Ett återbesök på Källan

Våren börjar verkligen göra sig påmind med plusgrader större delen av dygnet, jag känner mig absolut inte redo för den stundande sommaren. Det får mer än gärna stanna så som det är nu. Även denna helg har ju bjudit på fint väder, har dock inte tagit del utev det vidare mycket. Fredagkväll fick vi besök utav Mackan, så vi åt god middag på Olles. Igår körde jag upp till Åmliden för en Må-bra-dag på källan med Klara och Kim. Ångrade dock lite att jag inte valde att stanna över natten. och kvällen spenderade jag och Victor hos Josse och Rickard, trevligt! Idag har jag tagit tag i sådant där som man har en tendens att skjuta upp lite för länge, såsom åka med återvinning, städa till gardreoben och skotta av balkongen för att få plats med balkongmöblerna jag fick av svärmor. Men nu är det gjort och jag hade strax tänkt börja med mitt paltkok. Och efter paltkoman lagt sig så blir nog en promenad görat för denna söndagkväll.

 

Påsk

Denna påsk har vi spenderat i Kaskeluokt, direkt jag slutade i torsdags så började vi rulla inåt landet. Vi fick äve med oss Bäckan. Dagarna har spenderats ute, runt en eld och på skoter. Vädret har verkligen varit på vår sida! På fredagen körde vi även över till Blaiken för att träffa Klara, Tomas och Ossian. Lördagen körde vi till stugan dit även Viktoria och Frallan hittade, blev en fin dag. Provade fiskelyckan ett tvärt, utan något resultat. Och igårkväll började vi rulla hemåt efter att vi varit ute hela dagen då vi kände att det skulle vara skönt att hinna landa hemma en stund innan man ska upp och jobba. Kände inte alls för att återgå till vardagen igen, hade gärna stannat veckan ut. Tur det ändå blir en relativt kort vecka i veckan. Och på lördag åker jag till Källan igen där jag möter upp Klara och Kim för en må-bra-dag. Ska bli riktigt härligt!

 

Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0