Lämnar skolarbeten bakom mig för en vecka

Idag är en sådan här dag som man inte kan låta bli att tycka om, i alla fall inte om om man är student i norra delen av vårt avlånga land. För hur skönt är det inte att gå på lov, släppa ALLT skolarbete för en hel vecka och bara vara och göra det man känner för? Väldigt skönt enligt min egen åsikt i alla fall. Dagen började bra med att vakna upp brevid pojken som lyser upp tillvaron lite extra, sedan bege sig till skolan för att avklara dagens första och sista lektion. Efter det låste jag in allt som heter skolarbete i skåpet och gick hem, en mycket befriande känsla att lämna allt sådant en vecka. Annars har väl dagen i sig varit rätt händelselös, rastade vulvan lite på isunderlaget nu ikväll men i övrigt har det varit väldigt lugnt. Tragiskt nog börjar tröttheten ta över så blir nog inte uppe jättelänge ikväll, men jag skulle ju utnyttja lovet till att vila ut och samla ny energi så det är väl lika bra det.

 

En torsdag, en bra sådan

Har varit en rätt ovärd skoldag idag, har inte fått mycket alls gjort. Första lektionen gick ungefär ut på att vara arg, vilket gällde ungefär alla i SA11, och när SA11 är arga kan de lätt bli en negativ stämning, vi är verkligen bra på att uttrycka känslor måste jag säga. Vilket är både positivt och negativt. Och resterande lektioner så hade jag iprincip inget att göra, eller jaa, det har man väl egentligen alltid men.. Aja, tänker inte uttråka er mer med mina händelserika skoldagar utan kan istället nämna att jag idag fått iväg en första jobbansökan, förhoppningsvis blir det som jag tänkt mig. Det återstår ju att se. Kvällen är dessutom planerad vilket inte alltid händer, ska i alla fall snart hoppa i några andra kläder för att fara ut och gå med Josefin vilket var väldigt längesen, så det ser jag framemot! Efter det så drar jag iväg till Grubbe, passar perfekt då jag saknar honom. Så det blir ett bra avslut på denna ändå rätt så oeffektiva dag.

 

Inga utlandsresor för min del

Har haft en relativt bra dag, för att vara onsdag, då onsdagar betyder som vanligt en massa media. Men tro det eller ej så JOBBADE jag faktiskt på bra. Jag vet att ni är förvånade men ibland så har jag mina stunder. Men var som vanligt inte så ambitiös att jag orkade stanna kvar på lärverkstan och göra gymnasiearbete, nejdå. Så for istället hem tidigt och gjorde? Absolut ingenting, vilket var det bästa på hela dagen, typ. Men sedan for jag och hämtade hem brodern som har återvänt efter några månader i Nya Zeeland. Och trots historier, bilder, videor och upplevelser så är jag inte det minsta sugen på att åka utomlands. Nej, tvärtom, inser ännu mer varför jag är bosatt här jag är. Annars så har denna dag inte bjudit på något mer magnifik och lär så heller inte göra. Så det är lika bra att slå igång farmen och förbereda inför morgondagen.

 

Pressad av.. tid?

Dagarna masar sig verkligen fram i en mycket långsam takt, kanske kan det bero på att just nu är lov det enda jag vill ha, behöver ha. Har upptäckt att min kropp börjar ge signaler på att den är stressad, snabba hjärtslag, känns som jag har en sten över bröstkorgen och går med smått oroskänsla över allt och inget. Varför jag är stressad vet jag inte då vi egentligen inte har speciellt mycket att göra i skolan. Men bara tre dagar kvar innan jag får vila ut ordentligt, har inga större planer för lovet vilket är lika bra. Återhämtning, vila och en paus från måsten då blir det nog bra. Annars har väl dagen i sig varit helt okej, det enda dåliga är väl att mr. Pojkvän är borta någon dag. Men i övrigt så flyter det på. Skola och jägarexamen har denna dag bjudit på och nu väntas bara en dusch och farmen innan sängen kallar. Tidiga kvällar och mycket sömn, då går dagarna ändå hyfsat bra.

 Två år

Har väl egentligen inte så mycket att säga om denna dag, en måndag. Lite halvt tråkig dag men fick i alla fall något gjort på gymnasiearbetet, rätt mycket faktiskt. Annars så fick jag hem min balklänning idag, den passa till och med, kändes väldigt bra det. Efter skolan så körde jag Kims bil ut på service och kvällen har spenderats framför tv:n. Rätt skönt för att trots att jag lyckades sova 10 timmar inatt känner jag mig trött och alldeles tom. I övrigt finns inte mycket att säga om denna dag förutom att det idag är precis två år sedan jag fick hem Leo. Två år av skratt, svett och tårar. Den varelse som fått mig att tro på mig själv då andras ord om att jag aldrig skulle klara av honom gav mig motivationen och viljan att aldrig ge upp. Och kanske är det så att han är min enda starka sida här i livet, det enda som får mig att känna att jag faktiskt klarar av något.

 

En sån där dålig söndag

Så var det tyvärr söndag igen, och idag är en sån där typiskt tråkig söndag, jaa lite smått söndagsångest kanske. Kanske en blandning av det och den dåliga sömnen som veckan har bjudit på. Har inte sovit speciellt bra eller mycket någon natt på hela veckan och det börjar sätta sina spår, huvudet är inte riktigt med. Aja, gårkvällen var väl okej, lite lite folk och så men. Och den här dagen har först spenderats till att se Sverige förlora mot Kanade i os-finalen, lite surt men silver är ju bra det med och sedan har jag iprincip inte gjort någonting. Men tog i alla fall ut hästapållen i skogen nu ikväll me nu är det väl bara att försöka ladda upp inför morgondagen och en sista vecka innan lov. Kan säga att jag ser framemot lite långledigt. Men en skolvecka dit och lite skoluppgifter som ska göras, så det är bara att ta tag i det och bita ihop innan man får koppla av och släppa allt för en stund.

 Vi är på gång

Att det är helg känns helt okej och att få sova så många timmar man själv behagar känns inte heller helt fel. Denna lördag har hittills inte bestått utav så mycket, en promenad med Norma och ett dressyrpass med hästapållen. Men det har varit rätt skönt ändå så. Dock så borde jag egentligen börja göra någonting nu; gå ut och sätta i bilen, tanka, duscha, fixa mig och sedan dra iväg och hämta Sofia och Daniel. Sedan så blir det middag på Kitas innan kvällens roligheter. Känns som att kvällen kommer att bli bra och att vi kommer att ha kul. Det brukar vi i alla fall ha så jag är inte alls orolig över den saken. Nej nu har jag inte tid att sitta här längre, bara att börja beta av planerna så ses vi en annan gång.

 

Fredag, helg och ändrade planer

Att släpa sig upp för att ta sig igenom en lektion på fredagmornar är alltid lika motigt. Det känns lite onödigt ibland, för det första att det bara är en lektion och för det andra att man (jag i alla fall) nästan aldrig får något gjort på den, kanske beror på att det är fredag och helgen hägrar. Men som alltid far jag dit och fick faktiskt en uppgift inlämnad, en uppgift som jag förövrigt nästan hade gjort klart en gång men råkade radera, så var tvungen att göra om. Dog litegrann då. Efter skolan så blev det inte mycket gjort, blev en rätt lång powernap vilket var skönt, har sovit lite halvdåligt i veckan så det vara antagligen behövligt. Sedan så har jag hunnit en sväng till hästapållen och nu hade jag tänkt ta det lugnt och varva ner. Kvällens planerade utgång blev uppskjuten till morgondagen, vilket nog är lika bra. Man är ändå alltid mycket tröttare på fredagar så. Men ni får ta och ha en bra helg allihopa!

 

Dagen då alla bitar föll på plats

Dagen har varit bra, så bra den kan bli när man fyller 19. På en torsdag. 19 är för övrigt en rätt tråkig ålder, men vad gör väl det. Blev bara en lektion idag dessutom, så det blev både sovmorgon och ett tidigt avslut. Varför är inte alla dagar så? For sedan och kollade så att hästapållen levde och fick mat och vatten. Lagade sedan mat och när jag lagar mat så kan man lätt tro att jag ska laga mat till hela svenska fotbollslandslaget, det vill säga att det bli massvis med mat. Inget undantag idag så vi blev då mätta. Klara och Tomas kom förövrigt förbi och åt både mat och tårta. Jag är fortfarande mätt och kommer mest troligt att inom en snar framtid se ut som en köttbulle på ben men det blir ett senare bekymmer. Aja, dagen har varit bra på alla sätt och vis och förhoppningsvis blir morgondagen minst lika bra om Sofia är frisk så att vi kan fullfölja kvällens planer. Och tillsist, tack till alla som på något sätt grattat mig idag, det värmer i mitt numer snart gamla hjärta.

 

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram

Vaknade en stund före klockan imorse och var pigg, lyckas självklart somna om de få minuter som är kvar och vaknar av alarmet och är dödstrött. jobbigt läge, men i övrigt så har dagen flytit på bra trots alla dessa oändliga medialektioner som onsdagar alltid bjuder på. Struntade än en gång i lärverkstan, tar just nu varje tillfälle som ges att sluta tidigt. Blev istället en fikadate med Sofia, och Daniel också ett tag. Det var trevligt och gott också för den delen. Lär väl rulla fram innan den här veckan är slut men det är väl smällar man får ta, rund är ju trots allt också en form. Sedan har jag hunnit med en tur i djupsnön med hästapållen och nu väntas mest troligt serier eller något liknande. Ska försöka sova rätt tidigt ikväll trots att det är sovmorgon imorgon, då sömn är en bristvara och tröttheten ett faktum under vardagarna. Och nu är det enbart 2,5 timme kvar i mitt 18-åriga liv, tyckte det var nyss jag blev 18 men vips så fort ett år kan gå.

 

Varning för en smått negativ ton

Tisdag, vilket innebär att inte ens halva veckan har gått och jag är så less, så fruktansvärt less. Så jag kan väl inte påstå att jag fick så mycket mer gjort idag än vad jag fick igår, går riktigt tungt. Pressad, stressad och och så oerhört less på allt som har med skolan att göra så jag bara vill spy över allt. Orkade inte med att göra något skolarbete på hålet utan drog iväg till hästapållen istället, vilket nog var smart trots allt. Sedan iväg till skolan igen för att ta sig igenom sista lektionen, vilken bjöd på ännu en uppgift. Inspirerande. Nu blev det en sån där tråkig och negativ ton över detta inlägg, men det hör väl livet till. Men det har ju faktiskt inte bara varit skola idag utan när jag slutade så såg jag att min studentklänning hade kommit och turligt nog passade den också. Och nu ska jag snart vandra iväg och hämta Molly som får vara här inatt eftersom att Kim jobbar.

 
 

Det är när skillnaderna märks man finner motivation att fortsätta

Tittade igenom lite bilder idag, och jag har aldrig tyckt att jag och Leo tagit oss framåt rent ridmässigt, förtroendet har jag vetat att det har utvecklats men ridningen.. nej. Fast detta fick mig faktiskt att förstå att allt slit har gett mer resultat än så, viljan att det faktiskt skulle funka för oss. Första bilden är tagen för knappt 1,5 år sedan och den andra är tagen idag. de märks lite skillnad i alla fall, och detta har vi iprincip åstadkommit ensamma.


 
 

Dags för lov snart tycker jag

Något riktigt inlägg hanns det aldrig med igår, men vad gör väl det, man kan ju lika gärna sammanfatta en måndag på en tisdagsmorgon. Men som sagt, måndag igår och en halvseg dag, fick absolut ingenting vettigt gjort. Kanske så att mn hjärna har tagit lov redan, den brukar ju kunna ha en förmåga att göra det någon vecka i förväg. Men det är väl sånt man få ta. Fakturan för studentmössan kom igår också, så nu är allt betalat och fick även ett sms om att klänningen är på väg så den lär väl komma imorgon skulle jag tro. Hann även med ett pass med hästapållen innan jag drog iväg till Grubbe, så min måndag var helt okej även om skoldagen inte var den bästa. Så nya tag idag med enbart två lektioner, så det borde ju ändå gå hyfsat bra. För övrigt så håller bloggen driva mig till vansinne då den inte rikitigt publicerar inläggen som den ska, de läggs bara under rätt kategori eller månad, visas inte på startsidan så vi ser väl om detta inlägg överhuvudtaget kommer synas.

 

All my life I've been waiting for someone like you

 

Snart en ny vecka efter en väldigt slö helg

Så var ännu en helg avklarad och imorgon är det bara att vakna upp och inse att verkligheten kallar. Men det är ju trots allt bara 2 veckor kvar innan det är lov, känns stabilt, och sedan efter det brukar tiden bra rusa iväg. Och vart den här helgen har tagit vägen vet jag inte riktigt, tycker jag inte har gjort någonting och tiden har ändå bara rusat iväg. Idag har jag gjort så lite så jag fick lite smått ångest, så jag ställde mig och lagade mat, diskade och begav mig ut och sprang. Idag gick det ärligt riktigt tungt, och inte blir det bättre för att vädergudarna aldrig verkar vara på min sida, har varit snöstorm mer eller mindre hela dagen. Huvudet var inte heller med och kunde inte motivera mig själv riktigt, och jag hann ifrågasätta mig själv många gånger om varför jag överhuvudtaget ens tänker tanken på att utsätta mig för det. Aja, jag gjorde det i alla fall och det känns alltid bra efteråt. Avslutar denna kväll med lite serier och laddar inför veckan.

 

Os, öl och en vanlig lördag

Ja vad ska man säga om denna dag? Har egentligen inte gjort någonting, men ändå litegrann. Började dagen med lite OS, och jag antar att det har ungefär varit lika svårt att missa att Sverige tog guld i staffetten som att över hälften av alla facebookanvändare dricker öl. Nej, jag tror det har varit svårare att missa os-guldet faktiskt. Sedan satt jag mig ner med gymnasiearbetet(!!), på något konstigt vis känns det som att jag snart känner mig färdig med det men samtidigt känns det som att det skulle vara en omöjlighet. Och kvällen spenderade jag med att springa, åt mängder med fruktsallad och däckade slutligen i soffan. Kroppen har känts tung och trött hela veckan och jag hoppas att det beror på sömnbrist och inte på att det lurar någon förkylning. Så inatt är planen att sova, sova och sova och hoppas på att det innerligt är sömnbrist som är problemet.

 

Oromantisk eller bara obrydd om vilken dag det är

Sov otroligt bra inatt, lyckades säkert sova 9,5 timme vilket var väldigt skönt. Spelade dock inte så stor roll imorse när klockan ringde, jag var lika trött för den skull. Men med bara en lektion till helg så gick det ändå rätt bra att ta sig upp. Lektionen däremot gick inte så bra, var bara allmänt trött och less på allt så fick egentligen inte så mycket gjort. Men till slut så tog den slut och jag tog helg, har dock inte gjort så mycket sedan dess. Helgens planer är väl inte så stora, drar nog ner till Storuman ikväll i brist på annat och ser vad Klara och Kim har för sig. Förutom fredag så kan jag ju tillägga (för er lyckliga som lyckats undgå det på facebook, instagram osv.) att det är alla hjärtans dag idag. En helt vanlig dag enligt min egen åsikt, vilket jag alltid har skyllt på att jag alltid lyckats vara singel på alla alla hjärtans dagar. Men så är ju inte fallet i år, men jag känner fortfarande inte direkt att det är en speciell dag. Inte som julafton direkt. Kanske är jag oromantisk eller bara fruktansvärt obrydd om denna dag. Jag anser att tycker man om någon så spelar dagen ingen roll. Så nej, det måste vara det andra alternativet. Jag tycker om den där så kallade mannen i mitt liv lika mycket idag som jag kommer att göra imorgon. Så nog om denna dag, ha en fin kväll alla!


 

Nolia, Dregen och en trött Lovisa

Denna dagen började lite för tidigt för min smak, men det gick ju på nåt vis ändå. Det var ju sedan också tur att jag var hos Grubbe vilket gav några minuters extra sömn i alla fall. Men tog mig iväg i tid och missade inte bussen så det bar iväg till Umeå med några fler från skolan då det var någon mässa med företag och universitet på Nolia. Var helt okej även om det i slutändan blev lite drygt, i både fötter och huvud. Fick i alla fall se, för mig en helt okänd, Dregen. Tydligen någon rockartist, dock sjöng han inte utan höll en föreläsning och även om man blev mörkrädd av första synen av honom så var jag ändå positiv efteråt. Han verkade som så trevlig. Men en massa nya intryck har dagen bjudit på och det märkte jag nu när jag satt mig ner, huvudet känns alldeles tomt. Så en tidig kväll är vad jag behöver, skulle utan problem kunna somna nu men riktigt så tidigt ska det inte bli. Utan ska se ikapp de farmen avsnitt jag missat och sedan ta en lång dusch också. 
 

Fullspäckad dag

Känner både mental och fysisk utmattning efter denna dag. Den mentala biten står skolan för, media hela dagen, mitt huvud snurrar inte bara av uppgifterna utan också av att hålla isär kurserna så gott det går. Men valde i alla fall än en gång att sluta tidigt istället för att sitta kvar på lärverkstan så istället for jag iväg till hästapållen och körde igenom ett pass med han. hann sedan iprincip bara hem och slänga i mig mat innan det bar av till backen med Linnea (Rosenknopp), storumans backe är väl inget att hurra över men det var skönt att ta sig ut och inte spendera kvällen framför dataskärmen med en massa plugg. Så det var helt klart en godkänd kväll!

 

Vi fick några sekunder i rampljuset

 

Vi upplever alla mer eller mindre skollesshet

Även om det blev en natt med mycket sömn så var jag tröttare imorse än vad jag varit på länge, rent utav smärtsamt att lämna sängen. Men plikttrogen som man är så kliver man upp än hur mycket det tar emot och väl på skolan så hade jag halvt vaknat till så jag kunde göra bort redovisningen på naturen. Känns skönt att ha gjort bort det, Har för tillfället ingen uppgift ogjord om man bortser från gymnasiearbetet vilket inte har hänt det senaste halvåret känns det som. Men tog faktiskt tag i gymnasiearbetet litegrann på hålet så att jag i alla fall gjorde lite nytta. Känns som de flesta är rätt skolless nu, energin saknas och för varje ny uppgift känns tyngre än den andra. men det är bara att kämpa vidare, det är inte alltför länge kvar nu. I övrigt har denna tisdagskväll spenderats på jägarexamen, som jag förresten också börjar bli halvless på men det är bara att ta tag i det ändå. Men nu avslutar jag den här kvällen med sängen, serier och en tidig kväll.

 

10 centimeter klabbsnö

Tror att den där söndagsångesten som aldrig dök upp igår blev lite försenad och kom idag istället. Nemen det har verkligen varit en trög dag och ändå så var första lektionen inställd. Men lyckades i alla fall göra bort en redovisning på median, bara en till som återstår imorgon på naturen då. När jag kom hem så hamnade jag framför OS en stund, men höll på somna och jag visste att om jag gjorde det så skulle jag inte få någonting gjort ikväll så jag satt mig istället med svenskan. Lyckades få ihop lite drygt 600 ord så den får helt enkelt anses som klar, orkar inte förättra den. Så då var det bara att tag i kvällens andra plan vilket var en springtur, hade tänkt att inte fokusera på farten utan mer på tjurskalligheten vilket nog var ett smart drag då det var oplogat och klabbsnö. Men nu avslutar jag det här och kryper istället ner framför ett avsnitt av farmen.

 

Helt okej med en söndag

Så hade en vecka gått och det är återigen söndag, men det känns ändå rätt bra. Känner mig laddad för att ta mig igenom ännu en vecka och på torsdag blir det ett litet vardagsbrott då vi åker iväg på noliamässan, så det känns helt okej. Och denna söndag har mest gått åt till hästapållen, först ett dräparpass idag och sedan så drog jag iväg och hämtade två balar åt han. Fet kåpvagn, dåliga bakdäck och oskottade vägar var kanske inte optimalt men allt gick som planerat och tofyn slapp smaka diket. Ska i alla fall avsluta denna dag med att fara iväg till Grubbe. I övrigt kan jag ju nämna att jag är slutkörd i både kropp och huvud så nattens sömn är något jag ser framemot.

 

Gårdagen såhär i efterhand

Hade fullt upp hela dagen igår, därav det tomheten på denna blogg. Men bättre sent än aldrig som man brukar säga och jag kan väl sammanfatta min lördag med några rader i alla fall. Hade först en natt med orolig sömn så det där med att sova ut gick inte riktigt som jag hade planerat. Menmen. Och sedan på morgon så bar det av direkt till skarven eftersom att mormor hade fyllt år nyss och på hemvägen så for vi förbi myrträsk ett tvärt. Väl hemma så skulle middag hinna intas och hästapållen motioneras innan jag skulle följa Kim till Vilhelmina. hann just så pass ner från hästryggen innan vi var på väg. Jag är väl egentligen inget stort fan av Villis men ibland kan det ju va kul att se något annat och jag hade ändå trevligt. Och när alla drog på hotellet så drog jag och Kim hem så det blev inte jättesent vilket var skönt då min dåliga sömn hade satt sina spår och jag slocknade ungefär i samma stund som jag skallade kudden.

 

Fredag och ledighet

Att det är fredag känns mer än okej för min del då jag är trött och sliten, skulle kunna somna stående känns det som. Kan säga att det var väldigt lockande att ligga kvar i sängen imorse, speciellt med tanke på att dagen bara bestod av en lektion. Men duktig som jag är så släpade jag mig dit i tid som vanligt. Lektionen var däremot inte så värst jobbig, betygssnack och fika typ. Och jag ligger rätt bra till i kurserna trots att mitt intresse för median inte existerar överhuvudtaget och det är ju positivt. Sedan blev det en snabb tur och retur till Villis, tror helt seriöst aldrig jag har sett så mycket folk där. Och som det ser ut i dagsläget så blir det en till tur dit imorgon, på kvällen och som chaufför. Kan bli intressant vad WWW har att erbjuda. Annars så har jag hunnit med en sväng ner till stallet nu ikväll, hästapållen fick vila men longerade Elgur litegrann. Funderar fortfarande om jag eller han brände mest kalorier.. Islänningar är roliga så länge man får ha dom i måttlig mängd. Och jaa, det var väl allt för denna gång tror jag.

 

Det förtjusande bloggarkivet

Idag har varit en sådan här dag då positiviteten har flödat, eller okej jag kan erkänna att den svek en aning när jag tittade igenom svenskauppgiften. Men annars så har det liksom varit en bra dag, utan någon speciell anledning egentligen, kan kanske bero på att dagen bjöd på en skön sovmorgon och att det är fredag imorgon. Kanske också för att livet i allmänhet flyter på bra och tiden rusar iväg så snart står vi där med våra studentmössor och ser glada ut. Även om man kanske inte är lika glad någon vecka senare men. Annars har dagen hittills inte bjudit på så mycket, slutade tidigt idag och sedan dess har jag mest bara slöat. Råkade också klicka mig in i bloggarkivet, alltid lika underhållande. Och även om jag idag tycker att jag uppdaterar rätt bra med minst ett inlägg per dag så måste jag säga att jag var väldigt överambitiös som i slutet av sommaren 2012 låg på en standard med 7-8 inlägg. Och innehållet behöver vi ju inte ens diskutera.. Aja, nog om det, blir nog ett dressyrpass ikväll då motivationen för träningen är på topp, som allt annat just nu! (Om man bortser från motivationen för skolan vill säga)


 
 

En såkallad lillördag

Onsdagar är tråkiga dagar, verkligen. Och ändå så kallas det lillördag, ser verkligen ingen likhet mellan onsdag och lördag. Lördagar får man sova, har inte en enda medialektion och får göra precis vad som faller en in. Jaa okej då, inget hindrar mig väl egentligen för att göra dessa saker på en onsdag då gymnasiet faktiskt är frivilligt. Men det känns väl inte riktigt optimalt att skippa det då det inte ingick i min livsplan att bli ett soc-fall. (Inget illa menat, bara inte min plan..) Så jag skippar lillördag och ser denna dag som den onsdag det är. Och som jag nämnde så har min dag bestått av medialektioner, inte det roligaste men inte konstigt med tanke på att förutom media läser jag bara två kurser. For i alla fall hem tidigt idag, skippade lärverkstan. Hann då med en powernap innan jag lagade middag. Och kvällen spenderade jag på hästryggen ute i skogen. Helt okej avslut på denna dag.

 

Effektiv tisdag

Tröttheten var ett faktum imorse och jag sprang mer eller mindre omkring som en zombie tills jag tog mig iväg till skolan där en naturlektion stod på schemat innan det var dags för ett hål på 4,5 timme. Brukar oftast använda det hålet till att ta en powernap, se serier eller något annat livsviktigt. Men idag hade jag bestämt mig för att göra något vettigt, så jag stannade kvar på skolan och satt mig ner med gymnasiearbetet. Jag är minst lika förvånad som er, för om ni visste hur dålig min övertalningsförmåga är, och speciellt när det gäller att övertala mig själv, så skulle ni tappa hakan över att jag faktiskt tog mig tid för det. Är rätt less på det arbetet nu, har lyckats skrapa ihop 13 sidor, kanske låter lite i era öron men för mig är det rätt mycket med tanke på hur segt det har gått med det där. Aja, avslutade dagen med en medialektion där jag faktiskt (!) också fick någonting gjort. Men ikväll kan jag ju tala om för er att jag inte tänker ägna någon tid för skolan. Ska istället ta ut hästapållen och låta han röra på sig, ja, och jag också för den delen. Förstår att ni tycker det är kul att läsa om mina fruktansvärt flitiga studier.

 

Bal, student och alla dess tillbehör

Måndag och ny vecka, och även om klockan ringde tidigt imorse så har det varit en helt okej dag trots att det är måndag. Lite halvdryg förmiddag dock men eftermiddagen gick utav bara farten. Kan bero på att istället för en medialektion så hade vi någon föreläsning/teater/stand-up-aktig grej. Vilket faktiskt var roligt och gjorde dessutom så att vi fick sluta en timme tidigare, vilket aldrig sitter fel. Sedan när jag kom hem så tog jag tag i balklänningen, hittade en bra och beställde så att jag inte velar mer än jag redan gjort. Hade ju bestämt mig för redan ett år ssedan vilken jag skulle ha, men den planen ändrades då jag är rädd för att man skulle se låren, och jag har små komplex över mina lår. Så jag valde en annan, och jag tror den blir väldigt bra. När jag skulle betala kan jag säga att jag var rätt glad över att pappa skulle betala den.. Men passade även på att beställa skor och en bh som jag kan ha både på balen och studenten. Annars så har jag hunnit motionera hästapållen en stund nu ikväll, otroligt härligt ute ikväll. Aja, blev ett långt inlägg så ska väl avsluta nu.

 

I'm yours to keep

Körde som jag nämnde till Blaiken igårkväll, där vi gjorde lite allt möjligt, bland annat förtärde en massa ätbara godsaker. Blev inte så jättesent vi tog oss därifrån, vilket är en fördel då man kör åt Kim. När vi kom tillbaka till Storuman så for jag vidare till Grubbe, for hem idag nångång och sedan dess så har jag typ bara hunnit städa och slängt bort halva mitt liv känns det som. Mycket saker man hinner samla på sig på snart 19 år. Och några större planer för den här kvällen har jag inte, hade tänkt försöka hinna med en liten pw och sedan är ju farmen en självklarhet också. Sedan så är det måndag imorgon vilket inte kändes så lockande, men det är bara att försöka pallra sig upp på morgon och bita ihop.

 Februari

Tiden, dagarna och veckorna flyger bara förbi och det är redan februari. Sjukt vad fort det går. Och den här dagen har gått den med, även om jag egentligen inte har gjort så mycket alls. Småstädat lite då det ska bli lite förändring i rummet, vissa saker ska ut och nya ska in, då kanske jag ska lyckas ha ständig internetuppkoppling om jag har tur. Sedan så har jag både tillagat och förtärt mat och nu ska jag snart börja bege mig ner mot storuman och sedan vidare till Blaiken och umgås med Klara, Tomas och Kim. Blir nog bra det.

 

Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0