16

Känner mig lite smått tom på ord för tillfället, så vet ärligt talat inte vad jag har som är värt att nämna. Just nu känns det enda aktuella att det är fredag imorrn, vilket betyder HELG. Och ser dessutom framemot lördagen som jag kommer att spendera i Skellefteå med syster och kusin. Kan bli hur bra som helst. En sak jag kan nämna annars är ju att jag har min första bildlektion imorrn, känns bra de. i övrigt har denna dag flytit på som alla andra, skola. Sen ikväll så var jag i stallet där det blev att rida ut, till Storuman och tillbaka blev det. Med sällskap tom, av Nikolina och Rexina.
LotsOfLove heart

17

Trots att onsdagar alltid startar med en lång engelskalektion så tycker jag ändå om onsdagar. Man har överlevt halva veckan, och lektionerna är inte många. Och lärverkstan, ja den gills ju knappast som en lektion. Sen dessutom tog jag och pratade med Frida (finally!) om IV-valet. Att det kändes fel. Och hur tur hade inte jag? jo det var bara att hoppa av det nuvarande valet för att direkt påbörja det jag ska byta till- bild. Happiness! Kommer äntligen kunna fundera över ett roligt och intressant projektarbetetill nästa år istället för en tråkig forskarrapport. Sen flöt kvällen på, med flera timmar i stallet. Bra avslut.
LotsOfLove heart

18

Skulle försöka skriva detta inlägg innan jag loggade in på facebook, mission failed. Men få väl ta och göra det nu då, idag var en bra skoldag då jag fick göra bort en rätt stor uppgift på naturkunskapen. Kändes gode bra att få styka den på to-do listan som förövrigt är ganska kort nu. Men har en känsla att det kommer ändras snart. undra när jag ska ha tid att leva. På median så for jag och Mathilda (teknikundren) ut i Storuman för att filma första scenerna till devil, skönt att ha kommit igång med det oxå. Och denna kväll har jag enbart spenderat med körkortsboken i hand. Men nu släpper jag den och nöjer mig för ikväll. Skolan tar min ork.
LotsOfLove heart

19

min morgon startade med att livrädda Mathilda, nej det är inte så allvarligt som det låter, det var bara en idrottsuppgift. Så alla lever och mår bra. Sen vare bara att genomlida en svenskalektion. Och efter lunch så fick alla sam-med11 va i aulan för att vara med o justera ljus o så vid en filminspelning, tackar för att vi slapp spanskan! När skolan var avklarad och middagen intagen åkte jag ner till stallet. Blev ett ridpass idag med, han är så duktig hästapållen. Och nu ska jag bara gå igenom naturen en sista gång, eller jag kanske hinner imorrn en till.
LotsOfLove heart

Det är så roligt med betydelsefulla rubriker

Ännu en helg till ända, men med enbart 20 skoldagar kvar så känns det ändå någorlunda okej att fara på skolan imorrn. Spenderade några timmar i stallet idag och körde lite hårdträning med Leo. Sen har min dag inte spenderats på nåt vettigt. Norsk seger i skidorna föresten, Northug kan suga sin stortå (måste skriva lite barnvänligt oxå). Att han dessutom gick i mål med svensk flagga gör inte saken bättre. Ja jag är på lite smått dåligt humör vilket kanske märks eftersom jag klagar på helt ovettiga saker egentligen. Aja. Ska väl kanske ha gått igenom naturkunskapen en gång till. sedan försöka tagga till skola imorrn genom att sova som en Gud! (Ja Idaaaah, Gud och Jesus är samma sak!)
LotsOfLove heart

Are you strong enough?

Har fått rätt mycket gjort idag faktiskt, började städa lite imorse, sen gick jag till Klara för att följa hon ut i skogen och se om hon hitta nån gran. Sen när jag kom hem igen fortsatte jag städa. Och det enda som är kvar av det nu är att torka golvet. Men har inte riktigt hittat orken till att göra det än så då skrev jag klart engelskan istället. Men ska väl försöka fixa golvet nu innan jag far iväg och ser till Norma ett tag. Och sen kan jag ju nämna att jag som vanligt är efter och har fastnat för Robin Stjernberg, så här ett år efteråt.
LotsOfLove heart
 

Lucifer

Helt sinnes så trött min skalle är efter denna vecka. En veckas helg nu skulle sitta fint.. Men ska inte klaga egentligen, hade bara två lektioner idag, dock vare 1,5 timmes svenska vilket alltid resulterar 1,5 timmes föreläsning typ. Sen blev det stallet direkt. Och dessutom så har jag och min kära hårddisk äntligen blivit ett team igen nu när Anna omformaterade den så den passar till Mac. Har alltid tyckt att WD har varit ett tråkigt namn på honom, men sen sa Anna att hon döpt om den, men jag tyckte att Luspen är bäst verkligen inte var bra, så nu heter han kort och gott Lucifer. Och bara för att fira lite kan jag bjuda på dom 2 första bilderna i den.
LotsOfLove heart

Död åt detta helvete

Det här med dragningskraften har varit något jag aldrig förstått mig på, och något jag förstår mig ännu mindre på är varför just min säng har sån stor dragningskraft till mig på morron. Frågan lär bli obesvarad. När jag väl tagit mig upp var det bara att acceptera det faktum att torsdagen var på börjad, djävulens dag. Som tur var blev det iaf siesta på spanskan. Och sen då? Nee, det är inte ens värt att nämna vad denna kväll har bestått av, mitt huvud värker vid bara ordet, engelska. Euw. Men nu äre nog. Nu tar jag banne mig helg. I sinnet iaf, så alla som ser mig på skolan imorrn kan räkna med no work från min sida.
LotsOfLove heart

The smile on your face

Halva veckan avklarad, tackar gudarna för det. Fast justja, jag är ju inte religiös..Damn it!
Dagen har varit rätt lugn, dock lite inre aggressioner när vi fick ännu en uppgift på religionen, fuck it. Men annars så har det bara varit bra. For till stallet efter skolan och tränade till musik som Carina har sagt åt mig att göra, gick så otroligt jävla bra! Och att galoppera fram till swedish house mafia är en känsla utöver det vanliga, bör testas för att förstås. Avslutade kvällen med bonde söker fru, onsdagsnöje. Sen tänker jag ta mig en låång dusch, och inte göra en enda skoluppgift. Yes, livet leker, och nej, jag tänker inte skriva yolo för det skulle förstöra min image.

LotsOfLove heart

K

Bara för att jag ska variera mig så tänker jag inte börja med dagen har..
Så då skriver jag kort och gott, skolan tar upp mitt liv och när den inte gör det så sover jag. Nemen typ, fast idag så spenderade jag kvällen med körkortsteorin, det var en snubbe där från trafikskolan och pratade en massa om hur upplägget på trafikskolan kommer va, brabra. Nee, en ny dag imorgon och nya tag. Hörs.

LotsOfLove heart

Happiness

Startade min dag med att simning, sen i slutet skulle vi ha djupdykning (aa, så djupt det går att dyka på vårt paradisbad..) så det blev dödaöron.se. Men, dagen flöt på bra och jag har nu hunnit skriva klart idrottsrapporten och sen har jag bara 1 minut kvar på naturredovisningen. Känner mig ändå lugn över den då jag gjorde precis samma sak för nån vecka sen, dock ett annat ämne men ändå, samma princip ju. Sen avslutade jag min kväll med att se första breaking dawn med Klara. Har sagt det förut, och säger det igen, starkt team Jacob här. Alla kan få dö för min del, skulle inte direkt bry mig bara han överlever så är jag nöjd. Aja, nog om det.
LotsOfLove heart

Blää

Snart jullov. Snart jullov. Snart jullov. Snart jullov.
Nehe, det funkade inte, måndag imorgon känns fortfarande lika jobbigt. Sukk. Nee nu ska vi vara positiva, helgen har gått och jag är utvilad, vi kan ju iaf låtsas det. Dagen har jag tillbringat till at städa (inte det roligaste men det måste göras ibland..) sen så har jag motionerat hästen (vilket var betydligt roligare än att plocka upp saker från ett ställe för att sedan lägga dem på ett annat). Sen så ägnade jag en halvtimme åt solsidan innan jag faktiskt skrev in allt i träningdagboken, lr det som rymdes iaf. Kan säga att jag aldrig hade lyckats med det om det inte hade varit för att jag skrivit allt här på bloggen. 

LotsOfLove heart

Lördag

Känner verkligen att fantasin till rubriker är enorm just nu..^
Menmen, for och hämtade en bal, eller två idag. Sen var det bara att fortsätta bygga hagen, okej jag erkänner, jag gjorde inte så mycket utan for upp till ridhuset och red istället. Han även med ett litet pass med Saela nu ikväll. Annars har kvällen varit rätt lugn vilket den lär fortsätta att vara.

LotsOfLove heart
 

-

Denna dag har jag spenderat på skolan och i stallet. Dagen startades med sovmorgon vilket alltid är lika gudomligt härligt. Direkt efter skolan så hade jag en dubbellektion för Alma, tycker det gick riktitgt bra. Sen hann jag bara hem och äta innan det var dax för mig och Leo och röra på oss också. Så det är väl typ vad min dag bestått av. Helgen kommer jag tillbringa till hagbygge, ridning och balhämtning. Och sova ut. Hehe.
LotsOfLove heart

EFter torsdag kommer fredag

Skrev just precis klart religionen, damn så skönt! Nu kan jag lägga fokus på naturen..Fast det får bli någon annan dag det för nu känner jag att jag har gjort mig förtjänt av helg, tur att fredagar bara består av två lektioner. Men det är imorrn det, idag har det varit torsdag, ja hela dagen faktiskt, vilket inte riktigt är ok då torsdagar är de absolut värsta dagarna nånsin. Så nu hade jag klagat klart för idag och ska istället för att sitta här och göra ingenting fara iväg till stallet för att röra på både mig och hästen. Bra plan.
LotsOfLove heart

Tiden springer ifrån mig

Känns som att tid är något jag inte har mycket av vilket gör att det blir sena och få inlägg här. Tyvärr är det inte något jag kan styra över då skolan verkar tycka att jag har för mycket fritid. Fml. Aja, hade utvecklingssamtal idag, fick mig att inse vilken värdelös skola röbro var. Haha, skrattretande nästan. Menmen, det gick bara bra och skolan flyter på. Har spenderat hela kvällen i stallet, först hoppning med Leo och sen ett litet pass i ridhuset med Paulina. Söt häst, liiite liten bara :)
LotsOfLove heart

Stay strong

Har insett att det enda som är bra med tisdagar är att det är en dag närmare fredag, okej, idag kändes det då iaf så. Fick iprincip inget gjort på skolan idag, finns sånna dagar oxå..Sen hann jag bara hem och äte innan jag skulle dit igen på körkortsteorin, alltså hann jag inget stall idag, synd det hade verkligen behövt det idag. Blir nog en rätt tidig kväll ikväll, trots sovmorron imorrn <3, för jag är trött, trött på allt.
LotsOfLove heart

Oh come on

Att lämna sängen imorse var en plåga större än allting annat. Menmen, startade iaf min morgon med innebandy, helt klart en godkänd start på dagen. Sen gick det bara utför, ja, måndagar är sega dagar. Aja, thats life. Kvällen kommer tillbringas med, ja kanske men långt ifrån säkert, lite läxa. Och sen åker jag till stallet lite senare. Död åt halkan som är nu.
LotsOfLove heart

Död åt söndagar

Började min morgon med en uteritt med Saela. Fortsatte dagen med ett pass i ridhuset med Leo. Och sen blev det en till uteritt, fast med Paulina denna gång. Så liten o fjuttig häst, ja va rädd hon skulle gå trasig, men hon såg då ut att leva. Så jag är då rätt nöjd med min söndag hittills, trots att det är just det, söndag. Kvällen kommer nog spenderas framför tvn/datorn, både solsidan och Williams lista. Härliga tider!
LotsOfLove heart

En dag som denna

Blev inget inlägg igår, hanns som aldrig med. Men ingen skada skedd för det. Blev iaf en lugn dag med skola, hem, liten powernap, sen en långpromenad med Klara och Norma och kvällen avslutades med film i samma sällskap. Trevligt. Och vart den här dagen tar vägen, ja det återstår att se.
LotsOfLove heart

Upphittad

Snabb och effektiv skoldag, en föreläsning på 2 timmar hann vi också med. Var faktiskt riktigt kul! For hem med fyra bussen och sen dess har min kväll bestått av engelskaplugg, snart skiter jag i allt och låter det gå som det går..Tog nyss en paus iaf och gick en promenad, rensa tankar och i med ny frisk luft och energi. Sen har jag även hittat min mössa som spårlöst försvann en helg, märkligt.. Men den är iaf upphittad nu och ingen är gladare än jag för det! Dessutom äre fredag imorrn, veckan har gått otroligt fort och ser framemot en skön helg med sovmorgon. Yummie.
LotsOfLove heart

Higher

Skolan flöt på och gjorde även bort religionen idag. Skönt må jag säga. Sen ha jag försökt plugga jävel till engelskan, gjorde ett tappert försök, men ja, jag lyckades väl inte helt. Men har ju heela morgondagen på mig så. Efter skolan for jag till stallet där ett hoppass var planerat, en meter flög vi över idag, bra med tanke på att hoppningen legat lite på sidan i ca. 3 månader. Men nu är vi tillbaka på banan igen. Och annars har jag inte gjort mycket, känner mig trött så sängen ser så otroligt lockande ut, men nee, inte riktigt än.
LotsOfLove heart

Cold

Kände redan när jag vaknade att dagen skulle bli lång och dryg. Men gick väl ändå hyffsat tycker jag, och fotolektionen gick över förväntan, mest troligt den roligaste vi haft faktiskt. Det kan ha berott på att jag inte ens behövde nudda kameran, det enda jag behövde göra på tre timmar var att kuta omkring i en donar overall med en hästpistol i högsta hugg och göra tappra försök att locka fram en galen min. Ja, det var min fotolektion det. Och sen på tal om nåt annat så är det ju presidentval nu alldeles strax, varför känner jag mig nervös över det? Jag bor inte Usa, jag vet inte ens vad dom två står för och jag är inte direkt politiskt insatt. Men ändå så är jag nervös, nervös över att Obama inte får sitta kvar. Vet inte vad han vill för Usa men jag tycker han verkar vara en trevlig människa. Avslutar nu detta med att säga att min dag avslutades med körkortsteorin.
LotsOfLove heart

Tears in heaven

Såg en bild ifrån Natalis stall nyss, Ofeigurs täcke hängde på en av krokarna..Det tog kanske upp 1% av bilden, men det var det enda jag såg. Det tog i hjärtat, vissa dagar är tyngre än andra.
LotsOfLove heart


Give me freedom

En dag, en liten sketen jäkla dag och jag är redan less! Hade nästan glömt hur jobbigt det var när klockan ringer på tok för tidigt, hur tröttsamt det var att masa sig till skolan, hur energin bara rann ur, hur uppgifterna bara strömmade in och hur upptagen man blev. Som Mathilda så fint beskrev det, en suck för livet just nu. Så nu hade jag klagat färdigt. Ska väl beskriva dagen lite mindre dramatiskt nu då, skola. Och annars? Ja, inte hunnit så mycket mer. Ska göra religionen nu, sen gå och se om Klara och Norma ska ut och gå. Lite frisk luft innan jag fortsätter med en annan uppgift. Känner verkligen att det är nu dom här fruktansvärt intressanta inläggen om allt skolarbete börjar nu igen..
LotsOfLove heart

Prosit

Okej, nu är jag och min näsa, lr luftvägar så långt ifrån vänner man kan komma. Länge har jag gått med en ofungerande näsa, och sjukan gav mig inte det minsta hjälp på traven..Nej, dom gjorde saken värre, gav mig kortisonspray som för det första inte ens fungerar och för det andra gör så att det känns som att jag ska nysa hela tiden. Kan ni tänka er känslan att gå omkring och kännas som man ska nysa men inte gör det 24/7? Hemskt. Jag blir galen snart. Kommer sluta med sprayen iaf. Sen tycker väl kommunen att jag lika gärna kan kvävas. Tack för det, känner mig verkligen behövd i detta samhälle.
LotsOfLove heart


Besvikelse

Gårkvällen spenderades med en massa vänner. Medan alla söp skallen av sig så gjorde vi väl egentligen inget speciellt, gick mest omkring och tittade vart allt folk höll hus. Och när hotellet hade startat så var det mest bara små fjortisar överallt så vi höll oss ute och, ja pratade typ. Idag har jag inga planer alls förutom att motionera hästen. Annars kommer det nog inte hända nåt, skulle väl ha gjort lite religion. Men usch nej. Ska också försöka tagga till skolan imorgon, vilket lär misslyckas totalt. Ge mig jullov. Lyssnade nyss på adeles "nya" låt skyfall, vilken gjorde mig lite besviken. Tycker hennes andra låtar har en helt annan klass än denna. Aja, det sista jag ska göra är att bjuda på en bild från igår, jag och Sofia ska samla på andras-toalettspeglar-bilder. Dock ser vi fruktansvärt borta ut här vilket inte stämmer.
LotsOfLove heart

Lördag

Har vart en rätt effektiv dag idag, for först till mormor och morfar ett tvärt. Sen for jag dirr till stallet efter det. Blev en skogstur med Leo idag. Kan va bland det bästa. Och nu tror jag snart att jag ska hoppa in i duschen. Är trött som ett as så sova kändes lockande, men det tänker jag inte göra för ikväll blir det till att umgås med vänner. En bra dag helt enkelt.
LotsOfLove heart


Hamnar i himlen däränglarna gråter

Dagen har bestått av att göra så lite som möjligt, haha, ovanligt. Sen ikväll så for jag ner till stallet för att köra mitt planerade hoppass med min fina hopphäst. Sen fick jag mig en glad överaskning när Rebecka kom ner och gjorde mig sällskap. Har inte sett henne sen, ja gud vet när! Har inte ens sett hennes nya hund, okej det gjorde jag ju iofs inte nu heller eftersom hon inte hade han med sig. Men skitsamma, jag fick då träffa och prata med Rebecka. Och nu hade jag tänkt fortsätta med det jag gjorde idag, att göra så lite som möjligt.

LotsOfLove heart

Wanna know just how you feel

Snart är detta lov slut, vilket bokstavligt talat suger. Oj, nee inte bokstavligt, men det är illa. Jag tröstar mig med att vi typ går 6 veckor innan vi får jullov. Trösten funkar lite iaf. Men trots lovet har jag faktiskt spenderat min morgon på att skriva klart (nästan) vetenskapsteoriuppgiften. Girlpower! Tönt...  Funderar på om jag ska fortsätta med att vara duktig eller om jag ska strunta i det ett tag. Det kan nog vänta.. I övrigt flyter väl livet på, lite funderingar här och där. Men så det ska vara. 
LotsOfLove heart

Natten är vacker

Kom just att tänka på alla skoluppgifter som borde göras o pluggas på tills nästa vecka. Kan inte ett skit. Och är verkligen alldeles för trött för att göra nåt av det idag. Blev som jag nämnde en hård dag igår. Började med en liten olyckshändelse på dagen, som vi inte behöver ta upp här. Sen på kvällen så hittade vi en ridskolehäst med kolik. Så jag och Nikolina tillbringade natten i stallet eftersom hästen skulle gå en kvart varje timme vilket resulterade att jag gick isäng åtta imorse. 3 timmars sömn sen var det bara att ge sig iväg till stallet igen för att hålla lektion. Uteritt. Red Saela, tjockishest, men söt e hon. Nu ska jag bara slänga i nån mat i mig och sen iväg ner igen för att rida Leo. Sen ska jag minsann hem och sova. Tills imorron.
LotsOfLove heart

Godnatt

Helt slut på efter en hård dag-kväll-natt-morgon, men nu, så här 24 timmar senare får jag äntligen krypa ner i sängen igen och sova nån timme innan det är dags att kliva upp. Så gonatt på er så hör jag av mig senare.
LotsOfLove heart

 


Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0