.

Jag var ett mörkt moln, du var en ljusblickHome sweet home!

Hemma nu då, for och hjälpte Anna med hagen. Allt blir kul med kult sällskap så de va helt okej.
har en känsla av att helgen kommer att gå fort tyvärr, de bruka ju va så. Men jag ska då iaf hinna med två feta sovmornar. Sen är det ju bra att tiden gå fort, snart vecka 40. Så sjukt taggad! Fast ja ha ju mkt spännande att se framemot nu.


Om du funnits vid min sida just nu hade allt varit så enkelt.

 
 
 
 
 

Don't stop believing

Blev ändrade planer, så jag hade kunnat åka med fyra bussen om jag hade vetat det lite tidigare. Men vad gör man? Nee, inget att göra. Men tro jag ska fara och hjälpa Anna med hagen, så gör ja ju nåt ikväll iaf. Annars så ha jag några saker som jag skulle ha styrit upp och gjort. Men tror det få vänta ett tag till, då de kräver tid och noga förberedelser.


Känns som jag gått under överallt
Kanske var det tur, att jag föll så djupt
För det var du som fick min fallskärm att vecklas ut


Du är långtifrån den jag trodde du var

Blir så jag åker upp till Kaskeluokt ikväll istället. Blir nog bra de än om jag helst velat hem NU. Men det bli ju bara nån timme senare innan jag tar helg på riktigt. Ska bli såå skönt, ladda upp för ännu en vecka.
Blir nog skitbra de, fast först, som sagt var lite nytta.
Faktumet att det är på riktigt äter upp mig inifrån

Slutat nu då, underbart! Tidigt ska de va på fredagar. Får se hr det blir med städningen..Förhoppningsvis hinner jag med fyra bussen och tar mig upp till Kaskeluokt där jag kommer spendera helgen :)


Dag 19: Favorit godiset

Är rätt kräsen när de gäller godis, de ska helst va sånna här:


If I die young

Sitter och försöker få in danskaglosorna i huvet, tycker det räcker med språk nu faktiskt..
Börjar om 40 minuter, engelska. Överlev det här året och det är över sen!
Skönt äre då att de e fredag idag, helg om bara nån timme, får se om jag och Rebecka fixar det sista med städningen då och får resten av pengarna, mm gött.


We are young, wild and free

Tillbringat kvälölen med brudsen emilia o Rebecka. Härliga tider! Jag och Rebecka städade först, och under tiden så gjorde Emilia...ja inget förutom att göra de svårare för oss. Aja, skit samma, kul hade vi då. Sen åkte vi runtrunt och nu är jag hemma i Kaskeluokt igen. Ska skalle kudden snart och göra ett ytterligare försök att sova bort min förkylning. Så skönt!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.

Du kan inte säga att du vet hur det känns om du inte vart med om det själv. Du kan inte säga att jag överreagerar när du inte vet hur dåligt jag mått. Du kan inte säga att jag nedvärderar någon förrän du vet hur den personen nedvärderade mig. Du kan inte säga att det bara var ett skämt du inte varit en del av skämtet. Du kan inte säga att jag är för orättvis när du inte har en aning om vad orättvisa egentligen är. Du kan inte säga att en person är snäll förrän du känner till dens dåliga sidor. Kom inte med din överlägsna attityd förrän du förstår detta, kom inte med dina spydiga kommentarer förrän du vet hur allt var.
Du kanske skrattar åt mig, men jag skrattar tillbaka åt
dig. Det du inte förstår ska du inte beblanda dig med.


A fake smile can hide a million tears

Två timmar kvar i fångenskap innan man slutar. Och fredag imorrn! Två lektioner, sovmorgon och slutar tidigt, kan inte bli så mycket bättre faktiskt. Får se vart helgen tar vägen troligtvis ska jag bara ta det lugnt eftersom att det är den enda "lediga" helgen nu på ett tag. Har fyra helger på rad som är fullplanerade, oh jag gillare ;)


Did you stop believing?

Dagens lektioner består av foto, media, media och..media! Kunde vart värre, kunde vart bättre också. Men måste ju säga att vi lyckades betydligt bättre med vårat fotande idag. Efter skolan blir det mest troligt fortsatt städjobb med Rebecka. Känns gott med pengar i fickan vill jag lova. Då kan man ju dregla över denna litegrann..


Dag 18: Favorit maten

Jag äter det mesta så jag vet ärligt inte.

And I asking you tonight

Har tillbringat lite tid framför tetris, och det är som allt annat här i livet. Först går man upp och är på topp, lika fort åker man ner igen. Sen på topp igen. Varför kan inte allt bara stanna där i mitten nånstans?!Days like this I want to drive away

Sådär ja, nu ska allt funka som det ska förhoppningsvis. Några små ändringar i utseendet men inte mycket att göra åt just nu iaf. Får duga.


2 inlägg...

Har verkligen haft den sämsta uppdateringen någonsin idag. Det är inte det att jag inte hunnit lr så. Har helt enkelt inte bara orkat, haft en sjukt jobbig dag. Både fysiskt och psykiskt, nemen haft största huvudvärken hittills och sen så har jag haft sån där ångest som man kan ha ibland när man känner att allt man gjort och valt hittills bara är fel o så.  Ååh, aja ska väl försöka fixa bloggen nu så man kan kommentera och se nånting. En fördel med en blogg..


Dag 17: Min älsklings parfym

Ja vet inte, är inte så kräsen på märke och så. Huvudsaken den lukta gott så är jag nöjd.

Fukk

Försökt ändra lite nu, men blev inte bra ändå. Så fixar det inom en snar framtid då jag har tiden.
Två lektioner idag, engelska och religion. Jippie, kunde ju inte blivit bättre.. Sen är jag förkyld oxå, känner att det här verkligen inte är min dag..


I never really care until i met you

Nyss kommit hem, turligt nog gick vi inte ens vilse. Haha.
Aja, sovmorgon imorrn men inte för min del men de e ju bara en timme ändå så. Ska fixa till kodmallarna då så att man kan se bloggen via bloglovin samt att man kan kommentera oxå. Oh suck. Slutar då iaf tidigt imorrn oxå, lycka.


Vissa ögonblick skulle få vara för evigt

Hemma, ätit och gjort lite nytta till o med. Och snart bär det av ut i skogen igen med Klara och Norma. Helt ofattbart att älgjakten börjar om mindre än en vecka. Tyckte det va nyss den var men uppenbarligen ett år sen..
Aja, ser väl när jag kommer hem!


Sofia, hämnden är ljuv.

Överlevt min första religionlektion på evigheter. Kill me.
Aja, låång medialektion nu innan jag slutar, men det blir nog skitbra. Foto tro ja de va om ja inte minns fel.


Dag 16: Förebild

Då vare det igen, förebild. Hmpf! Lev ditt eget liv. Nemen seriöst då, visst finns det människor som man verkligen ser upp till och så. och jag kan helt ärligt säga att jag skulle önska att jag var lite mer som min syster. Hon är den pratglada människan som får alla på bra humör, den där typiska människan som alla har ett gott öga till, den där människan som föregår med gott exempel. Den där människan som verkligen står för den hon föddes som. Det är den där människan som jag ska vara lik, men misslyckas med. Trampar i hennes fotspår men hoppar över så många att allt inte ens blir i närheten av det hon gör.


.


Morgon igen.

 

Tänk att få hitta dig här igen.

nee, nu tänker jag stänga ner datorn äta nåt, ta en dusch sen tro jag att jag kanske fortsätter med min bok som jag höll på med. Shit, vad hände? Lovisa har läst.


Lägg din hand mot min kind och visa mig vägen

kom just hem efter att ha vart ute i skogen och gått med Klara och norma som sällskap. Så underbart ute när kylan har kommit. På hemvägen så sprang vi på två älgar, rätt stora djur de dära..


I will be there for you

Hemma nu efter att ha gått igenom den första riktiga skoldagen för den här terminen. En läxa i svenska, alltså är det som ganska lugnt än. Men trött är jag då iaf. Får se vart kvällen tar vägen, tror jag vandrar över till syster lite senare och ser vad hon har för sig ikväll. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to summer paradise with you

Sista lektion nu innan, sen vänta på bussen sen hem!
Medialektion nu iaf, skulle sitta och göra nåt på photoshop. Hmm, min bästa vän lr hur de nu var..åh. Aja, tur är de då att vi ha media annars skulle mitt schema döda mig, som för övrigt Sofia håller på att göra med hennes bedårande bilder.
Everything happens for a reason

Man säger alltid att allt händer av en anledning. Men om det inte finns någon anledning, och saker händer ändå, har det inte hänt då?


Dag 15: Min käraste ägodel

Ojdå. Jadu, min säng de e ju min besta ven. Nemen, skämt o sido så ska ja väl försöka va lite seriös här. Skulle luta mot att de blir telefon lr datorn Men ja vet inte riktigt, har rätt mkt som ja inte vill välja bort lr så.
Så, inget nämnt inget glömt.


Monday morning

Tyckte denna passar bra så här på måndag morron.


Ny vecka, nya möjligheter.

Söndag kväll och den här veckan är snart slut. Helgen har iaf vart den bästa på länge tack vare alla underbara människor i min närhet. men, måndag imorrn och skola. Än så länge känns de bara kul, far även till Kaskeluokt imorrn. Nae, de e väl bara att börja förbereda sig för tidiga timmar imorrn.


Can't you see that I´m the one who understands you?

Känns att det typ är höst nu. Gillart!
For iaf ner till ponnyhesten, nog för att planerna ändrades. Men vad gör man? Oh, orkar inte..
Just nu håller jag iaf på att roa mig genom konversationer med Mikaela och Mathilda. Tur de alltid är lika kul!


Dag 14: Det här ska jag göra innan jag dör

Jag har så mycket jag vill göra innan jag dör. Men det är ju inte så lätt att göra allt detta. Tror jag ändrar lite här och säger, det här vill jag göra innan jag dör.

* Bestiga Kebnekaise (stavning?)
* Weekend på ishotellet.
*Kvala SM, va upp o slåss i toppen med sveriges bäst. Mhm, känslan!
* Flytta till ett ställe där förutsättningarna för att lyckas är bättre.
* Ja, o sen en sak till...sen är jag nöjd och kan dö.En fråga, ett svar. Sen skulle man veta.


Tillbaka på samma punkt igen

Söndag. Regnigt. Kallt. Grått. Underbart! :)
Perfekt för att börja med den andra designen eftersom jag helst har liknande designer till mina bloggar.


Talludden

Som sagt så blev det ju tillslsut så att jag for till talludden igår. velade fram och tillbaka och sen va ju leget borta men det återfanns ju och kom till mig så då for jag ändå, va ju ändå sista för iår så de va ju lika bra att fara. Och jag ångrar mig absolut inte! Hade däremot ångrat mig skarpt om jag inte for. Hade sjukt kul med fint sällskap! Haha och dansade tom, ovanligt mkt för att va jag, men inte bli jag bättre för de. Stackars pojke.


Godmorgon!

Godmorgon! Sov hur jävla underbart gott som helst inatt, mm lovely! 
 
 

Men vi lever lördagkväll!


Yeah

Idag när jag åkte bil, så hörde jag en låt som jag minns att ja hade hört mycket men glömt bort va den hette och så. Så jag var tvungen leta upp den.


Grattis

Grattis på namnsdagen alla Lovisa:or.
- Jo tackartackar!


Kvällen räddad!

Kvällen är räddad då leget är åter till min ägo!


Hey

Sämst uppdatering idag. Men har mina själ, först va jag social med Sofia sen så hade jag och Rebecka tagit på oss städjobb, gode bra timlön! 1,5 timme o 500 spänn rikare! De tackar vi för. Och uppdateringen kommer nog inte bli så mkt bättre, lr jo de kommer den men inte live så att säga. Efter många om och men så blir det talludden ikväll! Sista för i år, så då är de ju bara tagga om till nästa år, 18 är man ju då tom.


Dag 13: Något jag saknar

Jag vet inte riktigt, jag saknar nog inte så mycket eftersom att jag inte har nåt i det förflutna att sakna. Eller jo, visst, jag sakna Viktoria i massor och Ofeigur med. Sen kan jag också sakna tiden då Klara bodde hemma, livet va som roligare då på nåt sätt. Och min broder kan också få en liten saknad ibland.


Morning

 Vårat lan igår gick som de gick, men som Linus sa; ni suger på lana, ni kan inte. Nee, de kan vi inte men kul hade vi ändå och nattbad blev de också. Fyra grader varmt i luften. Tur de va 13 i vattnet.


För vi ska dansa pausa

Japp, då hade jag och Sofia börjat vårat lan då. Vi tyckte slender var en besvikelse, alldeles för enkelt och inte ett dugg läskigt... Så vi sket i det och gick över till tetris istället, spelet som alltid levererar! Okej, slender var väl en aning läskigt då..
Menmen, snart blir det att fara ut och bada. Jajjemen vi kör på de!


Finally!

Äntligen så är nya designen uppe, och nu får den duga. För den här gången iaf..


Ooh.

 Okej, jag har sagt det förut och jag säger det igen, internet är en STOR plats full av olika människor. Och även de som är lika. Och jag tycker de som bloggar ska ha skriva utifrån sig själv och vad de har i sina tankar. Inte läsa en blogg, och skriva va den fast ändra orden. Ingen idé att blogga då, right? Blogga för dig själv, blogga för det DU känner blogga inte för att någon annan bloggar bättre eller mer intressant. Det är DIN blogg, DITT val vad du skriver om. Och vad du än gör, härma aldrig någon annan.

Run, with me.

Kan ju inte påstå att skolan var speciellt jobbig idag. När vi slutat så for vi till badsjön F4:or som vi är så var vi bara tvungna se om vi fick plats i klätterställningen än...
Sen så for vi ett tvärt till invigningen av gallerian. Och nu sitter jag i Stonesele hos Sofia. Och vi har laddat upp med energidryck och chips. Ja, lite lan varning på det hela..


Undra om det är sant detta?!

Kanske ännu en anledning till att gilla sjöar mer än hav?


Dag 12: Mitt bästa minne

Oj, jag ska vara ärlig och säga att det vet jag faktiskt inte. Finns så många bra så jag kan inte välja.
Men haft rätt många bra minnen denna sommar.


Friday

Fredag idag och snart drar jag iväg till skolan. Skönt att starta med sovmorgon. Joppjopp!


Jag är inte accepterad av alla, men jag accepterar heller inte alla.

Kvällen har spenderats i stallet, klagar faktiskt inte och det gick ganska bra.
Ska väl förbereda inför morgondagen nu, och sen ska jag väl försöka ta mig isäng nångång. En lektion imorrn, svenska. Haha, här är man sjukt taggad inför skolan sen ha man bara en liten fjuttig lektion..Men jag lär nog hinna bli less innan detta är över.


.


Törnrosa sov i hundra år

Så otroligt grymt skönt de kan va att sova, man bli som en ny människa. Ja de är ju typ som att återfödas. Så, nu är jag redo flr kvällens äventyr och om allt gå som planerat blir de en road trip med ponnyhesten.
 

I will only stay with you one more night

Överlevde första skoldagen. Och kom på att för ett år sen (och en dag) så började jag ettan. Känns som om de lika gärna kunde vart igår. Sjukt va tiden går fort! Men, just nu tycker jag faktiskt det är bra den gör det.
Känner att man är på väg in i gamla vanor igen, direkt man kommer hem så håller man på somna. Så en pn nu kanske.

Idag firar jag jag ock macen 1 år tillsammans, så jag bjuder på den första bilden jag tog med den.


Palm, med eller utan kokosnötter

Haha, jag hittade ett klipp på en mycket liten Johan Palm. Johan Palm, jadu, de namnet glömmer man inte i första taget. De kommer som alltid att finnas kvar, en liten blond pojke i målbrottet. Han som man tyckte var såååå braaaa, bara för att man tyckte att han var snygg (euw, ja fattar inte, söt, men ja långt ifrån snygg). Och sjunger speciellt bra gör han inte heller. Men jag kommer alltid tycka om Palmen oavsett vad. Punkt.


Haha de här är en riktig naawiie.


Dag 11: Det jag lever för

 Jag lever för att jag har fått mitt liv av en anledning- leva det. Man får bara en chans, och den tycker jag att alla ska ta vara på. Även om livet känns svårt ibland så finns de stunder som är ovärdeliga.
Och alla har fått ett liv, så alla ska leva sitt liv också.
Kort och gott, jag lever för mig själv och de jag har omkring mig.


Godmorgon!

Godmorgon säger jag och beger mig mot skolan! Första skoldagen och jag har aldrig känt mig såhär taggad.
Nu kör vi!


Dag 10: Så ser jag på min framtid

 
 
 
 
Jadu, jag ser helst inte så mycket på min framtid. Då jag känner att jag bara blir stressad då.
Men, jag börjar ha en plan i mitt huvud. Faktiskt lite annorlunda än vad jag först tänkt mig. men vi ser ju hur allt slutar.

Ett leende på läpparna är det enklaste sättet att behålla tårarna på insidan


Ge upp och skaffa sig ett liv, eller fortsätta och leva någon annans liv. Det är frågan.

Följde Ida till busstation när hon sluta. Antingen så hitta hon inte eller så var hon rädd att gå vilse. Och ett tredje alternativ kan ha varit att hon var rädd att bli påhoppad av Storumans skrämmande befolkning. Tyckte förövrigt synd om hon eftersom att hon börja på röbro idag...Men de är lugnt Ida, de är bara att stå ut. Tre år.


Don't dream your life, live your dream

Din dröm kommer förbli en dröm, om du inte vaknar upp och gör den till verklighet.Yeah

Sitter och funderar på om jag ska hinna göra så mkt som möjligt sista dagen lr om jag ska göra absolut ingenting så att jag är laddad till 100%. Hmm, svårt, kanske tare lugnt tills ikväll och gör nåt vettigt då. Så fåre bli.
Hann iaf träffa Miffo idag. Haha.


Hejdå sommarlov!

Sista dagen i frihet nu då, dom flesta har ju börjat redan men icke vi..menmen imorgon så. Och jag är taggad och hoppas att detta läsår går sjukt fort. Lika fort som förra förhoppningsvis.


Åh

Jag började läsa en blogg för nån dag sen, jag märkte snabbt att den var intressant så jag la in den på bloglovin och följer alltså varje inlägg. Och för varje dag som går så känner jag mer och mer igen mig i det hon skriver. Det första inlägget jag läste, de var de jag fastnade för. och sedan har de bara stämt mer och mer in på mig. Skillnaden är bara att den här tjejen vågar chansa mer. Tyvärr kan jag inte nämna bloggen då jag inte vet om hon riktigt vill de, samt blir de ju också lite avslöjande av mina tankar. 
Men, tjejen ska ha all cred!


Boom boom boom boom

Har tillbringat kvällen först med Rebecka och Emilia. Roande, som vanligt!
Sen så for jag till Sofia ett tag, och vad gjorde vi? Jo, vi dansade lite såhär fin balett.. Sen till hästen och smörja in han och nu sitter jag visst här och skriver några rader till er. Igen.


.

Don't give up on the things that make you smile


I will stay

Nee, nu ger jag mig för idag med designen. Börja va lite less på alla siffror, bokstäver o tecken som man egentligen inte fattar ett skit av.. Men, det går rätt bra och jag kan bli nöjd. Vi få se.


Sorry

Har inte bloggat så mycket hittills idag, men har haft fullt upp med lite saker som faktiskt rör bloggen. Hell yeah, förändring på g! Och, inget rosa denna gång...Sad but true. Måste vidga vyerna lite ;)


haha nemen oj va hitta jag?

Dag 9: Min aktivitet

Haha, fattar inte riktigt? Vad jag gör nu lr va ja bruka göra? Aja, just nu håller jag på att göra en mall på en design iaf och vad jag brukar göra är väl typ skola, vänner, hästen and so on. De vanliga liksom.


Jag har trillat dit jag har fallit jag har vaknat

Äntligen kom den här dagen som jag väntat på, kylit, regnigt och grått, mm kärlek! Visst skulle de väl vara tråkigt i längden men inte om de bara är i några dagar.
Så, vad jag göra idag? Tro de bli musik och kanske börja fundera lite över ny design.


I remember every sunset

Just kommit hem efter en kul kväll. Började med att jag o Sofia lekte p12:or, tills vi stötte på problemet: "vi-kan-inte-pumpa-cykeldäck". Då blev de inte lika kul längre så vi övergick sen till att spela något mer passande, f5. 
Sen träffa vi Edvin prata med han ett tag och sen kom även Malin o Tatjana. och när Sofia for hem så följde jag dom hem till Malin o fika o prata.
Bra kväll. Gonatt.Hmpf

Slänger in ett inlägg medan jag väntar på min sega vän Sofia..som ska bara.
Aja, blev iaf ett pass med hesten. Är på rätt väg igen!
Nemen nu va hon visst klar så nu drar jag uuut!


Hvorfor

Har inte så mkt att säga för tillfället eftersom att jag inte gjort så mkt idag. Så då får ni roa er med denna video. De bästa börjar vid 1.30, lr nee, hela är bäst.


Alla har ett val, några är bara för rädda för att välja


Bilder

Hade ju visst lovat lite bilder från helgen.


Dag 8: Ett citat som jag älskar

Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck.

Finns många citat jag gillar men, fick bli detta.

Jag ser dig prata men hör inte ett ljud

^
Sista måndagen på sommarlovet, lev och må! Ärligt så avundas jag faktiskt dom som börjar idag, hade inte vart helt fel känner jag nu. Menmen, några dagar kvar, göra de bästa av situationen. Ska då iaf hänga med Sofia ikväll.


Alla kommer till en punkt där de inte går längre, man måste finna en annan väg

Nyss kommit hem efter mötet, tro vi kommer få ihop en bra hösttermin, bra upplägg, bra lektioner.
Sen blev jag lite kluven inför helgen i september, tänka på cv lr roa mig? hmm, svårt val detta..


.

I just wanna throw my phone away Find out who is really there for me 


I have to move on

hemma igen. Tänkte att det kanske skulle va skönt att komma hem efter en hel helg, tillbaka till ciivilisation. Den tanken ändrade jag så fort jag klev innanför dörren. Ville bara sno, springa tillbaka, sätta mig på en fjälltopp och låsa fast mig. Går inte att förklara, men usch.


Dag 7: En bild när jag var liten

Dag 7: En bild när jag var liten
Haha, åååhh, alla har vi varit små.


.


2010?

Haha ja, att folk aldrig lessnar. Att de fortfarande är lika vanligt med dessa "hata-Justin-Bieber-han-är-bög". Jag kan ju anse att de är såååå 2010, men de verkar ju roa folk fortfarande. Okej, vissa är lite roliga, men börja de inte bli lite tjatigt?
Jamen just

Har faktiskt tagit några bilder i helgen, får se om dom kommer upp ikväll lr imorgon. De bero på hur länge mötet på stallet tar samt hur trött jag är. Men, jag lovar att dom kommer inom en snar framtid iaf :)


Packa upp, packa ner, far hit, far dit.

Då var de bara att packa ner sitt liv i väskan igen för att förbereda sig på hemfärd, ta tag i livet och tagga skolan. Blir perfekt det. Ibland så känns de lika bra att aldrig packa upp, de dröjer inte länge innan man packar den igen. Tänk så mycket tid man skulle spara. Haha.


Jag har det bra mitt liv rullar på!

Lever livet!


.


Hmpf!

Jag vet helt ärligt inte om man ska skratta lr gråta åt blogg.ses ko, som dyker upp alltmer ofta för varje dag som går.
Sofia, vi kan hänga med kon oxå va?

Dag 6: En vän jag aldrig glömmer


.

Mange Makers

Ja, vad var tanken när man såg denna för första gången?Jo, värdelöst skit. Lyssnade man på den? jao.
1000 visningar, de va va dom trodde dom skulle få. Vad fick dom? miljontals. Helt sjukt att nåt så dåligt kan bli så bra. Nog för att jag faktiskt tycker dom är bra nu.
Och dom blev bättre!

Deras framgång var något som dom själva inte ens trodde på.
Men, nu är halva sverige mangefrälst.
Och de visar ju att tom ja o Mathilda oxå kan ha en chans inom sång.

En kylig morgonbris

Då var de morgon då, får se vad vi gör av denna dag.
Skulle gissa på att de blir att bestiga nåt fjäll, de finns de ju gott om så de blir nog inte så svårt. Sen så blir de väl att försöka leta åt sandplatsen som jag o Klara hitta i bäcken sist. Något kallt de kom o va där...


Framme

Då va man framme då, ett stenkast från Norge. Okej, inte riktigt, liiite längre då men aa ni fatta principen iaf.
Täckningen är inte den bästa and so on, men uppdateringen kommer va som vanligt iaf.
Menmen, hare bra, för det har jag!


Självförtroende

Självförtroende är ofta något som saknas hos många människor. Och ofta är det andra människor som får folk att förlora de, trycker ner en så att dom själva växer, tror de. Dom lever egentligen bara på andras svaghet.
Men varför lyssnar vi på de som trycker ner oss och får oss att gå vilse i oss själva? Varför är de så lätt att falla för andra, ändra sig själv mot sin egen vilja bara för att andra vill de? Det är då vårt självförtroende är borta, vi vågar inte stå för den vi är, vågar inte se ut som vi vill, vi vet inte vad vi själva vill längre, vi ändrar oss bara för att vi känner att vi inte duger för andra. Man tror att varje människa man möter har samma nedvärderade tankar om en. Man håller sig undan, säger inte mycket i rädsla att säga fel. Fel för vem då kan man undra. Man blir gömd i sig själv, följer bara med strömmen, i hopp om att inte synas.
vips, självförtroendet är bortblåst.
Kan man bygga upp det? Tro på dig själv, se ut som du vill, du är bäst på att vara du, de kan ingen göra bättre.
Ingen ser likadan ut, vi är alla olika, men ändå samma. Kom ut ur dig själv, våga visa dig, du kommer inse att hela världen är inte emot dig. De finns massvis som gillar dig och accepterar dig som du är.


Dag 5: Min värsta rädsla


Yeah

Verkar som sommarvärmen kommit nu, de va ju så dags..Nee fy ändå, hit med höst, kyla mörker och sen vinter oxå. Värmen gjorde så att de iaf fick bli en uteritt eftersom de va svalt och skönt i skogen. Förhoppningsvis äre nån liten grad kallare uppe i Rönäs men de är väl att hoppas för mkt.


Down, down, down, down, down everybody falling down

Snart ner till Storuman då, sakna ponnyhästen!! Och vad har jag gjort på morron då? Jo, jag har målat mina naglar. Så onödigt, ja vet. Förstår inte varför vi envisas med att måla dessa naglar. De ta lång tid och är egentligen lite onödigt..


Grattis!

Såg nu att jag har skrivit precis 900 inlägg på den här bloggen. Okej, 901 med de här..De är lite fler än vad som kom upp på opalblo-bloggen. Haha ååh.


So many things I need to say to you

Mindre än en vecka innan skolan börjar, känns bra. Nu iaf. Får väl se va ja tycker om en månad...haha. Menmen, idag bär de av upp till Rönäs iaf, tror jag packat det mesta, fast vi far ju inte förrän ikväll så jag hinner säkert komma på nåt ja glömt. Sen så ska ja hinna med ett pass med Leo innan jag far oxå.


Haha, skrattar alltid lika mkt åt slutet på denna musikvideo. Minen.

Dag 4: Någonting jag vill göra just nu

 
Dålig bild men skulle gärna göra körkortsprovet...Haha

En dröm, ett hopp, ett liv.

Kom just hem efter att först ha tillbringat lite tid i skogen med 1000-tals myggor. Nemen jag skulle hålla koll på Norma medan Klara skjöt in bössan. Sen for vi hem till hon och fika o så där och prata. Vi prata rätt mycket, kändes riktigt bra att få prata ut med henne, för är det någon person här i världen som man verkligen kan lita på så är det min syster.
Packat och klart!

Jajjemehn, nu är jag redo för att tillbringa en helg uppe i fjällvärlden.


.


And I can see a better day

Råkade visst bli en oplanerad powernap, konstigt att man blir så fasligt trött av att göra, ingenting? Menmen, med lite mer sömn, en macka och musiken ikopplad så är jag redo för både städning och packning.


Ååh

Skrev ett inlägg för ett tag sen om hur många statusar man gjorde när man just skaffat face. Och självklart kollar Ida upp detta i detalj...


En rubrik säger mer än innehållet

När jag vakna imorse kändes de verkligen inte som jag sovit nåt, har helt seriöst drömt nåt hela natten. Fast jag tror att de va en enda lång dröm. Konstig men helt okej! Hade inte sagt nej till att förverkliga den.
Idag har jag funderat på att städa lite, fast de brukar oftast inte bli så..Men vi se ju.


.


Ge mig en chans att förklara

Kom just hem efter en tur på sjön. Helt spegelblankt och fint var det! tycker sjöar är såååå mycket finare än hav... Vattnet var varmt så självklart så kunde man inte motstå frestelsen att hoppa i. Hittade en liten ö med fina små klippor, där ska en av mina framtida stugor stå, perfekt. Bäst ja hitta en man som kan spika, haha för de kan då inte jag..


Dag 3: En person som betyder väldigt mycket

De finns så många, kan inte välja en.
Men dom som har störst betydelse, fått mig att stå där jag står idag

Rebecka
Sofia
Ida
Mathilda
Linnea
Mikaela
Viktoria
Klara

Upp, upp och iväg!

Drar ut på sjön nu, bikinin med då målet med resan är att hitta en bra plats att bada på. Okej, de är då mitt mål iaf eftersom att värmen håller på att ta kol på mig..


I just met you and this is crazy

Då var gräsmattan kortare, jag har aldrig förstått vitsen med stor gräsmatta, de ta mkt bensin, icket miljövänligt de inte! Menmen, de ska väl va fint antar jag...
Nu sitter jag mest bara och kollar på parodier till olika saker, sjukt kul i brist på annat!


We're just one big familyI would still be holding you like this

Onsdag, de vill säga att de snart är fredag. Då de bär upp till fjällen, närmare bestämt Rönäs. Var ju evigheter sen jag var där sist så de kommer nog bli skitbra. Nog för att jag tycker fjäll inte är speciellt fint, lr jo när man väl är uppe på fjällen men när man står där nedanför, instängt, risigt och allmänt ofint.


Dag 2: En bild på mig och mina syskon


I'm maybe bad but I'm perfectly good at it

Ikväll ska jag börja med ett projekt som jag egentligen skulle börjat med för läääängesen eftersom att det egentligen skulle vara klart till de att skolan börjar, men jag e ju alltid lite efter så jag nörjar med det nu. Jag ska nämligen göra en liten bilderbok till min fina vän Sofia. Vad den handlar om tänker jag inte avslöja nu, de få ni veta när jag har fått in den till ett bokförlag.


If tomorrow never comes

Har ju glömt att säga att jag är back in Kaskeluokt igen, for hit efter jag hade varit i stallet.


Sen insåg jag ju att arkviet funkade igen! Efter typ en (?) vecka. Tycker det var på tiden..Så jag började med en liten design idé. Headern är dock bara tillfällig tills jag vet hur jag vill ha den. Sen så är det ju alltid alla smådetaljer som man aldrig fixa med när man har fått till helheten.

Får se hur mkt tjaffs de bli denna gång.
tewpen@hotmail.se

Före:Efter:


I need this things, like I need you

Sitter och har just fått photoshop att fungera, och nu har jag lite planer för en ny header! Dock är ju arkivet inaktiverat så ändringar går tyvärr icket att göra nu...
Sen så är jag för tillfället fruktansvärt irriterad, dock inte på tekniken denna gång. Utan på mänskligheten, nee, ja ska inte dra alla över en kant! Men, jaa, neee de går ju inte förklara. Vissa förstår bara inte att lyckande inte kommer som ett paket med posten, serverat på tallriken till middagen lr att de finns någon genväg dit...Dit tar man sig själv, oavsett vad man har på sidan som hjälper en.
Sluddrigt och ni lär inte fatta mycket. Men thats it.

ÅÅh, här ha ja skrivit att arkivet inte funka, o sen gör de det..

Hår

Idag upptäckte jag en sak, mitt hår har växt. Ja, de är ju nästan en självklarhet att det gör, men jag tycker de har stannat i växten på sista tiden..

Snart kan jag klassa mig som långhårig och inte korthårig.

.

You can not live without love, and you can not love without living


PS

Jag och photoshop började dagen mycket bra, bästa vänner, vilket inte händer alltför ofta men sen gick det utför.
Men, allt är min dåliga engelskas fel.


Du kanske inte kan ändra världen, men låt inte heller världen ändra dig

Märks att det är jobbigt att komma in i gamla vanor igen, slocknade innan elva igår. Bra gjort!
Sen inatt drömde jag en konstig dröm, och tänk om den hade varit sann. Den högern hade suttit så jävla bra. In ya face liksom. Ska nog göra några headers nu och se om de blir någon som jag bli nöjd med. Tveksamt.


The one

I know it's hard to find your way
when it's all dark
you want to run and leave all the shadow far behind

Don't give up
cause you are the one who's breaking the waves
cause you are the one who's giving me grace when i lost my placeYeah

Fick just reda på att Jockiboi och hans vänners show  avsnitt 2 har kommit. Måste se de ikväll alltså.. Haha, ja va ska man säga, man få då skratta iaf!


You are always on my mind

Hemma nu efter ett pass i paddocken. Stekande varmt var de, usch.
Nu blir det nog tv lr nåt resten av kvällen. Och just nu så är jag verkligen fruktansvärt irriterad på alla sidor som har med bloggar att göra, nu ha bloglovin sluta funka också! Fukk till teknik.


Styrkan sitter i viljan.


Förlåt, Sofia förlåt, jag har absolut gjort fel!

Känner mig rätt nöjd, klockan är strax efter tolv och jag har hunnit med cykla Stensele tur och retur. Det är framsteg, i vanliga fall hade jag just klivit upp nu..

Och förövrigt så håller jag helt seriöst på få psykbryt på blogg.se..


Dag 1: En bild på mig själv som jag är nöjd med

Dag 1: En bild på mig själv som jag är nöjd med

Haha, ååhh.


Den största framgången är att kunna vara stolt över sig själv

Gick isäng i tid igår faktiskt, men vad händer då? Jo, då ringer telefonen. Min första tanke var, Ida Byström? Men de var de inte så ja blev lite förvånad när jag svarar och Mathilda mred Linnea i bakgrunden. Och vi pratade, pratade, pratade och just de ja, pratade! Kändes som vi hade mycket att prata om? Men ändå känns de som vi har minst lika mycket osagt.


Lets start, tomorrow..

Dag 1: En bild på mig själv som jag är nöjd med
Dag 2: En bild på mig och mina syskon
Dag 3: En person som betyder väldigt mycket
Dag 4: Någonting jag vill göra just nu
Dag 5: Min värsta rädsla
Dag 6: En vän jag aldrig glömmer
Dag 7: En bild när jag var liten
Dag 8: Ett citat som jag älskar
Dag 9: Min aktivitet
Dag 10: Så ser jag på min framtid
Dag 11: Det jag lever för
Dag 12: Mitt bästa minne
Dag 13: Något jag saknar
Dag 14: Det här ska jag göra innan jag dör
Dag 15: Min käraste ägodel
Dag 16: Förebild
Dag 17: Min älsklings parfym
Dag 18: Favorit maten
Dag 19: Favorit godiset
Dag 20: Det värsta jag varit med om
Dag 21: Bästa dagen på hela veckan
Dag 22: En bild från ett minne som jag aldrig glömmer
Dag 23: Såhär kan min helg se ut
Dag 24: En film jag aldrig tröttnar på
Dag 25: Något jag aldrig gör om
Dag 26: Dagens outfite och varför jag valde just att ha på det
Dag 27: Det här spenderar jag helst pengar på
Dag 28: Mina starka sidor
Dag 29: En bild som alltid får mig glad
Dag 30: Såhär ser mitt liv ut just nu

Now or never.


Nobody is perfect, you are nobody.

Blev en tur ut i skogen med Leooooo. Alltså behövde inte Rebecka hjälpa mig, och lika glad för de blev hon. Haha.
Och sen trodde jag att vintern var på väg men jag hade uppenbarligen fel, sol och värme ute. Huvva!

Hatar att arkivet är inaktiverat, detta tvingar mig att ta nya bilder varje dag. Hmpf!

Skadeglädjen är den enda sanna glädjen!

 
 
 
 

Ooh, lycka! Glädjen går inte med ord att beskriva, de här kan bli så grymt bra n
 

En vacker dag kanske du kommer till mig säger att du har ångrat dig. Men den dagen står jag inte kvar vid din sida.

Snart bär det av ner till Storuman igen.
Laddar upp för ett ordentligt dressyrpass senare ikväll. och då skulle rebecka kanske komma och hjälpa mig lite. Perfekt. 


Haha asså nee.

Jag är ju helt och hållet emot tidslinjen. Men en sak som e lite bra med den är att de är mkt lättare att hitta åt va man ha gjort för några år sen o så. Fast jaa, de va ju mest bara pinsamt, dom där helt ovärda stausarna man gjorde när man just skaffa facebook. Suck.


.


Sunday bloody sunday

Näst sista söndagen på detta sommarlov, de vill säga näst sista söndagen som man slipper oroa sig för en tidig måndagmorron dagen efter. Idag hade jag fått ett uppdrag att väcka Ida mellen nio/halv tio. Så jag bomba hennes facebook och tro de eller ej, tjejen vakna.


Du är strösslet på en glass

Oj vad duktig jag känner mig nu, lr duktig, men snäll. Diskade först, sen snäll som jag är sprang jag över till Klara för att mata hennes köttätande marsvin. Okej, ja sprang inte, jag gick. Och de va kyla ute!


Haha Frida!

If you could see that I'm the one who understands you

Så gammal, så bra, så passande. Låten, texten, videon, ja allt! Den är helt enkelt perfekt!Hennes namn brevid ditt svider i hjärtat mitt

Just kommit in efter två promenader, en med dog number uno och så en till med dog number dos.
Svalt och skönt ute nu, snart höst!
Jag var bara tvungen

Haha, hoppas ni inte blir alltför sura nu...Aja de e smällen ja få ta sen.


Samma gamla skiva spelas

Råka visst fastna framför os, nog för att de inte va så speciellt intressanta sporter. Gång och mountain bike.
Okej, mountain bike är helt okej, och skulle va sjukt kul att testa. Men inte lika intressant att titta på..Men ändå fastna man där på nåt märkligt sätt? Märkligt detta med os, allt bli som mycket mer intressant.


Paniiik!

Satt och kollade upp vad som händer helgerna framöver och insåg att de bara är 3 veckor kvar innan vi åker till Lycksele och tillbringar en helg på Tanne. 3 veckor! Det är ju typ snart..Så nu taggar vi brudaaar!


(Bilden är tagen av Rebecka)

Bumpy ride

 
Har suttit och sett MTV breakfast club hela morron. Sjukt längesen man såg på de, de spelades nästan bara bra låtar också kanske inte dom nyaste, men bra. Så jag kan tänka mig att de har låtit mycket fint med min fina sångröst, som är ännu finare på morgon och med en förkylning i halsen. 


 
 
 

Poppa popcorn i en skål

Ikväll tänkte jag utmana mig själv genom att göra nåt jag aldrig gjort förut,-poppa popcorn, i en gryta. Ja jag vet, jag  e lite efter men jag har inte tyckt om popcorn hela mitt liv så..
Tycker iaf ja lyckades riktigt bra!Och sen, en iskall loka på det. Livet e allt bra underbart ibland.


O jag har nåt jag måste göra

Den här kvällen har hittills spenderats på att öva till moves like jagger, hade helt glömt bort hur nåt så otroligt kul kan va så jobbigt. Meen, de e ju alltid mycket roligare när vi e alla. Men nu övade jag mest bara för att kunna stegen. Dom där små fina detaljerna kommer när grunderna sitter perfekt..!

O just de ja, jag kände för lite förändring...
/ oviisa

100% Tjorvfritt

Jag brukar ofta störa mig på att all headset alltid tjorvar, hur fint man än lindar upp dom. Så jag tog saken i egna händer och löste problemet.
Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0