Får mig börja andas, börja om från början

Den där positiva energin som jag önskade igår infann sig ungefär i samma ögonblick som jag öppnade ögonen imorse. Det var skönt. Sen så drog jag nästan direkt iväg till hästapållen för att lasta han och sedan dra iväg till ridhuset där hoppträning vankades. Finfina hästapållen skötte sig exemplariskt. Annars har jag väl inte gjort så mycket idag, och kvällen är ännu lite oklar, men vi ser väl.

 

When everything may to be broken

Fredag vilket är bra, dock är dagen i sig inge vidare. Känner mig stressad över ingenting och deprimerad över allt. Har egentligen inget som går dåligt men magkänslan säger något annat. Men dagen är snart slut och imorgon tänker jag vakna upp med positiv energi. Aja, efter skolan körde jag iaf iväg och hämtade Norma. Sen begav vi oss ut på en powerwalk och efter maten hann jag även med ett pass med hästapållen. Och det är väl ungefär vad innehållet för denna dag kommer bli, för nu hade jag då inte tänkt att göra något mer.

 

"Du har triss i häst"

Det finns två, eller egentligen tre bra saker med torsdagar. Förutom att det innebär sovmorgon så behöver man inte ens anstränga sig på morgonen, när man väl vaknar är det bara att dra på sig kläder, kuta över vägen och äta lunch innan man slutligen drar sig vidare till skolan. den tredje saken som gör denna dag bra är att vi har "bra" media. Efter skolan så påbörjade jag iaf psykologiarbetet innan jag begav mig ut till hästapållen. det är väl ungefär min torsdag, och i och med att denna dag nu snart är slut så innebär det att helgen är otroligt nära.

 

Rädslan över att du är precis som alla andra

Haft en riktigt seg onsdag kan jag säga, har varit trött och haft lektioner hela dagen. Satt dessutom kvar på skolan till halv 6, hur gick det till?! Sen var det bara hem ett tvärt för att sedan hasta vidare till Kim som skulle bjuda på fika. Och fick även med mig hon och Linda ut till hästapållen. Och nu har jag äntligen landat i soffan och här tänker jag stanna tills det att jag fått energi nog att förflytta mig till sängen, men ingen brådska med det, för imorgon är det sovmorgon.

 

2013-11-26

Insåg nu när jag skrev rubriken att det är 26:e november. Asså fattar ni, 26:e november?! Tyckte nyss det blev 2013 och nu är det bara en månad kvar av det. Och för övrigt känns det inte alls som november då det är varmt och regnigt, snön kommer snart vara borta. Annars har dagen varit bra och började som sagt med sovmorgon då vi skulle "jobba hemma" med uppgiften, och alla vet vad "jobba hemma" på första lektionen betyder, jo just det, sovmorgon. Dock fick jag väl ångra det litegrann då uppgiften tydligen skulle va inne snarare än vad jag räknat med. Så har fått jobbat som ett tok med den nu ikväll, vilket har gett resultatet att den nästan är klar. Ni får stå ut med att det blev ett fruktansvärt tråkigt inlägg om skolan nu, i brist på annat att skriva om liksom. Så för att gottgöra det så lägger jag upp en bild på kamelen och mig som inte alls har med detta inlägg att göra egentligen.

 Veckans värsta dag är bortgjord

Som jag nämnde igår så stod både prov och tal på schemat och jag kan säga att det var en lättnad att gå hem och ha båda bortgjorda. Provet gick väl ungefär lika bra som mitt senaste mediaprov, inte så bra med andra ord. Men kan säga att jag inte kunde bry mig mindre faktiskt. Shit happens. Talet däremot gick väl bättre, inte bra men ändå hyfsat. Skönt att ha det ur världen iaf, så nu kommer veckans "försökaplugga-lista" bestå utav naturen och gymnasiearbete. Annars har kvällen spenderats på hästryggen och ett svettigt dressyrpass blev avklarat. Sedan så bjuder morgondagen på en liten sovmorgon faktiskt, inte mig emot!

 

Ännu en helg som tagit slut

Och så börjar även denna helg lida mot sitt slut. Men har hunnit med en del saker i helgen iaf, såsom sovit, ridit, myst och umgåtts med folk. Igår blev det en rätt lång tur med hästapållen och sällskap av Maria fick vi också. Och på kvällen så drog jag med mig Mathilda på en liten roadtrip till Vilhelmina, Medina och statoil-besök stod på schemat. Helt okej när dom väl börja sjunga iaf. Trevlig kväll iaf och ett bra avslut fick den också. Och vips så blev det söndag igen, och jag har väl inte gjort speciellt mycket idag egentligen så borde verkligen ta tag i pluggningen, nu. Ett mediaprov och ett svenskatal imorgon, längtar verkligen tills morgondagen är över kan jag säga.

 
 
 

En halveffektiv torsdag

Den här dagen har verkligen varit bra, började med att sova, typ så länge jag ville. Fick ihop elva timmar åtminstone och det behövdes tro jag. Sedan bestod dagen av bara två lektioner så jag tog mig hem tidigt också. Dock skulle jag vara duktig att göra lite skolarbete hemma, vilket gick bra men tog tid då internet försämrar min effektivitet. Blir något drygt så går jag in på facebook istället, inte sådär vidare jättesmart men det funkar inte annars. Däremot har internet krånglat lite vilket gör även skolarbetet svårare, tekniska prylar.. men har snart lyckats färdigställa powerpointen till svenskan, så ikväll blir det proppa i lurarna och far ut och går till tankar och ben är slut. Bra plan, och sedan imorgon väntas fredag och helg.

 

.

 

Onsdag

Har inte varit min vecka i veckan, men nu är det onsdag och halva veckan gjord, så bara två korta dagar kvar till helg. Och efter första lektionen flöt dagen på. Dock var jag halvt död då jag kom hem vilket resulterade i en powernap vilket var gudomligt. Hade egentligen tänkt mig ut att gå, långt, men så är det ju klart att skorna är på rymmen så det skiter sig. Antar att det är en bra anledningen till att ägna nån timme åt gymnasiearbetet istället. Wish me luck. 

 

Tisdag

Idag var en sån där dag då jag riktigt kände hur känslan av skollesshet sakta tog över. Och då menar jag inte less, utan LESS. På riktigt alltså. Sen att det enda lärarna säger att vi kan göra åt median är att "bita ihop och satsa på E". Jaha, så då är alltså meningen att jag ska få E i ungefär hälften av alla kurser jag läser bara för att lektionerna är ohållbara? Jippie vilka bra förutsättningar jag kommer få för att ta mig in på universitet. Stabilt. Jag känner verkligen meningslöshet med alltihop, på riktigt, det är inte ens kul längre. Tappar liksom inspirationen för allt. Annars har väl dagen flytit på ändå hyfsat bra, jägarexamen nu ikväll och nu en tidig kväll och hoppas på lite mer positiv energi imorgon.

 

Måndag

Inspirationen till att börja detta inlägg var ungefär lika stor som den var till att kliva upp imorse. Ser absolut inget roligt med att kliva upp en måndagmorron, det är liksom en evighet till helg och dagen i sig är bara dryg. Men var iaf lite effektiv på hålet och gjorde gymnasiearbete i cirkus 3 timmar. Det är ju inte alla dagar det händer. Däremot har jag väl varit lite mindre effektiv nu ikväll, istället för att plugga till provet som äger rum imorgon så tyckte jag att det var ett bra tillfälle att börja klippa ihop videon till lille fiskbullen fridolf som jag och Sofia filmade i somras. Provet får gå som det går, media suger ändå. Om möjligt mer nu än förut. Lite smått less idag, men hoppas alla andra har en fin kväll!


Vår början får aldrig ett riktigt slut

Gårdagen blev rätt lugn, som resten av helgen typ. Men blev film med fint sällskap på kvällen och sen när jag klev ut imorse såg det ut som tredje världskriget. Bara jag som lyckades sova igenom denna storm? Annars har det inte hänt så mycket nämnvärt idag. Bara ladda mentalt för en ny vecka, innehållande ett mediaprov som jag helt uppriktigt ärligt inte bryr mig ett dugg om. Så det går väl som det går med den saken.

 

This is your night everything is right, come and light up my life

Fredag igår och helg. Har inga planer för denna helg och gårkvällen spenderades framför tvn innan den fick en minst sagt bra liten vändning, dock inget jag kommer ta upp här. Men det känns bra nu, känns som livet börjar ta en positiv vändning, på väg uppåt igen. Life is good. Aja, ska nog snart börja dra mig iväg mot hästapållen, far nog ut idag en sväng.

 

Torsdag

Torsdag, och det enda man kan säga om torsdagar är väl att det är gudomligt skönt att det är fredag imorgon. nåt annat som e skönt med torsdagar är sovmorgon, och den utnyttjade jag till fullo, fick ihop 11 timmar inatt vilket var behövligt för min del. Annars har väl dagen flytit på som alla andra dagar ungefär.

 

Lulhehå

Igår blev det en roadtrip tur och retur till Luleå, for tidigt på morgon och kom hem sent igårkväll vilket ledde till att jag har varit halvdöd idag. Men iaf, jag och Rosensnopp hann med både det ena och det andra, shoppade lite först, sen lite föreläsningar på Ltu innan vi drog till stan och gick omkring där och åt mat. En trevlig dag än om den mesta tid gick åt till bilkörning men det är ju alltid roligt att se nåt nytt.
Sen den här dagen har varit seg, riktigt seg. Men gjorde bort filosofin och utvecklingssamtalet iaf. Och ska snart börja dra mig iväg till hästapållen.

 

Måndag

Genomlidit ännu en måndag, rätt smärtfritt ändå i och med hålet där mitt i dagen. tog vara på dagsljuset då och drog iväg till hästapållen. Sen har jag inte alls gjort mycket av denna kväll, skulle egentligen plugga men det sköts upp till ett senare tillfälle. Som vanligt då. Klickade hem lite saker iaf, bl.a ett plånboksfodral till fonen. Annars så ska jag försöka ta mig i säng tidigt eftersom att det blir en tidig morgon imorgon då jag och Rosenknopp drar på äventyr i Luleå, kan bli en intressant resa detta.

 

Please don't take him just because you can

Har inte blivit något inlägg i helgen även om tiden funnits, men har däremot inte haft något att skriva då jag inte har gjort så nämnvärt mycket i helgen. Och det har varit rätt skönt, Har fått ett antal timmars sömn vilket var något som jag behövde. Och idag så har jag hunnit till hästapållen där det blev ett bra dressyrpass, sen så har jag sett Sverige vinna mot finland i hockeyn och nu har jag just kommit in efter en pw. och nu är det väl bara invänta morgondagen och återgå till verkligheten.

 

Skellhell

Klev upp relativt tidigt imorse, sen bagav jag och mamma oss till skellefteå och anledningen till detta var att vi skulle kolla på en transport och med oss hem fick vi med oss ett fint umesläp. Känns rätt skönt med eget släp så slipper man vara beroende av andra liksom. Hann med en tvärsväng ut på solbacka och där blev jag ett par skor rikare, och inte sånna skor jag vanligtvis brukar köpa. För ni som känner mig vet att jag kutar omkring i sneakers 24/7 och jag är typ stammis på reebook. Men denna gång blev det annorlunda, och jag är sjukt nöjd. Materiell lycka eller va man nu brukar kalla det. Men nu är jag iaf hemma och tänker inte göra så mycket mer av den här dagen, fredag imorgon och sen helg, skönt! Har varken bild på transport eller skor så det får helt enkelt dyka upp någon annan dag.

 Feel the way

idag har varit en sån här "Lovisaharvaritduktigochpluggat-dag", gjorde bort naturprovet idag, sen började jag och slutförde filosofiuppgiften. Och tog faktiskt mig i kragen och kollade upp lite information till gymnasiearbetet också. #Hardwork. och fråga mig inte varför jag har börjat hashtagga på bloggen, för det vet jag inte. Annars har jag hunnit med en pw också, och för tillfället så spelas grease på högsta volym. Vad hände där? men ska se till att gå isäng i tid, en tidig morgon då jag gör ett vardagsavbrott och drar iväg till skellefteå imorgon. De e la fint.

 

2013-11-05

Redan skolless och det har gått två dagar sen lovet, känns inte så jättestabilt. Men förhoppningsvis går det rätt fort till jullov, och sen bara en termin kvar. Aja, förutom att jag var hyfsat trött gick dagen ändå rätt fort. Sen så har kvällen bestått av jägarexamen.

 

Dag 13 - Det här får mig att gråta.

Ask-konton. Vart är världen på väg liksom? Näthat finns det nog med och inte blir saken bättre för att någon har varit dum nog att skapa en app där vem som helst kan trycka ner någon, helt anonymt. Stupid.

 

Tillbaka till verkligheten

Jag vet inte om det var att kliva upp när klockan ringde imorse eller om det var att inse att skolan faktiskt har dragit igång som var mest jobbigt med dagen. Slutade iaf klockan elva vilket var behövligt, en bra start liksom. Sen fick jag sällskap av norma på eftermiddagen och förutom en promenad med hon och lite, med betong på lite, svenska så powernapade jag största tiden tills det att Klara slutade. Då bar det av till skarven. Och nu tänker jag typ sova, för usch vad jobbigt det är att kliva upp.

 
I'm not gonna make you feel love if don't

En söndag, en sån där dålig söndag som innebär att det är skola imorgon. Men har gjort det jag kunnat, sovit ut en sista gång innan veckan drar igång. Sen for jag ut på tur med hästapållen Och avslutade denna dag med en långpromenad. Så jag är väl ändå hyfsat förberedd nu, sen är det ju inte alltför långt till jullov. Dock så kom jag på att det finns några uppgifter/prov som egentligen borde ha varit lite mer påpluggade, men det blir ett senare bekymmer det.


 

Halloween 2013

har varit väldigt dött här men det är för att dagarna inte har varit så händelserika, inte förrän igårkväll då det var dags att "fira" halloween. Blev en bra kväll med bra sällskap. Kan ärligt inte klaga på något, både början och slutet var precis som det skulle. Och det blev hotellet för hela slanten, jag och min kompanjon zorro var där från öppning till stängning. Aja, låter bilderna tala för sig.

 

Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0