-

Man måste VÅGA möta motgång för att kunna nå framgång.
 
Viktigt att tänka på!

Har haft fullt upp heeela helgen. Helt slut på, så nu blir det att ladda upp för en sista vecka med jobb sen är det sommarlov (<3) på riktigt!
Har inget att säga förutom att helgen blev lyckad iaf och att jag laddar upp nån bild senare ;p


U are the 1 and only! Oavsett vad som händer.

Nu var det längesedan..

...jag skrev något här. Men det har väl inte hänt mycket fast ändå känns det så ;o Har jobbat nu måndag, tisdag och onsdag. Igår så följde jag med Therese å co. till drive in bingo, HAHA! (känns lite tantigt meeen man kan tjäna money!) Allt slutade med att ett första blipp-blipp krig är startat!
Aja, till dagen, jobb, optikern för att fixa körkortstillståndet och sen övningskörnings-kurs i tre timmar, det va dryyyygt!!
Det var det för den här gången och det lär inte bli så bra upd resten av veckan för jag drar till Norrheden imorgon(!) vi gillart. :)

Ha det bäst! :)/Lovisa

Ps. Blogg.se vill inte va på min sida idag så det blir ingen bild! ;(

De bara e´så!

Åhh, jag hade skrivit ett långt inlägg och nu är det borta :@
Meen, imorgon börjar jag jobba, två veckor sen är man ledig! :) Men jag ser faktiskt fram emot jobbet eftersom att både Fanny och Therese kommer va där och då kan de inte bli tråkigt! ;p
Aja, på onsdag blir det övningskör-kurs så snart är det bara att akta sig från vägarna!
Och till helgen är det midsommar, undra om min plan blir av lr om det blir stugan, det märker vi ju ;)

Ha det bäst!/LovisaWould it be the same, if I saw u in heaven?


All I need is u

Har inget att skriva om just nu men jag hade ju lovat några bilder från igår, men jag orkar inte ladda upp ALLA så jag slumpar några. :)


Oh boy!


Mästerfotografen var framme ;)


:)


<---- jag                Mikaela  ---->


;D


:))


YÄÄÄÄS!

Jaha då hade man gått ut nian då, känns både bra och dåligt faktiskt. Kommer ju sakna en del personer som försvinner och några kanske man aldrig träffar igen :( Men det känns ju otroligt skööönt med sommarlov och jag hoppas det blir som jag planerat ;) Ikväll blir det att träffa alla wunderbara och ha trevligt!
Aja bilder kommer imorgon... eller nån dag ;p

Ha det bäst!/Lovisa

It´s only words and words are all I have

Som jag sa i första inlägget så skulle jag inte starta upp bloggen på "riktigt" förrän i höst och det är därför det inte har blivit så många inlägg, men här kommer en upd.
I måndags så for jag ju som sagt var till Umeå för att slutmäta terry, allt gick jätte bra och han skötte sig :) Det bästa av allt var att han var 147,2 cm! ;D Vilket betyder att han får tävla i ponnyklasser. :) Sen så for vi ut på ersboda en sväng och sen hämta vi nåra kycklingar. Var hemma halv ett ungefär så var gode trött i Tisdags.
På tal om tisdag så hade vi cabarén och det gick faktiskt över förväntningarna, Bra jobbat alla!!
Idag hade vi mentorskampen å då slutade vi elva, chill! Sen så har jag fixat alla avslutningssaker, för imorgon då gällere.

Ha det bäst! /Lovisa


Söndag

Ja vad ska man säga, jag är överlycklig över att kunna gå utanför dörren utan att smälta bort! :)
Idag så har jag inte gjort så mycket, skulle följa med Emmy till stallet för att hon skulle träna sin kanin i hoppning ;) och det hela slutade med en uteritt med Marre, Maria, Emmy och Therese.
Ajja imorgon blir det då Umeå för att slutmäta Terry:) Och sen är vi redo för tävlingsbanorna!

Haré bäst! /Lovisa


Ny blogg, ny start.

Ja nu har jag startat upp en ny blogg, kände att jag behövde nånstans att skriva av mig på. Men jag kommer inte att skriva så mycket här förrän i höst då jag börjar en ny skola och allt. Jag kommer ändå inte ha så mycket tid i sommar eftersom att jag kommer jobba och förhoppningsvis kommer de bli mycket träning med Terry och Romeo osså. JAg orkar heller inte ta tag i designen förrän hösten så ni få personer som hittat min blogg får överleva :)
Ajja, nu till nuet och denna helg, Fredag- Umeå. Lördag- Sooola (bada?) Barnvakt. Söndag- Norrheden. Måndag- Umeå. Ja som ni ser så har jag lååånghelg och sen på torsdag nästa vecka så får jag ju sommarlov och det gillas ju extremt mycket!

Haré bäst! /Lovisa

Välkommen till min nya blogg!


Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0