Spontanitet

Så hade vi avklarat årets midsommar,  vilket innebär att storumandagarna nalkas. Inte speciellt taggad på det at the moment, men det blir säkert trevligt. Hade väl en hyfsat bra midsommar, efter mycket velande hit och dit så blev jag slutligen kvar i storuman. Rätt kort och lugn kväll för min del och igår när jag vakna så spontankörde jag neråt mot kusten, va väl sådär allmänt less och behövde se något annat. Hastigt och lustigt blev de en roadtrip till örträsk på kvällen, helt klart roligare än själva midsommarafton. Hann träffa brodern nu idag innan jag påbörjade min hemresa. En tur med hästapållarna och en date på boxan med systrarna Berggren är vad kvällen bjudit på. Men nu ska jag ta och sova, sista rycket nu i veckan då. Gonatt! 


En helg till som susat förbi

Så var det återigen söndag och jag har just krypin ner under täcket, dock ingen brådska med sömnen då jag har eftermiddag imorgon. Har varit en lugn helg med mycket ätbart (standard) och mys. Blev bjuden på fika igår hos Rebecca som fyller år idag, for dit sen på kvällen också och socialiserade mig. Blev en ganska tidig kväll men lyckades sova bort halva den här dagen ändå. Hehe. Blev ännu mera fika sen idag och denna gång hos Kim, som förövrigt klippte mitt alltför slitna hår. Behövligt då de var ett år sen sist. Och ikväll tog jag ut hästapållarna på en tur, skönt med lite frisk luft. Aja, ska väl sova nu så man är laddad för en ny vecka, bli ju dock en kort vecka då man är ledig fredag. Gonatt!

En torsdag i Juni

Så var det torsdag och ett eftermiddagsskift väntas innan jag tar helg. Veckorna flyger fram och det är bara två veckor kvar tills vi ställer maskinerna och går på ledighet. Vet inte sist jag var ledig på sommarn men längesen var det då! Nu ska jag strax iväg och ta en glass med syster innan jag börjar bege mig mot skogen. Ska bli skönt att sätta sig vid spakarna igen. Annars är det väl inget nytt, hästapållarna släpps imorrn, helgen är oplanerad och livet flyter la på. Ne, nu ska jag börja röra på mig så hörs vi då vi hörs!


Två av tre dagar gjorda

Två intensiva dagar är avklarade och nu återstår bara en, förutsatt att jag klarar det vill säga. Men två teoriprov och en uppkörning är i alla fall gjorda och godkända så nu är det en uppkörning kvar imorgon. Så efter morgondagen ska jag nog få såga lagligt. Sen på torsdag är det tillbaka till vardagen i maskin igen, ska bli skönt. I övrigt inget nytt från mig, byggde sommarhagen igår och blir nog betessläpp i slutet av veckan om allt går som planerat. Personligen tycker jag ju att ha dom på sommarbete är jättetråkigt, men i år känns det helt okej, nära och med väldigt bra ridmöjligheter. Men nu ska denna brulla skalla kudden, dåligt med sömn senaste nätterna och med hjärnan på högvarv från morgon till kväll resulterar i en sliten Lovisa. Gonatt på er!

 

Du är inte som alla andra, alla andra är som dig

Så var denna helg över och årets första talludde avklarad. Brukar ju tycka att talludden är startskottet för sommaren och med bara(!) mindre än 3 veckor kvar till storumandagarna så är det bara att inse att sommaren faktiskt är här. Körde den här talludden och hade väl lika kul för de, fast det finns både för och nackdelar med chaufförandet. Har i alla fall lärt mig att inte köra två omgångar, blev på tok för sent inatt/morse vilket innebar att den här dagen gick till spillo.. Men hade det hursom trevligt igår och fick äran att umgåsas med kamelen nästan hela kvällen, underbart och på tok för längesen! Och idag är det dessutom 2 år sedan vi tog studenten, helt sjukt! Hade ju en underbar gymnasietid med världens bästa människor, men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte hade det bättre nu. Aja, nu ska jag slänga mig i säng och imorgon väntas första dagen på motorsågskörkorts-kursen. Wish me luck!

 

Händelserika tider

Norge, fjällkörning, vänner,träningstävling, inlines, huggning och balkörning. Fullt upp och nu är helt plötsligt sommarn här, inte alls redo men de är väl bara att hänga på. Lev och må!

Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0