Längesen sist

Och så hade livet än en gång kommit emellan och det har ekat tomt här. Motivation till något annat än att sova har det varit ont med, jobbet har de senaste veckorna sugit mycket energi ur mig. Det har gått segt och varje dag har känts oändlig. Och helgerna har i vanlig ordning susat förbi på tok för snabbt. Denna helgen var inget undantag och måndagen härjar. Har i alla fall haft en relativt lugn och skön helg, delvis på hemmaplan och delvis i Degerträsk. I fredag sfor vi över till Robert och Jennifer, spelade lite spel och sådär. Sedan på lördagmorgon lastade vi skotrarna och följde med Erik och Linnea till Degerträsk. Vi hade fantastiskt väder och spenderade hela dagen ute. blev grillat till middag innan jag och Victor rullade hemåt. Idag tog vi en lång och behövlig sovmorgon innan vi for och hämtade skotrarna och handlade och lite sånt där. En lugn söndag helt enkelt.

 

Årets längsta vecka

Veckan som i måndags såg ut att aldrig få ett slut börjar sakta men säkert närma sig slutet ändå. Jag visste redan när jag klev på denna vecka i måndags att den skulle bli tungrodd, hade några to-do-list saker som burit emot. Nu börjar listan krympa och har bara en sak kvar att göra under morgondagen innan jag tar helg och kan slappna av på riktigt. Ska bli skönt att Victor kommer hem imorrn, har verkligen saknat honom den här veckan. Papsen kommer också imorgon och stannar till lördag då han drar vidare till boden. En riktig myshelg står med andra ord på schemat vilket kan behövas. Och på tal om helger har förra helgen aldrig presenterats här, vi for som jag nämnt till Fredrika till Mackan och Maja. Skoter, god mat och gott sällskap bjöd helgen på. Riktigt trevligt!

 

Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0