Ööhh

Dagens planer blev lite ändrade, hade tänkt mig ett ridpass, men jaa, det är ju självklart att inte det ska gå.. Blev en sväng till Vilhelmina för att köpa foder och det råkade visst bli ett vintertäcke också. Oups. Sen så har jag inte gjort så mycket annat än att fara till morfar där det bjöds på grillat. Och det var gott kan jag lova. Kvällen lär bli hyffsat lugn men jag klagar inte.
LotsOfLove heart

Spring för livet

Trots att det är lov så var Lovisa uppe tidigt, och iväg till stallet för att hjälpa till med hagbygget. Dock gick det inge bra med det så jag och Mikaela for ut på långtur. In till storuman och snurrade på lite på lite olika gator, va väl ute i ca. 3 timmar. Fint väder och allmänt jätte trevligt. Sen for jag hem och åt lite innan jag for ut och sprang, kändes att jag hade en tre timmars tur i kroppen men det gick bra. Annars så har det inte hänt mycket alls i mitt ohändelserika liv. Eller, jag prata med Ida, alltid lika trevligt. Kom att tänka på när vi var vilse i skogen, fast det var ju inte vårt fel egentligen.
LotsOfLove heart

 

I made it all this way

Vaknade upp imorse helt förvirrad över vad klockan egentligen var, telefonen visade nånting o klockan nånting. Insåg snabbt att min telefon var duktig nog att ställa om sig själv. Och idag har jag gjort så fruktansvärt lite att jag nästan skäms..Så efter middagen var intagen så blev det en springtur, mycket härligare i kyla än i värme, dock kan jag ju bara andas genom mun när jag springer så luften hinner inte riktigt värmas upp, men det funkar. Tog inte ut allt för att ha kvar lite till att köra lite rygg/rumpa/mage sen. Och nu hade jag faktiskt tänkt fortsätta med lite vettigare saker, antingen plugga lite eller städa. Eller varför inte både och? Tyvärr måste jag dock meddela att jag måste upp liite tidigare imorrn för att ta mig ner till storuman. Aja, få ju sova resten av lovet. Och sedan, en sista sak innan jag avslutar så vill jag bara ge lite medlidande för alla som har blivit berörd av olyckan i Malå. Det är tragiskt.
LotsOfLove heart

Livet är en schlager

Som jag nämnde tidigare så for jag ner till stallet. Galopparbete fick bli dagens fokus. Gick bra än fast det var ett bra tag sen vi körde seriöst på galopperna. Sen for jag hem igen och gick över till Klara för att göra vad som står i min plikt som djurskötare. Och resten av kvällen har spenderats med, ja, inte mycket alls. Men nu ska det bli en dusch innan jag slår igång en gammal film som verkligen får en att känna nostalgikänslor; Livet är en schlager. Sen så är det ju alltid glädje som uppstår när man vet att man kan sova huuur länge som helst imorron.
LotsOfLove heart
 

Saturday

Lördag, sovmorgon och ledighet. Dagens planer är inte stora, eller inte större än vanligt iaf. Ska fixa till en ny header innan jag drar ner till stallet och rider lilla hesten. Annars händer det väl lite och ingenting idag. Fast både städning och en springtur skulle behövas, så det lär sluta att det blir det ikväll. I övrigt hade jag väl inget mer intressant att säga för tillfället förutom att jag nu har upptäckt att det finns en människa som är så otroligt lik mig, inte till utseende dock men i sättet att tänka och fundera. Lite läskigt mn roligt på samma gång. Och sen får ni ursäkta att det nu blir en höst och inte vinterbild, men bristen på bilder är ungefär lika stor som bristen på något vettigt att skriva.
LotsOfLove heart


Borta bra

Oj här har det varit tomt i några timmar..Aja, en sån dag kan jag bara säga. For som sagt till Umeå, kom dit runt 6 halv 7 på kvällen. Fick skjuts från busstationen eftersom att jag inte hade en aning om vart Kristoffers nya lägenhet var, eller, Ålidhem men det sa mig inte så mycket.. Väl framme bjöds det på lyx middag. Gott! Sen film resten av kvällen. Och imorse klev man upp och fick varma mackor serverade, inte varje dag det händer, brodern kan bara han vill. Och sedan begav jag mig mot draggen för att följa med Viktoria där. Snacka om att man blev gode sugen på gå där! Direkt jag gick in i byggnaden kändes det som om jag hade kommit hem, jag stormtrivdes trots att det bara var en så kort stund. Sen vidare till Viktorias place, med prat och Mariospelande. Underbart! Och sen var det ju bara att börja bege sig mot busstationen för hemfärd..Och väl framme blev det lite försenat innan jag tillslut fick ta mig hem. Längesen jag fick sån panik..Aja, det va då lite sammanfattning iaf och har haft ett fint dygn där borta in da city.
 


Irritationen smyger på

OOh, är det något som jag stör mig på så är det när internet fukkar upp och laggar satan. Tog ungefär 7 min att ens ta mig in hit..Känn jag bli arg. Fast det var jag redan innan också, varför ska det va så svårt för vissa ta bort efter sig?! Alla andra gör det, men det är tydligen en fruktansvärd prestation att bära ett kilo, 60 meter typ. Herre jävlar, jag borde ju typ va värsta fit nu då? Nee Lovisa ingen idé att störa dig, det hjälper ändå inte. Över till dagen då, skola-hemprov-stallet. En halv fråga kvar på hemprovet vilken ska göras nu. Sen gå igenom redovisningen som jag ska ha imorrn. Blir bra det tro jag. Sen så är en ny jacka på väg till mig (snart), tyvärr kommer den inte förrän i november, men än så länge klarar jag mig. Btw så skulle de ju snöa imorrn, inte mig emot!
LotsOfLove heart

Ett fint avslut

Denna helg kunde inte få ett finare avslut, världens finaste bästaste (osv) häst gick som en gud idag! Han är det finaste och lite därtill också. Och sen är det ju som sagt söndag, vilket betyder ett nytt avsnitt av Williams lista. Och jag ser faktiskt framemot en ny vecka, ligger nu i fas med alla uppgifter så jag är redo för skolan nu. Det är ju bara två veckor kvar innan lov vilket ska bli så jävla skönt. Sen såg jag att det skulle snöa i veckan, hoppas kan man ju alltid iaf. Nee nu tänker jag hoppa in i duschen innan jag slår igång Spetzen. Och det här inlägget får även avsluta min helg.
LotsOfLove heart

Hästapålle

Söndag och helgen har som vanligt flygit förbi alldeles för fort. Menmen, har fått sova, gjort lite vettigt och sen blev ju gårkvällen helt klart godkänd. Nu sitter jag och gör väl egentligen ingenting, väntar på att snart fara ner till stallet. Känns som både jag och Leo måste komma igång nu, snart höstlov och då måste vi ju klara av veckans träningsupplägg. Sen vad resten av dagen kommer bestå av vet jag dock inte, mest troligt lite skrivning på hemprovet. Underbart kul.
LotsOfLove heart


Äntligen lördag

Skrev aldrig igår, hade ingen tid till det. Efter skolan var det lektion för Alma och sen hem, och sen till slakthuset då de hade skjutit fullt för i år (vilket gav mig sovmorgon idag) Sen hem och äta innan jag, Kristoffer och Anton for iväg till Klara och spelade lite spel. Och när jag kom hem var jag tröttare än döden så då sket jag helt enkelt i det. Och idag då, jodå jag har egentligen mycket jag borde göra och började även morgonen med lite fårjakt. Men snart ska jag ta mig i kragen och göra hemprov sen borde jag städa också..Får se hur det blir med den saken. Och ikväll så skulle det tydligen va after hunt hos Klara. Haha ja dom påhittiga dom där "små" pojkarna dom. Antingen vill dom ha en anledning till varför dom vill supa eller så tycker dom helt enkelt att en after hunt är en viktig del av jakten (helt plötsligt) Men en sak är då säkert, man ska inte klaga på att det aldrig händer något i en by. nee, nu måste jag göra nåt vettigt känner jag.
LotsOfLove heart

Jag är ganska lyckligt lottad som har en syster som Klara

Som jag nämde förut så blev dagens träning zumba. Jag tycker det är riktigt roligt! Frågan är bara om min vad kommer va lika död som sist jag körde gagnam style..En annan träning jag känner att jag har fått är fingrarna, dom jobbar som på av sig själva, det är bara hjärnan som är efter, tillexempel när jag skriver detta, hjärnan är liksom efter fingrarna, därav kan det möjligtvis bli stavfel här och där. Menmen, har iaf gjort klart dagens hemprovsfråga, med lite hjälp av Klara. Ibland har jag tur som har hon, då hennes hjärna fungerar lite bättre än min så kan det vara bra. Dock är det ju inte bara för att hon hjälper mig med läxorna som jag tycker om henne men nu hade jag inte tänkt vara så känslosam ikväll så det sparar vi. Har även bestämt mig nu för att avstå kursen i helgen, känner att jag behöver ta tag och göra klart de skoluppgifter jag har kvar. Får leva med ångest annars, vilket gör att jag mår dåligt och blir halvt deppad, så ja, för min egen kropps skull hoppar jag över detta. Kommer dock jaga lite i helgen. Kan behöva komma ut och luftas lite. Nee, nu har detta blivit alldeles för långt så jag tänker avsluta och jag har ändå inte ens hunnit berätta min framtids-blogg-plan. Det får jag väl spara till ett annat tillfälle då. 
LotsOfLove heart

Helt oseriös dag

Känns verkligen som att jag har varit helt ofokuserad hela dagen på skolan. Började med foto, fria händer på photoshop blir varken bra eller seriöst. Sen idrotten, zumba. Ja förvisso var det väl lite seriöst men ja, ändå. På mediaproduktionen spårade det ur totalt i min hjärna och hade gärna strypt första bästa som gick förbi. Nee, media är kanske inget för mig, iaf inte när det kommer till tidnings görande.. Och sist, spanskan. Där kunde man inte göra annat än skratta åt Mathilda. Fast det var ju slutet på dagen och hjärnan var trött så, de fick gå de med. Nee nu måste jag rusa och byta kläder, såg att klockan var mer än väntat, så nu bär det av till zumban med Sofiiiia.
LotsOfLove heart

Pengar i fickan och ett ess i min hand

Det är kvällar som denna som man lika gärna har kunnat gått isäng direkt efter att middagen var svald, inte för att jag gjort litre, tvärtom, mycket. Men inget som direkt är något att hurra för. Ja, just det, lääääxa. Men, ny start med bloggen skulle ju innebära att jag inte skulle skriva om  mina läxor (skulle btw behöva uppdatera 24/7 då) så då får det väl helt enkelt bli om min och Sofias älskade Kamelman som har kamelmjölkchoklad. Ja, jag tittar på bonde söker fru. Tantvarning på högsta nivå men så kan det gå. Oh, va kul jag blev som rimmade helt plötsligt. Nee, över till nåt annat nu då, jag blev en rich bitch idag, ja, eller någorlunda rich iaf och bitch ha jag ju fått veta att jag tydligen är. Kul jul.
LotsOfLove heart

Nedvärdera aldrig dig själv

Har mer eller mindre varit en rätt onödig dag på skolan, en lektion med lärare och där gjorde vi väl inte något som var fasansfullt vettigt. For iaf hem med den tidiga bussen och tänkte att jag kanske skulle kunna få något gjort, och ja, klockan är halv fem och TVÅ naturkunskapsuppgifter är klara och inskickade. Nice work. Annars ikväll blir det väl att fortsätta med lite uppgifter då jag inte hinner imorgon, för då minsann ska jag och Sofia på zumba! La ju upp mitt egna program, men shake your body är aldrig desamma utan Sofia eller Mathilda.
LotsOfLove heart

Passar på att visa Linneas mästerverk till mig, en liten lathund för besiktningar. Sen tror jag hon försöker säga att det händer nåt i April :)

Why

Frågan varför är en fråga som ofta dyker upp. Iaf i mitt huvud. Oftast är det varför saker och ting händer och sker som de gör. Annars kan det vara varför jag känner som jag känner. En sak är då säker, varför är en mycket bra fråga. Jag personligen tycker inte om frågan, eller frågan och frågan, men jag tycker inte om svaret på frågan, eftersom att svaret oftast är svårt att finna. I nuläget ligger så ställer jag mig frågan, VARFÖR är det så lätt att börja med annat när man har religion. Fast, där har jag faktiskt funnit svaret.
LotsOfLove heart


I ett släktträd skiljer sig grenarna men rötterna är ändå desamma

Kommit hem efter att ha varit hos Klara, först mat (mätt än..) Sen en promenad med Norma. Kände att det behövdes. Vi pratade väl om allt och inget, fick mig även en liten funderare, som kan vändas till något bra bar vissa pusselbitar som saknas. Sen har jag hunnit göra klart min redovisning inför imorrn och även pratat med Erika. Det behövde vi, längesen vi gjorde det så. Men nu tänker jag hoppa in i duschen och känna mig nöjd för dagen.
LotsOfLove heart 


Skolan tar både skoltid och fritid

Alltid lika roligt att kliva upp måndag en morgon. Nee, just det, det är ju inte det. Men nu är då skoldagen avklarad även fast den bjöd på både svenskaredovisning och lång spanska. Tur var ju då att innebandy stod på idrottsschemat och att vår medialärare bjöd på bullar. Ska snart springa över till syster som skulle stå för dagens middag, vilket känns behövligt right now. Är hungrig. Sen kommer resten av kvällen bestå av skolarbeten. Kul. Nej det tycker jag inte. Skolan ska va på skolan och inte förfölja mig hem..Ja, läxor kan ta sig nånstans.


Ont det gör ont

Jaha då var man hemma då, eller jag har väl varit hemma sen halv fem men har inte hunnit skriva eftersom att jag for direkt till stallet när jag komme. Där så stod lastträning och ridning på schemat. Gick bra bådadelarna. Och i övrigt så flyter livet på bra. Förutom den lilla detaljen att min sista visdomstand har bestämt mig för att ge mig ett rent helvete, smärtan är total. Och hela vänstra sidan är svullen så ja, det är jätte vackert. Love it, eller så inte. Men knarka alvedon så kanske man kan genomlida den här natten också. Nee huvva vad jag klaga, smärta är något alla får leva med och det blir aldrig bättre för att man klagar. Så nu ska jag sluta med det. Punkt.
LotsOfLove heart


Surfa gör jag varje dag

Lyckades få in hotellets internet så det blir nog lite uppdatering i helgen. Dock kommer jag inte spendera tiden framför datorn eftersom att dagarna nog kommer vara fullbokade. när vi kom fram idag checkade vi in sen drog vi till centrum och åt. Efter det blev det ett besök på candy corner. Och nu har jag strandat i soffan. Imorgon blir det bad, shopping, mat och sen på kvällen så far vi nog ut. Det var ett band som skulle spela nånstans, dock var det 18-års gräns men personalen var trevlig och dom skulle nog fixa så det skulle gå bra. Not bad. Tänkte bara nämna att livet leker.
LotsOfLove heart


Won't you get me something to remember

Just slutat, ibland har man ganska tur. Ny lärare i svenska, måste säga att jag blev positivt överraskad faktiskt.
Håller på ladda upp datorn fullt nu så ska snart stänga ner sen börjar jag fara mot övik om cirka 40 minuter. Klagar gör jag icket. Och annars då? Jo har på något konstigt vis fastnat för förra årets snurrarplåga. Den låten är ju bara för bra, eller jag vet inte om den är bra men minnena är otroligt bra. Minns att jag och Rebecka bruka lyssna på den om och om igen va vi än gjorde. Så ja, jag tröttnade väl på den. Men nu är den back in buisness igen. Vet förövrigt inte hur internettillgången ser ut i helgen men vi ser ju.

LotsOfLove heart


Ta mig tillbaka

Har verkligen lyst med min frånvaro här idag, men faktum är att från det att jag klev upp halv nio imorse och fram till nu så har jag haft fullt upp. Har inte ens haft så få minuter över så att jag har kunnat göra ett inlägg. Skolan tog upp halva dagen sen så drog jag till stallet, fick sällskap ut av Ruff och Nikolina och det är ju alltid trevligare med sällskap än att fara själv. Sen efter det var det bara att fara direkt till akkan där vi skulle ha nån återträff från fjällturen. 2 veckor sen nu, shit vad tiden går. Kan erkänna att jag gärna skulle återvända till ammarnäs snart..Aja, sen har jag kutat omkring som en yr höna och packat. Tror jag har allt så nu kan jag lägga mig med gott samvete ikväll. Har Btw sov morgon imorrn. Ja, jag har det ganska bra ibland!
LotsOfLove heart

Lycka gör en så glad

dag så släppte allt, och jag kände en otroligt, fucking jävla lycka! Donno why men så äre. That moment liksom, bäst att njuta man vet aldrig när det kommer igen. Aja, kvällen spenderade jag som sagt i stallet och jag var nog med om ett av de läskigare ögonblicken i mitt liv, kan vara för att man blev paranoid eller nåt men jag såg ett monster barn. Eller så var det någon som redan vandrat vidare från den här jorden. Mänskligt var det inte, eller så var jag, som sagt, paranoid. Haha aja, eller så var det bara ett barn som var stumt och fruktansvärt ljudlöst. Kanske är mest troligt att det är det?
Nee, nu blev jag trött, fixa allt sen sängen.


LotsOfLove heart

Skillnaderna gör oss lika

Onsdag. Lilllördag. Mitt iveckan. Eller hälft'n gjord. Just idag känns det som det mesta passar in på denna dag. Skolan gick iaf fortare än vanligt, trots religionen som alltid kommer och förstör alltihop. Men, jag var ju klar så min lektion bestod av tetris. Kan va det bästa ibland. Ska alldeles strax iväg till stallet för att tillbringa kvällen där. Sen så måste jag nästan börja packa ikväll då min tid imorgon är likamed noll. Känns skönt att åka bort, bort dit man inte känner en kotte, där ingen sticker ut, alla flyter in i mängden. Och gör alla lika.

A smile

"It doesn't matter who hurt you, or broke you down, what matters is who made you smile again"

Can you se the future?

Då satt man här, än en dag, i soffan, hemma, efter en skoldag. En dag går så otroligt fort, snart är man gammal och livet har passerat. Pretty tragiskt kan man tycka. Men det är ju så det är för alla så det är ju inte mer än rättvist. Fast just idag idag så kände jag att tiden gärna kunde gå lite fortare, kände en längtan efter att utforska livet, vidga vyerna och se vad livet erbjuder, vart man hamnar och vilka jag har omkring mig. Ja, jag blev lite nyfiken helt enkelt. Ser framemot dagen då jag vet allt det där men samtidigt vill jag inte gå framåt då framtiden är skrämmande ändå. Tjorvigt. Aja, tids nog vet jag och tids nog måste man möta framtiden. Live with it. Som sagt, tillbringat min dag i skolan, ge mig höstlov nu tack.

LotsOfLove heart


Kortslutning

Hade ju körkortsteorin ikväll, går väl bra och det är rätt kul. Eftersom att det finns ett intresse inom det, som det verkligen inte gör i skolarbetet som jag skulle ta tag i när jag kom hem. Engelska uppgiften skulle in (check!), engelska glosorna skulle sitta som ett rinnande vatten(check!), spanskan skulle också sitta(låååångt ifrån check!). Sen så skulle jag ju helst ha börjat med både det muntliga framförandet samt de två naturuppgifterna vi fick. Blir fruktansvärt stressad när allt kommer på en gång, vet som inte vart jag ska börja, får ångest och sen slutar det med att jag inte gör nånting. Lyckat. Spanskan har jag dessutom smått panik över. Hatar att jag är tvungen läsa ett andra språk FML liksom. Men nu ger jag upp för ikväll och slår igång nåt sevärt på datorn och bara älskar livet för jag har sovmorgon imorrn.

LotsOfLove heart

 

Det finns alltid en tanke bakom varje handling

Vi människor är ganska smarta, men samtidigt otroligt dumma. Och i allt det vi gör eller säger så finns det alltid en baktanke, även om vi inte själva tänker på det just för stunden. För det mesta vänder vi allt till vår egen fördel, även om det även om det inte verkar så från början. Aja, sidospår blev det där. Över till dagen som har bestått av skola, flöt på bra, dock blev det ännu fler uppgifter att ta itu med men det är ju så det är med skolan..Tyvärr. Sen nu ikväll har jag varit i stallet, motionerat hestis sen hjälpte jag till att röja undan lite från sadelkammaren eftersom att det ska rivas där inne och fräschas till och byggas om. Kommer bli så grymt bra! 
LotsOfLove heart


Lovisa Olofsson

Hej och välkommen! En inlandsbrud som hittade kärlek och jobb vid kusten, så jag tog mitt pick och pack och hamnade i Drängsmark utanför Skellefteå. Sambo med världens finaste människa och maskinförare på Rönnskärsverken. Lever ett Svensson-liv med jobb, fest och träning.


RSS 2.0