http://www.nattstad.se/loviisaolofsson

Från och med nu så kommer jag finnas här:

http://www.nattstad.se/loviisaolofsson
http://www.nattstad.se/loviisaolofsson
http://www.nattstad.se/loviisaolofsson
http://www.nattstad.se/loviisaolofsson
http://www.nattstad.se/loviisaolofsson
http://www.nattstad.se/loviisaolofsson
http://www.nattstad.se/loviisaolofsson
http://www.nattstad.se/loviisaolofsson


Ett litet farväl

Jaha då var det dags för det sista inlägget här. (förutom länkningen till andra bloggen lite senare ikväll) känns bra, har ju stört mig nå så otroligt på blogg.se nu sista tiden så ett farväl är på tiden nu. Menmen, jag hoppas att alla som följt mig här fortsätter följa mig även när jag bytt
:)

En helg går alldeles för fort

En helg, två dagar. Eller egentligen 2,5. Hur fort kan det egentligen gå? Det är frågan. Har iaf haft en bra helg och fått min efterlängtade sovmorgon också. Har umgåtts med trevligt folk, en tröja rikare, blivit vettskrämd och denna dag har bestått av skolarbete. Kunde ju ha slutat bättre menmen, man får leva på gårdagen. Sen är det ju bara att tagga till inför nästa helg då äventyr i Övik väntar. Kan bli hur bra som helst. Men imorrn väntar allvaret, igen. Att dessa måndagar ska kännas så oerhört jobbiga att genomlida. Men ingenting är omöjligt.
LotsOfLove heart

One moment in time

Because the night belongs to lovers, because the night belongs to ous

Blev väl inte fullt lika mycket plugg som jag tänkt mig, men engelskan är ju då nästan klar. Nån mening kvar. Hejja!
Har rensat lite musik också, tro jag har 5 av 150 låtar kvar på telefon..Men ny håller på att fixas, så det är luugnt. Och taggen för skola imorgon existerar överhuvudtaget inte. Vill bara ha helg igen, men snart fredag.
Nee de va väl ungefär allt för tillfället.


Söndag

Idag blir det plugga, plugga och plugga lite till. Inte det roligaste kanske men lika bra att göra bort det nu då jag känner att tiden inte kommer att räcka till veckan. Ska se till så att religionen och engelskan är klar innan jag går isäng ikväll. Good luck. Aja.. Lika bra att ta tag i det på en gång.


.

I decided long ago, never to walk in anyone's shadows
If I fail, if I succeed
At least I'll live as I believe
No matter what they take from me
They can't take away my dignity
 
 

En liten rubrik

Frågan e varför jag vakna nu? Aja, inget att göra åt den saken och lika bra att kliva upp då de e mycket som står på dagens schema, mata o vattna djur i massor, ner till storuman, ner till lycksele med Kim o gå på marknan, träffa broder som även följer med hem sen. Känns som en bra dag detta. 
 
 

Gode trött och min fot är död

Rubriken säger allt. Nemen, hemma nu efter att ha tillbringat min eftermiddag och kväll i stallet. Kan va det bästa!
Blev ett pass med Leo och sen hade jag lektion med Alma. Gick bra, och tror det här kan bli bra också. Kände en otrolig frihet med bara en elev (hoppas det fortsätter så också) och det var faktiskt riktigt kul! :)


Friday I'm in love

Fredag, jag älskar fredagar! Helt klart bästa dagen på hela veckan. Alla är glada och allt känns så underbart bra, känns som allt som inte är löst kommer lösa sig. och allt detta, bara för en vanlig dag. har fullt upp hela dagen, ända tills ikväll, men när jag far hem kommer dö i soffan och invänta morgondagen. Lite osäkert än vad som händer då, men det lutar mot att det blir Lycksele med kusin. kan bli sjukt bra det. Menmen, skola nu då, sen lite foto till skoltidningen innan det bär iväg till stallet för att fixa allt och rida Leo, min fina stjärna! Sen har jag lektion också, men bara för en elev så det kommer nog gå skitbra. Men sen, då tänker jag fara hem.
LotsOfLove heart


Friday I'm in lööööv

Fredag, änteligen. Känns skönt, dock har jag fullt upp hela dagen, skola, foto till tidningen, stallet och fixa allt o rida Leo. Sen har jag en lektion ikväll också. Bara en elev, känns som en liten frihet faktiskt, kommer gå så smidigt när man bara har en att hjälpa. Så vi kör på det. Sen så kan jag fara hem och säga, helg!


Då finns inget runtomkring oss

Det var ingen dröm, det var verklighet, skulle göra vad som helst för att få det verkligt en gång till.

Dagen har flytit på som alla andra torsdagar, de vill säga, ganska seg dag då man har fredagen i sikte och helst vill att tiden ska gå fort..Menmen, allt går. Sen hade vi ju som sagt skolfoto idag, och ja det blir väl som alla andra år, man tittar lite snabbt på dataskärmen och tänker, ja i år är nog bästa året hittills. Sen när man får hem dom undrar man varför i hela helvetet pengar ha slösats på detta. Men jag kan nästan säga med säkerhet att det är bästa året i år, då jag, ja vad ska man säga, inte direkt sett bra ut. Och med det menar jag inte att jag är fin nu! Men en liten förbättring.
Och min kväll då? Jo, den kommer nog tillbringas inomhus då vädret verkligen inte är inspirerande..Tyvärr.

LotsOfLove heart


 

Jag tänker inte låtsas tycka om dig, jag klarar mig bra utan dig

Känner verkligen att bristen på något att skriva är total, alla dagar är ju den andra lik, iaf på vardagarna. Och känns ju väldigt värt att skriva sjuttielva likadana inlägg varje vecka, fast nee. Aja, kan ju iaf nämna att vi hade skolfoto idag, och som vanligt så bryr man sig inte så mycket när man snabbtittar på skärmen, men sen när de dimpar ner i brevlådan så vill man helst sjunka genom jorden med det fatkum att hela storuman kommer se det. That´s life, live with it. Jaa, typ. Sen såg jag typ snö idag, det var iaf nån snöblandning så det är ju positivt!


Ser du nu vad du gör

 

Löjligt enkelt!

Ibland så kan jag förundras över mig själ, religionen påbörjad! Ett litet steg för mänskligheten, ett gigantiskt steg för Lovisa. Känns ju också otroligt värt att jag bara bloggar om skolan och skoluppgifter. Vilket otroligt spännande liv du måste ha Lovisa.. Nemen, kan lova ändring i o med bloggbyte. Och på tal om det, trixade lite på den designen idag, och jag lovar, att designa blogg har aldrig varit enklare!

Bara att klicka på det du vill ändra, nästan så man kan tro det är min idé ;)

En bild säger mer än tusen ord

Har varit ganska effektiv idag, slutade tidigt ändå, så jag hann med två-bussen hem. Och när jag brukar komma hem efter skolan så brukar jag inte ha energin att fortsätta med skolarbeten. Men idag kände jag att det skulle va skönt att göra bort litegrann och det gjorde jag också. Känns så skönt efteråt. Men nu har jag gett mig, har även hunnit med att diska undan samt springa över till min syster för att låna en tröja då jag kom på att det var skolkort imorgon, det är så svårt det där med skolkort, man vill inte klä sig för fint men samtidigt vill man inte se ut hur som helst..Förra året var så enkelt, då vi skulle klä ut oss till killar, men i år så ska vi vara vi. Ser ju om det blir som det brukar-kaos. Men det är ett senare bekymmer det. Nee, nu ska jag bara slappa framför tv:n innan sängen kallar, tror det blir en tidig kväll ikväll då jag känner hur skönt det skulle vara att sova nu.
LotsOfLove heart


Förra årets resultat av skolkort. (jag längst ner till höger)

 

Livet som en nittiofemma

Hittills har dagen bestått av skola, lite funderingar och annat sånt där som hör vardagen till. Vad resten av dagen kommer erbjuda vet jag inte riktigt än, eller ja kommer ju vara på skolan tills fyra eftersom jag inte slutat än. Men kvällen är ännu oplanerad, känns skönt, inga måsten och inga tider att passa. Bara vara och kanske göra bort någon skoluppgift. Och sen en kvällspromenad i kylan också. Aja, tillbaka till nuet, har religion nu och vi har en uppgift som ska göras. Men det är ingen som engagerar sig så mycket så jag följer Sofia och Linneas exempel och engagerar mig inte heller. Insåg idag, att vi 95:or, iaf här där jag bor, är så otroligt olika, eller alldeles för lika. Vi byter alltid umgänge, ändrar alltid attityd och kan helt enkelt inte passa in på varandra. Vi har oftast andra umgängen utanför skolan, där vi inte tvingas ihop med 95:or. Sen är vi otroligt taskiga med varandra också.. Men som sagt, alldeles för olika lr för lika för att passa ihop.(Gäller ju såklart inte alla!)  Kanske gäller alla årgångar detta, men jag märkte det idag för oss iaf.
LotsOfLove heartTold you I've been here forever

Slutade tidigt idag, och har, tro det eller ej, gjort lite läxa. Vilket jag aldrig hade gjort om jag stannat kvar på lärverkstan. Spanskan bortgjord och jag har en idé till engelskan, dock så har jag fortfarande black out angående forskningsredovisningen men nåt finns det ju alltid man kan prata om..? Sen var ju den där religionen också, men det lööööser sig. Det är ju länge kvar! :)


Some day I will find my way

På skolan nu då, igen. Ibland skulle det vara intressant att veta hur mycket tid av sitt liv man spenderar på skolan, fast nee, klarar mig nog bra utan att veta det. Dock så har jag ju sovmorgon, så skulle inte egentligen behöva va här nu, men så är det ibland. Det är ändå rätt skönt att hinna vakna till lite innan man börjar.


Bara för att en person ser stark och obrydd ut betyder det inte att den är det, så snälla tänk på vad ni säger, era ord kan såra rejält

 Dagen har flytit på som alla andra tisdagar, skola och körkortsteori. Sen så när jag kom hem till byn igen så följde jag Klara ut och gå. Skönt med kyla. Och bloggen då? Som ni märkt så har inläggen varit få den senaste tiden. Har haft fullt upp och den här bloggen ligger som prio nummer sist nu ungefär. Men ska bli lite bättring, kommer bli minst två inlägg per dag. Promise. Aja, har egentligen en massa att skriva men inget som ska smutsa ner den här bloggen. 


All day, all night

Det finns dagar som man kommer ihåg, sen finns det dagar som man glömmer bort, som liknar alla andra och flyter in i mängden, inget märkvärdigt att komma ihåg liksom. Och självklart, dagar som man helst bara vill ligga kvar i sängen och vänta till nästa dag. Frågan är då den, varför gör man inte det då? Ja den frågan ställer jag mig ofta, vissa dagar är som jobbigare än andra. Idag hade jag gärna stannat hemma, vilket ändå är lite märkligt. Vi har inte speciellt många lektioner, 4 stycken. Och den enda långa är foto och det går fort, så ja, dagen kommer gå fort. Men den känns fortfarande otroligt jobbigt. Donno why men så är det. Men man ska ju inte klaga, har snart avklarat lektion nummer 3 och sen får man snart fara hem. Körkortsteori ikväll också, vilket är ganska intressant. Ja, det finns nog något positivt i alla dagar trots allt, om man tänker efter.
LotsOfLove heart
Tonight, we are young

Blev så att jag tog mina inlägg och promenerade en bit. Sen gick jag vidare till Klara som just skulle ut med Norma, så jag tyckte att jag lika gärna kunde följa med. Det var mörkt ute och inte alls många plusgrader så livet var helt underbart. Livet på en Schtubbe. Just nu sitter jag hos Klara och gör väl egentligen inget vettigt tillskillnad från hon som kutar omkring och gör en hel massa. The typical jag liksom.


I'm trying hard to get it back

Som alla vet, efter helg kommer måndag..Hade bara halv dag, idrott och svenska. Gick väl bra antar jag, nog för att jag inte riktigt förstår hur vi ska hinna svenskan innan v.40 men det är ju ett senare problem det. Sen efter lunch bar det iväg till Lycksele igen och mina inlägg var färdiga så nu är jag steget närmare till en rakare värld! Nemen med inläggen så ändrar jag ställning i kroppen ända upp till nacken. Blir lite längre också ;) Fast får bara ha dom en halv timme för att sedan öka successivt eftersom att de kom o bli träningsvärk.
Och nu då? Ja, ska försöka fixa lite designsaker och lite other stuffs.


I decided never to walk in anyones shadow

Har ni någon gång känt den här känslan att hela ens dag blir förstörd, bara på grund av en persons närvaro? Det är lite jobbigt, livet är helt underbart och allt flyter på ända tills det att man träffar denna person. Den behöver inte ha gjort något speciellt, bara dennes attityd och sätt får en att känna obehag och man känner sig genast underlägsen och vill helst vandra därifrån med svansen mellan benen. Men det kan man ju inte heller göra, för varför ska man göra det för. Jag kanske inte ens behövde nämna att jag upplevt den känslan idag. Och tyvärr kommer jag härmed behöva leva med den fortsättningsvis ibland iaf. Vilka konsekvenser det kommer ge kan jag inte svara på, men jag har mina aningar.
Aja, över till dagen i allmänhet då, halv dag i skolan eftersom att jag skulle till Lycksele och få mina inlägg till skorna. Kände att en halv dag var nog och tillräckligt, man är ju så fruktansvärt seg på måndagar! 

LotsOfLove heart
 


   


 


Åter till helgen då

Som sagt, spenderade min helg i Ammarnäs. Helt klart något minnesvärt. Trevligt folk, fint väder och hästar är väl en sammanfattning av det hela. Iaf, på lördan gick vi först igenom lite saker sen åt vi midda innan min grupp (bestående av Mathilda, Linnea, MikaelaÅ o Madelene) började vandra dit vi skulle sova. Kan säga att de va gode fint där. Sen kom andra gruppen efter en stund. Vi övernattade sen på Söndag var det vår tur att rida ner då, ja fick en svart söt liten prick som hette Mozart. Snäll o trevlig. Turen gick bara bra och alla höll sig kvar. Vi red väl sisådär tre timmar. Dock så for jag och Mikaela upp med Keli och Leo till slalombacken på kvällen när vi kom hem så då blev de 1,5 timme till. Insåg då hur mkt jag uppskattar en stor fin Leo.

Taggade brudar.Mathilda o Mikaelas intervaller..

Framme!
Back

Internet igen nu då, men då är det ju klart att man inte har tid att skriva..men jag återkommer när jag slutat, då kommer text o bilder om helgen. Grymt!

Ready to go!

Jaha, nu har jag packat klart och är redo att fara, bara det att det är 1 o en halv timme kvar. Suck. Jag vill ju iväg NU! Vill ju börja vandra, träffa hästarna (nog för att det kommer kännas som dom där små varelserna ska gå av när jag är van mitt stora ). Och ja, vädret kunde ju inte ha blivit så mycket bättre. Det här kommer bli grymt.

Och sen kan ja ju nämna att när jag vaknade av mitt alarm inatt så var det ingen snö. Liten besvikelse där, men den brukar ju komma...för eller senare.


Sometimes

Känner verkligen att bloggen varit lidande nu ett tag, och inte kommer det bli bättre i helgen heller. Ammarnäs väntar, och nej inget internet! det är skönt, leva bortom all vetskap och skitsnack för ett tag och bara leva i nuet. Wunderbart. Kanske det blir en liten bättring till veckan beroende på hur mycket skolarbeten vi får. Har ju för tillfället inget men det bruka hinna ändras gode fort de dära.. Hörde btw lite rykten om att det skulle snöa inatt, så för säkerhetens skull så ställs klockan på 03.00. För om det nu skulle vara sant så är detta något jag inte vill missa!


Tiden räcker inte alltid till

Nu fick jag äntligen lite tid över för at skriva några rader här. Drog dirr till sommarhagen efter skolan, tog ner den, hem och åt, till stallet och ut på tur med några stycken. Bl.a Rebecka, kul att träffa hon igen. Känns som en evighet sen! Men nu så :) Och sen hem och packa, suck så mkt. Jag e körd. Känns som jag packat hela mitt liv, för två dagar..haha! Aja, ska iaf bli sjukt kul!@ akkan

Då var veckans sista skoldag avklarad, svenskaprovet gjort och alla andra skoluppgifter fixade. Detta måste ju nästan firas, så jag och Sofia bestämde oss att besöka Akkan. Sagt och gjort så här sitter vi nu med varsin hallonsmoothie och datorskärmarna uppe. Och med det välkomnar jag HELGEN!


Hata är ett starkt ord, men vissa gånger är det det enda rätta

Har pluggat (nästan:]) nonstop sen ja kom hem. Eller ja, försökt iaf, det är ju inte direkt min starka sida och jag har verkligen svårt för att ta in saker som jag läser..Skönt med fredag imorrn iaf! Men ska väl göra ett sista tappert försök med detta jävulskap nu, lär somna men då har jag ju då iaf lyckats med det.


Släpp o gå vidare som jag har gjort! O här blir ja anklagad för att va patetisk? ;) haha

Just kommit hem från stallet, fick åka med Anna så jag tog mig hem nångång, så jag antar väl att jag kanske ska plugga nu då..Hmpf, suck. Blev iaf frågad om jag var intresserad av att få privatlektioner av nån, and ofc I am!! Sen så har jag idag insett att barn kan va ganska kuliga ibland, man får då veta saker som kan va ganska intressanta dom vet ju som inte va dom får säga o inte ;) Nog för att jag hade klarat mig bra utan den informationen och nog för att jag redan visste att sådana ord sas om mig menmen, jag tar inte direkt illa upp, glädjer mig bara åt att min kväll blev räddad för att jag fick nåt att skratta åt. Och jaa, bara kul när andra biter sig själva i svansen :)


You want me down on earth but I'm up in space!

Just kommit hem från stallet, fick åka med Anna så jag tog mig hem nångång, så jag antar väl att jag kanske ska plugga nu då..Hmpf, suck. Blev iaf frågad om jag var intresserad av att få privatlektioner av nån, and ofc I am!! Sen så har jag idag insett att barn kan va ganska kuliga ibland, man får då veta saker som kan va ganska intressanta dom vet ju som inte va dom får säga o inte ;) Nog för att jag hade klarat mig bra utan den informationen och nog för att jag redan visste att sådana ord sas om mig menmen, jag tar inte direkt illa upp, glädjer mig bara åt att min kväll blev räddad för att jag fick nåt att skratta åt. Och jaa, bara kul när andra biter sig själva i svansen :)
LotsOfLove heart


 

Nattstad

Känner mig rätt så lycklig just nu (av många orsaker) men blev lite extra lycklig när jag tog mig i kragen och gjorde ett konto på nattstad! Känns verkligen som jag har hittat hem, känns som jag har hittat det där lilla extra nu. Okej, det är bara en bloggportal men ändå! Känns bra. Dock kommer jag fortsätta här tills jag fixat till allt och tills jag känner att jag gjort mitt här. Känner att det här blir bra, ny start och slänga det gamla. Men det är ju inte än, kanske gör det i samband med att det blir en ny månad, det ser vi helt enkelt.


Katschiiing

Dagen har hittills bara bestått av skola, helt sinnes att de redan e torsdag. Vilket betyder fredag imorrn, en lektion och jag klagar inte. Dock svenskaprov då vilket inte är lika underbart men det gå de med. Jag borde egentligen börja packa inför helgen, jag drar ju iväg till Ammarnäs. Hästar, fjäll och två braiga girls hänger med också, så det kan ju inte bli annat än galet bra! Men måste plugga, och sen stallet också. Så packningen beror nog tills imorrn skulle jag gissa.
Du var visst lika falsk som alla dina photoshopade egobilder.

Som jag skrev tidigare så var jag stressad för att hinna med allt kvällen skulle bjuda på. Men nu är jag hemma och lugnet har lagt sig. Började med att fara till stallet, hestis skulle motioneras. Råkade glömma tiden lite så fick stressa för att hinna fixa allt innan Klara hämta mig för att fara iväg på zumban, så då vare min tur att motioneras. Haha. Kan faktiskt rekommendera Åbackens zumbapass för de som vill testa.


Stressad tjej!

Jag lever, men hinner inte riktigt skriva nu. Måstr skynda mig iväg, men vi hörs ikväll!

Kanske en rubrik skulle vara på sin plats

känner mig nöjd med dagens insats när det gäller pluggningen. Men nu ger jag tamefan upp. Nu får allt gå som det går imorgon, går det inte så går det inte. Går det så går det. Bara vänta och se. Och imorgon kommer även en efterlängtad sovmorgon, yummie!


Åh, va vi älskar nya bilder.

I will tell your story if you die


Trust

Ojoj, här är jag effektiv! En uppgift inlämnad och klar och glosorna kan jag. Religion kvar tills imorrn sen är det bara svenskan kvar. Dutti cheey. Aja, nu får det iaf räcka för ett tag eftersom jag drar iväg på körkortsteorin, lite viktigare saker än religion det!
Funderare.

Idag har jag verkligen ansträngt min hjärna. Har funderat över massa viktiga saker, okej några iaf. Började med att jag fundera på om religion verkligen var ett viktigt ämne, vilket det tyvärr var. Det hela ledde till att jag kollade upp olika programmen på universitet hittade en massa intressant så nu får jag fundera på det oxå. Fick till o med Mathilda att bli lite insatt o intresserad av det. Sen har jag oxå funderat över det här med att byta bloggportal då jag snart inte längre står ut, antingen lägger jag ner skiten (och nee, det kommer inte hända) lr byter portal. Byter jag blir det helt klart till nattstad, inget annat är av intresse.


Historien är viktig.

Passar på att slänga in ett inlägg nu när jag ändå har tid. Religion nu, och sen en otroligt lång naturkunskapslektion. Tycker tisdagar är mycket tråkiga dagar men det funkar det med.
Och jag tycker inte att jag kommer att ha stor användning av vad folk tror att gud gjorde. Jag tror då inte han har gjort nåt, eftersom jag tror inte ens han funnits. Och jaa, det är min åsikt.


Och att man skulle komma till himlen efter döden? Hmm, ja tvivlar jag.

You are the music in me. Nee, där gick gränsen, Lovisa, du är såå töntig.

Tycker jag har ansträngt min hjärna nog för denna kväll nu. och ja, man kan väl säga att jag gjort lite iaf. engelskan kan jag någorlunda iaf, inte helt men har morgondagen på mig oxå. Religion, jao, haha kan dom första orden iaf. Men samma där, har imorrn på mig oxå. Svenskan och lille Albert får helt enkelt bero tills en senare tid då det inte ska va klart förrän fredag. Hejja Lovisa, men detta är bara början.
Glöm inte, att du trots allt är den viktigaste personen i ditt liv.

Regnet bokstavligt talat öser ner, så dagens pass med ponnyhesten fick helt enkelt bli i ridhuset.
Sen när jag skulle hem så ramlade Ofeigurs boxskylt ner ur skåpet, älskade, saknade häst.

Och nu, så hade jag ju faktiskt lovat att jag skulle plugga, och ja, det ska jag oxå! Ska börja right now (eller okej, när jag skrivit klart detta som jag faktiskt har gjort nu.)


It was a long time ago

Hemkommen efter en dag på skolan, och vad ska man säga? Precis som vanligt, lektioner och trevligt folk. Kunde vart värre. Tystnaen i huset bröts nyss då Norma kom indundrandes genom dörren. Alltid trevligt, hon är alltid glad.
Drar snart iväg till stallet iaf sen väntas plugg ikväll. Brukar ju inte gå så bra, men ikväll SKA jag.


Staaay

Började just med att skriva uppgiften om lille Albert. Och nu sitter jag bara och är irriterad på mig själv på varför jag började just NU. Jamena, jag har hur mkt som helst jag måste fixa iordning för imorrn och jag har ju haft hur mkt tid som helst att göra det innan, och sen börjar jag nu. Oohh. Aja, är huvet dumt får kroppen lida, och det lär den göra av trötthet imorrn. Tur vi startar med zumba på morron, de kan man kalla bra start på dagen!


Never forget

 Söndag igen då, har kommit in i det här nu att söndagar inte är bra dagar. Nyss längta man till skolan och nu känns det som vi redan gått en evighet och vill ha sommarlov igen. Okej, inte sommarlov, men höstlov, ja tack! Men det är ju faktiskt inte alltför länge kvar. Sen så har vi ju faktiskt inte ens haft nåt prov än, vilket känns oerhöööört skönt. Dock kommer det på fredag, men de är ett senare bekymmer de
Aja, blir en lugn kväll för min del. Skulle kunna somna här sittandes så. 
Ge mig lite snö tack.

Back on track

 Oj här har sdet inte blivit många rader i helgen.. Excuse me. Men bättre sent än aldrig som man bruka säga. Har iaf tillbringat denna dag i skogen (nog för tt dagen inte är slut än men..) Gick väl bra, synd bara vi skjutit fullt på kalvar annars hade vi fällt en idag. Men det va ju lite spännande iaf så man får väl va nöjd.


Hata mig hellre för den jag är än att älska mig som någon jag inte är.

 Så enkelt, så svårt. Så bra, så dåligt. Så rätt, men så otroligt fel. 
 

Ibland måste man göra det som är bäst för en själv, inte för alla andra.

Går bra med min engelska, nee de kan jag inte påstå. Men orken finns som inte, när all energi går åt till att få i sig lite luft iaf, jag blir galen. Jag vill oxå kunna andas, utan att behöva ta 3 andetag/sekund. Men förhoppningsvis snart. Mitt mål är att ta mig till skolan imorrn, två lektioner vilket jag borde klara av. vill helst inte missa något då jg vet att jag kommer behöva vara ledig nu snart i framtiden. Men ska väl börja ta och göra mig redo för morgondagen.
Tummen ur

Ibland förvånas man över sin egen smarthet..Man sitter och tycker att det är ganska tråkigt och man absolut inte har nåt att göra, och sen ligger engelskaboken en meter ifrån. Och när man väl kommer till skolan så klagar man på att man inte kan det man borde kunna. Mycket märkligt detta. Nee men ska försöka ta tag i detta. NU. Fast, samtidigt, jag kan ju skylla på att jag är för sjuk för att anstränga min hjärna med detta...Blir nog så, speciellt eftersom det numer står advanced på min bok.


Besvikelse är något vi lär oss leva med, men blir ändå alltid lika förvånade över.

Hela min kväll rasade i bitar när jag insåg att the sims inte fungerade.. Känner verkligen att detta inte är min dag!
Blev väl lite gladare iaf när vädersaken sa att de kanske skulle snöa, dock var det i fjällen men ändå, det börjar närma sig. Snö, kyla, mörker o mys. Kan inte bli mycket bättre. Såg oxå att de snart är dax för högskoleprov, egentligen kanske man skulle ha gjort de, de e ju trots allt en sjukt bra erfarenhet och sen är man lite mer med om va som gäller när det är verkligen är dax.

Du är allt.

Dagen har gått relativt fort ändå, än fast jag tror att min käre vän febern har följt mig och min kropp hela dagen. Inte riktigt ok, trodde jag skulle börja bli frisk men det verkar bara gå utför. Huvva. Så lär nog tillbringa kvällen med the sims och sen, självfallet, hockey. Pretty good gummisnodd.


Photoshop och jag

 Som jag nämnt tusentals gånger tidigare så är photoshop och jag inte vänner. Inte ovänner heller, men vi förstår helt enkelt inte varandra. Och det här är ändå bara början, vi har en låång tid kvar tillsammans. Och mina förhoppningar på det? Jo att photoshop helt plötsligt börjar prata svenska och att våra gemensamma resultat kan bli någon smula bättre. 
 
 
 
 

.


Jag,du,vi

Jag kom på att jag hade en dag kvar på den där listsaken, men kände att den kommer bli alldeles för lång och komplicerad för att slänga ihop nu. Så den får helt enkelt vänta, jag ser om jag har lust/tid/ork att göra deeptalk av den eller om det helt enkelt får bli ett av alla andra onödiga inlägg på denna blogg. Blir nog imorrn den kommer upp isf. Aja, ska väl kast mig in i duschen snart för att förbereda mig för att kasta mig in i drömmarnas värld. Nog för att jag inte drömt så jätte mycket på sista tiden. Det enda jag minns var att jag drömde om en groda inatt iaf, som bodde under ett träd och när jag skulle gå dit och kolla attackerade alla hans grodkompisar mig. Sjukt, ja. Drömmar är allt bra roliga ibland. Nee, usch nu har jag svamlat och jag tror jag tappade alla efter typ första raden.


En gång kallade du mig vän, men det var innan du fick vänner

Trött, tröttare tröttast. Så kan man beskriva min dag, började med skoljoggen, religion (där fick ja ju faktiskt sova 25 min..), sen iväg till stallet och ett ordentligt pass på banan. Ingen rast eller ro efter det heller iväg till fialotta och vidare mot zumban. Riktig zumba, jag kan säga att mina ben, höfter och rumpa kommer visa att dom finns imorrn men det känns helt ok för mig faktiskt. Men just nu känns sängen mest ok av allt.
Ett steg i taget, inga felsteg nu, bara rakt fram.

Slutade lite tidigare idag. Var väl hemma runt halv tre kanske, men kände att jag inte skulle få nåt gjort på lärverkstan dessutom hade jag ingenting som jag egentligen måste göra nu så de va lika bra.
Ska snart ner till the horse, vet inte riktigt vad jag gör men nånting blir de alltid. Sen iväg till Fialotta. Jag e då alltid på språng jag..


We gonna save the world tonight

Jag och Sofia lyckades ta oss några varv runt badsjön, även om vi kanske skulle ha följt Mathildas råd om uppvärmningen... Aja, gick ju ändå. Känns lite segt med lektioner nu men det går nog bra.
Far till stallet dirr efter skolan och sen blir jag kvar i Stensele för att ta mig till zumban ikväll.

Rädd att jag kanske hade läst dig fel.

Skolaaa

Känner verkligen taggen inför skoljoggen idag, kunde ha vart så iaf.. Men, nu är jag inne på mitt 11:e år med denna skoljogg har inte missat en enda och har börjat få ihop några varv. Och skavsår. Känner redan att min tå kommer dö men, med ett leende på läpparna ändå, för jag e glad.


Made a wrong turn, once or twice

Hemma nu efter att ha tillbringat kvällen på skolan, med körkortsteori. Känns konstigt att faktiskt ha börjat med det, än om det är en tid kvar men det är alltid en början. 5 o en halv månad, sen sitter man här, 18 år. Sjukt vad tiden går egentligen. Men känns bra just nu faktiskt, än om jag kanske inte känner så om sisådär 20 år men det är ju en senare fråga de. Sen så undrar jag varför alla jordens spindlar bestämt sig för att flytta till mitt rum, bara för att jag är en otroligt, oerhört enormisk spindelrädd människa...


.


Dag 29: En bild som alltid får mig glad

Do you remember.

Överlevt ännu en skoldag med ca. 3 timmar foto..What to say? Nee, inget för mig direkt. Känner liksom inte att det är speciellt intressant, bilder är minnen för mig och en rolig grej inget man lägger ner flera timmar på för att få de bra, dom roligaste bilderna är ju ändå dom man failar på.

Skulle egentligen börjat skriva på forskningssaken, men kommer knappt hinna börja innan jag måste iväg till körkortsteorin. Får ta och styra upp det på...torsdag får det bli eftersom det är zumba imorrn. Perfekt, shake dat ass.


Rubriker är överskattade

Jippi vilken bra dag detta är, den har gått så fort hittills, vart tar tiden vägen?!
Känner hur lyckan sprider sig i kroppen, ingen aning om varför egentligen men Mathilda sa att jag skulle vara lite positiv, och hon har nog rätt. Är man positiv så börjar man se mer positivt här i livet. Du är så smart Mathilda! Men en fråga bara, hur ska jag få denna religion att bli något positivt?!


Lalala

Ska snart ta och stänga ner datorn och göra nåt vettigt istället. kanske sova? Jao, kändes gode lockande.
Uppdateringen har varit långt ifrån den bästa de senaste dagarna, me tiden har absolut inte funnits. Men blir nog bättre nu några dagar förhoppningsvis.


Men jag är lyckligare nu

Blev så att jag fick ihop två jobbtimmar ikväll. Känns otroligt behövligt, speciellt med tanke på att öviksresan närmar sig med stormsteg, inte alls länge kvar. Och där brukar det kunna gå åt pengar..
Och sen, ett stort grattis till Kristoffer som klarade motorcykelkörkortet idag. Grymt!


En dag som så många förut

Just kommit hem till kaskeluokt, for ju som sagt till lycksele till fysionåntingkliniken. Och resultat? Jo, nå specialgjutna inlägg. Så fick göra fotavtryck idag och ska tillbaka om 2 veckor så jag får prova och han får fixa vinklarna så att mina fötter hamnar i det läge dom ska vara. Så kul, kärlek till lycksele <3, lr så inte...Haha. Aja, nog om fötter nu och över till kvällen som jag inte hunnit planera ännu. 


Jag hatar fötter.

Dag 28: Mina starka sidor

Måste säga att det är höger..Nemen starka sidor, det var svårt. Är lite dålig på att se själv vad jag gör bra o så, men jag har blivit lite bättre på att acceptera mig själv som jag är o ser ut osv. Så det är väl en bra sak iaf. Sen är jag bra på se bra saker i alla andra. (Även om det resulterar mycket fel ibland men.)


Lycksele

Blev ju en minst sagt konstig skoldag idag, det är sorgligt, hur nära det är mellan liv och död. Overkligt.
Men, det är inget man kan styra över tyvärr. Fast jag var ju ändå ledig halva dagen, fast nu blev vi ju lediga hela. Drar iaf snart iväg till lycksele, ska ju göra ännu en koll på foten och det är nu det bestäms vad som ska göras. (Förhoppningsvis.) Mitt förslag är att hugga av hela skiten, då är man av med den. och förhoppningsvis lyckas jag o pappa hitta dit vi ska, inga garantier men. 
Glädje i all sorg!

Är rätt trött efter dagens strapetser. Gått och vart vaken läänge. Och sen möte ikväll, mycket förändringar men det är bara till det positiva. Tror det kommer blir bra.
Men, vi hörs imorrn.


Schwarzkopf

Sitter för tillfället hos syster, med färg i håret. Life is pretty good sometimes ;) haha nemen känner att det är det just nu, och nej, inte för att jag sitter och håller på bli en schwarzkopf utan för att det bara är allmänt bra. Men ska väl snart skölja ur färgen och sen pallra mig hem och kanske göra nåt lr sova lite kanske. Skönt nanting.


Hunt

Har både datorn och telefon i Storuman, och far inte dit förrän imorgon eftermiddag. Så jag kommer vara ganska okontaktbar nu i ett dygn ungefär. Men, känner ändå att jag kommer sova mesta tiden som är kvar av den här dagen och imorgon har jag inte tid att va social så det gör ju inget. Jakten idag gick väl sådär, inget skjutet men väldigt många älgar, som dessutom nog är kvar på området. Så imorrn tar vi dom. Och för övrigt så är mina ben som träde jag gått förbi idag, har gått sen strax före sju imorse fram tills klockan tre. Dock ett litet uppehåll för att byta område en gång. Sån motion skulle man få dagligen, jävulst vilken form man skulle va i ;) 


 Kan ju nämna att den här lilla damen oxå använda benen idag.

Dag 27: Det här spenderar jag helst pengar på

Det är olika, mycket olika. Men jag köper gärna nya kläder, saker som jag har behov av och sen så lägger jag gärna pengar på nya saker åt hästapållen.


Just sayin

Idag kommer nog uppdateringen va ganska dålig, bara en förvarning. Eftersom att jag tillbringar dagen i skogen. Men självklart kommer jag uppdatera ikväll och berätta hur det gick och så. Men ni får ha en bra dag, för det kommer jag ha!


Dag 26: Dagens outfit och varför jag valde just att ha på det

Jeans och grå t-shirt med text på.
Valde det för att jag hitta det i garderoben och tog det första bästa.


Alltid gör jag något fel

Just kommit hem efter att spenderat hela kvällen i stallet med finaste hästen, kändes att det verkligen var behövligt idag. men nu har jag då landat hemma i soffan och ska väl slö titta på fångarna på fortet. Nostalgi! Sen kallar sängen och imorrn-älgskogen here I come!


Kanske var det du

Konstigt hur en skoldag kan ta så lång tid än fast man bara har två lektioner och dessutom slutar tidigt.. Aja, den är iaf över för nån timme sen och helgen har börjat! Hårfärg är inköpt och förhoppningsvis förbrukas den imorgonkväll, men vi ser väl.
Snart bär det väl iväg till stallet och sen hem ta det lugnt, förbereda för imorrn och sen en tidig kväll då klockan ställs på 05.00. Och nej, jag klagar faktiskt inte!


I'm still not sure what I stand for


.

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på går sönder.


Fredag!

Så otroligt skönt, äntligen fredag!


Nu vet jag precis vad jag vill!

Engelskan är nu klar! Vettefan om jag ens fattade vad vi skulle göra, men jag skrev då ner nå skit iaf. Känner att den där ångesten över engelskan börjar komma så smått, känns som jag inte kommer klara det i år. Det är sååå mkt mer avancerat än förra året. Vill bara klara av det, slippa det sen och inte behöva tänka mer på det. Känns viktigt att jag sätter alla kurser, nu när jag faktiskt börjat klura ut en liten framtidsplan. Aja, nog om det. Har iaf spenderat eftermiddagen med Klara and Kim. Och som ni såg så blev mitt hår kortare. Så, nu är jag korthårig. Igen.


Blogg.se

Ett stort långt, tjockt jäkla klagomail är på väg till blogg.se som rent ut sagt suger. Det är den sämsta bloggportal som finns för tillfället. Bland de bloggar som jag läser så är det bara de som bloggar via blogg.se som krånglar. Ca. 3/4 gånger så tar man sig inte ens in på bloggarna. Så för er som funderar på starta blogg så råder jag er till att låta bli blogg.se.


Cutcutcut

Före:Efter:
Upp upp och iväg!

Hinner inte med engelskan nu. Haha. Klara sluta visst tidigt så ska ner till hästen och så innan vi beger oss till skarven. Ska bara busa lite med (e)Norma först. Kommer tillbaks ikväll och då ska jag verkligen ta tag i enegelskan.


But I still wake up

Tycker torsdagar är helt okej ändå. Kanske för att man fick sluta tidigt menmen. Ska skriva ner det där skiten till engelskan nu och sen gå igenom glosorna en gång, sen är jag redo för morgondagen och sen redo för helg.
Sen ska jag bara vänta på att Klara ska sluta innan vi drar iväg.
Nee, bäst att jag börjar nu.


Dag 25: Något jag aldrig gör om

Ojdå, jag kommer aldrig nånsin göra om mina misstag som jag gjort det senaste året.

Morgon

Känner verkligen att en sovmorgon skulle sitta underbart bra snart. En timmes imorrn iaf, de få duga. Men ska väl lyckas ta mig igenom dagen ändå. Efter skolan så bär det iaf iväg till skarven och mitt hår kommer ryka, men det behövs. Nött, nött och nött. Sen så är det bara köpa färg och charma syster att fixa det inom en mycket snar framtid. Ska nog gå bra, hon är ju rätt snäll ibland.


.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let me explain

Nee snart stänger jag ner, gör mig iordning och krypr isäng med en bra serie. Blåser gode mycket, blir ju alldeles yr på att bara lyssna. Men gode mysit äre.
Aja, redan torsdag imorrn, snart helg alltså. Och då ska man tydligen få se skymten av broder också. De händer ju inte var dag! Vädret såg oxå ut att kunna bli skapligt så det här ser faktiskt ljust ut!


Du var den som fick mig att resa mig, nu gör du så att jag faller.

Känner mig duktig då jag faktiskt tog tag i mitt liv och tränade engelskan + började med forskningsuppgiften. Nöjd tjej! Fast usch så tråkigt det är, tror jag ska börja kör på repliken "nee asså, jag måste reda ut mitt liv först" Med det verkar man kunna komma undan med allt och man behöver inte ens förklara nåt. Verkar då funka för alla andra så jag kanske lyckas slippa läxor om jag kör på det. Lätt värt ett försök.
Aja, blev PW till stallet sen. Myste lite med finaste hästen.


Jag ger inte upp, men jag tänker sluta kämpa för det.


Haha

Fått det att fungera nu. Dagens teknik.. Aja, ska snart börja bege mig mot stallet, på med skorna och mellansänksvägen dit. Underbart i höstluft! fick ett glädjande sms av Sofia, vi satsa på zumba nästa vecka, underbart det med. Livet är rätt bra om man tänker efter. Nee, bäst att stänga ner och klä på sig, lär ju blåsa bort men det är ju en annan femma de.


I cross my heart and I hope to die


Ingenting verkar vilja samarbeta idag! Sitter med datorn i knä men bloggar ffrån mobilen, då äre fan illa! Men de är anledningen till att uppdateringen ha vart sämst idag- blogg.se krånglar men de är ju imget ovanligt.. funderar ibland på att byta bloggportal. Dagen ha iaf flytit på som vanligt och ska nu ta och göra lite skolarbete innan jag beger mig till stallet, blir där till cirlus halv tio och om inte blogg.se skärper till sig så lär de inte komma upp något inlägg förrän då heller. ooh s
 
 

Dag 24: En film jag aldrig tröttnar på

ooh men, ja ser nästan aldrig filmer mer än en gång...Men ja måste ju säga att Ice Age e rätt bra fortfarande fast de e nog mest för att minnena till dom e bra.


.

Du kanske inte får tårarna att sluta rinna, men du är där och fångar dem.
Du är den som alltid tror på mig, får mig på bättre tankar.
Du är den som alltid finns för mig, oavsett vad.
Du är den som inte ställer några krav.
Du accpeterar mig för den jag är.
Du lyssnar och förstår.
Du vet vem du är.
 

Cool story bro, changed my life.

Duktig som jag är (ibland) så gjorde jag bort naturen som för övrigt bara tog en minut eller två. Men det är borta ur världen nu iaf. Funderar över vart resten av kvällen ska ta vägen, lär sluta framför tvn tillsist. Funka de med! Onsdag imorr, två lektioner och sen lärverksta oxå, lär överleva. Och sen torsdag, låång dag och sen på kvällen ryker håret, sörjer typ redan.


Making me love you

Körkortsteorin gick fort, skulle bara lämna in nådra uppgifter samt höra vad vi skulle göra och så. Blir väl på allvar nästa vecka skulle jag tro. Rätt lycklig över att jag är född tidigt på året. Ojaaa. Känner mig förövrigt allmänt glad ikväll, donno why men kul äre då! Har egentligen en uppgift i natur som jag skulle ha gjort men fattar inte riktigt så ja orka inte riktigt än, sen skulle rummet varit städat oxå och sen..o sen... Ingen brådska det kan gott vänta, jag är glad så nu får tråkiga saker vänta på sin tur! :)


Dag 23: Såhär kan min helg se ut

Ingen helg är den andra lik för min del. Beror ju på vad som händer, men den kan väl bestå av det mesta. Oftast tillbringar jag tid med någon/några av mina fina vänner gör lite allt möjligt, ute och roar mig, tillbringar tid med hästen eller så är jag bara hemma och ta det lugnt. O just det, sover ut!


Purple rain

Är nådigt j*vla trött. Förstår inte, har varit jätte duktig på att faktiskt lägga mig tidigt dom få skoldagar som varit, men ändå blir man lika trött. Men, inget ovanligt, jag blir ju trött bara på att höra ordet trött så jaa. Kanske en powernap innan körkortsteorin inte skulle sitta helt fel, då kanske jag orkar hålla mig vaken genom hela.


Move on?! Never without you

Känner verkligen att uppdateringen är sämst nu under skoldagarna. Det är inte min mening och det ska verkligen bli bättre på den fronten, I promise! Aja, hade naturkaunskap i slutet av dagen, i fleera timmar. Det är inte de att ja har nåt emot ämnet men 3 timmar blev lite för mkt för mitt huvve.
Jaa

Passar på att göra ett inlägg nu när jag har nån liten minut över. Förhoppningsvis går dagen fort, halva gjord så de gå nog bra. Jag, Mathilda och Mikaela har även påbörjat vår älgjakt. Haha, oohh. Bristen på nåt att göra måste vara total!


Utan dröm, inget mål.

Godmorgon!
Snart är halva skolveckan gjord och helgen närmar sig. Som jag längtar, längtar ut i skogen. Frisk luft, spänning, mjuk mossa under fötterna och en rogivande tystnad. Wunderbart! Nee, sluta dröm nu. Får väl nöja mig med jakten här på skolan tills dess ;)


Dag 22: En bild från ett minne som jag aldrig glömmer


Haha, ooh va kul.

Helt sinnessjukt så trött jag är. Satsar på en tidig kväll då det blir en tidig morron. Sovmorgon på onsdag, love life.
Nee, nu ska jag nog ta och göra det sista vettiga här innan datorn dör. See ya.
Små glädjeämnen

Har tillbringat min kväll ute i småkylig och klar höstluft. Finns inte mycket som klår det! Att jag dessutom for ut med finaste hästen gjorde inte saken mindre bra. Under hela turen så tänkte jag bara på positiva saker, saker som jag lyckas med och saker jag blir glad av. Kände faktiskt riktig lycka, och det sitter kvar. Och saken blev inte sämre när jag kom hem och fick fylla upp garderoben litegrann.
Snart blir allt för mycket.

Slutat och hunnit hem också. Och spanskan kommer ta död på mig, jag lovar. Tur det bara är 2 lektioner i veckan och att det här är sista året. Ingen spanska för min del nästa år! Nu blir det att ta det lugnt och titta omkring på några saker, sen är det väl bara att bege sig till stallet.


Ta mig tillbaka.

Tjohej

Frågan är varför man alltid är så seg på måndagar. Det är ju då man borde vara pigg, utvilad efter en helg. Men icket. Segare en allt just nu och tycker bara klockan kan ticka så att jag kan gå hem. Men det är ju för mycket begärt det.


Har en känsla av att Sofia är les.
Ja, jag vet att less stavas med två s.


Hmpf!

Så här roligt är det att kliva upp på morron och stressa sig igenom sysslor bara för att skolan har bestämt att den måste absolut börja tidigt.


.


Dag 21: Bästa dagen på hela veckan

Måste helt klart vara fredag, hela helgen framför sig och måndag är utom räckhåll.

Så nu tycker jag att det kan bli helg då, blir nog så att jag går med pappa och vovven som inte får nämnas vid namn. underbart!


När jag ser din lycka, vill jag att det ska vara för evigt, men när jag känner min vilja vet jag att det måste ta slut.

Seg kväll, precis som söndagar brukar vara. men fick lite ljus i vardagen när telefonen ringde. När jag såg att det inte var samma idiot som terrat mig i helgen utan att det var Sofia så spred sig lyckan. Alltid lika trevligt att prata med henne. Men nu ska jag ta och styra upp mitt liv, dvs att ta mig härifrån och till duschen. Uppdateringen har verkligen varit sämst idag, men kan meddela att de är för att jag inte gjort nånting idag. Skönt de oxå ibland.
I don't care.

Kände verkligen ingen tagg alls för skola imorgon faktiskt, men det bruka ju gå över när man väl pallrat sig upp och så. Och denna kväll kommer jag nog att spedera inomhus, mest troligt med tetris lr något annat fruktansvärt ovärt.
Orden svider, men jag vet att snart är det min tur att glädjas åt dem medan du får gråta.


Kanske var det tur

Har inte hunnit skriva idag, har varit ute och målat lite vid altanen. Men nu är jag klar + så börja det spöregna. Sändag idag, så bara att förbereda för tidiga mornar igen då, kommer inte ha sovmorgon förrän om 3 veckor ungefär nu när jakten börjar. Tyvärr sitter man ju fast i skolan på veckorna men på helgerna blir det ut i skogen! Love it.

.
It's a sad, so sad situation

Jag föll för trycket. Jag kunde inte längre stå där längre och vara den enda, den enda som inte förstod. Jag var tvungen göra något åt det, jag tog saken i egna händer och gjorde det. Det svåraste var valet, skulle jag göra det eller inte, velade fram och tillbaka. Jag gjorde det, tillsist. Igen. Ja, jag hade faktiskt gjort det en gång tidigare.
Så jag tog mod till mig, och skaffade mig
Instagram.

Så, följ mig: loviisaolofsson.

Dag 20: Det värsta jag varit med om

Bra fråga, har väl inte varit med om så hemska saker egentligen. Så det få väl blir Röbro på den här, men ingen idé att förklara för ingen förstår ändå, och ingen kommer heller att förstå. Så jaa.


Hur jag skall närma mig detta, våga berätta, få hjärtat å lätta rädd att jag kanske hade läst dig fel

Haha ooh, har börjat inse att Timbuktu faktiskt är ganska bra. Kunde ju knappt lyssna på han förr, så, vad hände egentligen?!


Två Lovisa:or?

Fick nyss ett samtal av min kära broder som frågade om jag var i Umeå, och det är jag ju inte. Men han och Christian hade tydligen sett någon som såg ut precis som mig där så dom va tvungen ringa och kolla. Tänk va kul om jag hade stött på henne, undra om hon verkligen va så lik som dom sa...

Dansa runt jag hör dig sjunga

Har en konversation med en mycket glad Mathilda. Och ja, jag känner din lycka!
Fick mig också att inse att tiden håller snart på rinna ut, så nu måste något hända innan de e försent. Haha, fast det finns ingen risk så länge Mathilda finns.


Du är känslosvart, jag är känslokall

Skönt att sova ut, synd bara man var dum nog att glömma stänga av ljudet på telefonj*vel. Så underbart roligt varje gång man bli väckt av fyllesvin. Nae, finns bättre saker. Menmen, nog om det, ska snart ut och samla ihop några mer jobbtimmar. Ja klagar icket! :)


Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0