Myshelg

Blev en riktig myshelg på hemmaplan i helgen, vädret var på topp och det blev några mil skoter. Kickstartade ju även igång helgen med att fara på genrepet till melodifestivalen, svärmor bjöd även på middag på Olles innan vi intog arenan. Har alltid varit ett fan utav melodifestivalen, det hör liksom vintern till på nåt sätt. Har dock aldrig under mina 22 år upplevt det live, men i år fick jag inträdet av Victor när jag fyllde år, underbart! Sömn är också något som helgen bjudit på, vilket nog var behövligt efter veckan som var. Sov som en kratta mer eller mindre, var väl i och för sig på grund av att det var oklart med hur jobbet såg ut under mars, hade 0 schemalagda timmar. Men det löste sig det med, från inga timmar alls till monsterpass hela Mars. Allt eller inget liksom. Aja, hoppas på att veckan går fort. Ser framemot helgen då vi tar skotrarna och beger oss till Fredrika till Maja och Mackan. I och för sig så ser man väl alltid framemot helg, men ändå.

 
 
 

En på miljonen

 
Don't need no butterflies when you give me the whole damn zoo
 
 
 
 

Så många fina människor på en helg

Helgen var bra, men på tok för kort.. I fredags så for jag in till centrum direkt jag slutade och hämtade upp Kamelen som kom med bussen. Sedan for vi hem där det stod Tacos på menyn, gott! Blev en lugn fredag med lite socialisering med trevligt folk och premiär för mig på hemmakväll. På lördag däremot så var det full fart från morgon till natt. Först iväg till solbacken för inhandling av drickbart och ätbart. Skynda hem igen och bygga ihop en smörgåstårta och en sockerkaka, och när det var gjort så var det bara att styra upp nåt slags utseende och sen iväg till stan för hockey. Och när jag och Kamelen kom hem igen så var festen igång. Vi fick både långväga gäster och gäster härifrån byn, en riktigt lyckad kväll blev det! Och igår så blev det fika hemma hos oss, Pappa och Irene kom också förbi då, mysigt! Gott fika, trevligt sällskap och otroligt bra presenter. Har så extremt fina människor runtomkring mig. Men som sagt tog helgen slut för fort, och idag var det bara att släpa sig till jobbet och desamma gällde Victor. Så nu har jag alla kvadratmetrar för mig själv till fredag, tråkigt men desto roligare när man träffas igen då. Hursom, grym helg och grymma människor!

 
 
 
 
 

Alla hjärtans dag

Onsdag och halva veckan avklarad, Victor kommer hem imorgon och dagen efter det blir det officiellt helg och Kamelen kommer hit. Med andra ord så närmar sig veckans höjdpunkter sakta men säkert. Har varit en relativt bra vecka, långa jobbdagar men har i alla fall så smått börjat ta tag i springningen. Jag har för mycket energi i kroppen då jag sitter alldeles för stilla om dagarna, däremot är huvet helt dött vilket inte är någon vidare kombination alla gånger. Man får helt enkelt strunta i huvet och dess skrikande efter sömn och återhämtning och lyssna på kroppen istället. Annars har det inte hänt mycket hittills i veckan. Var ju alla hjärtans dag igår, mitt hjärta var ju dock borta så det var ju inget speciellt med det. Fick nöja mig med att lukta lite extra på sovtröjan, det har som blivit en vana sedan första gångerna vi sågs att han alltid lämnar en tröja när han far. Det ska lukta Victor när man sover, det bara är så. Jag är så extremt tacksam över att jag har Victor i mitt liv, att han fått mig att våga ha känslor då han inte leker med dem utan besvarar dom. Han är helt enkelt bäst.

 

Fina helger i fint sällskap

Även man har lång helg så tar den också slut till sist. Men det finns inte mycket att göra åt den saken, helgen i sig har ju varit bra. I fredags så följde jag Victor på jobb, dom har skruvat hela veckan och i fredags skulle det finslipas och maskin skulle ut. Saknar garagedagar, i och för sig saknar jag väl ungefär allt i yrkesväg just nu, kan till och med sakna dagarna i den blågula räcern.. Kort sagt; långa arbetsdagar atm, söndagsångest deluxe. Men om vi nu tänker bort faktumet om att det är måndag imorgon och blickar tillbaka till helgen då? I fredagskväll så åkte jag, Victor, Jacke och Katta till Malå där vi spenderade denna helg. Blev skoterkörning igår och vädret var hur bra om helst! Fin dag med fint sällskap. Blev lite bastu på kvällen, dock var alla lite halvslitna så där runt 11 vek vi in årorna, var nog lika bra det. Idag blev det hemgång och mycket mer än så har vi inte gjort, iväg till Kåge för lite handlng inför veckan och lite matlagning. En lugn söndag och nu snart väntas filmmys med Victor, till veckan är det bortajobb igen som gäller för honom. Så då har jag nåt att längta efter i veckan, dessutom får vi också besök av Kamelen helgen som kommer. Drinkar, hockey och gott att äta är nog vad som står på schemat då det blir att fira mig eftersom jag snart blir gammal.

 
 
 

Long time no see

Upptäckte att det håller på att vara ett tag sen jag kikade in här, och har knappt koll på vad som skett under tiden. Helgen som var blev i alla fall relativt lugn här på hemmaplan, med korvgrillning, fyrhjuling, trevligt sällskap och mat. Mycket sömn hanns det också med, vilket nog var rätt behövligt. Blev även en AW med forisarna i fredags, gott och trevligt var det. Var dock rätt sliten så blev en relativt tidig kväll för min del. I söndagskväll följde jag med Elina till 4H för att kolla till djuren, fick shettismysa lite. Inser dock mer och mer att hästjejstiden är över, vilket den nog varit ett tag, den enda häst som tilltalar mig är Leo, MIN Leo.
Och den här veckan har hittills varit bra och gått relativt fort, har även haft sån lyx att Victor har kunnat bo hemma. Hur mysigt som helst ju, världens bästa sambo. Har även en lite kortare vecka i veckan då jag är ledig fredag eftersom det är så mycket dötid på jobbet nu. Och det var väl ungefär vad som hänt i livet under min frånvaro, det rullar på helt enkelt.

 
 
 
 

Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0