Let me hold you one last time

Var otroligt drygt att bege sig till skolan imorse. Och väl där var det minst lika drygt. Menmen det gick ju vägen det med. Sen efter skolan så for jag ner till stallet, drog upp till ridhuset med hästapållen som gick like a god idag. Men ett kodlås på ridhuset? Måste vara bland det osmartaste hitintills.. Aja ska väl se lite tv nu innan sängen kallar, lycksele imorrn. Känns skönt. Sen tro jag att jag får sällskap på bussresan av en viss Erika.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Då kanske du ska ta o göra nått åt saken på stallet istället för att gömma dig bakom din blogg.
Ta tag i problemet istället!

Svar: Jajjemen de ska jag göra! :) Och du är ju mycket bättre, min blogg visar då mitt namn och vem jag är, jag skriver öppet mina åsikter från mig själv. Men du är anonym, det är ju såååååååå mycket modigare :)
Loviisa

2013-03-12 @ 09:31:36
Postat av: Ida.B!

Oj va arg jag blev över den där kommentaren. Först, varför yttrar du dig ens? Är de verkligen sååå roligt att kommentera saker, anonymt? Om de nu är de, stå för din åsikt som Lovisa gjorde istället. Sen, tog du åt dig av inlägget? Var de du som var med och bestämde över dedär? Haha, ganska roligt ändå. Puss på dig Lovisa, du är bättre än alla andra, än dom:*

Svar: Heeeej pluffsis! Pusspuss ;*
Loviisa

2013-03-12 @ 13:18:53
URL: http://iiidaahh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0