Långhelg

Så var denna skoldag bortgjord och jag har långhelg. Känns rätt så bra det. Oppositionen gick för övrigt rätt bra så nu lägger jag den bakom mig, ändrar lite i mitt arbete och anser sedan den saken som avklarad. Har väl i övrigt inte mycket att säga om denna dag än men kommer inte ha någon tid över för något inlägg någon annan gång. Har just kommit ut ur duschen och väntar för tillfället på att Mathilda ska gymma färdigt innan jag beger mig till henne. Där väntas det middag ikväll med trevligt sällskap sedan ser vi vart resten av kvällen tar vägen.

 

16 långa timmar

Om 16 timmar är opponeringen bortgjord och förhoppningsvis behövs bara några få och små ändringar i mitt arbete. Sedan kan jag lägga det helt åt sidan och ha ett liv igen. Låter helt okej i mina öron, men 16 timmar kan vara en oändligt lång tid. Men det lär väl gå, som allting annat. Har ju trots allt spenderat stora delar av denna dag till det så nu får det gå som det går då jag inte orkar lägga mer tid nu. Förutom det så har jag hunnit med en lektion också, då skulle vi lyssna på kommunfullmäktige. Fick mig att inse att det Storuman behöver är att få in yngre in i politiken. Men det är väl kanske inte det lättaste. Har även motinerat hästapållen idag, eller kanske 500 kilo energipaket med vårkänslor, kul att han också har fart i sig någon gång i alla fall. Nej, nu har jag inte tid med det här längre, en lång dag imorgon och kan tänkas att det blir en sen kväll då det vankas trevligheter.

 

Måndagar..

Måndagar kan ibland vara mer än vad mitt huvud klarar av, kanske kan bero på att verkligheten kom ikapp om att opponeringen på onsdag MÅSTE sitta. Annars är det hatten av och mer skolgång. Det som gör det hela ännu värre är att jag läst igenom arbetet en gång, skrivit någon liten punkt om det och jag ska hålla på 40 minuter. Så en aning stressad kan jag väl säga att jag är. Annars har det väl varit en helt okej dag, en dag närmare helg är det ju dessutom. En helg som för övrigt är lång. Har väl varit en lugn dag, hunnit med ett pass med hästapållen annars har jag inte gjort många knop. Men det är nog lika bra då jag har en liten förkylning på g (surprise!) och jag vill verkligen inte bli sjuk nu.

 

Kakor, broder, hoppning och söndag

Och så hade ännu en helg rusat iväg utan att man egentligen hunnit med. Men det är väl bara att gilla läget och tag i måndagen som kommer imorgon. Det ju trots allt bara måndagar nuförtiden som är jobbiga dagar så det är väl rätt okej ändå. Helgen har i alla fall gott åt till lite olika, gårdagen spenderades först uppe på utsikten där vi treor som ska gå bal hade anordnat en "kakfrossa", blev ändå rätt lyckat och vi fick nog in litegrann. Sedan på kvällen for jag iväg till ensamheten för att se vad Sofia och Daniel m.fl hade för sig. Idag har jag däremot inte gjort så väldigt mycket, avklarat ett hoppass med hästapållen och hunnit träffa broder som kom till Storuman ett tvärt över dagen. Nu ikväll skulle jag ha farit ut och rört på mig lite så att jag inte förfaller annars är planerna inte så stora.

 

En efterlängtad fredag och vila

Oohså skönt med helg måste jag faktiskt säga. Har varit en tungsam första vecka även om den inte ens har varit en hel vecka då måndagen gick bort, det har vilat en konstant trötthet på mina axlar. Men man är väl bara segstartad och bekväm med ledigheten som var. Dagens lektion gick i alla fall åt till filmning av vår reklamfilm, så det var ju inte särskilt betungande. Sedan var det bara hem och skynda sig baka ihop en paj till morgondagens kakfrossa som vi ska ha för att få in lite pengar till balen. Sedan iväg för att planera schema, kommer börja 7 maj och jobba två kvällar i veckan, tror det blev ett bra upplägg. Och efter det var det bara att börja baka kaksort nummer två som blev kärleksmums, tog sedan del av solens strålar som kan ha gett lite färg denna gång. Hoppas kan man ju. Spenderade även lite tid med hästapållen ikväll med ett dressyrpass i solen. Så det var väl min fredag i korta drag och mer lär inte hända då mina ögon snart börjar se i kors av trötthet.

 

Naturkursen är avklarad och ingen är gladare än jag

Efter gårdagens känsla av väldig skollesshet så tänkte jag idag att det finns inget att göra åt saken. Bara ta tag i allt och få det bortgjort. Sagt och gjort. Dock gillar jag att få saker helt bortgjorda så jag ändrade lite i min göra-lista-ordning och tog tag i naturen. Vilket jag ungefär har hållit på med den största delen av min vakna tid bortsett från några skoltimmar. Men det lönade sig för härmed kan jag säga att jag har avklarat naturkunskap2, känns obeskrivligt skönt att ha en hel kurs ur världen. Blev dock ett break då jag begav mig ut på årets första cykelrunda, detta i hopp om att ryggen ska ge med sig om jag låter den vila från springning. Kan i alla fall konstatera att mina ben är så gott som döda och att det märks att vissa muskler går i ide på vintern. Förhoppningsvis hinner dom vakna innan sommaren är slut. Men nog om det, jag börjar bli trött och imorgon väntas fredag. Ser verkligen framemot att få sova lite då det har varit otroligt segt att ta sig upp i veckan även om sömntimmarna har varit många.

 

50 dagar kvar och det är nog tur det

Jag tror att alla år i skolan har börjat sätta sina spår, två dagar efter lov och jag är redan less. För tillfället struntar jag fullkomligt i hur mycket omvärlden talar om för mig att jag kommer sakna skolan, just nu gör den mig bara trött, less och irriterad. Men slutet börjar närma sig så det är bara att hålla ut, ett litet tag till. Dock ska det här inte bli allt för negativt, vi har idag bara 50-dagar kvar till studenten och i och med detta så lyxade jag Sofia, Lina och Linnea till det och åt lunchbuffé på Kitas. Vi dissade därmed skolans fisk vilket jag har en aning om att vi inte behöver ångra. Sedan när jag äntligen tog mig från skolan efter hyllningar och facket-föredrag så var det bara att sätta sig ner och börja skriva kommentarena till gymnasiearbetet. I övrigt har inte den här dagen bjudit på så mycket annat.

 

Man glömmer bort hur det känns att vara igång hela dagarna

En dag gjord och jag känner mig redan slutkörd, huvudet spränger och kroppen skriker efter sömn. Tror det är ovanan som gör det, snart är man inne i rutinerna igen. Känns helt plötsligt som jag har mycket att göra, opponeringen nästa vecka och sista naturuppgiften så fort som möjligt, och bra ska den vara också för att höja mig. Men en sak i taget, opponeringen i första hand som jag satt med ett tag efter skolan idag. Okej att skriva ett eget arbete men att läsa någon annans och komma med synpunkter, det är inte lika lätt som det låter. men det ska väl gå det också och jag kan inte säga annat än att jag längtar tills nästa vecka är gjord och jag kan lägga hela den skiten bakom mig. Men i alla fall, efter det att jag lessnat på att läsa igenom det så for jag ut och sprang en sväng men nu tog energin slut så något mer vettigt blir det inte gjort idag. Så istället placera jag mig framför en serie och känner mig nöjd med denna dag och laddar inför en ny morgondag.

 

Lediga dagar kan ge många fördelar

Tog mig min välförtjänta sovmorgon imorse, det är ju trots allt några dagar tills det blir en sådan igen. Sedan tog jag och gjorde det bästa man kan göra av en ledig morgon, mycket frukost. Jag skulle kunna äta frukost fyra gånger per dag, seriöst det godast man äter. Tyvärr brukar inte tiden för en riktigt njutbar frukost finnas på vardagarna därför är det bäst att ta de tillfällen som ges. Sedan skyndade jag mig ut för att ta del av solen med föroppning att få lite färg också, vilket kanske misslyckades men sol fick jag i alla fall. Blev även ett pass med hästapållen i värmen innan jag begav mig till Kaskeluokt där jag myste med valparna innan det var dags för lite grillat. Sedan så hejade jag självklart fram Saik-grabbarna till guldet som dom är så värda. Men nu är det snart tid att börja tänka på refrängen, skola imorgon och tidig morgon. Men det gör väl egentligen inte så mycket att det är skola, jag trivs bra och det är inte mycket uppgifter som släpar. Förutom att jag just kom på att vi ska opponera gmnasiarbtena nästa vecka, så det kanske vore på tiden att i alla fall börja..

 

Inte länge kvar nu av denna ledighet

Kanske skulle ha slängt in ett inlägg för ordningens skull innan jag slocknar helt. Känner mig väldigt trött, i hela mig ungefär och jag som skulle vila ut på lovet. Verkar uppenbarligen inte som det har gått så bra, men tycker mig ändå inte ha gjort alltför mycket. Men hursom så for jag i alla fall iväg till Umnäs med josefin igår och det vi har gjort är att promenerat, ätit en massa och sedan så for vi förbi på puben igårkväll också. Och där var det folk kan man ju säga, för att vara ett sånt litet ställe i alla fall. Och idag hann vi med en liten ur vid sjön innan vi började packa ihop och fara hem. Sedan jag landat hemma har jag hunnit med att både motionera hästapållen samt mig själv med en liten springtur. Men nu tänker jag ta och njuta av den sista lediga tiden genom att bara göra ingenting ungefär och invänta en skön sovmorgon imorgon.


Grattis, glad påsk och allt därtill också

Har hittills haft en rätt så effektiv dag, prioriterade dock en sovmorgon som det viktigaste idag och så blev det. Men sedan hann jag iväg till hästapållen för ett pass på banan innan jag for ut och sprang. Blev inte någon speciellt lång runda då jag skulle hinna med att packa och duscha innan Josefin slutar. Dessa saker har jag nu hunnit med och ska snart börja bege mig, men jag tänkte att ett litet kort inlägg vore på sin plats. Speciellt eftersom att det inte är vilken dag som helst idag utan Sofias födelsedag, 19 år, bara ett år kvar som trotsig tonåring då. Men nu börjar tiden rinna iväg och Umnäs väntar, så jag avslutar här och önskar er alla en fortsatt glad påsk.

 

Vi hade i alla fall tur med vädret

Blev en tidig morgon för mig imorse då vi drog iväg mot sorsele hållet för att fiska. Jaa, eller sorseles kommun i alla fall, men såpass långt att vi till och med kom in i norrbotten. Fråga mig inte vad stället hette för det har jag inte en susning om och utan fisk blev vi då också för den delen. men vädret var precis så som vårväder ska vara och jag tror till och med att mitt kritvita ansikte fått en aning mörkare nyans. När jag kom hem igen så promenerade jag till statoil för lite planering med Josefin, följer nämligen med henne till Umnäs imorgon efter hon slutat, vilket nog kommer bli trevligt. Sedan fortsatte jag min vanliga gå-runda med samma avbrott som igår med en löptur upp till slalombacken. Känns förövrigt som jag kommer däcka snart vilket nog är lika bra så jag orkar med morgondagens äventyr samt att morgonens tidiga timmar börjar sätta sina spår.

 

Regnigt och ruskigt på denna långa torsdag

Långfredagen är inte förrän imorgon men den här dagen har känts som en evighet, och samtidigt som det känns som att jag inte har gjort någonting så har jag ändå hunnit med en del i alla fall. Packade bil och transport med grejjer och häst på förmiddagen för att dra iväg för lite hoppträning, lite teknik men även små inslag av höjder blev det idag. Annars var det rätt slött tills det att jag kirrade en fin tacopaj, eller det liknade kanske mer sallad med lite köttfärs och pajskal. Men gott var det! Ikväll blev det den sedvanliga pw:n med ett avbrott då jag sprang upp till slalombacken och ner igen innan jag fortsatte den vanliga svängen. Benen gick rätt lätt idag, sådana gånger det känns roligt, och de börjar komma oftare. Så nu är det bara att hoppas att det fortsätter så. Och efter dagens regnande så fick jag dessutom sällskap av en halvt skinande sol vilket inte var mig emot.

 

 
 
 
 
 

Sommaren står på tur med varma dagar och sena kvällar

Sömntimmarna jag fick ihop inatt går inte räkna med båda händerna, och det var rätt längesen faktiskt då jag tror jag börjat bli gammal och vaknar tidigt nu förtiden (Notera tidigt runt nio). Men efter det att Grubbe farit iväg på jobb imorse så somnade jag om och sov ett bra tag. Lov är ganska bra saker. Sen så har jag agerat däckbytare idag så nu har både saaben och transporten sommardäck, tiden rusar iväg känner jag snart är ju sommaren här. Men det känns helt okej nu när jag vet hur jag jobbar så att jag kan planera in sommarens händelser. Annars så har hästapållen trimmats lite och sedan så blev det en pw nu ikväll. Kan även nämna att jag efter en tids musik-torka har hittat några nya godingar, det är ett litet smått lyckomoment då jag varit så sjukt less på all musik på mina spellistor. Så nu är jag och spotify sådär oskiljaktiga som vi brukar. Och som avslutning så livar jag upp detta med en fruktansvärt seriös bild då bildbristen börjar vara ett faktum.

 

Bullar

Efter det att jag sovit dom timmar min kropp kände att den behövde så klev jag upp och påbörjade dagens projekt. Jag skulle försöka mig på att göra bullar, något jag aldrig tidigare gjort. I alla fall inte på egen hand. Men huset står kvar och frysen är fylld med bullar så lite bra gick det ju ändå. Sedan så blev det en pw på eftermiddagen, vädret är bra men blåsten får mer än gärna ge sig en aning. Efter middagen var det hästapållens tur att röra på sig. Skruvade även bort hans broddar så nu får det inte komma mer snö, eller is. Som avslut på den här dagen så blir det lite kvalitetstid med Grubbe. Så sammanfattningsvis så har det varit en bra tisdag på detta lov som förövrigt bara rusar iväg.

 

Två dagar i en

Att det inte blev något inlägg igår var ett medvetet val. Tiden fanns men anledningen är enkel, jag hade verkligen ingenting att skriva om då jag gjorde absolut ingenting igår ungefär. Tog en lång pw, valpmyste och gjorde en tidig kväll då jag var trött. Intressant, eller hur? Nej. Kan väl inte påstå att denna dag bjudit på några större äventyr den heller men två dagar fyller ju i alla fall ut lite mer tomrum än en. Har haft en lugn dag och inte gjort något nämnvärt eller vettigt direkt. Men ikväll så tog jag ut hästapållen på tur. Isen har smält bort så att sandbotten är framme vilket gjorde valet att fara ut efter strandkanten självklart. Så intressant är väl ungefär så man kan sammanfattta denna dag. Men det är ju lov så då får man lov att göra inegnting ibland. Har väl inte tänkt att alla dagar ska vara så göromåls-fattiga, utan ska nog lyckas fördröja tiden med lite smått och gott.

 

Hellre tomt än att bråka med mobilappen

Har inte hunnit starta datorn förrän nu och mobilappen och jag är så långt ifrån vänner som man kan komma ungefär. Men någon viktog detalj i mitt väldigt intressanta liv har ni ändå inte missat. Igår när Klara slutat följde jag med hon upp till Blaiken, åt mat, såg film och lite sådär. Sedan ställdes klockan på tidiga timmar och idag bar det iväg till Skellefteå. Hade förövrigt ingenting på min inköps-lista då jag nyss beställt kläder, men ett par jeans, en tröja och en bikini fick följa med hem tillsammans med lite andra smågrejjeroch några kilo hö. Kände att jag nog var lite optimistisk till den svenska sommaren då jag köpte en bikini, men vem vet, sommaren kanske blir förskräckligt varm. Kan ju även nämna att det inte känns alltför dumt med påsklov nu även om planerna inte är så stora ännu. Annars finns det väl egentligen inte mycket att säga, mina vakna timmar börjar kännas och ögonlocken känns en aning tyngre. Så lite serier på det här får avsluta den här dagen.

 

Positivitet

Så var denna dag slut och nu är det enbart en lektion kvar till lov! Mitt sista riktiga lov någonsin, känns väl lite kluvet, känns skönt att jag faktiskt snart klarat alla dessa år i skolan men känns samtidigt lite konstigt. Skolan är ju som en trygghet till att man har något att göra. Gjorde ju även bort mitt sista utvecklingssamtal idag, det gick snabbt och bra. Sedan så var det bara att försöka ladda upp inför nationella, kan ju förövrigt nämna att jag inte satt de fyra timmarna vi hade tillgodo, men två timmar lyckades jag hålla på i alla fall. Annars så har jag idag fått besked om jobbet jag sökte som jag hoppades mest på, som jag fick! Känns hur bra som helst att ha jobb i sommar i alla fall. Men lite ledigt blir det ju ändå då jag har helgerna fri. Sedan fick jag även ett annat kvällsjobb, vilket känns väldigt inspirerande och roligt. Så just nu känns allt rätt lovande och framtiden spännande och inbjudande. Tog mig även ut på en liten springtur ikväll, benen var inte riktigt med efter de två senaste dagarna men en liten sväng blev det i alla fall. 

 

En sån här kväll man somnar med gott samvete

Denna dag har inte bjudit på många lugna stunder, förrän nu då. Först så tog skolan upp min tid, även om jag hoppade över lärverkstan (som så många gånger förr) då jag inte har något skolarbete att göra. Lastade istället hästapållen och drog iväg till ridhuset med han för lite hårdträning. For sedan hem och åt lite innan jag körde iväg till Kaskeluokt. Och jag hade först tänkt att spendera kvällen framför datorn och serier, men kände att samvetet skulle komma ikapp mig förr eller senare. Så jag peppade upp mig själv för att pressa lite extra och sprang näst intill den där berömda milen. Jag skulle ljuga om jag sa att det gick snabbt eller enkelt, men det gick vilket känns som det enda som räknas för tillfället. Så jag känner mig nöjd med denna dag och lär somna rätt lätt ikväll. Men det är väl lika bra det, ladda inför morgondagen som kommer bestå av fyra timmars nationellt prov och ska dessutom starta dagen med utvecklingssamtal. Har aldrig tyckt om sånna, inte för att det brukar sägas så mycket negativt men jag är bara väldigt anti dessa samtal. Men imorgon är mitt sista så det är väl lika bra att få det överstökat.

 

En aning trött i kropp och själ men med en positiv känsla

Håller i princip på att somna nu i skrivande stund, tror det är jordgubbarna som jag köpte ikväll som håller mig vaken. Hur gott som helst, med en smak av sommar. Men har hursom haft en relativt bra tisdag, påbörjade sista momentet i naturkursen idag vilket känns rätt skönt, alla kurser som försvinner är bra kurser. Har dessutom chans till ett rätt bra betyg där också, så ska väl försöka mig på att göra en bra sista uppgift. Dagens långa hål gick åt till att fixa lunch och se på serier, helt okej med andra ord. Efter skolan så gjorde jag min första deklaration, och till min glädje så får jag tillbaka pengar. Kanske inte jätte mycket men mer än vad studiebidraget ger i alla fall så jag är rätt nöjd för det. Var sedan dags för en promenad med Jossvald, blev så vi for en rätt bra bit, från stensele skoterspåret upp till utsikten, utsikten ner och tillbaka till stensele. Inte nog med det, hon insisterade på att vi skulle jogga också. Oh shit, tänkte jag men lyckades på något sätt överleva. Brukar aldrig springa med någon då jag känner mig rätt obekväm med det, och inte så länge heller för den delen, men jag måste medge att det var en positiv känsla. Kanske man öppnar sina ögon och inser att man faktiskt klarar av mer än vad man tror. Men nu håller all energi rinna ur både kropp och själ så det blir nog snart att skalla kudden.

 
Valpmys

Måste erkänna att jag faktiskt tycker måndagar är helt okej, visst är det lite extra jobbigt att kliva upp när man är van att få sova länge efter helgen. Men annars, det finns betydligt värre dagar. Kan väl inte påstå att jag gjort vidare mycket idag, det är rätt dött på skolan för tillfället då gymnasiearbetet är klart och vi mest jobbar praktiskt på median. Men det är skönt, finna tid till annat och faktiskt hinna leva också. Dock är jag lite orolig över att detta är lugnet före stormen, att det sista rycket kan bli kämpigt. Så det gäller att ta vara på den här tiden när det inte är mycket. Drog iväg till Kaskeluokt efter skolan och har inte gjort mycket alls egentligen. Försökte mig på att ifxa naglarna lite tvärt vilket blev katastrof, men finns det något som är jobbigare än att måla naglarna så är det att ta bort det man har målat. Så resultatet sitter helt enkelt kvar. Sedan så har jag även hunnit med att mysa med puppisarna som faktiskt har gått och blivit söta efter sitt korv-stadie med stängda ögon, 8 små söta huliganer.

 

Linnea fyller ju faktiskt år

Att vakna upp en söndag är som att skrapa en trisslott, antingen så sköljer söndagsångesten över en eller så njuter man av en sista ledig dag. Ingen nitlott idag utan dagen har flytit på hyfsat bra, dock sovit lite krassligt de senaste nätterna då väldigt skumma drömmar stört en aning. Lite halvtråkigt väder har dagen bjudit på men annars så är det en helt okej dag. Startade att dra iväg till hästapållen med pottfrilla för att göra bort ett dressyrpass. For sedan hem och duschade och började vandra iväg till Linnea som fyller år idag, så ett mycket stort grattis till henne! Och ett tack för den goda tårtan skulle också varit på sin plats. Fick mig även grillat till middag så för tillfället känns det lite som om jag rullar fram, sånt som händer ibland. Skippar nog trots det ändå dagens pw, eller ja, den blir i alla fall väldigt kort, till Grubbe. Så inatt är förhoppningarna stora på en ordentlig sömn utan dessa drömmar. Men ni andra får jag hoppas har ett lika bra slut på denna söndag.

 

Lördag före söndag

Satt mig i soffan nu ikväll och tänkte att jag knappt gjort något idag så det kanske var lika bra att skippa ett inlägg idag. Men sedan så kom jag på att jag faktiskt hunnit med en hel del, startade med att fara till Blaiken, hämta en bal och titta på kycklingar. Fåglar är väl ingenting jag direkt tycker är så ögonfallande men när dom bara är någon dag och små dunbollar så funkar det. Hann även med ett pass med hästapållen, efter det att jag klippt bort halva hans man. Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta men han är i alla fall inte lika skogsmulle-lik längre. Faktiskt så var det hovslagarens idé från början. Fick även sällskap på kvällens pw av Norma, även om hon kanske var mer som en bromskloss då hon ska lukta på precis allt, men det var hursom trevligt. Annars är det väl bara inse verkligheten att denna dag snart är slut och att den förhatliga söndagen väntar imorgon. Okej, där kände jag att min positiva inställning svek en aning.

 

Välkomnar ännu en helg

Helgen är här och jag är tröttare än tröttast, så det passar ju rätt bra. Har inga speciella planer för helgen, vila ut och sedan skulle jag ha hunnit förbi hos Rebecka ett tvärt också och sett hennes nya lilla voffe, pussa på pojkvännen lät också lockande. Så en för tillfället helt oplanerad helg, vi ser helt enkelt hur den slutar. Den här dagen har däremot haft fullt schema fram till nu ungefär. Först en lektion på skolan, sedan iväg till hästapållen där en långtur var planerad. Och lång det blev den, drygt 2 mil och tre timmar senare var vi tillbaka. For sedan hem och kirrade middag, hann sedan med en liten pn innan jag for iväg och skulle byta bal i hagen. Det misslyckades däremot då saaben inte orkade och fick inget fäste. Så det måste helt enkelt lösas på annat sätt. Men nu tänker jag i alla fall inte göra något mer idag för tröttheten har övertagit både huvud och kropp, så en natt med mycket sömn är något jag ser framemot.

 

Vårkänslor

Som de flesta kanske redan vet så är jag ju inte direkt så förtjust i värme, men idag har jag dock haft en fruktansvärd längtan efter barmark, inte värmen då men barmark. Den längtan lär nog kunna gå över lika fort som den kom eftersom jag gillar ju snön egentligen. Men just idag vill jag ha någon enstaka plusgrad och gräs under skorna. Men det lär väl inte ta alltför lång tid innan vi är där då tiden går så fort. Annars har väl dagen varit som alla andra torsdagar, det vill säga sovmorgon och långa lektioner. En sak som jag däremot glömt att nämna var att jag halvt sprang på ett kvällsjobb förra helgen när vi var uppe på blaikfjället, så idag ringde hon upp och nästa torsdag blir det möte och vidare information om det. Känns som om det kommer kunna bli väldigt roligt, så det ser jag framemot. Men hur som helst, kvällen blev som så många andra kvällar, först iväg till hästapållen och sedan en pw. Blev dock så jag red en liten islandshäst idag då hästapållen skulle vila, det är ju bra att variera häst ibland men nog trivs jag bäst något högre från backen.

 

Skollessheten som kommer smygandes igen

Känns skönt att den här dagen börjar ta slut, har inte varit någon bra dag. Vet egentligen inte varför men känner mig bara allmänt less vilket är lite irriterande då allt är väldigt bra just nu. Kanske så att skollessheten börjar skölja över mig igen, men då får det väl vara så då. Annars så har dagen bara bestått utav medialektioner (kan vara det jag är less på också, mycket möjligt!), förmiddagen gick mest åt till vårt nya projekt som är att filma och intervjua politiker. Så det var ju inte så ansträngande i alla fall. Slutade tidigt så tog mig tiden att göra absolut ingenting efter skoln vilket var ganska så skönt faktiskt. Efter middagen så begav jag mig iväg till hästapållen för ett pass på banan. kände inte för att gå in igen efter det så bytte bara om och gick sedan ut på en lång pw, det var otroligt härligt. Älskar denna årstid. Det var väl min dag det och trots sovmorgon imorgon så ska jag nog krypa isäng i tid ikväll så att jag samlar på mig några välbehövliga immars sömn.

 

En lång men bra dag

Har känts som den här dagen varat i något som liknar en evighet, trodde aldrig att den skulle ta slut. Men nu börjar den närma sig sitt slut i alla fall. Det är inte det att jag haft en dålig dag, tvärtom en riktigt bra men den har som sagt varit lång och jag börjar bli riktigt trött nu då jag hållt igång hela dagen. Inte en lugn stund. Då vi inte hade någon natur imorse så gav det mig ledigt till klockan två, tog vara på den tiden och passade på att dra ner hästapållen till ridhuset. Sedan var det bara att bege sig iväg till skolan även om det kändes lite drygt och smått onödigt, men det är bara att stå ut nu när slutet är så pass nära som det faktiskt är. Väl hemma igen så var det bara att slänga i sig någon mat och sedan fara iväg för att skriva upp jägarexamen vilket gick långt över förväntningarna. Blev godkänd med råge till och med, hade dock otroligt tur med det prov jag fick då frågorna verkligen var som gjorda för mig. Känns skönt att ha det ur världen och nu är det bara att invänta barmark och göra bort skjutningen också. Efter det får det gärna bli höst så jag får göra premiär ensam ute i skogen. Sedan så avslutade jag den här dagen med en lång och välbehövlig pw.

 

Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0