom som faktiskt slapp både nationella, engelska och lite av skolan också. Men hämnden är ljuv, det blir eran tur också nångång!





Last night, somehow feels like a lifetime ago

Känns lite smått förvirrande då det verkligen känns som söndag idag, och sen är det torsdag imorgon. Men det är väl lite positivt då det strax är helg igen. Aja, som jag nämnde så blev det två hästar motionerade idag, vilken ovan känsla det var med en annan häst. Jag antar att jag har blivit lite bortskämd med Leo. Tycker Terry var lite smått stel och ville inte riktigt släppa bakbena, galoppen var ändå lugnare än vad jag minns, om det beror på hans för nuvarande kroppsvikt eller för att han kanske också har mognat vet jag inte riktigt. Hur som var det iaf kul att återförenas med lillskiten. Men ska ta och avsluta detta och förberade mig inför en tidig kväll, lär behövas då jag är trött och sen har jag engelska nationella imorgon. Det är inte ens okej.


Erik Grönwall

Helt sjukt. Finner inga ord. Och ja, det är samma lilla Erik Grönwall.





Börja sluta tro

Gårkvällen blev lyckad vill jag säga. Började med att jag höll Mia och Rebecka sällskap ett tag sen skulle jag köra, blev så att vi fick ta Johnnys bil. Och i den tillbringades sedan resten av min kväll, tur jag fick med mig bästa Co.drivern Mathilda. Vi skulle lätt kunna starta en taxifirma. Blev en hel del körningar, men tillsist lyckades folk hitta efterfester så jag tog mig ändå hem runt tre nångång. Och efter att ha sovit till nu ungefär så är jag nu redo för att ta tag i dagen, två hästapållar ska motioneras. Ja, två stycken faktiskt. Efter ca. 1,5 år ska jag äntligen få sitta upp på Terry igen. Galopparbete och låg form blir arbetet för han idag.


Lovisa Olofsson

En inlandsbo här på villovägar och äventyr vid kusten. Ursprungligen från skogen utanför Storuman men numera bosatt i Skelleftehamn. Här lever jag och jobbar, med betoning på sistnämnda. Men förutom jobb så lever jag faktiskt livets glada dagar! En tant i sina bästa år helt enkelt.


RSS 2.0