Everything

Slänger in ett litet inlägg nu då jag är hemma en liten stund. For till sorsele igår och var ute ungefär hela dagen innan jag började köra en full bil med ännu fullare pojkar till ammarnäs. Hade det riktigt trevligt där borta och ångrar icket mitt nyktra val. Blev lite ändrade planer då vi for hem, vi skulle egentligen slagga i sorsele men framförhållningen hade sina brister så jag släppte av alla sorselebor och körde till kaskeluokt med kristoffer och christian så vi då fick några timmars sömn. Verkar som det blir samma vända ikväll igen, men jag klagar inte! Får ju dessutom köra en snygg bmw.


Here we are

Det är torsdag, skärtorsdag till och med. Fint väder och Lovisa är ledig, bara det säger ju att detta är en bra dag. Startade dagen ändå relativt tidigt då jag var tvungen hinna ner till storuman på posten innan dom stängde. Sen så for jag till stallet och fixade allt innan jag fixade hästapållen för ett ridpass. Blev hälften i ridhuset och andra hälften ute i solen. Inte det sämsta direkt. Körde sen hem till kaskeluokt igen, får väl se vad kvällen har att bjuda på, grabbarna var iaf på ingång så det lär väl alltid bli nånting. En springtur skulle jag också ha försökt hinna med.


Äntligen

Så då var det äntligen lov. Som jag har väntat. Kan säga att jag är inte alls avundsjuk på dom stackarna som måste på skolan imorgon. Tur att projektmässan finns! Trots att det var dagen före lov så tycker jag att jag jobbade på förvånansvärt bra på grafen. Haha även om vi kan diskutera resultatet.. Tog mig sen hem med tvåbussen och efter det har jag gjort väldigt lite, ja så lite så att jag skäms. Så för att väga upp den latheten så ger jag mig nu ut och springer.


Tomorrow

Då var veckans mest dryga dag avklarad och med bara imorgon kvar innan lov känns det faktiskt helt okej. Ska iaf snart ge mig ut och springa, bara jag inte halkar ihjäl mig så ska det nog gå bra. Sen är kvällens planer inte stora. Eller joo, en lång varm dusch. Känns som jag fortfarande inte har tinat upp sen fjällturen..


Pömsig

Kan inte påstå att skoldagen flöt på vidare bra. Gick som en zombie hela dagen och hade kunnat somna stående. Men bara 2 dagar kvar! Sen tog jag fyrabussen och åkte hem. Till Kaskeluokt. Här jag inte har varit på tre veckor i och med körkortet och fjälltur. Efter maten slängde jag mig på sängen och dog ett tag, känslan att ligga här i min säng, halvsovandes och utan att ens behöva tänka på vare sig en körkortsbok eller någon skoluppgift, den känslan är nästintill magisk. Mitt liv är helt perfekt. Men snart är det slut på vilan för nu ska jag snart ut och ta tag i springningen som tyvärr fått ligga på hyllan nu ett tag.


But tonight

Inte kanske direkt min musiksmak, men ändå, detta om något ger mig rysningar!

What a feeling

Kom hem halv fem imorse, så sov bort halva dagen idag. Men jag klagar inte, hade väldigt kul igår. Började köra runt halv sju och eftersom att folket inte tyckte storumans fester dög så blev det bilfest för deras del ungefär hela tiden förutom en och en halv timme som spenderades på trean. Jag var också där då i brist på annat. Sjukt mycket folk vare där. Nu taggar jag till nästa helg då det blir att köra till ammarnäs åt ett annat litet gäng. Och denna dag har spenderats i stallet, blev ett pass med hästapållen innan vk kom och ställde några frågor och fotade, tur hästen är snygg iaf. Aja, har lite smått söndagsångest då det kändes sjuukt jobbigt med skola imorrn.


One last time

Kan säga att känslan att vara hemma från fjällen är ganska skön. Har sovit och ätit ikapp det jag missat nu. Sen så har denna dag spenderats med hästapållen, först ett ordentligt dressyrpass och sen en galopptur iskogen, trött men nöjd häst. Känns i hjärtat att jag under drygt två veckor inte haft möjlighet att ge han den tid han förtjänar pga körkort och fjälltur, men nu så. Nu är allt bortgjort och vi är tillbaka på banan igen. Min älskade finaste hästis. Drar snart iväg till mormor och morfar ett tvärt sen ska jag kanske styra upp nåt slags utseende (kaaaanske) för att förbereda en kväll som fyllechaffis till ett härligt gäng. Livet leker.



Dead

Trött. Sliten. Less. Jaa de för utvärdera mig just nu. Efter att ha tillbringat tre dagar i ammarnäsfjällen så är jag en erfarenhet rikare, jag ska ALDRIG nånsin sova i en bivack igen. Kan helt ärligt säga att jag aldrig ha varit så nära på att dö som då. Jag är seriös. Jag höll på att frysa ihjäl. Bortsett från det så var väl turen ändå hyffsad. Det roligaste var att komma hem. Och efter en dusch och en redig middag så känner jag mig ändå halvt levande nu. Kan bara tänka mig hur skönt det blir när jag lägger mig i min egen säng ikväll.


You are fucking perfect

Kan slänga inbett litet kort inlägg nu då jag har lite annat för mig just nu. Dagen har bestått av skola, skjut mig så jobbigt de va. Sen så har jag varit i stallet och motionerat hästapålle. Och resten av tiden har gått åt till att packa, ammarnäs här kommer jag. Fjälltur två nätter, dör jag så dör jag och överlever jag så överlever jag.


Oj

Ja vad ska man säga? En sån dag. Började med en tidig morgon då det bar av till lycksele, fixade både skrivningen och uppkörningen, så körkortet är mitt. Så nu blir det att ställa om kroppen igen till normala mat och sovtider. Har vart rätt påfrestande veckor som jag inte vill göra om. Lägger detta bakom mig och går vidare. Lyckligare än nånsin, typ. Så nu är det bara att tagga igen till skolan, tur det bara är 4 riktiga skoldagar till lov.


Du kommer med solsken till mig

Okej, lovade uppdatering, men de var tydligen bara Christians jävla padda som hade nåt slags internet. Dock hade jag ändå aldrig uppdaterat, tiden har inte räckt till. Men kan iaf säga att det var en otrolig tur att dom lyckades övertala mig att åka dit, haft det sjukt bra och kul. Det va ju kul att dom saknade mig däruppe.. Förutom snowboardåkning har vi hunnit med: pulkrace, dans, ett besök på hotellet, kortspel och bara varit och haft det allmänt jävla härligt. TA MIG TILLBAKA! Men allt har sitt slut, så även denna helg. Kan säga att jag är lite smått sliten, så en sovmorgon skulle inte vara mer än rätt.. Haha. men nu orkar jag inte skriva mer så låter istället bilderna tala för sig själva.


Körvski åh en bröbit

Denna dagen har spenderats på hallbanan, mycket roligt. Kom ganska nyss hem så nu har jag sprungit runt och packat eftersom att imorgon bär det trots allt av till tärna. Vad hände liksom? Aja, kommer bli sjukt kul tro jag och sen måste man ju nästan stå på brädan minst en gång om året. Fanns tydligen internet där också så det lär kanske bli bättre uppdatering i helgen.


Be strong, move on

Kändes skönt att slippa skolan och dra till lycksele imorse, ända tills det att jag tittade ut nu, då kändes det som att jag helst hade vart i tärna med hela gänget som drog dit igår. jaa, har väl inte så mycket att säga för tillfället. Så vi hörs väl senare.


Let me hold you one last time

Var otroligt drygt att bege sig till skolan imorse. Och väl där var det minst lika drygt. Menmen det gick ju vägen det med. Sen efter skolan så for jag ner till stallet, drog upp till ridhuset med hästapållen som gick like a god idag. Men ett kodlås på ridhuset? Måste vara bland det osmartaste hitintills.. Aja ska väl se lite tv nu innan sängen kallar, lycksele imorrn. Känns skönt. Sen tro jag att jag får sällskap på bussresan av en viss Erika.


Heeey

For ner till stallet igen efter jag hade ätit för att träna lite zafir. Gick bara bra de, han är ju bland det sötaste jag sett i ponny väg. Och väldigt lugn av sig. Haha sen var det lite roligt att efter det att låset i ridhuset vart bytt så att alla kan ta sig in så tar det nån liten timme så har nån väldigt lat människa hunnit lämna bommar framme. Undra hur många kalorier det tar att ta bort dom? Uppenbarligen är det väldigt jobbigt. Men sånt kommer det bli ändring på i framtiden.


I keep dancing on my own

Denna söndag har varit ungefär som söndagar brukar vara, väldigt slö. Började med att sova (haha), sen stod ett hoppass på schemat. Kul att börja komma upp i höjderna nu. I övrigt har det vart väldigt lugnt, måndag imorgon.. kändes ju inte så lockande, speciellt inte med tanke på att det blir skola för min del imorgon då jag inte har några körlektioner. Aja, blir ju bara en dag så. Sen är det ju snart lov igen, eller, ganska snart iaf.


Its all because of you

Haft en bra dag, började med att sova ut sen for jag ner till stallet för att sedan fara ut i skogen med hästapållen. Underbart var ordet. Sen så följde jag med upp till ridhuset när dom tränade zafir, sen fick jag också träna lite med han. Sjukt kul, och väldigt fin liten ponny de där! Sen for jag hem och då ringde Maria och fråga om jag kunde följa med till Barsele och lasta av hennes nya häst och så, så då gjorde jag det. Trevlig häst var de. Och hittade världens gulligaste lilla kissebäbis där också. Sen har jag bara suttit och kolla på tv resten av kvällen.


Kommer att göra detta för din skull

Avslutade gårkvällen på bästa sätt, ett ridpass med bästaste hästen. Sen blev det litre småfix där nere.. Och denna dag har jag spenderat i Lycksele. Just kört klart för idag så jag ska snart bege mig till busstationen. Skönt med helg, sen har jag en känsla av att nästa vecka kommer kännas lite mer lockande, då resten av hela världen inte har lov. Nemen, har faktiskt haft det riktigt trevligt, blivit positivt överaskad av mänskligheten här. Men det är väl så det blir när man kommer från storuman, storuman, stället som sänker hela sveriges iq, respekt och mognadsgrad. Menmen, sånt är livet i en håla. Kommer iaf mest troligt bli en lugn helg, ta igen lite sömn och ladda för en ny vecka, samt fullt träningsschema med Leo.


Varför försvara något som inte förtjänar det

Kvällen igår löste sig och riskettan var förvånande nog riktigt kul. Sen var det skönt att få sova ut imorse, och vädret har ju varit helt underbart! Blev en tur till nyluspen, där vädret var minst lika bra om inte bättre. Så det blev en hel utedag. Sen så fick jag mysa lite med Sindri, islänningar är för goa. Fick mig även att inse hur skönt det måste vara för de som tagit sig från stallet. Helt förståeligt att dom inte vill tillbaka dit. Menmen, inte mitt fel.


You can count on me

Insett att det är ganska skönt att åka buss på morron, dock skulle jag aldrig klara av att pendla. Kanske till villis, men inte till Lycksele. Max en månad sen skulle jag tröttna. Haha. Men allt flyter på bra, hade en ecodriving lektion idag och ska snart ut och köra igen, vet dock inte vad det blir denna gång. Surprise. Sen är det riskettan ikväll, så kommer inte åka hem förrän sent, men är "ledig" imorrn då dom har ändrat lite i schemat. Så imorgon blir jag hemma och njuter av en lovdag. Dock måste jag dryga ut några timmar här i lycksele ikväll, kul, fast nee. Känner typ två personer här och den ena är inte ens här och den andra spillevinken är en mycket upptagen spillevink. Men det löser sig. 


2012- hästar finns inte, 2013- dom finns överallt

Haha lite kul va de faktiskt. (Onej, Lovisa som gillar hästar skämtar om det! Omg!! Döda hon lr tryck ner hon)


Without you

Har vart lite oaktiv här känner jag, men ja, det händer inte mycket för tillfället. Åker buss, är på körskolan, kör bil, pluggar och sover. Intressant, eller så inte. Så ja, inläggen skulle ändå bli lite små tråkiga.. Men ska försöka slänga iväg ett inlägg per dag iaf, bussarna ha ju faktiskt wi-fi nu för tiden. men i brist på annat att skriva om tycker jag att ni kan gå in och läsa denna artikel: http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.5646547-nar-hasttranaren-kom-till-byn Natali är hon som jag bytte bort Ofeigur till, och hon verkar lyckas ganska så bra, även om nu ofeigur inte blev med på resan så länge.

Goodnight sweetheart

Dagen har varit som söndagar brukar vara, lite halvslöa men ändå mycket småsaker som fåtts gjorda. Hann även med ett pass med leoo.blogg.se. Vilket var väldigt bra. Men imorrn är det måndag, och en lååång vecka väntar. Så ska se till att vara riktigt utvilad imorgon. Något mer hade jag inte på hjärtat för tillfället men ni får ha en fin kväll allihopa :)


The biggest mistake is also the best

Blev ingen uppdatering igår, men drog som sagt till lycksele mitt i dagen igår. Sen skulle vi spendera lite tid på på "stan", resultatet blev faktiskt ett par skor. Dock blåste det och va svinigt kallt så vi drog därifrån rätt fort, vi for ett tvärt och prata med Johan innan vi styrde mot Christian och Kristoffer som skulle stå för middag. Sen så började kvällen med dans, prat och skratt. Sedan drog vi oss vidare mot hotellet som faktiskt överraskade till det positiva. Hade riktigt kul! Fick till och med användning av mina nyförvunna danskunskaper. När hotellet stängde drog vi tillbak till hedlunda. Och idag så hann vi dra nåt varv på marknaden innan vi sa hej då till pojkarna och drog hem till storuman igen.


With a smile on my face

Har gjort väldigt lite ikväll, for ut och gick, hälsade på Klara och sett tv. Dock är jag väldigt trött så det har bara varit skönt att ta det lugnt. Faktum är att krypa ner under täcket lät väldigt lockande faktiskt. Kommer nog bli så. Sen så är det bara att tagga till morgondagen då det bär iväg till Lycksele med Rebecka. Blir väl först att gå omkring och se om vi hittar något värt att köpa, ett par skor är då prio ett för mig iaf.. Sen drar vi vidare för att spendera kvällen med grabbarna. Kommer bli bra det. Dock är en välförtjänt sovmorgon punkt ett på morgondagens lista.


Helg, lov osv

Fredagen här och ALLT skolarbete är för tillfället bortgjort i och med matteprovet idag. Som var lite smått klurigt, har aldrig förstått varför man ska räkna med bokstäver.. Annars har vart en rätt lugn dag, fick skippa bilden också vilket gjorde att jag tog mig hem tidigt. Sen så är det ju inte bara helg, utan lov också, sportlov. Dock kommer jag inte ta del av lovet direkt då jag kommer tillbringa två veckor i lycksele på intensivutbildning. Men det kommer va värt det, fett värt de! Och för er som tillbringar lovet ute i solen, på en skoter, vid ett fiskehål eller i backen, sola lite åt mig med.


Lovisa Olofsson

En inlandsbo här på villovägar och äventyr vid kusten. Ursprungligen från skogen utanför Storuman men numera bosatt i Skelleftehamn. Här lever jag och jobbar, med betoning på sistnämnda. Men förutom jobb så lever jag faktiskt livets glada dagar! En tant i sina bästa år helt enkelt.


RSS 2.0